FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

terabajt
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la terabajt » 21 jul 2014, 21:54

simon je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:Znal neko koliko je ulaznica do sada prodato :?: Ako je Bordo tim gledalo 10 000 očekujem barem 12 000 da gleda Plave ;)
Tek sutra pocinje prodaja. Kod pitara je uvijek bilo 2x uvecano nego sto ej stvarnost, ma bice nas dovoljno kolko i treba.
Istina nije nas bilo 20.000 ali bilo je sigurno 12.000 ;)
12 vas je bilo protiv levskog jer i nije moglo vise sto je ograniceno bilo a ako je sad bilo 12 ja sam princ od monaka.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 21 jul 2014, 21:55

smnhz je napisao/la:
Rizzla je napisao/la:Grafit uradjen preko hz grafita :cool:
slika
:cool:
još jednom pokazano 0% ultras mentaliteta od kompleksaške pitarske grupe
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

smnhz
Kontakt:

Post Postao/la smnhz » 21 jul 2014, 22:01

IlProfessore je napisao/la:
smnhz je napisao/la:
slika
hhhaha

pa vi ste presarali nas grafit i napravili svoj ? ( https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 8698_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; )

:urnebes:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jul 2014, 22:01

IlProfessore je napisao/la:
smnhz je napisao/la:
slika
+1
Kako je krenulo dobro se završilo.
DRUG NEBI TI PUNCA

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 21 jul 2014, 22:18

Joj brale,sutra igra Zeljkan!!! :njanjanja:
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 jul 2014, 22:24

Sta je bilo sa Zeljkovicem? Sto ga je Adzem otpisao?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 21 jul 2014, 22:34

bhsport je napisao/la:Sta je bilo sa Zeljkovicem? Sto ga je Adzem otpisao?

nije ga otpisao, covjek je ispao iz prvih 11 i to je sve...
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

cipiripi22
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi22 » 21 jul 2014, 22:41

maloprije mi je pricao jedan menadzer koji radi tursko trziste...jedan klub iz 2lige u turskoj je davao Zelji 150.000 za Svraku...Zeljo pristao ali Muamer nije bio zadovoljan platom...tako da je to propalo

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 21 jul 2014, 22:43

[quote="cipiripi22"]maloprije mi je pricao jedan menadzer koji radi tursko trziste...jedan klub iz 2lige u turskoj je davao Zelji 150.000 za Svraku...Zeljo pristao ali Muamer nije bio zadovoljan platom...tako da je to propalo

Nemoj mi Turke, dok ne legnu pare od Sehe :P
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 21 jul 2014, 22:44

mukitmovac je napisao/la:
cipiripi22 je napisao/la:maloprije mi je pricao jedan menadzer koji radi tursko trziste...jedan klub iz 2lige u turskoj je davao Zelji 150.000 za Svraku...Zeljo pristao ali Muamer nije bio zadovoljan platom...tako da je to propalo

Znas li za koga jos da bi mogao otici :)

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 21 jul 2014, 22:46

bluesaa je napisao/la:
bhsport je napisao/la:Sta je bilo sa Zeljkovicem? Sto ga je Adzem otpisao?

nije ga otpisao, covjek je ispao iz prvih 11 i to je sve...
Veliki minus za strucni stab, po meni je Zeljkovic ,u najmanju ruku, po fudbalskom umijecu i tehnici, tu negdje sa Benjom, ali se zato po borbenosti Cola ne moze mjeriti sa Zeljkovicem nikako. Jedino ako covjek nije u formi pa je Adzem bio primoran da ga izbaci iz prvih 11...
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

cipiripi22
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la cipiripi22 » 21 jul 2014, 22:48

zeljovolim je napisao/la:
cipiripi22 je napisao/la:maloprije mi je pricao jedan menadzer koji radi tursko trziste...jedan klub iz 2lige u turskoj je davao Zelji 150.000 za Svraku...Zeljo pristao ali Muamer nije bio zadovoljan platom...tako da je to propalo

Znas li za koga jos da bi mogao otici :)
imao je Stana dobru ponudu...ali nece prije zime sigurno...pogotovo ako prodjemo u trece pretkolo...jer je receno da nece sigurni otici dok se igra u Evropi...a ako budemo u trecem pretkolu mislim da se tad nekad i prelazni rok zavrsava tako da ce biti kasno

