FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
ne zelim uopšte neku raspravu al stvarno je cudno kako sarajevo i zeljo ne mogu privuci vise gledalaca evo mi smo imali neki 10-12 hiljada a uradjen velik margenting i medijski pozivani navijaci al opet nista specijalno .kazu skupe karte pa bio jug slobodan ulaz a tamo se skupilo mozda 200 ljudi .ovdje samo publiku moze privuci neki zvucni evropski tim ili da se igra neka regionalna liga .ovako smo na nekom prosjeku 3-4 hiljade 

-
- Kontakt:
Adžem: Želimo se odužiti Manijacima i zajedno slaviti prolaz
http://fkzeljeznicar.ba/adzem-zelimo-se ... laz/10170/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/adzem-zelimo-se ... laz/10170/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kad se sjetim derbia ranije na Kosevu, nikad ispod 25 000. Sad ne moze da dodje 15 milja. Imam osjecaj i vi i mi da igramo sa barcelonom jedva bi bilo 20000. Petnaestak milja mozemo i vi i mi ocekivati samo ako ovo sad prodjemo i ako se digne neka strasna euforija. Cinjenica je da postoji samo par hiljada ljudi koje zanima nas fudbal, ostali u sirokom luku zaobilaze stadione, a s obzirom na ono sto se nudi na stadionima to nije ni cudo. Da dzaba ulaz bude nema sanse da bi doslo 15 milja vas u utorak ili nas u prosli cetvrtak, jednostavno ljude ne zanima to.
- corleone87
- Kontakt:
A da malo provjeris ko vodi raspravu o tome pa da onda napises to sto si sad napisao.Kao prvo dao sam palac gore chwili jer je napisao kako cemo tom raspravom opet dovuci pitare na nas dio a taman su bili malo popustili.aleksandar_veliki je napisao/la:Sto brisem komentar? Jbt, jos me pitas. Na temi FK Zeljeznicar vodis raspravu o broju gledalaca na utakmici Sarajevo - Haugesund i još me pitaš zbog cega brisem komentare. Necu ih vise brisati, ali ukoliko nastavis na temi Zelje pisati o posjeti na utakmicama Sarajeva, bices odstranjen s foruma. Je li posteno?
A onaj drugi komentar uopste nije bio vezan za tu temu vec za post stranice klix koji su objavili a vezan je za nagradnu igru sa dresovim.
A ja sto se tice pitara nikad nisam vodio raspravu sa njima ni na nasem dijelu foruma ni na njihovom vec uvijek napisem ovim nasima kad pitari navale sa provokacijama da ih ignorisu,toliku..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Eh tako i treba stavit cijenu, vjerujem da njih puno moze pomoc Zeljkanu, tako da...Navijači iz dijaspore i koji nisu u mogućnosti doći na Stadion Koševo, uz naš Željezničar mogu biti putem Željo.TV-a. Cijena ulaznice za online tribinu iznosi 8€.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
da je prodati igraca za 1,6 m(generalni dug) pa da budemo ravni 0 

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Da je prodati 5 igraca za 1,6 pa da budemo ravni 0super je napisao/la:da je prodati igraca za 1,6 m(generalni dug) pa da budemo ravni 0

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- super
- Kontakt:
vrbanjusa je napisao/la:Da je prodati 5 igraca za 1,6 pa da budemo ravni 0super je napisao/la:da je prodati igraca za 1,6 m(generalni dug) pa da budemo ravni 0

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@Glodar Kakvog li nika!
Prvo,,to kreten ostavi za one koju su te vaspitali tako.Ako ne znas razmijeniti misljenje,ko te tjera da komuniciras?O svojim licnim ostvarenjima,nema potrebe da pisem,a sto se tice kluba,ni ti ni slicni niste nikakvo mjerilo toga ko treba i ko ce dolaziti na utakmice Zelje.Razumijem ja da nije lako skontati malo dublje razmisljenje,ali to,opet,nije moje problem.Izradili nas oni,zaebali nas ovi,a mi na istom mjestu otkako je rat zavrsio....Kod nas su uvijek svi krivi osim nas i da,SPORTSKA NESRECA kao i gubici u bilo kojem segmentu poslovanja su sastavni dio i to te moze unazaditi,ali te NE MOZE i NE SMIJE vratiti na pocetak,ako si ozbiljna organizacija.Vidim da ti ne znas znacenje rijeci 'organizacija' i da ste navikli i ocekujete da vam sve obezbijedi drzava,kanton(koji su u k....),peti,deseti i da se SAMO TAD moze desiti da krenemo naprijed.Kad sve te institucije stanu iza tebe(ako se ikad i desi to),predsjednik kluba(kao i bilo druga izvrsna funkcija) moze biti bilo ko,ne treba ti niko poseban.Fazon je da SAM nesto napravis(a moglo se i jos uvijek se moze),a ne da uvijek gledas u drugog,a nikad da pogledas sebe 'ispred ogledala'...Jos jednom kazem,s tim stavovima u kojem uvijek opravdavamo i govorimo bice bolje ceka nas novih 10 god "Vracanja dugova i stabilizacije kluba".Zivi bili pa vidjeli.

