Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Ma nećemo mi imati problema sa ovom grupom. Jedino ako baš podbacimo ali to ne očekujem. Ovo nam je prvi put i momci su mladi, daće sve od sebe da se pokažu što bolje a mogu jako puno.
Idemo ljiljani! SRCE NA TEREN!
Idemo ljiljani! SRCE NA TEREN!
- badblueboylivno
- Kontakt:
Sjajna skupina, očekujem svoje na prvoj i drugoj poziciji, red nebitan. 

Hayley <3
Je li u 2. krugu knock-out ili opet skupine i prenošenje bodova ?
Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk
Sent from my Nokia Lumia 920 using Tapatalk
badblueboylivno je napisao/la:Sjajna skupina, očekujem svoje na prvoj i drugoj poziciji, red nebitan.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nekako i mi i Makedonci igramo isti stil cvrsto u odbrani mirise mi da bi tamo mogo biti neki vaterpolo rezultat vise nego rukometni 

nemore jednom gujcom na dvije stolice, bitno je!badblueboylivno je napisao/la:Sjajna skupina, očekujem svoje na prvoj i drugoj poziciji, red nebitan.
Ponovit srčanost kao protiv Islanda,i da sve poraze upišemo ovi momci igraju za državni dres kako i treba.Samo se sjetim kad se Ovična bacio na običan pas sa beka na krilo,kruženje lopte,i izbio loptu u aut,u završnici prve utakmice protiv Islanda.
Sa svakim možemo igrat,neki su izgleda zaboravili da smo izbacili Island.Sve je do nas,onu igru i zalaganje ako ponovimo mogu se postić veliki rezultati.
Protiv Hrvatske je realno očekivat da nas bar ne nakantaju,ko što bi vjerovatno bio slučaj da smo dobili Francuze.
Dakle po meni,sve je do nas,ako se počnemo raspadat,imat more izgubljenih lopti,što nas je krasilo u kvalifikacijama za euro,možemo se samo nadat pobjedi nad Iranom,budemol igrali kao i protiv Islanda..
Sa svakim možemo igrat,neki su izgleda zaboravili da smo izbacili Island.Sve je do nas,onu igru i zalaganje ako ponovimo mogu se postić veliki rezultati.
Protiv Hrvatske je realno očekivat da nas bar ne nakantaju,ko što bi vjerovatno bio slučaj da smo dobili Francuze.
Dakle po meni,sve je do nas,ako se počnemo raspadat,imat more izgubljenih lopti,što nas je krasilo u kvalifikacijama za euro,možemo se samo nadat pobjedi nad Iranom,budemol igrali kao i protiv Islanda..

Nad tobom sunce najljepše sja
- samo_lijevo
- Kontakt:
vrlo vazan komentar,ostali smo fascinirani tvojim pogledom na grupu.Chinaglia je napisao/la:nemore jednom gujcom na dvije stolice, bitno je!badblueboylivno je napisao/la:Sjajna skupina, očekujem svoje na prvoj i drugoj poziciji, red nebitan.
Hvala ti u ime svih nas sto si tako detaljno analizirao situaciju.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
ova grupa me ne zanima, moji se nažalost nisu plasirali na SP
Hvala sto si tu informaciju podjelio sa nama, jer da nisi ja bih se objesioChinaglia je napisao/la:ova grupa me ne zanima, moji se nažalost nisu plasirali na SP

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: $: Rukometna reprezentacija BiH
Ne znam zasto je vecina postavila ovakav odnos snaga..nije to bas tako crno-bijelo cak sta vise ovdje svako (sem mozda Irana) ima pravo za ocekivat prolaz. Ne znam u kakvom ce sastavu ici austrijanci i tunizani ali kako god valja se 'bosti' sa hrvatima i makedoncima. Makedonci nisu nimalo naivni niti losiji od nas mnogi ce iz svijeta rukometa reci da su kvalitetniji od nas a po iskustvu igranja na velikim takmicenjima su daleko ispred. Mi moramo itekako zapet i odigrat iznad svojih mogucnosti kako bi prosli a s obzirom na dosadasnja iskustva sa rukometnom repkom BiH ne bi me iznenadilo da bude kikseva. Cini mi se da mi ako odigramo maksimalno i 'ludjacki' onda mozemo svakoga dobit al isto tako jos lakse mozemo izgubit
Gospodin Glavas je ovdje da bi se slozio sa ovom konstatacijom !
Gospodin Glavas je ovdje da bi se slozio sa ovom konstatacijom !
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- samo_lijevo
- Kontakt:
pa zauzmi mjesto za gujcu gdje su tvoji.Chinaglia je napisao/la:ova grupa me ne zanima, moji se nažalost nisu plasirali na SP
Chinaglia je napisao/la: nemore jednom gujcom na dvije stolice, bitno je!
rekao sam da se moji nisu plasirali, a kao član foruma imamo pravo da pišem na svakoj temi 

