FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
raja samo da pozdravim...evo me u Visokom doruckujem...vidim 4 momka sa Zeljinim salovima na sabahu...popravise mi dan...i...Sabur raja...sve ce biti dobro abd...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Nemoj mi te pjesme sviju ti. Kad je čujem a rezultat 0:0 tačno mi ne bude dobro zbog tog pehiranja. To pjevaj kad se očito gubi i tome slično.corleone87 je napisao/la:U boj kad krenemo sve pred sobom rusimo Željo mi te volimo kako god zavrsilo...
Joj što cipiripi napravi haos na forumu. Jest da je sad malo euforija ( za koju fakat nema potrebe) ali bar nema glupe priče tipa gdje je lova i tome slično.
Sa druge strane sviđa mi se što je objavljeno da dolazi Varea jer će ta informacija naložiti i neke ljude koji možda večeras nebi došli na tekmu. Rekao sam ranije da samo takve neke pozitvne stvari vraćaju raju na stadion. Zbog toga ja stalno pričam o nužnošću zvaničnih informacija koje dolaze iz kluba. Opet nadam se da ova mala euforija neće igračima skresati krila. Dovoljno smo tu iskusni.
Zvala bi te na kafu al se moze pogresno protumacitcipiripi22 je napisao/la:raja samo da pozdravim...evo me u Visokom doruckujem...vidim 4 momka sa Zeljinim salovima na sabahu...popravise mi dan...i...Sabur raja...sve ce biti dobro abd...

Željeznicar za život cijeli !
@likusa .. sta bi sa onom nasom kafom ? 

Ta kafa bi mogla eskalirati u izrazite neredeaS_Roma je napisao/la:@likusa .. sta bi sa onom nasom kafom ?

Željeznicar za život cijeli !
- RezervniGolman
- Kontakt:
Nece ti on na kafu samo na lješnikelikusa je napisao/la:Zvala bi te na kafu al se moze pogresno protumacitcipiripi22 je napisao/la:raja samo da pozdravim...evo me u Visokom doruckujem...vidim 4 momka sa Zeljinim salovima na sabahu...popravise mi dan...i...Sabur raja...sve ce biti dobro abd...

KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
Bice dobro veceras insallah. Igramo sa ekipom od koje smo u ovom trenutku kvalitetniji, i pred dobro popunjenim tribinama mislim da nece biti velikih problema. Euforija je dobra stvar ukoliko je onako lijepo dozirana, specijalno zbog toga da bi i raja odlucila da veceras dodje na utakmicu. Lagano, strpljivo, bez srkleta ( mislim na raju na tribinama ), bez nervoze, nase je da navijamo, oni ce odigrati dobro, ja sam uvjeren u to.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Zato i neki ne igraju na nivou kako bi trebali jer su već u mislima u drugim klubovima-timovima šta znam, a tako nam pobjeda noćas treba, a za dalje ćemo imati u špici vareu, i ovog veznjaka kojeg očekujemo i to će biti dovoljno da se pristojno predstavimo u 3 kolu, a možda i izvučemo povoljan rezultat.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
-
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
pristavi eto me)))likusa je napisao/la:Zvala bi te na kafu al se moze pogresno protumacitcipiripi22 je napisao/la:raja samo da pozdravim...evo me u Visokom doruckujem...vidim 4 momka sa Zeljinim salovima na sabahu...popravise mi dan...i...Sabur raja...sve ce biti dobro abd...
Zeljezničar će sutra i zvanično dobiti novo veliko pojačanje. Radi se o argentinskom napadaču Juanu Manuelu Varei (28), koji je već dogovorio dolazak na Grbavicu, a ugovor će potpisati sutra. Svoj angažman u timu s Grbavice je sam igrač potvrdio za portal Klix.ba.
Juan Manuel Varea: U Željezničar dolazim zbog dobrog nogometa i navijača Juan Manuel Varea Varea nije otkrio na koliko će ugovor biti potpisan, ali je istakao da je veoma sretan što će nositi dres Željezničara.
"Usmeno smo sve dogovorili, a u srijedu ću potpisati ugovor. Imao sam nekoliko ponuda iz različitih liga, ali sam odabrao Željezničar. Ekipa igra odličan nogomet, a tu su i sjajni navijači koji podržavaju svoj tim tokom cijele utakmice. Odlučio sam se za povratak u Premijer ligu jer ima dosta odličnih igrača, a sada se igra i dobar nogomet", izjavio je Varea za portal Klix.ba.
On je u svojoj karijeri bio član Veleza iz Sarsfielda, Deportiva Espanol, Depor Aguablance, Central Cordobe, Ravana iz Bakua, a od 2009. do 2012. godine je igrao za Široki Brijeg. Za Širokobriježane je u 66 utakmica postigao čak 26 golova. Ipak, u narednoj sezoni će ovaj sjajni napadač igrati za Željezničar, a njegov bivši klub će mu biti konkurent u borbi za vrh tabele.
"Imam dosta prijatelja u Širokom Brijegu, ali ja sam profesionalac, tako da ću dati sve od sebe da moj novi tim pobijedi u tim duelima", rekao je Varea.
U narednoj sezoni očekuje da Željezničar napravi dobar rezultat.
"Željo je uvijek u vrhu, pa ćemo se i naredne sezone boriti za isti cilj", jasan je bio novi nogometaš Plavih.
Tim trenera Admira Adžema večeras na stadionu "Asim Ferhatović Hase" igra drugu utakmicu 2. pretkola Evropske lige, a protivnik je Metalurg iz Skoplja. U prvom susretu je bilo 0:0.
"Željezničar ima dobar rezultat i priliku da prođe dalje. Ako momci odigraju dobro i budu na svom nivou, mogu se plasirati u 3. pretkolo", završio je Varea.
Juan Manuel Varea: U Željezničar dolazim zbog dobrog nogometa i navijača Juan Manuel Varea Varea nije otkrio na koliko će ugovor biti potpisan, ali je istakao da je veoma sretan što će nositi dres Željezničara.
"Usmeno smo sve dogovorili, a u srijedu ću potpisati ugovor. Imao sam nekoliko ponuda iz različitih liga, ali sam odabrao Željezničar. Ekipa igra odličan nogomet, a tu su i sjajni navijači koji podržavaju svoj tim tokom cijele utakmice. Odlučio sam se za povratak u Premijer ligu jer ima dosta odličnih igrača, a sada se igra i dobar nogomet", izjavio je Varea za portal Klix.ba.
On je u svojoj karijeri bio član Veleza iz Sarsfielda, Deportiva Espanol, Depor Aguablance, Central Cordobe, Ravana iz Bakua, a od 2009. do 2012. godine je igrao za Široki Brijeg. Za Širokobriježane je u 66 utakmica postigao čak 26 golova. Ipak, u narednoj sezoni će ovaj sjajni napadač igrati za Željezničar, a njegov bivši klub će mu biti konkurent u borbi za vrh tabele.
"Imam dosta prijatelja u Širokom Brijegu, ali ja sam profesionalac, tako da ću dati sve od sebe da moj novi tim pobijedi u tim duelima", rekao je Varea.
U narednoj sezoni očekuje da Željezničar napravi dobar rezultat.
"Željo je uvijek u vrhu, pa ćemo se i naredne sezone boriti za isti cilj", jasan je bio novi nogometaš Plavih.
Tim trenera Admira Adžema večeras na stadionu "Asim Ferhatović Hase" igra drugu utakmicu 2. pretkola Evropske lige, a protivnik je Metalurg iz Skoplja. U prvom susretu je bilo 0:0.
"Željezničar ima dobar rezultat i priliku da prođe dalje. Ako momci odigraju dobro i budu na svom nivou, mogu se plasirati u 3. pretkolo", završio je Varea.
Znaci ipak je istina za Vareu 

