FK Drina Zvornik

fukarezv
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la fukarezv » 20 jul 2014, 19:05

vodite 1:0 u Gradačcu :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 20 jul 2014, 19:28

fukarezv je napisao/la:vodite 1:0 u Gradačcu :D
Jesi li na licu mjesta prijatelju?Javi i kako je završeno ako nije problem :thumbup:

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 20 jul 2014, 19:35

flagrantus je napisao/la:
Jesi li na licu mjesta prijatelju?Javi i kako je završeno ako nije problem :thumbup:
U 70 min bilo je 1-1

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 20 jul 2014, 19:38

flagrantus je napisao/la:
trenutno je 1-1 :)
nisam na licu mjesta :)

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 20 jul 2014, 19:43

Zadnji 5-6 min 4 prilike za Zvijezdu

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 20 jul 2014, 19:44

Tkanton je napisao/la:Zadnji 5-6 min 4 prilike za Zvijezdu
vodi zvijezda

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 20 jul 2014, 20:30

Zvijezda je više nego zasluženo pobijedila Drinu.No,ne mora to biti nikakvo mjerilo,prvenstvo je nešto drugo.Mislim da je Drina samo jednom zaprijetila i postigla iz te prilike pogodak.Poslije toga Zvijezda je pritiskala a Drina pokusavala iz kontri,čak je imala i polupriliku da udvostruči.Pritisak Zvijezde se isplatio i rezultat se ravna.Poslije toga,pred kraj,raspad Drine i preokret u korist Zvijezde.Mislim da Drina uz male korekcije mnogim može pomrsiti račune.Sretno ;)

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 20 jul 2014, 20:33

Imati nekoliko dobrih igrača, posebno nas je oduševila 10-tka... Odličan je tehničar, još malo da kondicije nabije i bit' će on više nego dobar igrač.
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 20 jul 2014, 22:30

Gdje su mi ovi zvornicani,da vidim jesu li spremni za nas. :) .Ma bezveze se ljutite na par nasih forumasa ,oni su takvi,vole zayebanciju,pa i na svoj racun ,ali ako upadnete u njihov mlin nayebali ste ;) .Uglavnom,dobrodosli u Mostar na prvo kolo otvaranja nove sezone Premijer Lige,nek svak navija za svoj tim ,uz fer sudjenje a naka pobjedi bolji i spretniji (moze li ovako).

Evo i jedna slika kad ste nas dobili u kupu 83-ce(cini mi se) pred prepunim vasim stadionom,sjecam se da sam tada bio ljut ko puska :)
slika
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 20 jul 2014, 23:04

rodjak je napisao/la:Gdje su mi ovi zvornicani,da vidim jesu li spremni za nas. :) .Ma bezveze se ljutite na par nasih forumasa ,oni su takvi,vole zayebanciju,pa i na svoj racun ,ali ako upadnete u njihov mlin nayebali ste ;) .Uglavnom,dobrodosli u Mostar na prvo kolo otvaranja nove sezone Premijer Lige,nek svak navija za svoj tim ,uz fer sudjenje a naka pobjedi bolji i spretniji (moze li ovako).

Evo i jedna slika kad ste nas dobili u kupu 83-ce(cini mi se) pred prepunim vasim stadionom,sjecam se da sam tada bio ljut ko puska :)
slika
Ma ne ljuti se niko rodjak,otkud ti to?
Pale su neke teške rijeci,sve je to za ljude ali ne treba biti zlopamtilo!Ako cemo iskreno mislim da zaista nema razloga da izmedju naših klubova postoji zla krv.
i ja sam sam pretjerao u nekim postovima,mozda isprovociran po meni nekim neumjesnim šalama ali bilo pa prošlo.
Valjda vam je jasno da vam mi nismo nikakvi neprijatelji,naprotiv.
Malo vam je onaj pastrmka zeznut,bar po meni nekad pretjera sa velicanjem svoga kluba i omalovazavanjem rivala,ali siguran sam da je i on ok lik.
Ipak je ovo samo fudbal i sport,a on treba da zblizava ljude a ne da ih razdvaja.
Pozdrav i sve najbolje Velezu osim u 1 i 16 kolu :mrgreen:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 20 jul 2014, 23:55

solidna ste ekipa mislim da jos malo uigravanja i fizicke spreme i opstanak ne bi trebao doci u pitanje,sretno
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 21 jul 2014, 13:24