- RockyMaivia
- Kontakt:
Ma momak je Tuzlak,a znamo kako ih zovu Sarajlije 

StarMo nije skutorija...
Treba imati pobjednicki mentalitet. Ako smo se vec plasirali na SP treba razmisljati ne samo o prolasku iz grupe nego i prenosenju sto veceg broja bodova iz iste.
Znaci osim Hrvatske imamo 3 reprezentacije koje su nesto bolje il egal s nama... Sa pravim priprepama mi mozemo zavrsiti ko drugi na tabeli... Izbacili smo Island kojem je rukomet broj 1 sport u drzavi, znaci mozemo se nositi i sa Austrijom, Tunisom i Makedonijom...
Meni ne znaci nista ako ispadnemo , dobro igramo a izgubimo kljucne utakmice 1-2 razlike... Toga se niko nece sjecati ali nekog dobrog rezultata hoce
Jedino se nadam se da nas sudije nece ostetiti jer nema timskog sporta u kojem sudije imaju veci uticaj nego u rukometu....
Znaci osim Hrvatske imamo 3 reprezentacije koje su nesto bolje il egal s nama... Sa pravim priprepama mi mozemo zavrsiti ko drugi na tabeli... Izbacili smo Island kojem je rukomet broj 1 sport u drzavi, znaci mozemo se nositi i sa Austrijom, Tunisom i Makedonijom...
Meni ne znaci nista ako ispadnemo , dobro igramo a izgubimo kljucne utakmice 1-2 razlike... Toga se niko nece sjecati ali nekog dobrog rezultata hoce
Jedino se nadam se da nas sudije nece ostetiti jer nema timskog sporta u kojem sudije imaju veci uticaj nego u rukometu....
- samo_lijevo
- Kontakt:
ne vrijedi pisati,nista plug u ruke i na posao dok mi budemo gledali nase.
Zanimljiva grupa.
Po meni, samo Hrvatska je sigurna, a sve ostalo je otvoreno. Ja bih cak stavio Austriju kao potencijalno iznenađenje grupe, ta ekipa me odusevila na zadnjem prvenstvu. Makedoniju vidim kao staru i procitanu ekipu, protiv koje se mora zaustaviti jednog covjeka, a on ne postaje sve mlađi iz prvenstva u prvenstvo. Dakle, tu BiH treba loviti veliku sansu.
1. Hrvatska
2. Austrija
3. BiH
4. Makedonija
5. Tunis
6. Iran
Po meni, samo Hrvatska je sigurna, a sve ostalo je otvoreno. Ja bih cak stavio Austriju kao potencijalno iznenađenje grupe, ta ekipa me odusevila na zadnjem prvenstvu. Makedoniju vidim kao staru i procitanu ekipu, protiv koje se mora zaustaviti jednog covjeka, a on ne postaje sve mlađi iz prvenstva u prvenstvo. Dakle, tu BiH treba loviti veliku sansu.
1. Hrvatska
2. Austrija
3. BiH
4. Makedonija
5. Tunis
6. Iran
Uh, jedva čekam dvoboje..i tako mi je žao što nije negdje bliže, da se može otići, ali šta je, tu je...
e sad o grupi. Ovi koji kažu da čak možemo biti prvi, get real
Ovdje će Hrvati zakucati prvo mjesto
Vjerujem Austrija drugo, a mi se borimo za treće i četvrto. aBd vjerujem da možemo to treće jer je jako bitno zbog prenošenja bodova. Sve u svemu, bit će tu jako dobrih tekmi.
Kada se sjetim kako smo igrali protiv Islanda, mislim da bi mogli i drugo, ali to su već maštarije...treba ozbiljno sagledati stvari, reći da mi nemamo preveliku širinu, a bit će dosta utakmica za kratko vrijeme, ali ćemo imati borbenost. Zanimljivo će biti kako ćemo odraditi sad kvalifikacije, kako ćemo igrati sa dancima kući..tu možemo dobiti dosta odgovora...

e sad o grupi. Ovi koji kažu da čak možemo biti prvi, get real

Kada se sjetim kako smo igrali protiv Islanda, mislim da bi mogli i drugo, ali to su već maštarije...treba ozbiljno sagledati stvari, reći da mi nemamo preveliku širinu, a bit će dosta utakmica za kratko vrijeme, ali ćemo imati borbenost. Zanimljivo će biti kako ćemo odraditi sad kvalifikacije, kako ćemo igrati sa dancima kući..tu možemo dobiti dosta odgovora...

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Samo neka igraju hrabro i samouvjereno kao protiv islanda.
Markoviću.. bez experimentisanja..nemoj ti ko pape.
Markoviću.. bez experimentisanja..nemoj ti ko pape.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.