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 21 jul 2014, 22:48

Prije par dana svi su bili nekako pesimisticni sto se tice Zelje,a sa danasnjim potpisom sa Vareom nekako su svi drugaciji,slave ;) i neka drago mi je da je tako.Isto tako pojedinci su kritikovali upravu kako nista ne radi,ovo,ono,a ja danas vidjoh i reklame za tekmu i eto dobismo ja mislim poslije rata jedno od najvecih pojacanja i imamo sansu da odemo daleko u euro takmicenjima itd.itd.Zato ljudi moji nemojte nasjedati na pitarske price,oni ovo oni ono,doveli ovog ili onog.Ja nista specijalno nisam vidio od njih osim nekog posjeda lopte,a imaju kao lovu dovode sve sto valja,a nemaju nista jaci napad od nas(tako statistika govori).Dok je Amar u klubu ja se ne sikiram,jer znam da zeli da se to dovede sve na najvisi nivo.Sutis,sutis pa plus Varea,ha ;) ja prezadovoljan.Volim kad nema previse pompe,kad se radi sve sa strane,Zato ljudi moji,SUTRA ABD SVI NA KOSEVO DA POZDRAVIMO RAD NASEG KLUBA,DA POKAZEMO KO JE GAZDA U BIH I NA KRAJU KRAJEVA DA POMOGNEMO KLUBU KOJEG VOLIMO.
P.S. kaze buraz idemo na jug,rekoh ma jok idemo na zapad da i mi damo svoj doprinos koliko toliko ;)
NAPRIJED ZELJO LJUBAVIIIIIIIIII MOJAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!

cipiripi22
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi22 » 21 jul 2014, 22:55

Rad uprave za desetku...molim vas ljudi ne padajte u euforiju nismo mi kone sa koseva...kad smo bili na vrhuncu bili smo skromni a to je odlika najvecih...a oni dosli do crkavice i dizu se do nebesa...e to je razlika izmedju nas i njih...osim toga...koliko trose bez pokrica zavrsit ce kao KK Bosna...mi polahko ali sigurno stabilizujemo stvari i grabimo ka vrhu

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 21 jul 2014, 22:58

quote="cipiripi22"]Rad uprave za desetku...molim vas ljudi ne padajte u euforiju nismo mi kone sa koseva...kad smo bili na vrhuncu bili smo skromni a to je odlika najvecih...a oni dosli do crkavice i dizu se do nebesa...e to je razlika izmedju nas i njih...osim toga...koliko trose bez pokrica zavrsit ce kao KK Bosna...mi polahko ali sigurno stabilizujemo stvari i grabimo ka vrhu

Postano kroz Forum SportSport.ba app.[/quote]
:clap: MOLIM TE BOŽE DA POBJEDI LJOŽE !
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 21 jul 2014, 23:01

prelazni rok traje do 31.08... iskreno mislim da ce otici nasa 2 standarna igraca ...

prelazni rok traje do 31.08... iskreno mislim da ce otici nasa 2 standarna igraca ...

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 21 jul 2014, 23:02

cipiripi22 je napisao/la:Rad uprave za desetku...molim vas ljudi ne padajte u euforiju nismo mi kone sa koseva...kad smo bili na vrhuncu bili smo skromni a to je odlika najvecih...a oni dosli do crkavice i dizu se do nebesa...e to je razlika izmedju nas i njih...osim toga...koliko trose bez pokrica zavrsit ce kao KK Bosna...mi polahko ali sigurno stabilizujemo stvari i grabimo ka vrhu

cipiripi ti si heroj ovog foruma,a svi su mislili da si šalabajzer. :tokralju:
ali nema para,sve se rastalilo....

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 21 jul 2014, 23:04

cipiripi22 je napisao/la:Rad uprave za desetku...molim vas ljudi ne padajte u euforiju nismo mi kone sa koseva...kad smo bili na vrhuncu bili smo skromni a to je odlika najvecih...a oni dosli do crkavice i dizu se do nebesa...e to je razlika izmedju nas i njih...osim toga...koliko trose bez pokrica zavrsit ce kao KK Bosna...mi polahko ali sigurno stabilizujemo stvari i grabimo ka vrhu

Rad uprave je i vise od desetke,vidi se da je Amar dobro uradio sto je pojacao upravu,svaka cast,meni je malo bilo zao zato sto je bio pojava na terenima i meni je bio gust ga vidjeti na klupi!!!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 21 jul 2014, 23:11

Bez izgovora, svi na koševo sutra.
I daj Bože da nema prenosa, otiđimo i pozdravimo rad našeg kluba!
VTŽ

cipiripi22
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi22 » 21 jul 2014, 23:16

raja zna li iko zasto mi kada podjem da vam odgovorim na privatne poruke pise FLOOD EROR

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: NazorUso i 44 gosta.