FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Nema sta ovaj Cudrado je Top Player.
Gledao sam Kolumbiju, i lik me zadivio taktikom, te fudbalskim shvatanjem.
Saciri ce uvijek biti dobar, ali cini mi se da mjesta za napredak kod njega vise nema.
Ne bi mi bilo zao ovih miliona...
A pustite Kalea sta prica, cuj ostaviti pare za plate.(facepalm najveci sto postoji)
Mozemo da i ne dovedemo ikoga vise, ali necemo lagati ako kazemo da bi benatia i kvadro super sjeli u ovu ekipt, te da to ne bi bilo gomilanje igraca.
Sezona je duga, a s obzirom da treniramo puno jace nego drugi, povredice znaju biti nerijetka stvar.
Gledao sam Kolumbiju, i lik me zadivio taktikom, te fudbalskim shvatanjem.
Saciri ce uvijek biti dobar, ali cini mi se da mjesta za napredak kod njega vise nema.
Ne bi mi bilo zao ovih miliona...
A pustite Kalea sta prica, cuj ostaviti pare za plate.(facepalm najveci sto postoji)
Mozemo da i ne dovedemo ikoga vise, ali necemo lagati ako kazemo da bi benatia i kvadro super sjeli u ovu ekipt, te da to ne bi bilo gomilanje igraca.
Sezona je duga, a s obzirom da treniramo puno jace nego drugi, povredice znaju biti nerijetka stvar.
Već u septembru bi Uli mogao biti jednim dijelom slobodan. Naime postoji mogućnost da tada Uli bude slobodan tokom dana i obavlja normalan posao, a samo bi se navečer vraćao u zatvor i tamo provodio noć.
U zatvoru je Uli od početka Juna. Ako dobije ovo djelimičnu slobodu, onda je vrlo izvjesno da bi neke poslove mogao obavljati i unutar Bayerna, a moguće je da će se posvetiti poslovima samo u svojoj fabrici. Vidjet ćemo još razvoj događaja.
Samo mislim da ovo obavljanje poslova i u klubu, ne bi naravno značilo da će on obavljat odmah neke vodeće pozicije (što je naravno formalno za sada i nemoguće, a ono neformalno je druga stvar...
).
U zatvoru je Uli od početka Juna. Ako dobije ovo djelimičnu slobodu, onda je vrlo izvjesno da bi neke poslove mogao obavljati i unutar Bayerna, a moguće je da će se posvetiti poslovima samo u svojoj fabrici. Vidjet ćemo još razvoj događaja.
Samo mislim da ovo obavljanje poslova i u klubu, ne bi naravno značilo da će on obavljat odmah neke vodeće pozicije (što je naravno formalno za sada i nemoguće, a ono neformalno je druga stvar...
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- anelbavarac
- Kontakt:
Da je Uli bio na svojoj funkciji, Kroos nikada ne bi napustio Bayern, za prakticno smijesne pare.
Toni je veliki ljubimac Hoennesa, cak mu je i obecao 10-ku na ledjima u dogledno vrijeme ali...