Super Lig: ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Turkiye Kupasi: ★★★★★★★★★★★★★★★
Uefa Cup: ★
Uefa Super Cup: ★
To je završeno, čekamo još veznog i to je toKandi GSK je napisao/la:Znaci ipak je istina za Vareu

-
- Kontakt:
Vjerovatno netko ide od vezni ...Velahalve je napisao/la:To je završeno, čekamo još veznog i to je toKandi GSK je napisao/la:Znaci ipak je istina za Vareu
Da nam je proći večeras Metalurg, pa sa pojačanjima dalje, mnogo lakše bi bilo, da su barem prije dosli, ali nema veze, uvjek su dobrodošli. Večeras očekujem strašno dobru posjetu i da naši Plavi ostave srce an terenu, uspjeh će doći sam po sebi

Super Lig: ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
- QUARTERBACK
- Kontakt:
imal jos karti kupit, gdje i kolika je cijena?
Prijatelju, veceras pred stadionom kupi. Bice karti, nemoj brinuti. Jug 5 km, istok 8, zapad 10 km.QUARTERBACK je napisao/la:imal jos karti kupit, gdje i kolika je cijena?
Karte će danas tek biti puštene u prodaju vjerovatno oko 12...QUARTERBACK je napisao/la:imal jos karti kupit, gdje i kolika je cijena?
JUG-5
ISTOK-8
ZAPAD-10
Karte se mogu kupiti u Ferhadiji, na stadionu Grbavica i vcs na stadionu Koševo!
Hoću i ja da pristavim
, a da kažem još vezni i to će biti ekipa opet za vrh tabele, iako i ova i ovakva ekipa je mogla biti u vrhu, ali ovako ćemo imati širi igrački kadar, a ne znam možda i Tomić ide nešto se priča to će biti dobra financijska injekcija svakako. 

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
hvala na odg. momciluci ste pravi!
Prijatelju zaboravi na pojčanja to trenutno nije naš sistem, možda još jedan vezni da dođe...a ostalo zavisi od odlazaka!!!Kandi GSK je napisao/la:Da nam je proći večeras Metalurg, pa sa pojačanjima dalje, mnogo lakše bi bilo, da su barem prije dosli, ali nema veze, uvjek su dobrodošli. Večeras očekujem strašno dobru posjetu i da naši Plavi ostave srce an terenu, uspjeh će doći sam po sebi![]()