FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
FACE TV treba bojkotovati. Definitivno pitarska televizija koja ima macehinski odnos prema najvecem i najtrofejnijem klubu u drzavi. I sa najvecom armijom navijaca.
Sarajevo su najavljivali kao da igra finale Lige Prvaka sa Barcelonom. Nas ni na mapi.
Ja ih vise ne pratim ni na fejsbuku ni nigdje. Mene sto se tice mogu prestati da postoje.
Mislim, privatna su televizija i imaju pravo da prenose sta i koga hoce, ali i mi isto tako imamo pravo da ih ne gledamo nikako. Hajde sto su bili malo pristrasni, ali ovo sada je definitivno i previse.
Sarajevo su najavljivali kao da igra finale Lige Prvaka sa Barcelonom. Nas ni na mapi.
Ja ih vise ne pratim ni na fejsbuku ni nigdje. Mene sto se tice mogu prestati da postoje.
Mislim, privatna su televizija i imaju pravo da prenose sta i koga hoce, ali i mi isto tako imamo pravo da ih ne gledamo nikako. Hajde sto su bili malo pristrasni, ali ovo sada je definitivno i previse.
Nemojte ovako javno o imenima ba dok ne budete 10000 posto sigurni ..
Volim te Željo !
- invincible1921
- Kontakt:
oni nisu pitarska nego klosarska i amterska televizija...SamoZeljo je napisao/la:FACE TV treba bojkotovati. Definitivno pitarska televizija koja ima macehinski odnos prema najvecem i najtrofejnijem klubu u drzavi. I sa najvecom armijom navijaca.
=\_1921_/=
Joj ljudi ne može forum biti kriv za svako nedovođenje igrača. Kad nas god neko odbije, prvo se oplete po forumu i što se to priča, i za Kajkuta i za Bekrića i za petog i za desetog.acab je napisao/la:Nemojte ovako javno o imenima ba dok ne budete 10000 posto sigurni ..

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Druže da hoće javno izasli bi sa tim u javnost odma' ,imamo ljude koji bi to iznijeli, a ne mi da laprdamo po forumu ..FaraonTM je napisao/la:Joj ljudi ne može forum biti kriv za svako nedovođenje igrača. Kad nas god neko odbije, prvo se oplete po forumu i što se to priča, i za Kajkuta i za Bekrića i za petog i za desetog.acab je napisao/la:Nemojte ovako javno o imenima ba dok ne budete 10000 posto sigurni ..
I kad' ne dodje , napadate te koji su napisali "neprovjerene" informacije ..
Forza Željo !

Volim te Željo !
- invincible1921
- Kontakt:
Ja brate ne napadam nikog, ali ostajem pri svom da forum nema veze sa nekim dovođenjem igrača. Finansije su glavno, yebe se njima što je procurila informacija da se interesujemo za njega (Varea recimo). U čitavoj Europi ljudi znaju za koga im se klub interesuje, u kojoj su fazi pregovori. Samo kod nas "e brate samo tišu ne pričaj ništa dok ne stavi potpis, propast će sve ako se pročuje među navijačima"acab je napisao/la:Druže da hoće javno izasli bi sa tim u javnost odma' ,imamo ljude koji bi to iznijeli, a ne mi da laprdamo po forumu ..FaraonTM je napisao/la:Joj ljudi ne može forum biti kriv za svako nedovođenje igrača. Kad nas god neko odbije, prvo se oplete po forumu i što se to priča, i za Kajkuta i za Bekrića i za petog i za desetog.acab je napisao/la:Nemojte ovako javno o imenima ba dok ne budete 10000 posto sigurni ..
I kad' ne dodje , napadate te koji su napisali "neprovjerene" informacije ..
Forza Željo !

I insajderi neka se ne uvrijede, poštujem to što nam daju informacije pa makar i na kapaljku samo kažem da je ovo generalno boljka naše lige i svih naših klubova.
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
SamoZeljo je napisao/la:FACE TV treba bojkotovati. Definitivno pitarska televizija koja ima macehinski odnos prema najvecem i najtrofejnijem klubu u drzavi. I sa najvecom armijom navijaca.

