FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Meni samo nije jasno gdje ste vi vidjeli da će Varea potpisati na godinu? Kod Količića je to vjerovatno zbog probe a možda i zbog profi ugovora i plaćanja naknade. Nije sigurno zbog finansija jer bi Količiću onda Amar rekao hvala doviđenja jer ne misli sa njim Adžem odmah među 11.
pa izjavio amar, glavna vijest na ss.bazaboljisportuBiH je napisao/la:Meni samo nije jasno gdje ste vi vidjeli da će Varea potpisati na godinu? Kod Količića je to vjerovatno zbog probe a možda i zbog profi ugovora i plaćanja naknade. Nije sigurno zbog finansija jer bi Količiću onda Amar rekao hvala doviđenja jer ne misli sa njim Adžem odmah među 11.

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- fanatic1991
- Kontakt:
Pise na sportsport.bazaboljisportuBiH je napisao/la:Meni samo nije jasno gdje ste vi vidjeli da će Varea potpisati na godinu? Kod Količića je to vjerovatno zbog probe a možda i zbog profi ugovora i plaćanja naknade. Nije sigurno zbog finansija jer bi Količiću onda Amar rekao hvala doviđenja jer ne misli sa njim Adžem odmah među 11.

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
I ja sam dvojcu vidio izlaze iz Springfielda, obilaze gradstarigrad je napisao/la:maloprije, ferhadijom i po bezistanu, setaju igraci metalurga. ono sto mi je zapalo za oko, a ranije nisam obracao paznju na njihov sastav, djeluju mi bas mlada ekipa. barem po onom sto vidjeh.

Nastavljate podmladjivati i "gurati" svoju djecu da igraju 

A ti nastavio pisati iako si izgubio opkladu prije godinu dana.aS_Roma je napisao/la:Nastavljate podmaladjivati i "gurati" svoju djecu da igraju
-
- Kontakt:
Varea sigurno ostaje ne sekirajte se...imao je na stolu ponudu iz Radnickog Nis...ali mu se nije islo tamo jer mu je zena Bosanka...i trazio je od Menadzera da razgovara sa Zeljom ili Olimpicom...u Siroki nije htio jer su mu duzni 40.000 eura
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sto ne pitate ljude iz Sirokog za Vareau,kod njih je igrao.
Nisu bas odusevljeni njegovom kvalitetom,da ne kazem da posprdno gledaju na vase pojacanje.

Nisu bas odusevljeni njegovom kvalitetom,da ne kazem da posprdno gledaju na vase pojacanje.

Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 21 jul 2014, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.
Nije izgubio opkladu, nego sam rekao da neće više pisati na ovoj temi jer je Željo Barcelona za njegov mali tim. Pogazi čovjek svoju riječ
Sad će i pisac doći i pokreće se stara diskusija a milion puta objašnjeno
Gledaj pitara što im tresu gaćeeeeee
Samo čekajte, biće još dobrih vijesti za FKŽ u narednim danima

Sad će i pisac doći i pokreće se stara diskusija a milion puta objašnjeno
Gledaj pitara što im tresu gaćeeeeee

Samo čekajte, biće još dobrih vijesti za FKŽ u narednim danima

Zadnja izmjena: gio10, dana/u 21 jul 2014, 15:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..
malo golova Varea
" onclick="window.open(this.href);return false;
cipiripi je sigurno super, isto pisu.
svaka cast za Juana Manuela ... 
" onclick="window.open(this.href);return false;
cipiripi je sigurno super, isto pisu.

De nam ti reci kakav mu je kvalitet.amypitar je napisao/la:Sto ne pitate ljude iz Sirokog za Vareau,kod njih je igrao.![]()
Veliko pojačanje. Izgleda da ipak u klubu znaju šta rade 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
DO mene, do meneKevin je napisao/la:pa izjavio amar, glavna vijest na ss.bazaboljisportuBiH je napisao/la:Meni samo nije jasno gdje ste vi vidjeli da će Varea potpisati na godinu? Kod Količića je to vjerovatno zbog probe a možda i zbog profi ugovora i plaćanja naknade. Nije sigurno zbog finansija jer bi Količiću onda Amar rekao hvala doviđenja jer ne misli sa njim Adžem odmah među 11.

Dobar igrač! Ne znam samo u kakvoj je formi? Uglavnom, pričekati poslije utakmice s Metalurgom, bez pečata ništa ne vjerujem. 

Oni vjerovatno nisu, njih kolko Široki guzi osljepili su od mukezaboljisportuBiH je napisao/la: Na kraju krajeva gledali smo ga svi.
Imate vi puno važnijih stvari za diskutovati od naših pojačanja.amypitar je napisao/la:Sto ne pitate ljude iz Sirokog za Vareau,kod njih je igrao.![]()
Npr. kako proći 14. tim Norveške lige. Još imaš obraza doći ovdje i nešto pisati.
Ako prođemo Metalurg, možemo li ga prijaviti za Omoniju? Halalite ako je neko ranije pisao.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Upravo maloprije sam dobio info iz Sirokog i momak kaze da mu je pravo krivo sto nije dogovorio sa Sirokim jer ima treba takav igrac, prema tome...u skokovima.amypitar je napisao/la:Sto ne pitate ljude iz Sirokog za Vareau,kod njih je igrao.![]()
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Ma ovaj dobro igra sa obje noge i sigurno je da nam je ovo pravo pojacanje 

i meni je krivo sto nemamo milione da dovedemo pojacanje iz makedonije ,olimpije , veleza ,novog pazara ovako moramo gledati ove argentinceamypitar je napisao/la:Sto ne pitate ljude iz Sirokog za Vareau,kod njih je igrao.![]()

Zadnja izmjena: Cuspajz, dana/u 21 jul 2014, 15:48, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: 7republictz i 39 gostiju.