uh kako bi nam legao Oštraković,nije ovo danas loše izgledalo još da se ekipa malo uigra opstanak nebi trebao biti upitan...vatreni je napisao/la:Ne znam da li je skup Oštraković....trenira sa Gradinom,a znamo kakav je bio u Veležu.crvenobijeli je napisao/la:po meni danas zvijezda vrlodobra,stojanov gadzo,buba,ordagic,colic i covic pokazali klasu,ostali solidni,adam totalno los,golman nam je podhitno potreban,ekipa je solidna,nebi trebali strahovat za opstanak,jos me vise raduje da sportski direktor Amir > Durgutovic zajedno sa navijacima na trebini,a ne ko mustafa nesmije izaci pola sata nakon utakmicesve u svemu ide na boolje...
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
-
- Kontakt:
mislim da bi bio idealno rjesenje za golmana ostrakovic,,,jer tu smo trenutno slabi,ove sezone gadzo i uros ce se nadavati golova,vidi se njihova kvaliteta,jos samo uigranost i golovi ce doci,,,,zmaj348 je napisao/la:uh kako bi nam legao Oštraković,nije ovo danas loše izgledalo još da se ekipa malo uigra opstanak nebi trebao biti upitan...vatreni je napisao/la:Ne znam da li je skup Oštraković....trenira sa Gradinom,a znamo kakav je bio u Veležu.crvenobijeli je napisao/la:po meni danas zvijezda vrlodobra,stojanov gadzo,buba,ordagic,colic i covic pokazali klasu,ostali solidni,adam totalno los,golman nam je podhitno potreban,ekipa je solidna,nebi trebali strahovat za opstanak,jos me vise raduje da sportski direktor Amir > Durgutovic zajedno sa navijacima na trebini,a ne ko mustafa nesmije izaci pola sata nakon utakmicesve u svemu ide na boolje...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Nogometni kub Zvijezda iz Gradačca koja se takmiči u najvećem rangu bosanskohercegovačkog nogometa čini se nema nikakvog respekta prema žrtvama genocida u Srebrenici i Prijedoru.
Naime, iako je Federalna vlada proglasila 11. juli i 20. juli Danom žalosti, a to podrazumijeva da se ne mogu održavati nikakve javne manifestacije na tom teritoriju, čini se kako u Zvijezdi iz Gradačca o tome ne vode računa.
Tako su se u gradu “Zmaja od Bosne” održavale prijateljske utakmice tog kluba. Najprije su 11. jula nogometaši Zvijezde igrali protiv reprezentacije Gradačca, a 20. jula protiv Drine iz Zvornika.
Da li se radi o neinformiranosti ljudi koji rukovode klubom, ili je u pitanju nešto drugo?
Ahh, kao da smo feštu napravili, a ne običnu utakmicu
Naime, iako je Federalna vlada proglasila 11. juli i 20. juli Danom žalosti, a to podrazumijeva da se ne mogu održavati nikakve javne manifestacije na tom teritoriju, čini se kako u Zvijezdi iz Gradačca o tome ne vode računa.
Tako su se u gradu “Zmaja od Bosne” održavale prijateljske utakmice tog kluba. Najprije su 11. jula nogometaši Zvijezde igrali protiv reprezentacije Gradačca, a 20. jula protiv Drine iz Zvornika.
Da li se radi o neinformiranosti ljudi koji rukovode klubom, ili je u pitanju nešto drugo?
Ahh, kao da smo feštu napravili, a ne običnu utakmicu
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"
Nermin Huseinbašić
Poštovani prijatelji da vas obavijestim,uz mnogo konsultacija povodom dana žalosti i odigravanja naše prijateljske utakmice danas sa Drinom iz Zvornika ipak će biti odigrana sa početkom u 17.30h...utakmica je davno ugovorena i nismo imali izbora da je odgodimo jer nam remeti plan i program pripremnih aktivnosti...iskreno se suosjećamo sa porodicama i odajemo počast žrtvama,i na početku utakmice ćemo na dostojan način to obilježiti...RESPECT...hvala na razumijevanju...
