FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

CARSON

Re: FK Željezničar

Post Postao/la CARSON » 21 jul 2014, 11:02

Samo da kazem da je ovo za Vareu tacno ,sto se tice utakmice sutra ne ocekujem vise od 7 hiljada vidim da kisu najaljuju pa zar smo toliki pehovi :crazy: :crazy:

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 21 jul 2014, 11:04

CARSON je napisao/la:Samo da kazem da je ovo za Vareu tacno ,sto se tice utakmice sutra ne ocekujem vise od 7 hiljada vidim da kisu najaljuju pa zar smo toliki pehovi :crazy: :crazy:
Što bi Marijan retard reko , mi po kiši uvijek pobijeđujemo :lol:

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 21 jul 2014, 11:08

CARSON je napisao/la:Samo da kazem da je ovo za Vareu tacno ,sto se tice utakmice sutra ne ocekujem vise od 7 hiljada vidim da kisu najaljuju pa zar smo toliki pehovi :crazy: :crazy:
E pa prijatelju, ako raja bude gledala svaki moguci detalj, nama ne gine da opet imamo onih standardnih 3500 gledalaca. Nismo mi pehovi, nego je raja LIJENA, LETARGICNA, I POMALO BEZOBRAZNA, pa ih ni puskom ne mozes nagovoriti da dodju. Neko izgleda ocekuje da nam opet dodje Newcastle, pa da se raja okupi, i onako slozno pocnu komentarisati sta je dobro, a sta nije. Ko je navikao, on ce i doci. Ako nas ne bude priblizno 10000, onda je to realno bruka i sramota. Treba ekipu podrzati, a ostati kuci je najlakse.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 21 jul 2014, 11:08

samozeljo1987 je napisao/la:
Što bi Marijan retard reko , mi po kiši uvijek pobijeđujemo :lol:
Nije Marijan onaj drugi cupo sto pisti :urnebes:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 jul 2014, 11:08

kaže ovako:

http://www.accuweather.com/en/ba/saraje ... 3028?day=2" onclick="window.open(this.href);return false;

ma daj da prođemo kako bilo. a nikoga više ne treba moliti da dođe. zadnjih godina je postalo očito da to nema efekta ili ima efekta jednu utakmicu. plakati imaju, ima na radiju, na vijestima kad je utakmica, ima na internetu na milion mjesta, ko nalazi za shodno da dođe i doći će.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 jul 2014, 11:21

a ko ne nalazi za shodno, a zove se našim navijačem/simpatizerom ili čime već, nabijem ga na **** :cool:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 21 jul 2014, 11:30

Vazda ista prica prije tekme,il' skupe karte,il' vrijeme ne valja,uglavnom nikome potaman.I proslo kolo isto bilo,pa na max neatraktivnu tekmu prvog kola dodje 8k ljudi.
Ovo drugo kolo 100% minimalno 10000 ljudi,minimalno

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 21 jul 2014, 11:30

ChWilla je napisao/la:a ko ne nalazi za shodno, a zove se našim navijačem/simpatizerom ili čime već, nabijem ga na **** :cool:
Ja sam i sebi postao dosadan, i svako malo pisem o tome, ali publika je nesto bez ceka igraci tesko da mogu igrati na svom maximumu. Prije me nije moglo promasiti gostovanje, sada kad sam porodican covjek, malo manje idem na gostovanja, ali recimo Travnik, Zenica, Mostar, nikad nisu daleko. O domacim utakmicama ne treba ni raspravljati, ali neki se modus mora naci. Ne treba vuci za rukav na ulici, ali raju treba "probuditi". Nismo ni mi budale koji dolazimo na utakmice.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 21 jul 2014, 11:35

SarajlijaTM je napisao/la:Vazda ista prica prije tekme,il' skupe karte,il' vrijeme ne valja,uglavnom nikome potaman.I proslo kolo isto bilo,pa na max neatraktivnu tekmu prvog kola dodje 8k ljudi.
Ovo drugo kolo 100% minimalno 10000 ljudi,minimalno
pa i ja kontam da će biti desetak, eventualno 11-12 ako baš budemo imali sreće i to je to.

