FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- akisarajevo92
- Kontakt:
- anelbavarac
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Momce procepio

-
Nerminovic
- Kontakt:
Rutinski.akisarajevo92 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
- el-fighter
- Kontakt:
Gledao sam prvo poluvrijeme utakmice i jos je prerano govoriti bilo sta o igri koju cemo gledati ove sezone, ali da se naslutiti da cemo Alabu nekada gledati u veznom redu. Badstuber odigrao skoro citavu utakmicu, ali treba mu jos nekoliko laksih utakmica da se vrati u formu. Ova djecurlija odigrala poprilicno dobro, pogotovo onaj Sieghart (ili tako nesto). Podsjeca igrom na Robbena. 
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- FranckRibery
- Kontakt:
- BavaracZenica
- Kontakt:
Re:
Dobro nam dosao medju bavarske divoveFranckRibery je napisao/la:pozdrav ekipanovi sam na forumu navijac FC Baye dugo vremena (od kad sam se rodio haha) pratim dugo forum pa reko da se i ja malo prikljucim
Boga mi, svakim danom sve vise rastemo kao kolektiv
1-1 ta prijateljska utakmica, sa dosta sarolikim sastavom, upratioo sam samo nazad ovo rafinha-badstuber-contento haha
Bice ovo dobra sezona, samo da vidimo kak ce Alaba djelovat u sredini ak vec bude tu igraoo
FC Bayern !!!!!
- FranckRibery
- Kontakt:
Re: Re:
na maldijm svjet ostaje pa makar i forumasima , dobro je sto ce nakon silaska old garde iamti ko zamjenit na njima je da pokazu zube kao mi nekada .BavaracZenica je napisao/la:Dobro nam dosao medju bavarske divoveFranckRibery je napisao/la:pozdrav ekipanovi sam na forumu navijac FC Baye dugo vremena (od kad sam se rodio haha) pratim dugo forum pa reko da se i ja malo prikljucim
Boga mi, svakim danom sve vise rastemo kao kolektiv
1-1 ta prijateljska utakmica, sa dosta sarolikim sastavom, upratioo sam samo nazad ovo rafinha-badstuber-contento hahaal neka malo ajde, sve u svemu Lewa je poceo, sa dominacijom
![]()
Bice ovo dobra sezona, samo da vidimo kak ce Alaba djelovat u sredini ak vec bude tu igraoo
Ima nas masaAllah
Frankribery .Dobrodosao.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
- FranckRibery
- Kontakt:
Re: Re:
zahvaljujem jos jednom
cisto sumnjam da ce biti sta od ove price s reusom, imao je covjek nekoliko intervjua u kojim je rekao kako nece nigdje ali eto pare vrte gdje burgija nece, vidimo po primjeru kroosa
cisto sumnjam da ce biti sta od ove price s reusom, imao je covjek nekoliko intervjua u kojim je rekao kako nece nigdje ali eto pare vrte gdje burgija nece, vidimo po primjeru kroosa
Nece Reus sigurno ove sezone doci, bio je clanak u Bildu danas o tome. Ko zna mozda nekad, iako tesko.
Nisam mog'o pratiti mec, pa ne bi bilo lose da neko baci osvrt na utakmicu. Pregled'o sam ovu igru Lewe, interesuje me kako se pokazao Badstuber.
Nisam mog'o pratiti mec, pa ne bi bilo lose da neko baci osvrt na utakmicu. Pregled'o sam ovu igru Lewe, interesuje me kako se pokazao Badstuber.
- bavaracmujo
- Kontakt:
Frank dobro doso.
Leva ima da cjepa to je ocekivano, a pep je na mukama zbog sirine u ekipi i siguran sam da ce opet biti nezadovoljnih u ekipi. A sta reci za zutog zutalja fenomenalan igrac to svi znamo, al sanse za to su minimalne jedino ako bi otiso humels bender pa da se raspe druzina kloponje u sta sumnjam.
Leva ima da cjepa to je ocekivano, a pep je na mukama zbog sirine u ekipi i siguran sam da ce opet biti nezadovoljnih u ekipi. A sta reci za zutog zutalja fenomenalan igrac to svi znamo, al sanse za to su minimalne jedino ako bi otiso humels bender pa da se raspe druzina kloponje u sta sumnjam.
-
Nerminovic
- Kontakt:
Bogami je mali Scholl dobar.