astra1922 je napisao/la:solidna ste ekipa mislim da jos malo uigravanja i fizicke spreme i opstanak ne bi trebao doci u pitanje,sretno
Pa samo ispravljamo mane iz sezone 2010/11 kada smo ušli u ligu kao da smo sa Marsa pali, bez nekih posebnih pojačanja, bez uigranosti, forme, taktike... prijateljske utakmice su se svodile na neke trećeligaše iz Srbije, a ovog ljeta konačno se radi onako kako trebaa i rivali su na nivou. Očekujem da budemo dobri ove sezone.
Garfield je napisao/la:Imati nekoliko dobrih igrača, posebno nas je oduševila 10-tka... Odličan je tehničar, još malo da kondicije nabije i bit' će on više nego dobar igrač.
To je naš Radovan Raco Vasić. U klubu je od malih nogu i bio je proglašavan par puta za najboljeg mladog igrača u RS. On je skoro kod svakog gola na ovim pripremama asistirao a jedan je i dao Donjem Sremu.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 21 jul 2014, 15:14

Gledam ovdje izvještaj sa utakmice ,Drina je povela poslije lijepe akcije ni ko je dao gol za Drinu ,ni ime ni prezime nema covjek.
Za Zvijezdu uredno navedeni strijelci i sve dobre prilike na utakmici ko je imao šanse Stojanov,Gadzo itd.
Pa imamo i mi ljudi imena i prezimena,je li toliki problem bilo saznati kako se zove igrac koji je postigao gol za Drinu?
Cuj Drina je povela poslije lijepe akcije i kraj :facepalm:

rebonja
Kontakt:

Post Postao/la rebonja » 21 jul 2014, 15:34

Nakon odgledanih utakmica Drine, Radnika i Obarske mislim da ste puno bolja ekipa u odnosu na semberske. Juce su Radnik i Mladost odigrali izmedju sebe i ono je krs nad krsevima. Ne zna se ko je gori. Ali eto, Mladost je nesto kompaktnija i fizicki spremnija ekipa za nijansu. Gol je pao poslije prekida, jer nekakvih akcija na utakmici i nije bilo te je to i jedini nacin bio da se postigne gol.

Drina je u odnosu na njih dosta slozenija i fudbalskija ekipa te vam prognoziram siguran opstanak.

Ako ne obe (Radnik i Mladost), jedna ispada sigurno ove godine.

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 21 jul 2014, 16:02

flagrantus je napisao/la:Gledam ovdje izvještaj sa utakmice ,Drina je povela poslije lijepe akcije ni ko je dao gol za Drinu ,ni ime ni prezime nema covjek.
Za Zvijezdu uredno navedeni strijelci i sve dobre prilike na utakmici ko je imao šanse Stojanov,Gadzo itd.
Pa imamo i mi ljudi imena i prezimena,je li toliki problem bilo saznati kako se zove igrac koji je postigao gol za Drinu?
Imal video da se pogleda

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 21 jul 2014, 17:25

moranjak je napisao/la:
flagrantus je napisao/la:Gledam ovdje izvještaj sa utakmice ,Drina je povela poslije lijepe akcije ni ko je dao gol za Drinu ,ni ime ni prezime nema covjek.
Imal video da se pogleda
Nevjerujem da postoji

kao što napisa flagrantus, malo je neozbiljno od Zvijezde da se izvještaj piše na onakav način. Ja sam dio ekipe koja održava zvaničnu stranicu Drine i nikada nam nije palo na pamet da ne objavimo ko je dao golove za goste ili neke važnije prilike izuzev kad nismo bili lično na utakmici pa nismo ni znali imena ali to smo upotpunjavali u toku dana.
rebonja je napisao/la:Nakon odgledanih utakmica Drine, Radnika i Obarske mislim da ste puno bolja ekipa u odnosu na semberske. Juce su Radnik i Mladost odigrali izmedju sebe i ono je krs nad krsevima. Ne zna se ko je gori. Ali eto, Mladost je nesto kompaktnija i fizicki spremnija ekipa za nijansu. Gol je pao poslije prekida, jer nekakvih akcija na utakmici i nije bilo te je to i jedini nacin bio da se postigne gol.

Drina je u odnosu na njih dosta slozenija i fudbalskija ekipa te vam prognoziram siguran opstanak.

Ako ne obe (Radnik i Mladost), jedna ispada sigurno ove godine.
Nadamo se opstanku, to je cilj ove godine i vjerujem da se uložena sredstva nisu "bacila u vodu" i da će dati rezultate. Vama sve najbolje želim u borbi i nadam se da će oba tima iz BN-e ostati u ligi.