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 21 jul 2014, 11:36

10000

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 21 jul 2014, 11:41

Joj priče majko moja. Po stoti put isto, a svaka čast Glodaru i @Baji pa imaju živaca opet objašnjavati sve isto po stoti put. Mada ovaj put mi se čini da ovaj @nezalaganje priča da nismo napredovali od 92' pa naovamo dok mi svi govorimo o zadnjih pet godina u kojima relano jesmo napredovali i to dobro u odnosu na period prije toga. Sad je stagnacija zadnju sezonu i mali pad ali zna se radi čega i ovo je prva uprava kojoj u potpunosti vjerujem. Prvi put da transparetno izlaze sa veličinom duga a nije samo priča vraćamao dugove. Također, oni i ih i moraju vratiti zbog pravila. Zna se zbog čega su se pare od Džeke i ostalih ulagali u ekipu. Tad je to bilo potpuno logično i jedino ispravno. Sad je po meni ispravno ovo. Isto tako vrlo lako se može izračunati ali samo okvirno naravno koliko nam je ostalo duga. Znači ako je dug bio milion i ako smo poslije toga pradali dva igrača za milion i uzeli milion od Evrope a otprilike nam treba milion i po na godišnjem nivou za noramalno egzistiranje kluba onda znači da nam dug mora biti smanjen. Ne može te buraz niko levatiti, a čim Greda i Amar izlaze transparentno i ne žele da te levate. Vjerujem im u potpusnosti. Klub ko klub od 92 je itekako napredovao ali problem je što je zaostatak za ostatkom Evrope ostao skoro isti. Zadnjih pet godina ga smanjujemo ali u jednom ciklusu od npr 8 godina moraš imati i godinu dvije nazadka kratkoročnog da bi dobio dugoročni napredak. E to se sada nama dešava. NI Real ne osvaja svake godine sve. Evo i Bajern je ove godine nazadovao. MOžda će sljedeće još više ako gledamo na taj način.
Druga je stvar što love nema u državi niti ko želi ulagati a Glodar je to odlično objasnio. I onda neko kritukuje upravu. Najgore mi je kad neko kaže uprava. Koga on to kritiuje? Pola vas ovdje ni ne zna ko je u upravi. Svi znamo samo za Gredu, Šiljka i Amara jer samo oni rade, a kad neko kaže uprava onda odmah ovi misle da se misli upravo na ovu trojicu a oni su u toj upravi (mada je uprava nešto skroz drugo) svega godinu i po Greda, Amar malo manje a Šiljak pet mjeseci. Pa polako pa ne mogu ni oni preko noći. Otišli su ovi neradnici. Evo neko napisa kako je bivši igrač blatio Želju Kajkutu. Vjerujte da to najviše sputava ove ljude. Ti nazovi ''Željini navijači'', igrači i sl sve blate samo ako oni nemaju uvida ili ako nisu na poziciji u Želji a obična raja im vjreuje jer su kao oni ti neki bivši djelatnici, igrači i sl. I onda ide od usta do usta priča. Onda i neko ko bi uložio neće da uloži itd itd.
Moram još odgovoriti @FKZ1921 jer sam ja spominjao Alibašića i zvaničnu. Možda momak koji radi ne može stići. Svaka njemu čast itd. ali ja to ne znam može li on ili ne. Međutim meni je logično da piše da je mali otišao ako je isto tako pisali da je došao i to bio i mini intervju sa njim ako se dobro sjećam. Isto tako ako je mali Količić potpisao ( neko je stavio neki intervju gdje mali kaže da jeste) onda bi trebalo da piše da je potpisao. Veći broj informacija inicira raju, a isto tako ima nas koje to interesuje pa bi samim tim bilo i manje priča mahalskih. Amir ako još nije potpisao logično da neće biti na zvaničnoj. Ima ovih primjera koliko želiš. Ako momak koji radi ne može stići sve objaviti ok poštujem i nadam se da ćemo imati za ogdinu dvije još jednog momka koji će mu pomoći.
Sa druge strane plakati su mi glupost i to je bacanje para vjerujte mi. Svi sada pogotovo u Sa na svim portalima vide da igra Željo i plakat se sigurno ne isplati. Najveća stvar koju marketing može i treba uraditi jeste članstvo. Promocija koja će ići bukvalno i po firmama i sl. nakupiti 10.000 članova kojima imaš mogućnost poslati mail, sms itd itd ti daje dugoročno direktni marketing. Čak i mogućnost mjesečne članarine po 5 KM npr ti daje da sutra imaš 50.000 mjesečno a to ti je jedan dobar sponzor na godišnjoj bazi. Ali neću o ovome jer sam ranije mnogo pisao. Kad od tih članarina napraviš refletore na pomoćnom terenu koje je Amar jednom spominjao i koji koštaju 30.000 (čini mi se da je toliko rekao) onda će raja vidjeti da te pare njihove idu u prave stvari i neće žaliti ni cenera mjesečno. Ne može ništa preko noći. Sigruno imaš 10.000 zaposlenih fanatika Želje u ovom gradu samo što ih treba neko pokrenuti, a i ne trebaš biti fanatik da plaćaš petaka mjesčnu članarinu.
I na kraju da završim sa svaka čast na Željo TV, svaka čast na pomoćnom itd itd. Vidim da se i o članstvu razmišlja jer sam prmjetio ono popunjavanje podataka za nagradnu igru. To treba da su pokazatelji ovom @nezalaganje i ostalima da ipak nije sve šarena laža i da ide na bolje, ali da ne trbaju gledati u odnosu na prije 30 godina nego u u odnosu na to šta ovi novi ljudi rade u klubu. Jer ako te bivša varala, ne znači da će i ova sadašnja treba da te vara. Ako već kritikuješ upravu onda nađeš jednog čovjeka koji ne radi kao što su to bili Buki i Dželo i onda opleteš. Oni više nisu u Želji. Opravdano po meni a nisam neki insajder nego čistom logikom to vidiš. Zato malo nekad i treba razmisliti prije nego nešto napišeš.

