Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Što bi Marijan retard reko , mi po kiši uvijek pobijeđujemoCARSON je napisao/la:Samo da kazem da je ovo za Vareu tacno ,sto se tice utakmice sutra ne ocekujem vise od 7 hiljada vidim da kisu najaljuju pa zar smo toliki pehovi![]()
E pa prijatelju, ako raja bude gledala svaki moguci detalj, nama ne gine da opet imamo onih standardnih 3500 gledalaca. Nismo mi pehovi, nego je raja LIJENA, LETARGICNA, I POMALO BEZOBRAZNA, pa ih ni puskom ne mozes nagovoriti da dodju. Neko izgleda ocekuje da nam opet dodje Newcastle, pa da se raja okupi, i onako slozno pocnu komentarisati sta je dobro, a sta nije. Ko je navikao, on ce i doci. Ako nas ne bude priblizno 10000, onda je to realno bruka i sramota. Treba ekipu podrzati, a ostati kuci je najlakse.CARSON je napisao/la:Samo da kazem da je ovo za Vareu tacno ,sto se tice utakmice sutra ne ocekujem vise od 7 hiljada vidim da kisu najaljuju pa zar smo toliki pehovi![]()
Nije Marijan onaj drugi cupo sto pistisamozeljo1987 je napisao/la:Što bi Marijan retard reko , mi po kiši uvijek pobijeđujemoCARSON je napisao/la:Samo da kazem da je ovo za Vareu tacno ,sto se tice utakmice sutra ne ocekujem vise od 7 hiljada vidim da kisu najaljuju pa zar smo toliki pehovi![]()
Ja sam i sebi postao dosadan, i svako malo pisem o tome, ali publika je nesto bez ceka igraci tesko da mogu igrati na svom maximumu. Prije me nije moglo promasiti gostovanje, sada kad sam porodican covjek, malo manje idem na gostovanja, ali recimo Travnik, Zenica, Mostar, nikad nisu daleko. O domacim utakmicama ne treba ni raspravljati, ali neki se modus mora naci. Ne treba vuci za rukav na ulici, ali raju treba "probuditi". Nismo ni mi budale koji dolazimo na utakmice.ChWilla je napisao/la:a ko ne nalazi za shodno, a zove se našim navijačem/simpatizerom ili čime već, nabijem ga na ****
pa i ja kontam da će biti desetak, eventualno 11-12 ako baš budemo imali sreće i to je to.SarajlijaTM je napisao/la:Vazda ista prica prije tekme,il' skupe karte,il' vrijeme ne valja,uglavnom nikome potaman.I proslo kolo isto bilo,pa na max neatraktivnu tekmu prvog kola dodje 8k ljudi.
Ovo drugo kolo 100% minimalno 10000 ljudi,minimalno
ChWilla je napisao/la:a ko ne nalazi za shodno, a zove se našim navijačem/simpatizerom ili čime već, nabijem ga na ****
Upravo tako +Letach je napisao/la:E pa prijatelju, ako raja bude gledala svaki moguci detalj, nama ne gine da opet imamo onih standardnih 3500 gledalaca. Nismo mi pehovi, nego je raja LIJENA, LETARGICNA, I POMALO BEZOBRAZNA, pa ih ni puskom ne mozes nagovoriti da dodju. Neko izgleda ocekuje da nam opet dodje Newcastle, pa da se raja okupi, i onako slozno pocnu komentarisati sta je dobro, a sta nije. Ko je navikao, on ce i doci. Ako nas ne bude priblizno 10000, onda je to realno bruka i sramota. Treba ekipu podrzati, a ostati kuci je najlakse.CARSON je napisao/la:Samo da kazem da je ovo za Vareu tacno ,sto se tice utakmice sutra ne ocekujem vise od 7 hiljada vidim da kisu najaljuju pa zar smo toliki pehovi![]()
Ljudi došli juče ujutro.likusa je napisao/la:Fino onda, olus za naspile87 je napisao/la:Hocelikusa je napisao/la:Hocel ovi iz Makedonije autobusom doci ili ?valjda se izmore malo od puta
Druže, ovo je kliše koji slušamo mnogo godina. Niko ni od koga ne očekuje ništa preko noći, ali sve su prilike da su te 'noći' postale decenijezaboljisportuBiH je napisao/la:Pa polako pa ne mogu ni oni preko noći. Otišli su ovi neradnici.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Levin, tiagofaria25 i 48 gostiju.