Poštovani prijatelji da vas obavijestim,uz mnogo konsultacija povodom dana žalosti i odigravanja naše prijateljske utakmice danas sa Drinom iz Zvornika ipak će biti odigrana sa početkom u 17.30h...utakmica je davno ugovorena i nismo imali izbora da je odgodimo jer nam remeti plan i program pripremnih aktivnosti...iskreno se suosjećamo sa porodicama i odajemo počast žrtvama,i na početku utakmice ćemo na dostojan način to obilježiti...RESPECT...hvala na razumijevanju...
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
gledao utakmicu do 65 minute.vidi se da zvijezda ima odlican tim i samo fali jos uigravanja.zulic je los ali zuhric je nula na beku.nasa je sreca sto je cilj opstanak i vjerujem da cemo sa ovom ekipom mnogima pomrsiti racune.ima jos vremena do prvenstva odnosno do drugog kola kada nam dolazi travnik... selekcija ekipe je odlicna gdje imamo par iskusnih igraca i dosta mladih nada.cestitke na preokretu ja sam se bio pomirio sa porazom 

per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
brkic golman,kapiten, i ostali golmani davno konstatacija da imaju potencijall i nasi su...treba im bollji trener gollmana da napreduju i netreba nam dovoditi golmane vise ,samo rad
zuhric potanak ko na ledu-minus
zulic mocno izgleda na terenu -tenk-plus
colic ,ocekivao sam vise od njega-plus minus
covic -rutinski koliko treba-plus
islamagic nista posebno-fali nam taj stoper-plus minus
puljic -ima svega osim izgleda jaki utakmica u nogama-plus minus
karavdic ima vise zelje nego dara a i to moze biti dobro -plus
adam -kreator -minus
facic -dva plusa
ordagic-vise opstruirao ekipu viskom poteza ,usporavao
demic-?????????
stojanov -solidan
diatta-bio je bolji
gadzo-sve sto natipkam malo je ....plus plus
colic adi -????????
isanovic -konkretan to je to....plus
alibasic-?????????
doro -plus
puno zdravlja i dobrog rezultata ,danas pokazali ste kako se brane boje i igra za raju ...pozdrav
zuhric potanak ko na ledu-minus
zulic mocno izgleda na terenu -tenk-plus
colic ,ocekivao sam vise od njega-plus minus
covic -rutinski koliko treba-plus
islamagic nista posebno-fali nam taj stoper-plus minus
puljic -ima svega osim izgleda jaki utakmica u nogama-plus minus
karavdic ima vise zelje nego dara a i to moze biti dobro -plus
adam -kreator -minus
facic -dva plusa
ordagic-vise opstruirao ekipu viskom poteza ,usporavao
demic-?????????
stojanov -solidan
diatta-bio je bolji
gadzo-sve sto natipkam malo je ....plus plus
colic adi -????????
isanovic -konkretan to je to....plus
alibasic-?????????
doro -plus
puno zdravlja i dobrog rezultata ,danas pokazali ste kako se brane boje i igra za raju ...pozdrav
Zadnja izmjena: desetkamarakane, dana/u 21 jul 2014, 00:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
pa jel znate zasto doro zuhricu trazi mjesto u ekipi????? i on ce biti u ekipi iako je kita od igraca,makar i na gol stao...
-
- Kontakt:
pa doro je odgovoran,ako misli da zuhric moze nek mu igra do kraja prvvenstva mi imamo pravo prozivat ,doro ima povjerenje raje i sretno muvoliosamzvijezdu je napisao/la:pa jel znate zasto doro zuhricu trazi mjesto u ekipi????? i on ce biti u ekipi iako je kita od igraca,makar i na gol stao...
-
- Kontakt:
na sastanku uprave pitali su ga za golmane ,rekao je da ce mu brkic branit iako dovedu i druge mozda bolje a momak je i kapiten ovo prenosim samo sto sam cuodesetkamarakane je napisao/la:pa doro je odgovoran,ako misli da zuhric moze nek mu igra do kraja prvvenstva mi imamo pravo prozivat ,doro ima povjerenje raje i sretno muvoliosamzvijezdu je napisao/la:pa jel znate zasto doro zuhricu trazi mjesto u ekipi????? i on ce biti u ekipi iako je kita od igraca,makar i na gol stao...