Ima li sta za tog napadaca ili smo i tu izvisili?
ma puno je 5, ko ce igrati ondasuper je napisao/la:vrbanjusa je napisao/la:Da je prodati 5 igraca za 1,6 pa da budemo ravni 0super je napisao/la:da je prodati igraca za 1,6 m(generalni dug) pa da budemo ravni 0

Ljubavi što te rodi, klasa radnička!
- super
- Kontakt:
sa 2 se pregovara al necemo o imenimaadi11 je napisao/la:Ima li sta za tog napadaca ili smo i tu izvisili?
Kakve su nam sanse da pregovori konacno uspiju?
joj vise dosadni ste s tim pregovaramo a necemo o imenima. ako znate ili sutite ili ne pisite ove gluposti. smorili ste s pricama o dogovaranju a nijedan igrac nije potpisao nikad. 

- jug-onostalgicar
- Kontakt:
**** napadace i igrace
imas li kakav info sta radimo od onih para sto je svaki klub dobio... u sta cemo ih uloziti i jesmo li glupi opet toliko da nam propadnu te pare
imas li kakav info sta radimo od onih para sto je svaki klub dobio... u sta cemo ih uloziti i jesmo li glupi opet toliko da nam propadnu te pare
momak pitao i dobio odgovor sta bi ovaj pdf da ti ne pametujesemirati je napisao/la:joj vise dosadni ste s tim pregovaramo a necemo o imenima. ako znate ili sutite ili ne pisite ove gluposti. smorili ste s pricama o dogovaranju a nijedan igrac nije potpisao nikad.

kad je pisao covjek imena, izjalovi se pa pljujete po njemu.
kad ne napise opet ne valja, tebi pogotovo, jer volis da mislis kako znas sve, a u stvari pojma nemas.

- corleone87
- Kontakt:
Kojeg linkanja,nisam nikakav link postavio,ali haj da ne ulazimo u dalju raspravu.Podrzavam brisanje bezpotrebnih postova koji vode u svadju ali i ti bi mogao malo provjeriti prije nego sto optuzis nekoga.Ziv bio.aleksandar_veliki je napisao/la:Zbog tog posta, odnosno linkanja po pravilima foruma zasluzujes trajni ban.corleone87 je napisao/la:A da malo provjeris ko vodi raspravu o tome pa da onda napises to sto si sad napisao.Kao prvo dao sam palac gore chwili jer je napisao kako cemo tom raspravom opet dovuci pitare na nas dio a taman su bili malo popustili.aleksandar_veliki je napisao/la:Sto brisem komentar? Jbt, jos me pitas. Na temi FK Zeljeznicar vodis raspravu o broju gledalaca na utakmici Sarajevo - Haugesund i još me pitaš zbog cega brisem komentare. Necu ih vise brisati, ali ukoliko nastavis na temi Zelje pisati o posjeti na utakmicama Sarajeva, bices odstranjen s foruma. Je li posteno?
A onaj drugi komentar uopste nije bio vezan za tu temu vec za post stranice klix koji su objavili a vezan je za nagradnu igru sa dresovim.
A ja sto se tice pitara nikad nisam vodio raspravu sa njima ni na nasem dijelu foruma ni na njihovom vec uvijek napisem ovim nasima kad pitari navale sa provokacijama da ih ignorisu,toliku..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
mogu i ja napisati pregovaramo s 10 igraca a necemo u imenima. nema niko pojma uopce s kim se pregovara a najmanje ljudi s foruma. uostalo jesi ti njegov advokat, sta tebe briga sta ja pisem ako ti se ne svida imas listu ignore i zdravo. 

emirati je napisao/la:mogu i ja napisati pregovaramo s 10 igraca a necemo u imenima. nema niko pojma uopce s kim se pregovara a najmanje ljudi s foruma. uostalo jesi ti njegov advokat, sta tebe briga sta ja pisem ako ti se ne svida imas listu ignore i zdravo.
ti mozes poimenice napisati 10 igraca i opet ti niko ne bi povjerovao. u tome je razlika pljuvac

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Blackwargreymon, bvsic, Levin, Proximic i 20 gostiju.