NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Re: Odg: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la GracanicaAA » 21 jul 2014, 19:00

NkBratstvoGracanica je napisao/la:1.kolo Bratstvo - Capljina 1 3:0
2.kolo GOSK - Bratstvo. 2 1:2
3.kolo Bratstvo - Turbina 1 4:0
4.kolo Rudar - Bratstvo. 2 0:1
5.kolo Bratstvo - Podgrmec. 1 3:0
6.kolo Gradina - Bratstvo. 2 1:2
7.kolo Bratstvo - Branitelj. 1 2:1
8.kolo Gorazde - Bratstvo. 2 0:1
9.kolo Bratstvo - Igman 1 1:0
10 kolo Radnicki - Bratstvo 2 1:2
11 kolo Bratstvo - Mladost DK 1 2:1
12 kolo Jedinstvo - Bratstvo 2 0:2
13 kolo Bratstvo - Metalleghe BSI 1 2:0
14 kolo Bratstvo - Orasje 1 2:1
15 kolo Buducnost - Bratstvo 2 1:2 ( Ovo ako bude na kladionici igrat 1/2 ;) )

Nakon 15 kola, Bratstvo ubjedljivo na samom vrhu sa 100% učinkom i osvojenih 45 bodova i gol razlikom 31:7
Čut ćemo se oko novembra :D
Drug,nemoj toliku gol razliku tj. primljenih golove nemoj sramotit Mirzu :) #Respect ako primir 4 gola :tokralju:

Vandelanoite
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Vandelanoite » 21 jul 2014, 19:06

Nećete ući ove sezone sigurno, Hercegovina igra za GOŠK, a vi ga lagano :beba:
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 21 jul 2014, 19:40

Vandelanoite je napisao/la:Nećete ući ove sezone sigurno, Hercegovina igra za GOŠK, a vi ga lagano :beba:
Ko to mislis Capljina nece 100% jer smo s njima :bow:
za ove nezzz

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 jul 2014, 21:20

Vandelanoite je napisao/la:Nećete ući ove sezone sigurno, Hercegovina igra za GOŠK, a vi ga lagano :beba:
Mogu tri Hercegovine igrat za GOSK kad su klubovi iz TK dosta jaci od Hercegovackih timova. ;) Plus Capljina je bratimljen tim sa Bratstvom odavno (od kad smo im dali bodove) a to ces vidjet i u prvom kolu gdje cemo dobit Capljinu lagano 2 il 3 razlike a i u Capljini minimalnu pobjedu slavimo mada ne sumnjam da ce i GOSK dole uzeti bodove.Ovo ce biti sezona izmedu GOSK-a i Bratstva ubjeden sam.Vidicemo ko ce imati vise sredstava i ko ima bolju ekipu i bolje "prijatelje" :kafa:
www.nkbratstvogracanica.com

studeni
Kontakt:

Post Postao/la studeni » 21 jul 2014, 21:25

cesc4 je napisao/la:
Mogu tri Hercegovine igrat za GOSK kad su klubovi iz TK dosta jaci od Hercegovackih timova. ;) Plus Capljina je bratimljen tim sa Bratstvom odavno (od kad smo im dali bodove) a to ces vidjet i u prvom kolu gdje cemo dobit Capljinu lagano 2 il 3 razlike a i u Capljini minimalnu pobjedu slavimo mada ne sumnjam da ce i GOSK dole uzeti bodove.Ovo ce biti sezona izmedu GOSK-a i Bratstva ubjeden sam.Vidicemo ko ce imati vise sredstava i ko ima bolju ekipu i bolje "prijatelje" :kafa:
Jarane zaboravio si da je izborna godina. To je posebno izraženo u Bratstvu ;)

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 21 jul 2014, 21:29

studeni je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:

+1 :clap: :clap: :clap: To je ključ, veoma ispravno razmišljanje :tokralju: :tokralju: :tokralju:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 21 jul 2014, 21:35

Mirza vam nece branit protiv Jedinstva "povrijedit" ce se nekoliko dana prije utakmice ili na zagrijavanju.Kao i Denis Mujkic covjek na zagrijavanju uvijek dolazi kod Sile Nebeske zajebava se navijacima i pocne tekma mi mu zapjevamo njegovu pjesmu "Branio je golove,postovao nas je Denis Mujkic ale hvala ti za sve" i covjek se "povrijedi"u drugoj minuti :D A kako se je povrijedio u prvoj utakmici onda mu nisu dali iz uprave Buducnosti da brani protiv Slobode jer znamo da se ta morala pustit,a to on nebi uradio da bi poginuo na terenu a tako i protiv Jedinstva gdje bi pustio jedno 2-3 gola :D Tako ocekujem i od Mirze naravno jer i on ima svoju pjesmu i gdje je idol navijacima :tralala:

Naravno salim se nemojte zamjerit,sretno vama kad od nas ove sezone nema nista :yawn:
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 21 jul 2014, 21:36

studeni je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Sta sad to bi nam trebao bit plus il minus :yawn:

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 22 jul 2014, 00:52

Da se kladimo da vas Branitelj nece podrzati? Izigrali ste ih i vi i Capljina u sezoni iza nas. Ljude ste ostavili na cjedilu i ocekujete podrsku od njih?
Nesto ne vjerujem da u Branitelju sjede hablecine koje ce preci preko podlosti GOSK-a i Capljine ;)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 22 jul 2014, 01:00