anonimni
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la anonimni » 21 jul 2014, 11:42

ChWilla je napisao/la:a ko ne nalazi za shodno, a zove se našim navijačem/simpatizerom ili čime već, nabijem ga na **** :cool:
:thumbup:

Sutra građanska obaveza, red je i da se ispoštuje :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 21 jul 2014, 11:50

Letach je napisao/la:
E pa prijatelju, ako raja bude gledala svaki moguci detalj, nama ne gine da opet imamo onih standardnih 3500 gledalaca. Nismo mi pehovi, nego je raja LIJENA, LETARGICNA, I POMALO BEZOBRAZNA, pa ih ni puskom ne mozes nagovoriti da dodju. Neko izgleda ocekuje da nam opet dodje Newcastle, pa da se raja okupi, i onako slozno pocnu komentarisati sta je dobro, a sta nije. Ko je navikao, on ce i doci. Ako nas ne bude priblizno 10000, onda je to realno bruka i sramota. Treba ekipu podrzati, a ostati kuci je najlakse.
Upravo tako + :thumbup:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 21 jul 2014, 12:02

Ja sutra vodim jednog druga koji ne ide često na utakmice, zadnji put je bio protiv Borca 2-2, plus mi standardni, eto je li dovoljno od mene? :D

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 21 jul 2014, 12:06

I ja "vodim" druga sutra, bio je sa mnom i protiv Lovćena a prije nije bio na utakmici od Hapoela. Danas ću pitati još jednog a u grupici nas ima 10tak :)
Ja te volim, volim Željo..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 21 jul 2014, 12:13

likusa je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
likusa je napisao/la:Hocel ovi iz Makedonije autobusom doci ili ?
Hoce
Fino onda, olus za nas :D valjda se izmore malo od puta
Ljudi došli juče ujutro.
DRUG NEBI TI PUNCA

ZeljoSampioneGo
Kontakt:

Post Postao/la ZeljoSampioneGo » 21 jul 2014, 12:13

Pozdrav manijacima istinskim jos jedan isti takav.. Ja sutra vodim sve redom iz kuce ko ne bude htio zakljucavam ga..
Kralj price

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jul 2014, 12:15

zaboljisportuBiH je napisao/la:Pa polako pa ne mogu ni oni preko noći. Otišli su ovi neradnici.
Druže, ovo je kliše koji slušamo mnogo godina. Niko ni od koga ne očekuje ništa preko noći, ali sve su prilike da su te 'noći' postale decenije ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 21 jul 2014, 12:16

Nas je u grupi (koja je stalno bila na utakmicama) bilo i 10. Nama petorici su se pridruzili jarani iz komsiluka kada se Amar vratio one sezone. I bas su bili zagrizli, a sada opet ostalo na nama petorici, sada vec i cetvorici. Sutra cu i ja "nagovoriti" jednog, dvojicu, pa na lavor ako Bog da. Ima prevoz, ima stolicu, mozemo podijeliti i iftar ako zapne, pa lagano u trece predkolo.

Amar TM'87
Kontakt:

Post Postao/la Amar TM'87 » 21 jul 2014, 12:18

Jel se mogu danas kupit karte na grbavici?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”