Može, ja mislim da idu prijave do ponedjeljka, neka me ispravi neko ako griješimVirtu4l je napisao/la:Ako prođemo Metalurg, možemo li ga prijaviti za Omoniju? Halalite ako je neko ranije pisao.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja te volim, volim Željo..
Jedi se od muke,postao si mi najogavniji clan vase teme iako si prije bio regga likamypitar je napisao/la:Sto ne pitate ljude iz Sirokog za Vareau,kod njih je igrao.![]()
Nisu bas odusevljeni njegovom kvalitetom,da ne kazem da posprdno gledaju na vase pojacanje.
iz strasnog napadaca bilbiju iz ...Cuspajz je napisao/la:i meni je krivo sto nemamo milione da dovedemo pojacanje iz makedonije ,olimpije , veleza ,novog pazara ovako moramo gledati ove argentinceamypitar je napisao/la:Sto ne pitate ljude iz Sirokog za Vareau,kod njih je igrao.![]()
Nisu bas odusevljeni njegovom kvalitetom,da ne kazem da posprdno gledaju na vase pojacanje.
-
- Kontakt:
Oni svoja pojačanja nisu nikad ni gledali (izuzev rijetkih tipa DUlje) i onda počnu da ih dižu u nebesa a evo npr ni Kostić, ni MItrevski ni Protić ni ne znam ni ja koji još nisu među 11 bili. O prelaznim rokovima prije ovogo da i ne pričam. Ti igrači više i ne igraju kod njih a bila sve velika pojačanja.lisander je napisao/la:Oni vjerovatno nisu, njih kolko Široki guzi osljepili su od mukezaboljisportuBiH je napisao/la: Na kraju krajeva gledali smo ga svi.
- storm_raider
- Kontakt:
Mozemo, Varea je pravo pojacanje i mislim da mnogi nisu ni svjesni toga jos. U svakom slucaju, da je proci sutra ove Makedonce, lako cemo i za Vareu i ostale...Virtu4l je napisao/la:Ako prođemo Metalurg, možemo li ga prijaviti za Omoniju? Halalite ako je neko ranije pisao.
Ja ne bih volio da se tek tako rijesimo Zeljkovica... On je uvijek davao 100%.
Sport je lijek za tijelo i duh.
+1storm_raider je napisao/la:Mozemo, Varea je pravo pojacanje i mislim da mnogi nisu ni svjesni toga jos. U svakom slucaju, da je proci sutra ove Makedonce, lako cemo i za Vareu i ostale...Virtu4l je napisao/la:Ako prođemo Metalurg, možemo li ga prijaviti za Omoniju? Halalite ako je neko ranije pisao.
Ja ne bih volio da se tek tako rijesimo Zeljkovica... On je uvijek davao 100%.
Željeznicar za život cijeli !
Tipicna pitarska prica koju slusamo decenijama, nemojte o njima a ako koji padobranac dodje na nasu temu otresimo ga u wc dok pisamo i to je to. Sutra jako bitna utakmica vratimo se njoj, sta mislite o vremenu hocel nas posluziti.
Tko ti rece da je Siroki njemu duzan toliki novac,i zena mu nije Bosanka vec Hercegovkacipiripi22 je napisao/la:Varea sigurno ostaje ne sekirajte se...imao je na stolu ponudu iz Radnickog Nis...ali mu se nije islo tamo jer mu je zena Bosanka...i trazio je od Menadzera da razgovara sa Zeljom ili Olimpicom...u Siroki nije htio jer su mu duzni 40.000 eura
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zadnja izmjena: Android, dana/u 21 jul 2014, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
eto vam Hare momak je sjajan igrac, samo mu treba pruziti sansu
- champions1921
Konacno kvalitetan i dokazan igrac.. Jos ako je koliko-toliko fizicki spreman onda je pun pogodak..
p.s. Pitanje za upucene i raju koja je redovno na treninzima: Jeli Dino Haskovic blizu prvog tima i moze li ubrzo biti u konkurencji za isti?
p.s. Pitanje za upucene i raju koja je redovno na treninzima: Jeli Dino Haskovic blizu prvog tima i moze li ubrzo biti u konkurencji za isti?
BUDI ŽELJO !!!
- BolanBolan
- Kontakt:
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."
što pišeš laži? široki niti jednom igraču nikad nije dužan...cipiripi22 je napisao/la:Varea sigurno ostaje ne sekirajte se...imao je na stolu ponudu iz Radnickog Nis...ali mu se nije islo tamo jer mu je zena Bosanka...i trazio je od Menadzera da razgovara sa Zeljom ili Olimpicom...u Siroki nije htio jer su mu duzni 40.000 eura
plaće su redovne iz mjeseca u mjesec i to ti može svatko potvrditi..a to što ti pišeš nema veze s vezom..
i uopće to nije razlog što nije u širokom..ako ćemo realno u boljoj je situaciji da igra u širokom nego u želji barem što se para tiče..taman i za manju plaću
a žena mu je hercegovka, iz širokog

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
ako prodjemo Metalurg...dolazi jos jedno dobro pojacanje...playmaker...ali necu sad otkrivati ime do cetvrtka...shvatite...mnogo puta se znalo izjaloviti...ali u cetvrtak abd informacija o pojacanju...predostroznosti radi...ali vjerujte dobar igrac u pitanju
cipiripi22 je napisao/la:ako prodjemo Metalurg...dolazi jos jedno dobro pojacanje...playmaker...ali necu sad otkrivati ime do cetvrtka...shvatite...mnogo puta se znalo izjaloviti...ali u cetvrtak abd informacija o pojacanju...predostroznosti radi...ali vjerujte dobar igrac u pitanju

Jel to udaramo na omoniju i trazimo playoff

cipiripi22 je napisao/la:ako prodjemo Metalurg...dolazi jos jedno dobro pojacanje...playmaker...ali necu sad otkrivati ime do cetvrtka...shvatite...mnogo puta se znalo izjaloviti...ali u cetvrtak abd informacija o pojacanju...predostroznosti radi...ali vjerujte dobar igrac u pitanju
da nije Bekric

FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Vjerovatno isti onaj koji mu je rekao da Varea dolazi kod nas.Android je napisao/la:Tko ti rece da je Siroki njemu duzan toliki novac,cipiripi22 je napisao/la:Varea sigurno ostaje ne sekirajte se...imao je na stolu ponudu iz Radnickog Nis...ali mu se nije islo tamo jer mu je zena Bosanka...i trazio je od Menadzera da razgovara sa Zeljom ili Olimpicom...u Siroki nije htio jer su mu duzni 40.000 eura
cipiripi22

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
nije Bekric
Samo nedoBog da izgubimo od Metalurga i ne plasiramo se dalje kako bi samo psihicki pali fuj , zato moramo ih proci!!!

Ne govori ime drzi nas u neizvijesnosti