Tog Zuhrića je doveo Tufek.Igrač koji veći broj utakmica u Veležu nije sjedio ni na klupi.Dobivao je šanse u kupu i manje važnim utakmicama.U vrijeme Tufeka nije slovio kao pojačanje za Zvijezdu što i dalje potvrđuje.Nema nivo za Premijer ligu,a zbog nečeg se forsirao i forsiradesetkamarakane je napisao/la:na sastanku uprave pitali su ga za golmane ,rekao je da ce mu brkic branit iako dovedu i druge mozda bolje a momak je i kapiten ovo prenosim samo sto sam cuodesetkamarakane je napisao/la:pa doro je odgovoran,ako misli da zuhric moze nek mu igra do kraja prvvenstva mi imamo pravo prozivat ,doro ima povjerenje raje i sretno muvoliosamzvijezdu je napisao/la:pa jel znate zasto doro zuhricu trazi mjesto u ekipi????? i on ce biti u ekipi iako je kita od igraca,makar i na gol stao...

-
- Kontakt:
zna doro zasto ga on forsira,kakvo pojacanje...tufek ga doveo al nije se kod njega naigrao,doro je vidjeo nesto u njemu...
Ma ja,kritikovali smo i Trejića,pa Trejić postade glavni razbijač za nasvoliosamzvijezdu je napisao/la:zna doro zasto ga on forsira,kakvo pojacanje...tufek ga doveo al nije se kod njega naigrao,doro je vidjeo nesto u njemu...

kakav je bio Demić ,došao sam pred kraj prvog poluvremena.dali je njegova slaba igra razlog zamjene ili je Doro htio isprobati što više opcija ?
Jucer nista posebno nije pokazao al vidi se da momak ima kvalitet da ce biti dobro pojacanjezmaj348 je napisao/la:kakav je bio Demić ,došao sam pred kraj prvog poluvremena.dali je njegova slaba igra razlog zamjene ili je Doro htio isprobati što više opcija ?
Kada se sve sabere ono juče je izgledalo solidno, vidi se da ima još mjesta za napredak. Ali fali nam još jedno dva bolja igrača, po jedan na boku i u veznom redu. Kako sam čuo još je realna opcija da se Jakovljević vrati.
Ode Oštraković u Olimpik,a koliko je samo puta spašavao Velež.
ma zvijezdi netreba golman imamo dva nasa i posto nemamo visokih ambicija bolje nam je nasu djecu forsirat a ako bude kikseva treba im dati podrsku.u zvijezdi je bilo dosta golmana i skupih a opet su pravili pocetnicke greske.ova trenutna ekipa kada bi ostala na okupu bar jednu sezonu mogli bi se ukljuciti u vrh nase lige. zasad se treba zadovoljiti opstankom i sve posvetiti tome
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
prvih sest kola 9 bodova ako bogda pa da lagano igramo fudbala i da se pune tribineastra1922 je napisao/la:ma zvijezdi netreba golman imamo dva nasa i posto nemamo visokih ambicija bolje nam je nasu djecu forsirat a ako bude kikseva treba im dati podrsku.u zvijezdi je bilo dosta golmana i skupih a opet su pravili pocetnicke greske.ova trenutna ekipa kada bi ostala na okupu bar jednu sezonu mogli bi se ukljuciti u vrh nase lige. zasad se treba zadovoljiti opstankom i sve posvetiti tome
Nisam komentarisao igru protiv Drine,al' momci su extra odigrali.Golman jest malo nesiguran al makar zna izac s linije.Zuhric i Zulic se valjda poprave do pocetka.
Sarajevo jest jako al mozemo se vratit s bodom najmanje. Forza Zvijezda
http://www.youtube.com/watch?v=0dIu_ZbdbAw
Sarajevo jest jako al mozemo se vratit s bodom najmanje. Forza Zvijezda

~~~NK Zvijezda Gradacac~~~
~~~RD07~~
~~~RD07~~
-
- Kontakt:
Bilo bi lijepa financijska inekcija od husica,bogdanovica da legne.....ocekujem jos jedan transfer u izrael da popravi budzet fina je lova za nase uslove ,znaci trebat ce nam veznjak jos jedan,imamo izgleda utakmicu s lokomotivom u brckom,cetvrtak mozda 17.30h,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.