Hrvatska se zove Hrvatska,ne zove se Hrvatska i Dalmacija. Nećeš ni Dalmatincu reci da je Istranin jer nije. Ona je Hercegovka a građanka je Bosne i Hercegovine. Bosna je različito od Hercegovina, zajedno su BIH. Kod Varee se radi isključivo o dužini ugovora i igranja. U Širokom, npr. nije mogao imati ni jedno ni drugo. To oko dugovanja je čista glupost. Ne treba plasirati nešto rekla kazala.zeljocity je napisao/la:Hajde vec jednom da prstanemo sa ovim sitnim prepucavanjima bosanka/hercegovka itd.. Zna se da kad za nekog kazes bosanac/bosanka da se misli za tu osobu da dolazi iz BIH i cemu ova prepucavanja ovdje? Hocemo sad za nekog ko je rodjen u Splitu reci dalmatinac umjesto hrvat??maxmore je napisao/la:Žena mu je Širokobriježanka. Hercegovka. To što ne dolazi u Široki sigurno nema veze sa dugovanjima, jer ih nema. Nemoj baliti. Ako on vama to plasira ne mora značiti da je to istina. On traži i da igra, a Široki mu to neće obećati.cipiripi22 je napisao/la:Varea sigurno ostaje ne sekirajte se...imao je na stolu ponudu iz Radnickog Nis...ali mu se nije islo tamo jer mu je zena Bosanka...i trazio je od Menadzera da razgovara sa Zeljom ili Olimpicom...u Siroki nije htio jer su mu duzni 40.000 eura
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
I ovdje je rijec o 1+1 ako mu Zeljo ponudi iste uslove kao i prve sezone mora ostati.maxmore je napisao/la:
Hrvatska se zove Hrvatska,ne zove se Hrvatska i Dalmacija. Nećeš ni Dalmatincu reci da je Istranin jer nije. Ona je Hercegovka a građanka je Bosne i Hercegovine. Bosna je različito od Hercegovina, zajedno su BIH. Kod Varee se radi isključivo o dužini ugovora i igranja. U Širokom, npr. nije mogao imati ni jedno ni drugo. To oko dugovanja je čista glupost. Ne treba plasirati nešto rekla kazala.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ma on ne moze igrati u prvih 11 u Širokom. Zato je u Želji ima mjesto u prvih 11, ili on tako misli.pile87 je napisao/la:I ovdje je rijec o 1+1 ako mu Zeljo ponudi iste uslove kao i prve sezone mora ostati.maxmore je napisao/la:
Hrvatska se zove Hrvatska,ne zove se Hrvatska i Dalmacija. Nećeš ni Dalmatincu reci da je Istranin jer nije. Ona je Hercegovka a građanka je Bosne i Hercegovine. Bosna je različito od Hercegovina, zajedno su BIH. Kod Varee se radi isključivo o dužini ugovora i igranja. U Širokom, npr. nije mogao imati ni jedno ni drugo. To oko dugovanja je čista glupost. Ne treba plasirati nešto rekla kazala.
Lištica
Lištica
nikad necemo saznati da li ima mjesta u prvih 11 ili ne, ali da je dobar igrac i da bi ga svaki tim zelio imati to se mora znati.
- jug-onostalgicar
- Kontakt:
sad kazes o duzini ugovora pa kad te momak demantuje onda okrenes hoce li on imati mjesto u prvih 11 u sirokompile87 je napisao/la:maxmore je napisao/la:
budi sretan da igrac koji je igrao u tvom klubu ide u najtrofejniji klub tvoje zemlje i navijaj da tamo igra odlicno da se mozes i ti hvaliti

a slazem se sa ovim hercegovka
bezveze se svađate. al' baš bezveze.
-
- Kontakt:
Cekamo naredno pojacanje
Dobro dosao u najvecu klub u BIH Varea 

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
eno u foči ćemo igrati sa slavijom i to u noćnom terminu 

-
- Kontakt:
cipiripi ode par dana na odmor...zao mi je sto necu biti na stadionu ali ima Zeljo tv...pozdrav moji Manijaci
-
- Kontakt:
[quote="cipiripi22"]cipiripi ode par dana na odmor...zao mi je sto necu biti na stadionu ali ima Zeljo tv...pozdrav moji Manijaci
hahah nafura nas cipiripi i ispali se

Liverpool !
Liverpool !
-
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
ma tu sam na forumu...ali me nema fizicki u gradumukitmovac je napisao/la:cipiripi22 je napisao/la:cipiripi ode par dana na odmor...zao mi je sto necu biti na stadionu ali ima Zeljo tv...pozdrav moji Manijaci
-
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Ajd javni nam za tog veznog ako sta bude 

Liverpool !
Liverpool !
Pošteno. Nitko mu ne smije uzeti pravo da gleda bivšem klubu u leđa. Nije mi do rasprave. Isključivo sam replicirao na "dugovanja". I dalje sve stoji što sam rekao. Svu mu sreću želim u Želji, isto kao i Tomiću, dao Bog pa otišli u MUFC iz Želje, ipak su to djeca NK ŠB ili na neki način (Varea).jug-onostalgicar je napisao/la:sad kazes o duzini ugovora pa kad te momak demantuje onda okrenes hoce li on imati mjesto u prvih 11 u sirokompile87 je napisao/la:maxmore je napisao/la:
budi sretan da igrac koji je igrao u tvom klubu ide u najtrofejniji klub tvoje zemlje i navijaj da tamo igra odlicno da se mozes i ti hvaliti
a slazem se sa ovim hercegovka
Lištica
Lištica
Mi kad smo doveli iz Sirokog nismo se nikad zajebali, dok smo najveci peh sa velezovcima ako se ne varam bilo ih je dosta samo su Kajta i Vlada bili dobri.
-
- Kontakt:
Hrkač iz Širokogpile87 je napisao/la:Mi kad smo doveli iz Sirokog nismo se nikad zajebali, dok smo najveci peh sa velezovcima ako se ne varam bilo ih je dosta samo su Kajta i Vlada bili dobri.

Grbavica naš je Hram!!!
Vlado je super momak nije najgori bilo je vala gorih koliko hoces on je bio losi od drugih.RiverPlate je napisao/la:Hrkač iz Širokogpile87 je napisao/la:Mi kad smo doveli iz Sirokog nismo se nikad zajebali, dok smo najveci peh sa velezovcima ako se ne varam bilo ih je dosta samo su Kajta i Vlada bili dobri.![]()
![]()
Najgori igrač u historiji poslije Sadikovića
Kvesa, Tomo em su fini momci em dobri igraci!
Nije još ništa sigurno.ChWilla je napisao/la:eno u foči ćemo igrati sa slavijom i to u noćnom terminu

baš bi dobra zajebancija bila 

-
- Kontakt:
molim vas da ne pitate na private za pojacanje...cisto zbog toga sto nisam salabajzer i ako propadne dogovor s igracem bice cipiripi salabajzer
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Strumfinho i 30 gostiju.