Brezovac
Kontakt:

Post Postao/la Brezovac » 21 jul 2014, 17:33

Igrac broj 9 mislim da je postigao gol, usao s klupe i kroz 2-3 minuta pogodio, meni se svidio broj 16, strasno je brz, imao dosta prodora po desnoj strani, pravio budalu od naseg beka citavo vrijeme, preko njegove strane je i isla akcija za gol..

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 21 jul 2014, 17:47

Brezovac je napisao/la:Igrac broj 9 mislim da je postigao gol, usao s klupe i kroz 2-3 minuta pogodio, meni se svidio broj 16, strasno je brz, imao dosta prodora po desnoj strani, pravio budalu od naseg beka citavo vrijeme, preko njegove strane je i isla akcija za gol..
Vidi se da vi iz Gradačca dobro pratite utakmicu čim uspijevate da pogodite naše glavne adute u PL :thumbup:

Broj 9 je bio Filip Kostić, centarfor, došao je ovog ljeta iz Mladosti iz Velike Obarske. Po njegovoj statistici iz prošle sezone vidi se da se radi o jednom solidnom igraču i u dvije pripremne utakmice za Drinu dao je dva gola. Ja lično od njega mnogo očekujem u ovom prvenstvu a vidim da se moje pretpostavke polako ostvaruju.

Ako je od broja 16 išla akcija za gol onda je riječ o Edinu (Dini) Rustemoviću. Još jedan Drinin biser i pored Vasića, koga sam spomenuo u nekom prošlom postu, je jedan od najboljih mladih fudbalera u RS. Zajedno su činili juniorski tim od prije četiri godine kada su igrali PL a ostaće i upisano da su istovremeno igrali juniorsku i seniorsku PL. Nažalost kada je otišao iz Drine u Vojvodinu 2012. godine na utakmici sa Kopenhagenom doživio je prelom noge što je dosta uticalo na njegovu karijeru. Posle oporavka prešao u OFK Beograd i od početka 2014. godine ponovo dolazi u Drinu. Za sada je veliko pitanje da li će Drina moći da zadrži Dinu i ako to uspije biće to veliki plus u igri jer zaista je veliki kreator.

Cickoo
Kontakt:

Post Postao/la Cickoo » 21 jul 2014, 19:18

Drina1945 je napisao/la:
Brezovac je napisao/la:Igrac broj 9 mislim da je postigao gol, usao s klupe i kroz 2-3 minuta pogodio, meni se svidio broj 16, strasno je brz, imao dosta prodora po desnoj strani, pravio budalu od naseg beka citavo vrijeme, preko njegove strane je i isla akcija za gol..
Vidi se da vi iz Gradačca dobro pratite utakmicu čim uspijevate da pogodite naše glavne adute u PL :thumbup:

Broj 9 je bio Filip Kostić, centarfor, došao je ovog ljeta iz Mladosti iz Velike Obarske. Po njegovoj statistici iz prošle sezone vidi se da se radi o jednom solidnom igraču i u dvije pripremne utakmice za Drinu dao je dva gola. Ja lično od njega mnogo očekujem u ovom prvenstvu a vidim da se moje pretpostavke polako ostvaruju.

Ako je od broja 16 išla akcija za gol onda je riječ o Edinu (Dini) Rustemoviću. Još jedan Drinin biser i pored Vasića, koga sam spomenuo u nekom prošlom postu, je jedan od najboljih mladih fudbalera u RS. Zajedno su činili juniorski tim od prije četiri godine kada su igrali PL a ostaće i upisano da su istovremeno igrali juniorsku i seniorsku PL. Nažalost kada je otišao iz Drine u Vojvodinu 2012. godine na utakmici sa Kopenhagenom doživio je prelom noge što je dosta uticalo na njegovu karijeru. Posle oporavka prešao u OFK Beograd i od početka 2014. godine ponovo dolazi u Drinu. Za sada je veliko pitanje da li će Drina moći da zadrži Dinu i ako to uspije biće to veliki plus u igri jer zaista je veliki kreator.
Kostić je jedno drvo od igrača, sve te golove je postigao zbog sjajnih prodora Komarčevića, ili su ga lopte napucale. 1 na 1 šanse obavezno idu preko gola, uglavnom nama je bio veoma loš igrač. :nedam:
003871312

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 21 jul 2014, 20:05

Jbg. kod nas za sada igra dobro vidjećemo kad počne prvenstvo

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.