FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 22 jul 2014, 12:44

Smanjite doživljaje sa tim posjetama. Ako bude cener to je odlično. Dosta raje iz drugih gradova neće moći doći, osim toga mjesec je ramazan. Također, možda mlađa raja nije svjesna koliko ima srednje, da ne kažem starije raje koja jednostavno ne ide na Koševo. Razloga za to ima više, ali ne bih sad o tome.
Kako god, večeras ako Bog da po pobjedu.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 jul 2014, 12:49

Ja bi bio prezadovoljan sa 10 000
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 22 jul 2014, 12:54

rodom s Mejtaša je napisao/la:Smanjite doživljaje sa tim posjetama. Ako bude cener to je odlično. Dosta raje iz drugih gradova neće moći doći, osim toga mjesec je ramazan. Također, možda mlađa raja nije svjesna koliko ima srednje, da ne kažem starije raje koja jednostavno ne ide na Koševo. Razloga za to ima više, ali ne bih sad o tome.
Kako god, večeras ako Bog da po pobjedu.
Ko kod ima nake razloge da ne dolazi na Koševo, a pritom da ne dođe da podrži Želju vcs što se mene tiče ne mora ni na Grbavicu dolaziti.
Uvijek neko ima neki razlog za ovo il ono,pravi navijači će doći večeras, momci koji su uz klub uvijek bilo ovako il onako!

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 jul 2014, 13:01

Velahalve je napisao/la: Ko kod ima nake razloge da ne dolazi na Koševo, a pritom da ne dođe da podrži Želju vcs što se mene tiče ne mora ni na Grbavicu dolaziti.
Uvijek neko ima neki razlog za ovo il ono,pravi navijači će doći večeras, momci koji su uz klub uvijek bilo ovako il onako!
Shvatas li ti kolika je razlika u troskovima nekog ko ce se prosetati do stadiona i nekog ko recimo dolazi iz Krajine? Plus, ti isti ce se kuci vratiti nekad u pola noci a sutra radni dan... Svi mi volimo Zelju, ali treba na neke stvari gledati realno. O nekoj izdaji se moze pricati samo o ljudima koji su iz Sarajeva a ne dodju na jednu od 2-3 evropske utakmice kluba godisnje... Malo racionale nije na odmet :salut:
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 22 jul 2014, 13:09

Consigliere je napisao/la:
Velahalve je napisao/la: Ko kod ima nake razloge da ne dolazi na Koševo, a pritom da ne dođe da podrži Želju vcs što se mene tiče ne mora ni na Grbavicu dolaziti.
Shvatas li ti kolika je razlika u troskovima nekog ko ce se prosetati do stadiona i nekog ko recimo dolazi iz Krajine? Plus, ti isti ce se kuci vratiti nekad u pola noci a sutra radni dan... Svi mi volimo Zelju, ali treba na neke stvari gledati realno. O nekoj izdaji se moze pricati samo o ljudima koji su iz Sarajeva a ne dodju na jednu od 2-3 evropske utakmice kluba godisnje... Malo racionale nije na odmet :salut:
Nismo se izgleda razumjeli, shvatam ja ljude koji su van Sarajeva da jednostavno ne mogu doći,ipak je radni dan, Ramazan, dalek put, manjak para...,al ja govorim za ljude iz Sarajeva,koji navijaju za Želju,stalo im je kao do Želje a mrsko im doći na tekmu, to NE RAZUMIJEM!!!
Prijatelju ja sam iz Sarajeva, na svakoj sam tekmi bilo evropskoj ili premijer ligi,kupu čak sam i na treninzima ponekad...

cipiripi22
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la cipiripi22 » 22 jul 2014, 13:21

likusa je napisao/la:Ma ne smijemo se zadovoljiti sa 1:0, treba ne daj Boze u 85. 1:1 da umrem :?
bice dobro akobogda

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 22 jul 2014, 13:24

Velahalve je napisao/la: Nismo se izgleda razumjeli, shvatam ja ljude koji su van Sarajeva da jednostavno ne mogu doći,ipak je radni dan, Ramazan, dalek put, manjak para...,al ja govorim za ljude iz Sarajeva,koji navijaju za Želju,stalo im je kao do Želje a mrsko im doći na tekmu, to NE RAZUMIJEM!!!
Prijatelju ja sam iz Sarajeva, na svakoj sam tekmi bilo evropskoj ili premijer ligi,kupu čak sam i na treninzima ponekad...
;) :thumbup:

jasta
Kontakt:

Post Postao/la jasta » 22 jul 2014, 13:27

Je li do vas ili do TV kuća što nema prenosa?

Sarajevo,Široki i Zrinjski -- sve su prenosili (domace tekme) sem Želju

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 22 jul 2014, 13:28

Nemojte o posjeti uopste pricati nemojmo biti ko pitari pa onda da se navlaci jedno 5000 vise nego sto je bilo. Kolko god nas bude bice dovoljno i poderat cemo grla za proolaz, a ti derbi navijaci doce oni kad budemo playoff igrali ne sikirajte se :D

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 22 jul 2014, 13:31

Sretno večeras štrumfovi. :D

:bih:
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 22 jul 2014, 13:33

Puno se potencira na navijacima van Sarajeva. Realno tih plafon 500 ljudi koji ce doci veceras (a realno nece ih biti ni blizu tog broja vec nekih 100,200 ljudi), nece bas toliko utjecati na posjetu.

