btw. nema veze što me isključujete iz ovih prvih 11, samo da znate najspremniji sam od vas, ali eto da budem džoker s klupe i začaram sezonu

Po čemu je Oštraković "gooovno" ?? jel to po logici, ko god da ode iz kluba, **** je. Bolje da igra za Olimpic, nego za Sarajevo, Želju, Zrinjski, Široki ili Borac. oko 23-24 kola ću vam reći zašto.shaman7 je napisao/la:Radije bi gledao čunj na golu nego **** od čovjeka (Oštrakovića). Inače, Đokić je sigurno dobar golman i ima "šlifa" jer je igrao za Botafogo, teško da ga je neko preko štele u Brazil poslao![]()
btw. nema veze što me isključujete iz ovih prvih 11, samo da znate najspremniji sam od vas, ali eto da budem džoker s klupe i začaram sezonu
Brato meni je majke mi moje bolje biti džoker sa klupe nego u prvih jedanaest,fino sjednes na klupu, pratis igru, vidis slabosti protivnika, malo razmislis kako ces ih nazigu kad udjes. Onda kad te trener zovne da igras, uletis unutra ovaj rad, desna, pa lijeva i zavalis im ga tamo gdje su tanki. Proslavis gol sa rajom iza gola... Neprocjenjivo.shaman7 je napisao/la:Radije bi gledao čunj na golu nego **** od čovjeka (Oštrakovića). Inače, Đokić je sigurno dobar golman i ima "šlifa" jer je igrao za Botafogo, teško da ga je neko preko štele u Brazil poslao![]()
Mislim na ove priče prepao se konkurencije i slično, pritom sam pročitao na jednoj temi da je kao izjavio : "Niko ne zna šta ga dole čeka i s kim ima posla" . Mozda nije to tako, ali je u tom smislu nekom sigurno .drakensang je napisao/la:Po čemu je Oštraković "gooovno" ?? jel to po logici, ko god da ode iz kluba, **** je. Bolje da igra za Olimpic, nego za Sarajevo, Želju, Zrinjski, Široki ili Borac. oko 23-24 kola ću vam reći zašto.shaman7 je napisao/la:Radije bi gledao čunj na golu nego **** od čovjeka (Oštrakovića). Inače, Đokić je sigurno dobar golman i ima "šlifa" jer je igrao za Botafogo, teško da ga je neko preko štele u Brazil poslao![]()
rodjenisa je napisao/la:master1015 je napisao/la:jaka vam ova ekipa koju trenutno imate momci.. kako ce vam izgledat prvi 11?
Ja mislim da je ovo prvih 11:
1. NeverGiveUp
2.tepsija
3.vm22
4.kimbo
5.crvena armija
6.anel81m
7.drakensang
8.Velez do groba
9.Rezervni Golman(cap.)
10.BMV22
11.Red one
Trener: zizu 1991
Svi ostali na klupu i cekati svoju sansu i to navijat za ekipu a ne
zizu1991 je napisao/la:Ne upratih da pozdravim @Titovu. Pa što ne reče crveni brate da si to ti?
Pozdrav i od mene brateNeverGiveUp je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Ne upratih da pozdravim @Titovu. Pa što ne reče crveni brate da si to ti?
Ima mahaluša puno pa sam se prvo najavio našoj najdražoj ribi![]()
Veliki pozdrav druže zizu
vm22 je napisao/la:Pozdrav i od mene brateNeverGiveUp je napisao/la:zizu1991 je napisao/la:Ne upratih da pozdravim @Titovu. Pa što ne reče crveni brate da si to ti?
Ima mahaluša puno pa sam se prvo najavio našoj najdražoj ribi![]()
Veliki pozdrav druže zizu
Ma druze @Radovana bi svaka ekipa sad,al evo im ga na,frajer potpiso sa Rodjenima do kraja karijerehercegovac236 je napisao/la:Drastična razlika atmosfere na forumu danas u poređenju sa nekoliko zadnjih dana. Milina ti doći i pročitati par zaj.ebancija.
A što jest, jest i Radovan je ogromno pojačanje, jest majke mi moje. Vidim ja glumice se nešto uzbudile
Radovane kralj si majke mi moje !Radovan je napisao/la:Brato meni je majke mi moje bolje biti džoker sa klupe nego u prvih jedanaest,fino sjednes na klupu, pratis igru, vidis slabosti protivnika, malo razmislis kako ces ih nazigu kad udjes. Onda kad te trener zovne da igras, uletis unutra ovaj rad, desna, pa lijeva i zavalis im ga tamo gdje su tanki. Proslavis gol sa rajom iza gola... Neprocjenjivo.shaman7 je napisao/la:Radije bi gledao čunj na golu nego **** od čovjeka (Oštrakovića). Inače, Đokić je sigurno dobar golman i ima "šlifa" jer je igrao za Botafogo, teško da ga je neko preko štele u Brazil poslao![]()
Mostar u srcu, Velez do groba
RezervniGolman je napisao/la: Jest da ce nas zizu naružit pravo sto smo potrosili 2 izmjene ali zato upada Rocky Maivia radilica i ore po terenu 82 minute![]()
![]()
![]()
BMV22 slaganje u vezi Oštrog ali ne i u vezi Alema. Alem nikada nebi dezertirao. Sjecam ga se u borbi samo s bajonetom kad smo drzali liniju u Sibiru
Dupla kruna ostalima ču.narodjenisa je napisao/la:master1015 je napisao/la:jaka vam ova ekipa koju trenutno imate momci.. kako ce vam izgledat prvi 11?
Ja mislim da je ovo prvih 11:
1. NeverGiveUp
2.tepsija
3.vm22
4.kimbo
5.crvena armija
6.anel81m
7.drakensang
8.Velez do groba
9.Rezervni Golman(cap.)
10.BMV22
11.Red one
Trener: zizu 1991
Svi ostali na klupu i cekati svoju sansu i to navijat za ekipu a ne
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.