RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- RezervniGolman
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
ALEME BMV22 I OSTALI VRACAJTE SE YEBEM VAM MIŠA
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
-
- Kontakt:
sta je sa senedina ostrakovica,da li zna njegova sudbina,i svaka cast na onom grafitu u ulazu u mostar 

ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Tu sam brato, samo čekam pravi mig ko zapeta puška.Hajmo svi, hebaćemo im sve po redu.Živjeli mi svi, živjeli naši Rođeni, raširimo braćo crvena crvene zastave visoko do neba jer će nam samo nebo biti granica.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!

Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
- RezervniGolman
- Kontakt:
Evo BMV22 brata mog. Jakuze ovog foruma. Jedna njegova rijec sijece zeljeznu ogradu. Recenica lokomotivu popola

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
ma reko sam ja ,odvela nam ga ona njegova svabica negdje u zivot na par dana,pa nam ga evo sad vratila iscrpljena,evo ga izgleda jedva pise
Nece brat nigdje,dobrodosao nazad generale 
isto vrijedi i za BMV 22,dobrodosao nazad care

isto vrijedi i za BMV 22,dobrodosao nazad care

Zadnja izmjena: rodjak, dana/u 20 jul 2014, 22:42, ukupno mijenjano 1 put.
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA
- RezervniGolman
- Kontakt:
Brato goblen je nista sta je Maria iz Siegena primilarodjak je napisao/la:ma reko sam ja ,odvela nam ga ona njegova svabica negdje u zivot na par dana,pa nam ga evo sad vratila iscrpljena,evo ga izgleda jedva piseNece brat nigdje,dobrodosao nazad generale

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Ja izgubio volju da pišem čim su otišli Pastrmka, BMV22 i Alem.
Alem je tu od kad sam se ja registrovao prije više od 3 godine, navikao sam da on često piše
Za druga i brata Pastrmku ne trebam ni govorit, forum čitav isto **** bez njega
A postovi od BMV-a su

Alem je tu od kad sam se ja registrovao prije više od 3 godine, navikao sam da on često piše

Za druga i brata Pastrmku ne trebam ni govorit, forum čitav isto **** bez njega

A postovi od BMV-a su

I vamo ti je bilo isto.Pun naš pdf papaka sa strane, kampuju kao u maloj Dubi birvaktile.Ne možeš ih otjerati ni da prdneš, draži im je naš smrad nego njihov najljepši miris.Ali nažalost neće to nikad priznati, pa zato ko ih ****.Neka nas nama, nek nama Rođeni idu gore, RAja lagano članske uzimati, laganini pripremat grlo i dlanove još je malo do 2.8 a onda ima da ih crveni uragan sve otpuše.Dobro je što se vraćamo na naš pdf bilo je malo dosadilo, dobrodošli svi i još mi svi žešći bili.vm22 je napisao/la:Ja izgubio volju da pišem čim su otišli Pastrmka, BMV22 i Alem.
Alem je tu od kad sam se ja registrovao prije više od 3 godine, navikao sam da on često piše![]()
Za druga i brata Pastrmku ne trebam ni govorit, forum čitav isto **** bez njega![]()
A postovi od BMV-a su![]()
![]()
Hajmo Aleme vrati se i ti

Idemo u juriš.
Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
Ma svi smo preko neke stvari pisali.Eto sad ocekujemo i ostatak ekipe da se vrati pa da UDARIMO.
Hajd nek mi neko kaze imamo li u planu generalku kad nam se rodjeni vrate iz Austrije
Hajd nek mi neko kaze imamo li u planu generalku kad nam se rodjeni vrate iz Austrije
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
- RezervniGolman
- Kontakt:
Brat mojvm22 je napisao/la:Ja izgubio volju da pišem čim su otišli Pastrmka, BMV22 i Alem.
Alem je tu od kad sam se ja registrovao prije više od 3 godine, navikao sam da on često piše![]()
Za druga i brata Pastrmku ne trebam ni govorit, forum čitav isto **** bez njega![]()
![]()

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Sve je plaćeno čekam da se izradi članskaBMV22 je napisao/la:I vamo ti je bilo isto.Pun naš pdf papaka sa strane, kampuju kao u maloj Dubi birvaktile.Ne možeš ih otjerati ni da prdneš, draži im je naš smrad nego njihov najljepši miris.Ali nažalost neće to nikad priznati, pa zato ko ih ****.Neka nas nama, nek nama Rođeni idu gore, RAja lagano članske uzimati, laganini pripremat grlo i dlanove još je malo do 2.8 a onda ima da ih crveni uragan sve otpuše.Dobro je što se vraćamo na naš pdf bilo je malo dosadilo, dobrodošli svi i još mi svi žešći bili.vm22 je napisao/la:Ja izgubio volju da pišem čim su otišli Pastrmka, BMV22 i Alem.
![]()
Hajmo Aleme vrati se i ti![]()
Idemo u juriš.

Kao i svake godine do sad..
LegendoRezervniGolman je napisao/la:Brat mojvm22 je napisao/la:Ja izgubio volju da pišem čim su otišli Pastrmka, BMV22 i Alem.
![]()
jedan od mojih najrazih forumasa
ma samo treba ignorisat padobrance čobane i sve ce biti ok

- RezervniGolman
- Kontakt:
I mene to zanima. Valjala bi jedna tekma prije prvenstva u vrapcicima da vidimo sta se radilo u Austrijirodjenisa je napisao/la:Ma svi smo preko neke stvari pisali.Eto sad ocekujemo i ostatak ekipe da se vrati pa da UDARIMO.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
-
- Kontakt:
kad pocinju radovi na pomocnom terenu?
to je najvaznija investicija u zadnjih 5 god.
zna li iko
to je najvaznija investicija u zadnjih 5 god.
zna li iko
- RezervniGolman
- Kontakt:
Neretva hladna,Stari most,Velez i RAjanisko je napisao/la:
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
Ja isto valjda je dobijem do pocetka sezone.Ma neka nas je što više na ovom pdf,ali je najvažnije da nas bude što više na tribinama.Pozdrav za drugove pastrmku i bmv22.vm22 je napisao/la:Sve je plaćeno čekam da se izradi članskaBMV22 je napisao/la:I vamo ti je bilo isto.Pun naš pdf papaka sa strane, kampuju kao u maloj Dubi birvaktile.Ne možeš ih otjerati ni da prdneš, draži im je naš smrad nego njihov najljepši miris.Ali nažalost neće to nikad priznati, pa zato ko ih ****.Neka nas nama, nek nama Rođeni idu gore, RAja lagano članske uzimati, laganini pripremat grlo i dlanove još je malo do 2.8 a onda ima da ih crveni uragan sve otpuše.Dobro je što se vraćamo na naš pdf bilo je malo dosadilo, dobrodošli svi i još mi svi žešći bili.vm22 je napisao/la:Ja izgubio volju da pišem čim su otišli Pastrmka, BMV22 i Alem.
![]()
Hajmo Aleme vrati se i ti![]()
Idemo u juriš.![]()
Kao i svake godine do sad..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
- RezervniGolman
- Kontakt:
Emilin 

KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- hercegovac236
- Kontakt:
Lijepo vidjeti i čuti simbole našeg foruma.
Zna li neko gdje nam je onaj TitovaJuga zaglavio?

Zna li neko gdje nam je onaj TitovaJuga zaglavio?
-
- Kontakt:
Joj burazeru nije mi mogo ljepši dan osvanuti, večeras ću rahat zaspat. Bola pastrmka ne znaš koliko smo patili za tobom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.