Gledao sam ga haman dva tri puta a kako mali samo drzi loptu, to je ljepota. Samo jedan je Mehmet.
Gledao sam ga haman dva tri puta a kako mali samo drzi loptu, to je ljepota. Samo jedan je Mehmet.
BackSpace United
BackSpace United
- gerdmuller
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false; Dobra stara vremena.Nerminovic je napisao/la:Koja je samo ''Südkurve'' bila tribina na stari olimpijski stadion...gerdmuller je napisao/la:![]()
![]()
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
-
Nerminovic
- Kontakt:
Fantasticno.gerdmuller je napisao/la:" onclick="window.open(this.href);return false; Dobra stara vremena.Nerminovic je napisao/la:Koja je samo ''Südkurve'' bila tribina na stari olimpijski stadion...gerdmuller je napisao/la:![]()
![]()
Pozelio sam Olimpijski stadion, kako mi je samo zao sto vecine ultras nisu dobili sto su trazili i kao sto su ljudima obecavali, mislim da je ovo jedna od mange gresaka sto nam je klub uradio.
BackSpace United
BackSpace United
Lewi cestitke na golu
Reus
Cuardado
Reus
Cuardado
-
Nerminovic
- Kontakt:
Nista od Cuardada, Sammer je rekao da je to suplja prica.autogol je napisao/la:Lewi cestitke na golu![]()
Reus![]()
Cuardado
BackSpace United
BackSpace United
Nakon izdržavanja dvije trećine kazne, tj. u ovom slučaju 21 mjeseca, Uli može biti oslobođen. A 18 mjeseci prije oslobođenja može dobiti privremenu slobodu, to znači da je teoretski moguće da to bude u septembru i zato će se advokati pokušati izboriti. A u junu 2016. godine bi bio skroz slobodan čovjek (pod uslovom da bude oslobođen nakon izdržavanja dvije trećine kazne).proFCB je napisao/la:
Koliko se ja sjecam Bavarska je jedina republika u Njemackoj u kojoj se ne moze prije 6mjeseci postati tzv "FREIGÄNGER". Medjutim koliko sam upucen njegovi advokati treba da predaju zahtjev, a cini mi se da su ovo spekulacije novinara da bi on mogao dobiti tu privilegiju.
Ukoliko dodje do nje, moci ce izlaziti po danu, a samo bi se navecer morao vracati da prespava!!!
O tome je pisao i tz:
http://www.tz.de/sport/fc-bayern/uli-ho ... 15308.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Isto tako je pisao i Bild.
Inače prema današnjim informacijama Uli je prebačen na kliniku i to je tajnosti provedeno. A radi se o nekom rutinskom zahvatu na srcu.
A što se tiče formacija, tu sam već prije spomenuo da će ta formacija s trojicom pozada biti učestalija. Samo ne znači da ćemo tako stalno igrati, bit će tu varijacija između te i one naše stare formacije 4-2-3-1.
Danas nisam gledao utakmicu , ali je lijepo da je Badstuber opet odigrao 60 minuta. A ove utakmice za sad generalno i nemaju neki značaj, jer još je rano davati neki sud. Sve su ovo rani testovi i tek blago uigravanje...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Re:
Dobro nam došo bro Riba!Neću ti ništa pametovat jer i ja sam nov;)FranckRibery je napisao/la:pozdrav ekipanovi sam na forumu navijac FC Baye dugo vremena (od kad sam se rodio haha) pratim dugo forum pa reko da se i ja malo prikljucim
Ljudi mi nismo svjesni kakve će Lewa domete ostvarit ove godine! Imamo samo takav vezni red i dva napadača poput Robbena i Lewe..A gdje su tu gotze i muller?? A gardo moja 
-
Nerminovic
- Kontakt:
Svjestan sam, i to znas kako. Kad sam prvi put gledao Lewandowskia ja sam rekao da je ovaj vrhunski igrac sto treba da igra u Minhenu - rodjen igrac za nas. Ja sam prvi da kazem, Lewandowski ce zabiti 30 + golova.rotweiss je napisao/la:Ljudi mi nismo svjesni kakve će Lewa domete ostvarit ove godine! Imamo samo takav vezni red i dva napadača poput Robbena i Lewe..A gdje su tu gotze i muller?? A gardo moja
BackSpace United
BackSpace United
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.