Hajduk Split
-
- Kontakt:
Re: Hajduk Split
Teško da će netko otići od ovih nabrojanih,najizgledniji je Balić u Tottenham.
Franko je ionako iritirao veliku većinu navijača,gotovo je euforija zavladala kad je otišao u Dinamo,također spadam među one koji su jedva čekali da ode.
Franko je ionako iritirao veliku većinu navijača,gotovo je euforija zavladala kad je otišao u Dinamo,također spadam među one koji su jedva čekali da ode.
Balic ne smije ici,nek idu svi ali on i mali Vlasic neKalasnjikov je napisao/la:Teško da će netko otići od ovih nabrojanih,najizgledniji je Balić u Tottenham.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Veliki strani klubovi traže mlade igrače,dovoljno je vidjeti primjer Chelsea koji je uzeo Pašalića,prati Šimića i Vlašića,prošle sezone Pericu iz Zadra.
Igrači poput Vršajevića,Milovića i sličnih nikoga ne zanimaju,TSS je jedino imao polumiljunsku ponudu Maribora,jučer je bio solidan pola sata,Kouassi je loš bio u proljeće tako da nažalost jedino možemo prodati mlađe.
Kada bi Arapi platili dug za Anasa bili bi na konju,a ovako...
Igrači poput Vršajevića,Milovića i sličnih nikoga ne zanimaju,TSS je jedino imao polumiljunsku ponudu Maribora,jučer je bio solidan pola sata,Kouassi je loš bio u proljeće tako da nažalost jedino možemo prodati mlađe.
A i Kouassi je diteKalasnjikov je napisao/la:Veliki strani klubovi traže mlade igrače,dovoljno je vidjeti primjer Chelsea koji je uzeo Pašalića,prati Šimića i Vlašića,prošle sezone Pericu iz Zadra.

Istina je ovo sto si napisao,ali prodaja Balica i Vlasica...ne znam,meni je to ravno samoubojstvu,Hajduk ovakva dva igraca nije odavno imao,obojica vec mogu igrati prvu ligu,cijena ima samo jos vise moze rasti...ajd,uzet ce netko Tinu i Avdiju,kad ih mogu ugurati i reprezentaciju,onda ih i mogu uvaliti nekim levatima

HRHB
HRHB
Navodno Mario Maloca na meti Rome i Napolija
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
Ne znam tko je taj kome bi ta dva levata Sušića i Avdiju prodali,a obojica imaju i postotke u ugovoru.Android je napisao/la: A i Kouassi je dite![]()
Istina je ovo sto si napisao,ali prodaja Balica i Vlasica...ne znam,meni je to ravno samoubojstvu,Hajduk ovakva dva igraca nije odavno imao,obojica vec mogu igrati prvu ligu,cijena ima samo jos vise moze rasti...ajd,uzet ce netko Tinu i Avdiju,kad ih mogu ugurati i reprezentaciju,onda ih i mogu uvaliti nekim levatima
Maloča je ponuđen Romi ako sam dobro shvatio iz teksta,ali Maloča nema kome nije nuđen a opet je u nas.
http://hajduk.hr/vijest/avdija-strijela ... irana/4739" onclick="window.open(this.href);return false;
avdija golom podigao cijenu za bar 500 000 Eura, Tino isto tako
Bravo dečki!!!

Bravo dečki!!!

"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Dobra igra Vrsaljevica na ovom SP-u. To moze da mu pomogne u transferu u neki veci klub, a i Hajduk ce moci fino da zaradi na njemu.
-
- Kontakt:
Teško, i u godinama je, a dijeli se transfer 60:40, neće tu biti neke zarade za Hajduk.Arhivator je napisao/la:a i Hajduk ce moci fino da zaradi na njemu.
-
- Kontakt:
Još jedan dolazak.
http://www.****.net/**** ... 631SZRdURM" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.****.net/**** ... 631SZRdURM" onclick="window.open(this.href);return false;
A kad je promasio neku situaciju prije meni kroz glavu prodje 'ode Hajduku pola milijuna'dubrava je napisao/la:http://hajduk.hr/vijest/avdija-strijela ... irana/4739
Bravo dečki!!!

Sad je i službeno:Jo je novi igrač Hajduka 

HRHB
HRHB
Re: $: Hajduk Split
Kako se zove onaj momak sto predje iz Sturma u Hajduk i bi onako dobar s dosta asistencija cak su ga neki gurali u repku.. je li on tu jos uvijek ?
Gospodin Glavas je ovdje da bi se slozio sa ovom konstatacijom !
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
zove se sandro gotal,a opće nije igrao u sturmu,nego je igrao redom;bregenz,first vienna,wolfsberger AC, austria klagenfurt i sv horn.danas među boljima gotal
btw maloča pokazao da je stoper za romu i napoli,otrese ga ovaj klinjo špehar s 50 kila kao beba zvečku
oštećeni danas za penal

btw maloča pokazao da je stoper za romu i napoli,otrese ga ovaj klinjo špehar s 50 kila kao beba zvečku
oštećeni danas za penal

Sta bi sa onim gruzijcem od prosle sezone ne mogu se sjetiti kako se zove ?
brazzo je napisao/la:Kako se zove onaj momak sto predje iz Stuma u Hajduk i bi onako dobar s dosta asistencija cak su ga neki gurali u repku.. je li on tu jos uvijek ?
Haris Bukva sad igra u FC Rot-Weiß Erfurt...
http://www.transfermarkt.co.uk/haris-bu ... eler/41331
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
nije taj u pitanju, za njega cak nisam ni cuo. Ovaj lik je nosio cini mi se 10tku izvodio sve prekide i bio jedan od boljih evo sjeti se dok pisem Haris Bukva ako ne grijesim..izguglacu za svaki slucaj iako sam na mob al me strasno kopkaSeaman je napisao/la:zove se sandro gotal,a opće nije igrao u sturmu,nego je igrao redom;bregenz,first vienna,wolfsberger AC, austria klagenfurt i sv horn.danas među boljima gotal![]()
oštećeni danas za penal

Izguglo jeste Bukva igrao roslu sezonu samo 10 meceva (mada se meni cini da je igrao mnogo vise) a eno ga u Njemackoj tacnije Erfurtu
It was turned around so that right looked wrong
-
- Kontakt:
Giorgi Illuridze ,igra sada u Ermis Aradippou Ciparska liga ako na njega misliš?arelinho je napisao/la:Sta bi sa onim gruzijcem od prosle sezone ne mogu se sjetiti kako se zove ?
jes to je tajflagrantus je napisao/la:Giorgi Illuridze ,igra sada u Ermis Aradippou Ciparska liga ako na njega misliš?arelinho je napisao/la:Sta bi sa onim gruzijcem od prosle sezone ne mogu se sjetiti kako se zove ?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.