Sve je ba do vas sa Kantona Sarajevo i dok se vi ne aktivirate, nece biti drasticne promjene po tom pitanju...
Ovo isto vrijedi i za navijace FKS normala.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

cipiripi22
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi22 » 22 jul 2014, 13:36

Pozdrav ljudi...sta se desava u Seheru...ima li euforije...ja svoja jaja hocu da pojedem sto ne mogu biti na tekmi...sretno nam veceras

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 22 jul 2014, 13:38

Hordas Doboj je napisao/la:Puno se potencira na navijacima van Sarajeva. Realno tih plafon 500 ljudi koji ce doci veceras (a realno nece ih biti ni blizu tog broja vec nekih 100,200 ljudi), nece bas toliko utjecati na posjetu.

Sve je ba do vas sa Kantona Sarajevo i dok se vi ne aktivirate, nece biti drasticne promjene po tom pitanju...
Samo iz Visokog po tekmi bude minimalno 50 navijaca...

@drustveni hvala :thumbup:
Željeznicar za život cijeli !

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 22 jul 2014, 13:43

Hordas Doboj je napisao/la:Puno se potencira na navijacima van Sarajeva. Realno tih plafon 500 ljudi koji ce doci veceras (a realno nece ih biti ni blizu tog broja vec nekih 100,200 ljudi), nece bas toliko utjecati na posjetu.

Mislim da nije baš tako ;-)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 22 jul 2014, 13:43

cipiripi22 je napisao/la:Pozdrav ljudi...sta se desava u Seheru...ima li euforije...ja svoja jaja hocu da pojedem sto ne mogu biti na tekmi...sretno nam veceras

Pomalo napucavamo atmosferu pred utakmicu, grizemo nokte do 21.oo sati, u gradu raja seta, poneko u dresu, neko sa salom, itd...
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 22 jul 2014, 13:43

Sretno vam veceras ! LP iz Bihaca :wave:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 22 jul 2014, 13:45

Hvala ti OPET, o veliki prosvjetitelju, sto si nam po ko zna koji put otvorio oci svojim preciznim, brzim i nadasve dobronamjernim komentarom. A sad zdravo.

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 22 jul 2014, 13:52

AsharaK je napisao/la:

Možda nije 500 ali nije ni puno više, skontaj da u nekom gradu van Sarajeva imaš 30-40 navijača (osim onih gradova koji su bliže Sarajevu). Od tih 30-40 neće doći ni pola na utakmicu, pa dođeš do te neke brojke o kojoj @Hordaš piše.

@Letach ohladi, pročitaj pravila foruma.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 22 jul 2014, 13:54

DrustveniParazit je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:

Možda nije 500 ali nije ni puno više, skontaj da u nekom gradu van Sarajeva imaš 30-40 navijača (osim onih gradova koji su bliže Sarajevu). Od tih 30-40 neće doći ni pola na utakmicu, pa dođeš do te neke brojke o kojoj @Hordaš piše.

@Letach ohladi, pročitaj pravila foruma.
Ovaj tvoj bi prije svega trebao procitati pravila foruma, zbog komentara od prije. Pa onda dodjes i kulturno referises o tome sto zelis reci. uostalom, uvijek me mozes prijaviti, zar ne...

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 22 jul 2014, 13:59

jasta je napisao/la:Je li do vas ili do TV kuća što nema prenosa?

Sarajevo,Široki i Zrinjski -- sve su prenosili (domace tekme) sem Želju
Kad je u pitanju prenos utakmica,stvar je dogovora izmedju zainteresovanih strana. U ovom slucaju tv kuca i fk Zeljeznicara. U Zelji se bore za bolji status,tj za bolje cijene jos od formiranja zajednicke lige. Veliki problem je nastao i u prvoj sezoni sponzorstva bh telekoma.Zeljo je zabranio prenose domacih utakmica,smatrajuci nerealnim odluku ns bih da za sve klubove lige cijena bude ista. Popustilo se tada zbog viseg interesa,komiteta za normalizaciju itd.
Zeljo je nastavio borbu za bolji tretman,odnosno visu cijenu po osnovu tv prenosa,smatrajuci da nije normalno da je za svaku utakmicu ista cijena. To naravno nije tako nigdje u svijetu.
Drzeci se stava da Zeljo kao najbolji i najtrofejniji klub u drzavi,a samim tim i najinteresanntniji oglasivacima,ne moze imati istu cijenu kao svi drugi,klub je i za ovu sezonu najavio zabranu prenosa utakmica bh pl,ukoliko se sa tv bh1 ne dogovori oko cijene.
Cijena je problem i kad je ova utakmica sa Metalurgom u pitanju.BHt je ponudio mizernu cijenu.U klubu je nisu prihvatili,posebno sto se radi o utakmici evropske lige. Jos jedna ponuda je bila neprihvatljiva obzirom da je nudjen dio marketinskog prostora...
Haman se u ovoj ligi samo Amar bori za koliko toliko postovanja spram kluba,koliko toliko drzanja do rejtinga i poslovno-sportskog dostojanstva. Vidi se to i kroz cijene nasih igraca,koje uspjeva zadrzatina nekom dostojanstvenom nivou.
Mislim da klub sa tv prenosima postupa ispravno i da treba insistiratina zasluzenom tretmanu.
Ako ljudi koji vode klub ne cijene isti,ne drze do renomea i dostojanstva,nece nas ni drugi cijeniti.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, strucnjak9 i 54 gosta.