Zoom088 je napisao/la:
Da se kladimo da vas Branitelj nece podrzati? Izigrali ste ih i vi i Capljina u sezoni iza nas. Ljude ste ostavili na cjedilu i ocekujete podrsku od njih?
Nesto ne vjerujem da u Branitelju sjede hablecine koje ce preci preko podlosti GOSK-a i Capljine ;)

Pod br.1, ja sam iz Srebrenika i nemam veze sa GOŠK-om. Ti sigurno ne znaš ko su Hercegovci čim tako pričaš. Branitelj i Čapljina će sigurno igrati prije za GOŠK nego za bilo koga drugog, a isto tako i Igman i Turbina.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 22 jul 2014, 01:10

Vandelanoite je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:

Pod br.1, ja sam iz Srebrenika i nemam veze sa GOŠK-om. Ti sigurno ne znaš ko su Hercegovci čim tako pričaš. Branitelj i Čapljina će sigurno igrati prije za GOŠK nego za bilo koga drugog, a isto tako i Igman i Turbina.
A vidim da nezz Da je Bratstvo i Capljina kao Bratski klubovi jbt...
Sam ces vidit i dokazat ce ti se ;)

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 jul 2014, 06:33

Bihac96 je napisao/la:Mirza vam nece branit protiv Jedinstva "povrijedit" ce se nekoliko dana prije utakmice ili na zagrijavanju.Kao i Denis Mujkic covjek na zagrijavanju uvijek dolazi kod Sile Nebeske zajebava se navijacima i pocne tekma mi mu zapjevamo njegovu pjesmu "Branio je golove,postovao nas je Denis Mujkic ale hvala ti za sve" i covjek se "povrijedi"u drugoj minuti :D A kako se je povrijedio u prvoj utakmici onda mu nisu dali iz uprave Buducnosti da brani protiv Slobode jer znamo da se ta morala pustit,a to on nebi uradio da bi poginuo na terenu a tako i protiv Jedinstva gdje bi pustio jedno 2-3 gola :D Tako ocekujem i od Mirze naravno jer i on ima svoju pjesmu i gdje je idol navijacima :tralala:

Naravno salim se nemojte zamjerit,sretno vama kad od nas ove sezone nema nista :yawn:
Druze Denis Mujkic je izgubio mjesto na golu Buducnostj prije Jedinstva I Slobode..bezveze pises ovo kao da nisu ga zbog toga pustili..Denis je bio kapiten Slobode isto je misljenik navijaca I td....samo kazem ti lik je jos orije tih utakmica bio van stroja
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 22 jul 2014, 12:48

Mujkić je protiv Jedinstva počeo braniti, i nakon 3-4 minute utakmice, ozljedioo se i morali ga mijenjati.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 22 jul 2014, 13:34

SaltCityAttack je napisao/la: Druze Denis Mujkic je izgubio mjesto na golu Buducnostj prije Jedinstva I Slobode..bezveze pises ovo kao da nisu ga zbog toga pustili..Denis je bio kapiten Slobode isto je misljenik navijaca I td....samo kazem ti lik je jos orije tih utakmica bio van stroja
Ma ne bitno druze bilo,pa proslo :D
A u Bihacu je izasao iz igre u 2 minuti zbog "povrede".
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 22 jul 2014, 14:18

Vandelanoite je napisao/la:
Zoom088 je napisao/la:

Izvinjavam se zbog lapsusa i greske, nisam upratio odakle si. To je do mene.
Sto se Hercegovine tice, imam nesto malo veze s njom :D.
Rodjen u Mostaru, zivim na relaciji Mostar - Lukavac ;).

Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 jul 2014, 13:26

Danas u 18:00 igramo u Lukavcu protiv Radnickog :D
Zadnja izmjena: cesc4, dana/u 23 jul 2014, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 23 jul 2014, 13:44

Timkov legenda, to mi je najdrazi lik ikad bio u Bratstvu uvjek je davo Maksimum od sebe uvjek je ostavljo srce na teren,prosto voli poso koji radi...Niko njega nmz zamjenit na poziciji zadnjeg veznog niko..
Sad trenira djecu u Sarajevu....
slika

slika

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 jul 2014, 23:03

Danas protiv Radnickog 0:0 u Lukavcu. Losa tekma ponajvise zbog jako loseg terena koji je bio tezak za igru zbog jako mnogo vode. Takode i sudija je totalno bio izgubljen na utakmici ali dobro. Uglavnom imali smo dobre sanse ali nismo uspjeli zabiti gol.Ipak ne brine me to sto danas nismo pojedili jer sam vidio da je to bio samo jedan los dan sto se realizacije tice.

Prvih XI
Hamzabegovic,Pantic,Kadic,Susa,Salkic,Omerovic,Vehabovic,Kadric,Moussa,Pljevljak,Suljic.U drugom poluvremenu su sansu dobili svi igraci sa klupe. Nisu nastupili Poturalic, Sisic i Smajlovic koji su utakmicu posmatrali sa tribina.

Ne sumnjam u osvajanje turnira u Doboj Istoku. :D

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 23 jul 2014, 23:18

S nama igrate prvu utakmicu u Klokotnici ? :)

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 23 jul 2014, 23:31

Coraco je napisao/la:S nama igrate prvu utakmicu u Klokotnici ? :)
Vi igrate sa Zvijezdom prvu utakmicu a mi sa domacinom. :D

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: sirBobbyMoore i 8 gostiju.