AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

TuSeiTuttaLaMiaVita
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la TuSeiTuttaLaMiaVita » 21 jul 2014, 08:31

Saponara i poli?? :urnebes: :urnebes:

LJudi bolje ne gledati tekme naredne sezone sa ovom sredinom. Polija sam dovoljno vidio, jedva za klupe igrač, ništa on ne pridonosi. saponara skoro isto, samo sam ga manje vidio, eventualno da eksplodira....

Ja bih se kockao sa Granierom, vuče mi na kaku iz mladjih dana.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 jul 2014, 08:43

Ono koliko sam ja primjetio, Saponara je jako kvalitetno odigrao sve utakmice dosad, mozda cak i ponajbolji pojedinac, ali sam i dalje misljenja da on u timu nema sta raditi. Klupa da, prva postava ne. Za Polija da ne pricam.

Bit ce gutavo na ovoj americkoj turneji, bez De Jonga i Montoliva. Da stvar bude jos gora, ponovo se igra sa Sitijem i Liverpulom, razmontirat ce nas ljudi. :zzz:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 21 jul 2014, 10:48

Milan očekuje ponudu Arsenala u iznosu od 22-23m za Balotellija .. Naše alternative za njega su Negredo i J.Martinez.

Galliani ima dobre odnose sa menadžerom Martineza, a pola Negredovog ugovora ima agencija Doyen Sports koji su u jako dobrim odnosima sa Gallianijem.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 jul 2014, 11:23

Sta ce Arsenalu uopste Balotelli ? :eh:
Ne bih imao nista protiv da ga zamjeni Martinez ili Negredo, ali sumnjam u te price.

GdS estimates that Milan would have to pay at least €18m to sign Lavezzi as well as pay the player an annual salary of €4m.
A ovo bi odmah potpisao, pristojne pare i plata za takvog igraca. Nema veze sto ima 29 godina, kada god sam ga gledao, uvijek je bio medju najboljim. Dobro bi nam dosao.

Pored njega, Grenier i bek, pa da to i lici na nesto.

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 21 jul 2014, 11:35

negredo fasovo povredu, 'ta ce nam dzaba :D neka bale :D

a Lavezzi bi nam lego ko budali samar, valjda sta urade po tom pitanju, dobar igrac a nije pretjerano skup :D
ajde celoooo daj nam sta :D
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 jul 2014, 11:48

Eh yebo te, ista povreda kao i u faraona, znaci neka 3 mjeseca (u normalnim okolnostima). S tim kad bi dosao pod ruke MilanLaba, pomnozi sa duplo. :mrgreen:
Ma nece Balo nigdje jer ga niko ni nece, a vala, nemam nista protiv da ostane, nije on los. U ove bajke oko Martineza ne vjerujem.

Mah joj, kad vidim sa kakvim se sve nehljebima povezujemo, Lavezzi je Messi za sve njih. Guze bih dao za njega. Ma i za Perina. Dvaput. :rol:

FORZA MILAN !

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 21 jul 2014, 11:52

rope11 je napisao/la:Eh yebo te, ista povreda kao i u faraona, znaci neka 3 mjeseca (u normalnim okolnostima). S tim kad bi dosao pod ruke MilanLaba, pomnozi sa duplo. :mrgreen:
Ma nece Balo nigdje jer ga niko ni nece, a vala, nemam nista protiv da ostane, nije on los. U ove bajke oko Martineza ne vjerujem.

Mah joj, kad vidim sa kakvim se sve nehljebima povezujemo, Lavezzi je Messi za sve njih. Guze bih dao za njega. Ma i za Perina. Dvaput. :rol:

da je vise takvih ko ti kod berlu-a, sad bi mi imali top pojacanja :lol: :lol:
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 21 jul 2014, 11:56

Ako je Arsenal dovoljno glup da izdvoji preko 20 miliona za Balotellija, onda na treba puno razmišljati. Ipak, kao što je svima nama jasno, nije problem prodati Marija, nego je problem što niko kvalitetan neće doći da ga zamijeni.

Što se tiče Lavezzija (iako od toga nema ništa), ne znam šta da očekujem od njega. Čini mi se da je on prilično potrošen igrač. On je jedan od onih koji se oslanja ponajviše na brzinu (slično kao Kaka), međutim njemu je već 29 godina i istu će gubiti kako vrijeme bude odmicalo. Samim tim će biti podložan povredama kako se bude forsirao, a MilanLab će njegovu pauzu pomnožiti s dva, kao što @rope reče.