Hocel' Varea imati mjesta u vas pored Bekrica i Kajkuta?
Sumnjam, priča se da smo blizu dogovora sa Lucom Tonijem pa će se teško izboriti za prvih 11.Tanbabuka je napisao/la:Hocel' Varea imati mjesta u vas pored Bekrica i Kajkuta?

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- JoseMourinho
- Kontakt:
ugurat cemo ga nekako jbg valjda cemo sa njima trojcom uspjet pobjedit rezerve norvezanaTanbabuka je napisao/la:Hocel' Varea imati mjesta u vas pored Bekrica i Kajkuta?

Super,i kontao sa da ce te njega dovesti jer on voli zelju i ne zna kako se moze odbiti isti.FaraonTM je napisao/la:Sumnjam, priča se da smo blizu dogovora sa Lucom Tonijem pa će se teško izboriti za prvih 11.Tanbabuka je napisao/la:Hocel' Varea imati mjesta u vas pored Bekrica i Kajkuta?
Puno kontaš jaro, preforsirao si se 

Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Imat ce mjesta pored njih ali pitanje je da li ce i pored Velikonje, Stevanovica, Misimovica, Luke T, Montiela, Skore, Pokrivaca, Benke, Muslimovica, itd itd, a na kraju i pored naseg najveceg pojacanja odbojkasa Hilme Gutica sumnjam da moze skupiti znacajniju minutazu... 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Fakat je Senad ispo mis.A mozda i bolje ko bi gledo onog malog pitarcica da na m on slaze neke fol statistike.
pa ako itko zna znamo mi ovdje jebote..emirati je napisao/la:sta oni znaju u sirokom covjek u azerbejdanu. dao je u 5 mjesecu vidio sam dva gola u tri kola za baku. a izgleda da su i ispali iz lige...
http://www.futbol24.com/team/Azerbaijan/Ravan-Baku/" onclick="window.open(this.href);return false;
dao gol 17.5
dao gol 7.5
lik je stalno na pecari kad ne igra i kad ima slobodno jer mu je žena iz širokog..
i ja čisto sumnjam da će doć kod vas jer je dosta skup, a zar mislite da ne bi prvo u široki pitao da se vrati? nešto je tu mutno..ili on nije fit ili je šupljak..jer ako se stvarno vraća, htio je na pecaru garant ali je pitanje da li ga musa hoće i u kakvoj je formi..baš ću provjeriti kodnekih likove koji su bliže klubu..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
Varea ima konkretnu ponudu preko jednog menadzera iz Radnickog iz Nisa...ali mu se ne ide iz Bosne...trazio ga je i Mirza Varesanovic u isto vrijeme kad ga je Amar zvao...ali je kod njega presudila velicina kluba i Zeljino stalno igranje u Evropi...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
ne ide mu se iz Bosne? valjda iz Azerbejdzana..cipiripi22 je napisao/la:Varea ima konkretnu ponudu preko jednog menadzera iz Radnickog iz Nisa...ali mu se ne ide iz Bosne...trazio ga je i Mirza Varesanovic u isto vrijeme kad ga je Amar zvao...ali je kod njega presudila velicina kluba i Zeljino stalno igranje u Evropi...
čisto sumnjam da će doć..tamo je sigurna lova i on će ići di ima love..barem ja tako mislim..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
- Kontakt:
oz Azerbejdjana se vratio prije mjesec...istekao mu je ugovor...radi zene zeli da ostane u Bosni...By the way...prije mjesec dana dam sjedio u drustvu sa jednim trenerom ,Sasom Kajkutom i jednim igracem koji "mnooogo voli Zelju"...sat i po vremena je govorio Sasi da ne ide u Zelju i da ce ga Amar unistiti...ja sam otisao oni su ostali...ali s...ebao sam se vjerujte
Ako Varela potpise dobit cemo extra napadaca sjecam ga se iz sirokog starsan igrac to moze potvrditi i kevin.
Jug vas bodri iz sveg glasa,ponos grada radnička klasa! FK Željeznicar.
Trenutno korisnika/ca: TheTruth34 i 25 gostiju.