Toni je veliki ljubimac Hoennesa, cak mu je i obecao 10-ku na ledjima u dogledno vrijeme ali...
Klare je napisao/la:Nema sta ovaj Cudrado je Top Player.
Na kojoj pozicij ce igrati Kolumbijacc?
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Promijenio je i Uli mišljenje sigurno. Mislim da su svi u klubu oko ovakve odluke da se proda bili saglasni.anelbavarac je napisao/la:Da je Uli bio na svojoj funkciji, Kroos nikada ne bi napustio Bayern, za prakticno smijesne pare.
Na početku sam i ja mislio za Kroosa da će biti vođa nove generacije i da ću ga sada gledati kao ključnog igrača, kao predvodnika. A Kroos jeste dostigao visok nivo, ali nije postao ključni igrač i igrač bez kojeg se ne može. A još plus što se on s klubom očigledno nije identifikovao na način kao što su to činili i čine Schweini, Muller , Lahm....Isto tako ne ide nikako da jedan Neuer koji je tu 2 godine, pokazuje veću identifikaciju (osjeti se to kod njega maksimalno po potezima i ponašanju) sa Bayernom, od Kroosa koji je tu došao u omladinskom pogonu još.
Kroos je na prvenstvu uvezao par sjajnih partija, bio bitan faktor...Za tako nešto mu svaka čast. Svaka čast i za dobre partije u Bayernu, ali uvijek će mi ostati u osjećanju i one prosječne partije, nedovoljna želja, u nekim partijama kada nam se lomilo, kada je bilo bitno...
A jedna situacija je baš simptomatična za Kroosa, čovjek odigra odlično polufinale protiv Brazila, bio dobar i prije toga u partijama prije te, a onda došlo finale i Kroos bez ikakvog razmišljanja iz daljine glavom vraća loptu prema Neueru i Higuain zamalo zabija gol.....
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Nekad ranije sam na TV-u gledao te neke mogućnosti oko izdržavanja kazne. Tada se govorilo da ima šansu nakon izvjesnog perioda, ne manji od pola godine, da dobije tu neku djelimičnu slobodu ali se ona nije odnosila na puštanje van zatvora. Već je zatvor imao drugu zgradu, u kojoj zatvorenici imaju veće slobode. Popunjavaju vrijeme kako hoće itd. Ali vidjećemo.
Cuardado i Reus u budućnosti naslijednici Robbena i Riberya.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Šta ste se ušutili bavarci?Iščekujete transfere?Biće ba bar jedno al vrijedno 
Jel se sjecate sezona nakon SP 2006 i SP 2010
Sent from my iPhone using Tapatalk
Thomas Müller - Fußballgott
Mi nismo onaj Bayern od prije tri, četiri ili 5 godina.Ljudi moji mi smo sad mašina ne zna se koji igrač je bolji!!!Sve same klase a imamo trenera instituciju! Lewa, Bernat, Cuadrado ako dođe vrh pojačanja a imamo alabu, thiaga, schweinija, martineza u vezi..najboljeg golmana, lahma,gotze-a, boatenga i robbena svjetlicu..još da se naš frenk rodi kao fenix hmm sila!!
negdje sam spominjao da je bayern poslije svakog velikog takmicenja imao losiju sezonu, mada se to haman odnosi samo na sezone poslije SP!!!don_burza je napisao/la:Jel se sjecate sezona nakon SP 2006 i SP 2010
Koliko se ja sjecam Bavarska je jedina republika u Njemackoj u kojoj se ne moze prije 6mjeseci postati tzv "FREIGÄNGER". Medjutim koliko sam upucen njegovi advokati treba da predaju zahtjev, a cini mi se da su ovo spekulacije novinara da bi on mogao dobiti tu privilegiju.Desole je napisao/la:Nekad ranije sam na TV-u gledao te neke mogućnosti oko izdržavanja kazne. Tada se govorilo da ima šansu nakon izvjesnog perioda, ne manji od pola godine, da dobije tu neku djelimičnu slobodu ali se ona nije odnosila na puštanje van zatvora. Već je zatvor imao drugu zgradu, u kojoj zatvorenici imaju veće slobode. Popunjavaju vrijeme kako hoće itd. Ali vidjećemo.
Ukoliko dodje do nje, moci ce izlaziti po danu, a samo bi se navecer morao vracati da prespava!!!
ja ne znam koliko je realno da Uli vise ikada preuzme neku bitniju funkciju u Bayernu, iako mislim da ce imati podrsku svih u Bayernu. Nezz da li ce ono biti toliko "bezobrazan", da li ce imati one drskosti u sebi da jos jednom sjedne na celo!!!effe_sa je napisao/la:Samo mislim da ovo obavljanje poslova i u klubu, ne bi naravno značilo da će on obavljat odmah neke vodeće pozicije (što je naravno formalno za sada i nemoguće, a ono neformalno je druga stvar... ).
Da bi volio, nista vise od toga, jer nema covjeka u Bayernu koji sa tolikom strascu se posvecuje svom poslu.
Glupo je pricati o tome, ali vjerujem da bi dosta stvari Pep bio prisiljen drugacije raditi nego sto je radio prosle sezone, a da ne pricamo o ovoj sezoni (svi se nadamo da ce Lahm zaigrati na poziciji beka, ali imajte na umu da je PEP previse tvrdoglav)
Stern des Südens
- gerdmuller
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;

"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Jesu skinuli jos stolica 
- GazijaKalesija
- Kontakt:
U 18:30 protiv Duisburga. Prenos na ****, znači da će biti linkova

U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Desole je napisao/la:Jesu skinuli jos stolica
Nisu skinuli nego su ugradili sistem gdje se za CL stolice rasklope jer pravila nalažu da nema tih stajaćih mjesta a za BL ponovo vrate unutra i imaš više navijača ... Zato i jeste kapacitet za CL manjih par hiljada nego u BL ...
http://www.tsa-augenstein.de/Kombi_Steh_Sitz.html Inače Vfb Stuttgart je to prvi počeo uvoditi ...
-
Nerminovic
- Kontakt:
Koja je samo ''Südkurve'' bila tribina na stari olimpijski stadion...gerdmuller je napisao/la:![]()
![]()
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
koju novu pozicijuMatthias Sammer ( o Juan Bernatu ): " Od njega tražimo da bude prodoran po lijevoj strani što će ubrzati našu igru. "
bundesliga.de: " A David Alaba ?! "
Matthias Sammer: " Ideja je da njega pomjerimo na drugu poziciju. "
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
- GazijaKalesija
- Kontakt:
U sredinu. Ili lijevo krilo.phily je napisao/la:koju novu pozicijuMatthias Sammer ( o Juan Bernatu ): " Od njega tražimo da bude prodoran po lijevoj strani što će ubrzati našu igru. "
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Pa Alaba je na pocetku prosle sezone rekao da bi volio da igra vise u sredini (to mu i jest prirodna pozicijia) nego na poziciji beka.phily je napisao/la:koju novu pozicijuMatthias Sammer ( o Juan Bernatu ): " Od njega tražimo da bude prodoran po lijevoj strani što će ubrzati našu igru. "
Kako mi ovo samo ne mirise ljudi dragi, ukoliko se sprema mjesto ovom ganciju iz Valencije na lijevom beku, Alaba ne vjerujem da ce tek tako izgubiti mjesto u prvih 11, tako da se vjerovatno seli u sredinu. U sredini zdrav thiago ima zacementirano mjesto bas kao i schweini, i onda ostaje pitanje da li ce Lahm ici u sredinu i sta ce biti sa Alabe i Javia...
Stern des Südens
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.