Koja tuga, klubovi daju 70-80 miliona za jednog igrača, a ACM nije u stanju dovesti nekog ni za 7-8 miliona. :(

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 jul 2014, 12:07

Ajde bjazi tamo. :P

Pa upravo to, ne bih imao nista protiv prodaje Bale da znam da ce doci adekvatna zamjena, ali posto nece, od dva zla biram manje. Ukrotit ce njega vec Pippo.
I ne znam koji ce k. on Arsenalu pored Girouda i Sancheza.

Ma moze Lavezzi dobro odigrati bar tri sezone, a iskreno, ovih 18 miliona nisu puno za njega, bez razmisljanja bi ga potpisao. Sta ja znam, meni je on dobar.
Jos kad vidim da se povezujemo sa jednim Nanijem, Ljajicem ili Cercijem, ma predobar. A nisu ni ova dvojica bog zna sta mladji od njega. :problem:

FORZA MILAN !

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 21 jul 2014, 13:59

Balotelli Arsenalu nema šta ponudit i mislim da je to samo da bi mediji imali o nečem da pišu.Wenger je također rekao da će pojačanja biti na pozicijama golmana i zadnjeg veznog te po potrebi stopera.
Mislim da će on eventualno 2 sezone provest u europi a onda u Qatar ili MLS.
Daleko mu kuća od Londona bila :)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 21 jul 2014, 14:27

Dosta se ove djece dovelo u zadnjih par mjeseci .. ;)

The 15-year old striker Francesco Gobbi from Aldini Bariviera has joined Milan on loan.

Milan have signed the 14-year old striker Antonio Fabozzi from Aldini Bariviera in a permanent deal.

Milan have signed the 14-year old trequartista Jacopo Finessi from Kaos. Roma and Fiorentina were also interested in the player.

Simic, Benedicic, Mastalli, Modić, Pinato, Di Molfetta and Mastour will be with the first team on the USA tour.
Gori and Calabria could also be included in the squad for the USA tour. #ForzaMilan
Pippo forsira ovu djecu neka neka ..

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 21 jul 2014, 17:21

Ovaj gori je puno veci potencijal od Gabriela

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 21 jul 2014, 20:09

Ovi nasi sutra putuju u Ameriku na turneju, sa srecom i neka im je bog na pomoci. Trebat ce vam. :mrgreen:
Inace, i nas Modic ide tako da ce se imati prilike pokazati svijetu. :P

I kako to da Siljo i Abate sutra putuju, a Balotelli, Honda, Muntari ne? Koliko ja znam, predvidjena im je ista pauza poslije SP (bar bi trebala).

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 21 jul 2014, 20:23

Taarabt nije na spisku za turneju QPR-a u Njemačkoj. Nadam se da će ga ćelo dovesti jer je pružao vrlo dobre partije.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 21 jul 2014, 22:39

@rope
Oni su vec tamo pa ce se prikljucit ekipi

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 22 jul 2014, 00:22

Milan will earn €3.5m from the US tour, more than Inter and Roma (via @AntoVitiello)

da se prisjetimo .. a mogao je biti najbolji box to box na svijetu, šteta za njega. :kralj: :bow:

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 22 jul 2014, 07:51

Prosjecan igrac koji je imao bljesak i to ponajvise zbog suigraca. Da je dobar, ostao bi i dalje dobar.
Ali mi je bio drag lik, prava raja. :mrgreen:

Kako me nesto zaboli oko srca kada vidim kakvu smo ekipu imali, a vidi na sta sad ovo lici. Pitanje kada cemo docekati opet nesto slicno. :plac: :plac:

FORZA MILAN !

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 jul 2014, 11:04

Vi najbolje znate kakav je talent Modic i u kakvim je planovima za Milan, pa rekoh da priupitam :D

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 22 jul 2014, 11:27

Vanserijski talenat koji sa 16 godina ima nevjerovatnu smirenost u igri i mnogi mu predvidjaju sjajnu karijeru.
Kakvi su planovi? Ako se Pipo bude pitao i akobostane duze na klupi Milana on ce biti jedan od glavnih igraca za par godina, a ako se Pipo ne bude pitao (kao sto nece) celo ce ga prodat prvom prilikom kad dobije za njegove kriterije dobru ponudu.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 22 jul 2014, 11:38

muxa je napisao/la:Vanserijski talenat koji sa 16 godina ima nevjerovatnu smirenost u igri i mnogi mu predvidjaju sjajnu karijeru.
Kakvi su planovi? Ako se Pipo bude pitao i akobostane duze na klupi Milana on ce biti jedan od glavnih igraca za par godina, a ako se Pipo ne bude pitao (kao sto nece) celo ce ga prodat prvom prilikom kad dobije za njegove kriterije dobru ponudu.

Sta ba 16, Andrej Modic u martu napunio 18 godina.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.