zizu1991 je napisao/la:Admir Vladavic
1 h ·
SVI VODAJU KEROVE SAMO MARSEL MACE HAHAHAHAHAHA

zizu1991 je napisao/la:Admir Vladavic
1 h ·
master1015 je napisao/la:jaka vam ova ekipa koju trenutno imate momci.. kako ce vam izgledat prvi 11?
a blackmundir??ha ha harodjenisa je napisao/la:master1015 je napisao/la:jaka vam ova ekipa koju trenutno imate momci.. kako ce vam izgledat prvi 11?
Ja mislim da je ovo prvih 11:
1. NeverGiveUp
2.tepsija
3.vm22
4.kimbo
5.crvena armija
6.anel81m
7.drakensang
8.Velez do groba
9.Rezervni Golman(cap.)
10.BMV22
11.Red one
Trener: zizu 1991
Svi ostali na klupu i cekati svoju sansu i to navijat za ekipu a ne
Druže generale javljam ti se povodom nestanka našeg vojnika, izvršio sam tvoju naredbu, tražio sam ga preko svih mogućih i nemogućih najsavremenijih komunikacijskih sredstava.Od njega druže generale, ni traga ni glasa, da je bar zima pa da ima magle bilo bi mi lakše.Mogao bih reći da se izgubio u magli.Ovako druže generale mogli bi imati ozbiljan problem tj. slučaj dezerterstva.Prosto ne mogu da vjerujem da se to nama može desiti, ali mislim druže generale da je vrijeme za sazivanje generalštaba na kojem bi se razmotrile sve konsekvence u vezi ponašanja dotičnog vojnika.Vojniku Alemu možemo poručiti samo jedno jaaaaviseeee jaaaaviseeee šta ćemo mi bez tebe.Očekujem daljnja uputstva u vezi sazivanja generalštaba.SMRT FAŠIZMU!!!RezervniGolman je napisao/la:OBAVJEŠTENJE:
Poziva se crveni vojnik AlemC85 pod rednim brojem no: 34901 da se javi najblizoj komandi ili na forum ss.ba pdf RSD VELEŽ MOSTAR radi utvrđivanja njegovog fizičkog stanja i pripremljenosti pred nadolazeču sezonu. Dalje instrukcije ce dobit nakon javljanja u navedene ustanove.
S poštovanjem štab Crvene Armije
MOSTAR 21.07.2014
a ko ce od 8 minute kada ja ispusem?RezervniGolman je napisao/la:Blackmundir ti ces zamjenit mene u četvrtoj minuti. Ponesi i lopatu da mi pokupiš pluća s poda![]()
![]()
Jest da ce nas zizu naružit pravo sto smo potrosili 2 izmjene ali zato upada Rocky Maivia radilica i ore po terenu 82 minuteblackmundir je napisao/la:a ko ce od 8 minute kada ja ispusem?RezervniGolman je napisao/la:Blackmundir ti ces zamjenit mene u četvrtoj minuti. Ponesi i lopatu da mi pokupiš pluća s poda![]()
![]()
Ako smijem preporuciti @Radovana,izgleda da je beton spic,imam osjecaj da ce rusit sve pred sobomzizu1991 je napisao/la:Ima da vas spremim na pripremama Magath-ovim metodama. Nema predaje!
Da mene pusti trener da udjem sa klupe, da mi da priliku, brato u 69 minuti,majke mi moje uklizao bih centarhalfu, izbio bih ga iz cipela, ukrao loptu i zabio bih ga pod precku ko glumicama nekad, skinuo bih i gace i dres od srece pa nek mi sudija da i crveni ako treba.rodjenisa je napisao/la:master1015 je napisao/la:jaka vam ova ekipa koju trenutno imate momci.. kako ce vam izgledat prvi 11?
1. NeverGiveUp
2.tepsija
3.vm22
4.kimbo
5.crvena armija
6.anel81m
7.drakensang
8.Velez do groba
9.Rezervni Golman(cap.)
10.BMV22
11.Red one
Ako su mace na dvije noge kao i ona Škahićeva od neki dan sve mu je oprošteno.Nek samo voda, ali nemoj da zanemari RAju i mi smo živi.Dragi moj trener zizu ima 3 dana muči me zadnja loža pa bi te zamolio da samo izađem sa ekipom na teren, da mi date neku sliku i da se u velikom stilu oprostim od voljenog dresa.Primam sliku najmanje 2 sa 2.Hvala bogu naš pdf proključo ko islandski gejzir u mene se sve kotura od smijeha.Ovo je braćo moja pravi pdf, prava RAja, prava priča, prava naša mostarska zdrava zajebancija.zizu1991 je napisao/la:Admir Vladavic
1 h ·
Ja ću na stopera, specijalnost mi je uletit s obe noge u kost protivnikurodjenisa je napisao/la:master1015 je napisao/la:jaka vam ova ekipa koju trenutno imate momci.. kako ce vam izgledat prvi 11?
1. NeverGiveUp
2.tepsija
3.vm22
4.kimbo
5.crvena armija
6.anel81m
7.drakensang
8.Velez do groba
9.Rezervni Golman(cap.)
10.BMV22
11.Red one
Buraz, apsolutno sve tvoje potpisujem.Svi smo čuli za dešavanja u domu i problema sa OštrimVELEZDOGROBA je napisao/la:moze meni 8 kreativac sam uvijek bio![]()
![]()
![]()
ove godine ocekujte od mene (mostarskog robena) 7-8 golova i 10 tak asistencija za marcela macu i to gadjam ga u glavu samo![]()
![]()
![]()
sto se ostrog tice nek ide nek zna samo da je velez mogao bez envera marica a sto nece moci bez ostrog(ne kazem da je los golman al ni jedan igrac nije veci od veleza)-
mislim da se u zadnje vrijeme malo ufurao guzio previse maloljetnice u mostaru hahah
kazu vriste u domo svi znaju da ostrak guzi:-)
sad ozbiljno
kazu ovaj golman dragicevic jel se tako zove da je veci talenat od ostrog....ostri se bio prepao na polusezono kad su ga doveli htio da ide iz veleza .i dasa
trener golmana mu reko sta je picko doveli ti konkureniju i prepo si se,sta bi bobic trebao ti uvijek brani a momak dodje svaki trening i daje sve od sebe, i ovaj se mali povrijedio i ostri ostao 1.
kazu da ce ovaj mali za god dvije biti golman lige ako radio kako treba.
da vidimo i to
pozdrav drugu pastrmki alemu i ostaloj braci hajmo se aktivirat malo eto lige za 10 dana
forza velez![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.