cipiripi22 je napisao/la:molim vas da ne pitate na private za pojacanje...cisto zbog toga sto nisam salabajzer i ako propadne dogovor s igracem bice cipiripi salabajzer
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
cipiripi22 je napisao/la:molim vas da ne pitate na private za pojacanje...cisto zbog toga sto nisam salabajzer i ako propadne dogovor s igracem bice cipiripi salabajzer
naravno -.-ryder7 je napisao/la:Na Koševu će se moći kupiti i pred utakmicu jel' tako ?
E jbg sad me syeba pravo.............cipiripi22 je napisao/la:cipiripi ode par dana na odmor...zao mi je sto necu biti na stadionu ali ima Zeljo tv...pozdrav moji Manijaci
treba ljude tretirati kao oni nas tamo a tretirali su nas da bolje nije moglo,tamo mi sjedili u nekom kaficu i zovemo konobara da naplati kaze lik nista,nista vi ste ovdje gosti,to je bio pravi vrhoneeryder7 je napisao/la:Danas vidim ove iz Metalurga šetaju po Baščaršiji..![]()
Odoše u Želju na ćevape, kaže daj nam desetku danas... sutra ćemo 5![]()
Legea trenerke nosaju, baš su me podsjetile na našu repku..
u pravu je pitar,da je valjao ADJO bi ga kupioarelinho je napisao/la:Jedi se od muke,postao si mi najogavniji clan vase teme iako si prije bio regga likamypitar je napisao/la:Sto ne pitate ljude iz Sirokog za Vareau,kod njih je igrao.![]()
Nisu bas odusevljeni njegovom kvalitetom,da ne kazem da posprdno gledaju na vase pojacanje.
k3lla je napisao/la:do kada radi prodaja karti sutra na grbavici,jel' kao i prosli put do 6 ili ?
ja mislim u 12 ko i protiv lovcenatplink je napisao/la:Nisam upratio pa da vidim s vama ako neko zna u koliko počinje prodaja karata na Grbavici?
hajde nadam se onda da je od 12bluesaa je napisao/la:jos 25 sati![]()
ja mislim u 12 ko i protiv lovcenatplink je napisao/la:Nisam upratio pa da vidim s vama ako neko zna u koliko počinje prodaja karata na Grbavici?
Tu je trenira, juce je bio na treningu.themaniaks je napisao/la:Sta je sa onim momkom iz hrvatske,Basa ili tako nesto?
Meni je djelovao pravo dobro protiv Gorazda,kao da zna sa loptom a valjda se i Osimu svidja cim je ostao ovoliko sa ekipompile87 je napisao/la:Tu je trenira, juce je bio na treningu.themaniaks je napisao/la:Sta je sa onim momkom iz hrvatske,Basa ili tako nesto?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.