FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

cipiripi22
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la cipiripi22 » 22 jul 2014, 09:25

raja samo da pozdravim...evo me u Visokom doruckujem...vidim 4 momka sa Zeljinim salovima na sabahu...popravise mi dan...i...Sabur raja...sve ce biti dobro abd...

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 22 jul 2014, 09:32

corleone87 je napisao/la:U boj kad krenemo sve pred sobom rusimo Željo mi te volimo kako god zavrsilo...
Nemoj mi te pjesme sviju ti. Kad je čujem a rezultat 0:0 tačno mi ne bude dobro zbog tog pehiranja. To pjevaj kad se očito gubi i tome slično.
Joj što cipiripi napravi haos na forumu. Jest da je sad malo euforija ( za koju fakat nema potrebe) ali bar nema glupe priče tipa gdje je lova i tome slično.
Sa druge strane sviđa mi se što je objavljeno da dolazi Varea jer će ta informacija naložiti i neke ljude koji možda večeras nebi došli na tekmu. Rekao sam ranije da samo takve neke pozitvne stvari vraćaju raju na stadion. Zbog toga ja stalno pričam o nužnošću zvaničnih informacija koje dolaze iz kluba. Opet nadam se da ova mala euforija neće igračima skresati krila. Dovoljno smo tu iskusni.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 22 jul 2014, 09:37

cipiripi22 je napisao/la:raja samo da pozdravim...evo me u Visokom doruckujem...vidim 4 momka sa Zeljinim salovima na sabahu...popravise mi dan...i...Sabur raja...sve ce biti dobro abd...

Zvala bi te na kafu al se moze pogresno protumacit :lol:
Željeznicar za život cijeli !

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 22 jul 2014, 09:39

@likusa .. sta bi sa onom nasom kafom ? :think:

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 22 jul 2014, 09:40

aS_Roma je napisao/la:@likusa .. sta bi sa onom nasom kafom ? :think:
Ta kafa bi mogla eskalirati u izrazite nerede :P
Željeznicar za život cijeli !

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 22 jul 2014, 09:41

likusa je napisao/la:
cipiripi22 je napisao/la:raja samo da pozdravim...evo me u Visokom doruckujem...vidim 4 momka sa Zeljinim salovima na sabahu...popravise mi dan...i...Sabur raja...sve ce biti dobro abd...

Nece ti on na kafu samo na lješnike :urnebes: :urnebes: :urnebes:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 22 jul 2014, 09:42

Bice dobro veceras insallah. Igramo sa ekipom od koje smo u ovom trenutku kvalitetniji, i pred dobro popunjenim tribinama mislim da nece biti velikih problema. Euforija je dobra stvar ukoliko je onako lijepo dozirana, specijalno zbog toga da bi i raja odlucila da veceras dodje na utakmicu. Lagano, strpljivo, bez srkleta ( mislim na raju na tribinama ), bez nervoze, nase je da navijamo, oni ce odigrati dobro, ja sam uvjeren u to.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

jahija

Post Postao/la jahija » 22 jul 2014, 09:43

Zato i neki ne igraju na nivou kako bi trebali jer su već u mislima u drugim klubovima-timovima šta znam, a tako nam pobjeda noćas treba, a za dalje ćemo imati u špici vareu, i ovog veznjaka kojeg očekujemo i to će biti dovoljno da se pristojno predstavimo u 3 kolu, a možda i izvučemo povoljan rezultat.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

cipiripi22
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la cipiripi22 » 22 jul 2014, 09:44

likusa je napisao/la:

pristavi eto me)))

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 22 jul 2014, 09:47

Zeljezničar će sutra i zvanično dobiti novo veliko pojačanje. Radi se o argentinskom napadaču Juanu Manuelu Varei (28), koji je već dogovorio dolazak na Grbavicu, a ugovor će potpisati sutra. Svoj angažman u timu s Grbavice je sam igrač potvrdio za portal Klix.ba.

Juan Manuel Varea: U Željezničar dolazim zbog dobrog nogometa i navijača Juan Manuel Varea Varea nije otkrio na koliko će ugovor biti potpisan, ali je istakao da je veoma sretan što će nositi dres Željezničara.

"Usmeno smo sve dogovorili, a u srijedu ću potpisati ugovor. Imao sam nekoliko ponuda iz različitih liga, ali sam odabrao Željezničar. Ekipa igra odličan nogomet, a tu su i sjajni navijači koji podržavaju svoj tim tokom cijele utakmice. Odlučio sam se za povratak u Premijer ligu jer ima dosta odličnih igrača, a sada se igra i dobar nogomet", izjavio je Varea za portal Klix.ba.

