amar jeste znao žestoko (i namjerno) sjebati one s kojima se zakači.cipiripi22 je napisao/la:oz Azerbejdjana se vratio prije mjesec...istekao mu je ugovor...radi zene zeli da ostane u Bosni...By the way...prije mjesec dana dam sjedio u drustvu sa jednim trenerom ,Sasom Kajkutom i jednim igracem koji "mnooogo voli Zelju"...sat i po vremena je govorio Sasi da ne ide u Zelju i da ce ga Amar unistiti...ja sam otisao oni su ostali...ali s...ebao sam se vjerujte
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Vareablu je napisao/la:Ako Varela potpise dobit cemo extra napadaca sjecam ga se iz sirokog starsan igrac to moze potvrditi i kevin.
jest, dobar je igrač bio, sad kakav je ne znam..ali kažem vam, vjerojatno bi u široki valjda prvo došao..zato mi je čudno..ne znam u kakvoj je formi sada..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Znao je Amar sjebati one s kojima se zakači, al što bi doveo Kajkuta koji nije jeftin,davat mu platu pa ga još i sjebavati.
A ovaj CIPIRIPI bi mogao malo ohladiti sa ovim komentarima, koji mogu narušavati ugled našeg Osima.
Za vareu ne znam nisam ništa čo mada sam blizu klubu moj drug je Turković!
A ovaj CIPIRIPI bi mogao malo ohladiti sa ovim komentarima, koji mogu narušavati ugled našeg Osima.
Za vareu ne znam nisam ništa čo mada sam blizu klubu moj drug je Turković!
Neznam i ja sam nacuo da je obavio razgovor sa amarom e sad posto je bilo dosta suplje po pitanju pojacanja mozda je i ovo jos jedna suplja.Kevin je napisao/la:Vareablu je napisao/la:Ako Varela potpise dobit cemo extra napadaca sjecam ga se iz sirokog starsan igrac to moze potvrditi i kevin.
jest, dobar je igrač bio, sad kakav je ne znam..ali kažem vam, vjerojatno bi u široki valjda prvo došao..zato mi je čudno..ne znam u kakvoj je formi sada..
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Kad ga vidim na treningu onda je to neka info, a ovo ostalo je mahalska ili ti ga šipljablu je napisao/la:Neznam i ja sam nacuo da je obavio razgovor sa amarom e sad posto je bilo dosta suplje po pitanju pojacanja mozda je i ovo jos jedna suplja.Kevin je napisao/la:Vareablu je napisao/la:Ako Varela potpise dobit cemo extra napadaca sjecam ga se iz sirokog starsan igrac to moze potvrditi i kevin.

SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
trenirao je muslimović sa nama par treninga, pa onomad nadarević kad je i na zvaničnoj bilo da je potpisao... 

Jarane ovdje sve provjerene informacije
Znam i ja nesta ,Osim mi tetak

Znam i ja nesta ,Osim mi tetak

Željeznicar za život cijeli !
Jedno je sigurno, do početka sezone je premalo ali mi ne bi smjeli ući u sezonu samo sa Turkovićem i Bajićem koji nije klasični napadač,odbrana je O.K.,vezni red možda još jednog igrača pridodati malo iskusnijeg,a na zimskoj pauzi kad dođe, ne možeš naći dobrog igrača!blu je napisao/la:Neznam i ja sam nacuo da je obavio razgovor sa amarom e sad posto je bilo dosta suplje po pitanju pojacanja mozda je i ovo jos jedna suplja.Kevin je napisao/la:Vareablu je napisao/la:Ako Varela potpise dobit cemo extra napadaca sjecam ga se iz sirokog starsan igrac to moze potvrditi i kevin.
Hajmo proći Metalurg aBd onda će nas svi gledati ozbiljnije!

igrači koji su dobri za našu ligu mogu se naći bukvalno u svaka doba, jer svakako neće doći niko ko je pod ugovorom vani, već samo onaj ko je izvisio ili raskinuo ugovor. ako ih hoćeš i možeš platiti kako treba, naravno.
Re: Odg: FK Željezničar
Ne znam za vas al ja vidim napredak u nasoj ligi tako da vec sad ispodprosjecni igraci nemaju sta traziti u želji, sarajevu, zrinjskom,širokom pa i veležu
Tako da ta priča za naše lige dobar je svako ne pije više vode!
Tako da ta priča za naše lige dobar je svako ne pije više vode!
nije dobar baš svako, al' dobrih i slobodnih ima bukvalno u svaka doba.
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
2.8ZELJOx4xlife je napisao/la:Zna li se datum starta PL BiH?
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Nabit ove gracićeve pulene odmah na gostovanju u prvom kolu, ovo vještaštvo i to dobro isprepucat. 

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Za taj Olimpic liga pocinje zadnjih 5 kola, kad vide kako ko stoji na tabeli, pa da onda mogu prodati bodove kome stignu. Zbog toga ih treba i dobiti, i po mogucnosto prebiti po nogama. Pocevsi naravno od onoga majmuna Dine Hamzica, Regoje, pa nadalje.jahija je napisao/la:Nabit ove gracićeve pulene odmah na gostovanju u prvom kolu, ovo vještaštvo i to dobro isprepucat.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...
Hocelikusa je napisao/la:Hocel ovi iz Makedonije autobusom doci ili ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Fino onda, olus za naspile87 je napisao/la:Hocelikusa je napisao/la:Hocel ovi iz Makedonije autobusom doci ili ?

Željeznicar za život cijeli !
Moraju se izmoriti kad smo se mi izmorili u putu tamo i vamo umalo umrli nismo 13 sati u jednom pravcu :-Slikusa je napisao/la:Fino onda, olus za naspile87 je napisao/la:Hocelikusa je napisao/la:Hocel ovi iz Makedonije autobusom doci ili ?valjda se izmore malo od puta
-
- Kontakt:
nije valjda da nasa uprava opet nece obezbjeedit tv prenos preko neke normalne tv kuce...a ne opset Moja-tv koju ima malo ljudi....Pa do koga je vise sto se tice ovog prenosa jel do nase uprave ili tv kuca????????
Trenutno korisnika/ca: tiagofaria25, zeljovolimte i 60 gostiju.