On je u svojoj karijeri bio član Veleza iz Sarsfielda, Deportiva Espanol, Depor Aguablance, Central Cordobe, Ravana iz Bakua, a od 2009. do 2012. godine je igrao za Široki Brijeg. Za Širokobriježane je u 66 utakmica postigao čak 26 golova. Ipak, u narednoj sezoni će ovaj sjajni napadač igrati za Željezničar, a njegov bivši klub će mu biti konkurent u borbi za vrh tabele.

"Imam dosta prijatelja u Širokom Brijegu, ali ja sam profesionalac, tako da ću dati sve od sebe da moj novi tim pobijedi u tim duelima", rekao je Varea.

U narednoj sezoni očekuje da Željezničar napravi dobar rezultat.

"Željo je uvijek u vrhu, pa ćemo se i naredne sezone boriti za isti cilj", jasan je bio novi nogometaš Plavih.

Tim trenera Admira Adžema večeras na stadionu "Asim Ferhatović Hase" igra drugu utakmicu 2. pretkola Evropske lige, a protivnik je Metalurg iz Skoplja. U prvom susretu je bilo 0:0.

"Željezničar ima dobar rezultat i priliku da prođe dalje. Ako momci odigraju dobro i budu na svom nivou, mogu se plasirati u 3. pretkolo", završio je Varea.

Kandi GSK
Kontakt:

Post Postao/la Kandi GSK » 22 jul 2014, 09:51

Znaci ipak je istina za Vareu :salut:
Super Lig: ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Turkiye Kupasi: ★★★★★★★★★★★★★★★
Uefa Cup: ★
Uefa Super Cup: ★

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 22 jul 2014, 09:52

Kandi GSK je napisao/la:Znaci ipak je istina za Vareu :salut:
To je završeno, čekamo još veznog i to je to :clap:

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 22 jul 2014, 09:56

Velahalve je napisao/la:
Kandi GSK je napisao/la:Znaci ipak je istina za Vareu :salut:
To je završeno, čekamo još veznog i to je to :clap:
Vjerovatno netko ide od vezni ...

Kandi GSK
Kontakt:

Post Postao/la Kandi GSK » 22 jul 2014, 09:57

Da nam je proći večeras Metalurg, pa sa pojačanjima dalje, mnogo lakše bi bilo, da su barem prije dosli, ali nema veze, uvjek su dobrodošli. Večeras očekujem strašno dobru posjetu i da naši Plavi ostave srce an terenu, uspjeh će doći sam po sebi :salut: :bih:
Super Lig: ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Turkiye Kupasi: ★★★★★★★★★★★★★★★
Uefa Cup: ★
Uefa Super Cup: ★

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 22 jul 2014, 10:02

imal jos karti kupit, gdje i kolika je cijena?

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 22 jul 2014, 10:04

QUARTERBACK je napisao/la:imal jos karti kupit, gdje i kolika je cijena?
Prijatelju, veceras pred stadionom kupi. Bice karti, nemoj brinuti. Jug 5 km, istok 8, zapad 10 km.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 22 jul 2014, 10:06

QUARTERBACK je napisao/la:imal jos karti kupit, gdje i kolika je cijena?
Karte će danas tek biti puštene u prodaju vjerovatno oko 12...
JUG-5
ISTOK-8
ZAPAD-10
Karte se mogu kupiti u Ferhadiji, na stadionu Grbavica i vcs na stadionu Koševo!

jahija

Post Postao/la jahija » 22 jul 2014, 10:07

Hoću i ja da pristavim :lol: , a da kažem još vezni i to će biti ekipa opet za vrh tabele, iako i ova i ovakva ekipa je mogla biti u vrhu, ali ovako ćemo imati širi igrački kadar, a ne znam možda i Tomić ide nešto se priča to će biti dobra financijska injekcija svakako. :clap:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 22 jul 2014, 10:08

hvala na odg. momciluci ste pravi!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 22 jul 2014, 10:09

Kandi GSK je napisao/la:Da nam je proći večeras Metalurg, pa sa pojačanjima dalje, mnogo lakše bi bilo, da su barem prije dosli, ali nema veze, uvjek su dobrodošli. Večeras očekujem strašno dobru posjetu i da naši Plavi ostave srce an terenu, uspjeh će doći sam po sebi :salut: :bih:
Prijatelju zaboravi na pojčanja to trenutno nije naš sistem, možda još jedan vezni da dođe...a ostalo zavisi od odlazaka!!!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Orvel, Proximic i 43 gosta.