Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Mozda radi ramazanajug-onostalgicar je napisao/la:dok je dino bio tu treninzi u 7 sati su bili pravo rijetki
sad su svako vece...
sad jel ovaj stedio na struji ili sta nemam pojma(ovo temeljim na upaljenim reflektorima )
ne i prije ramazana je tako bilo...CARSON je napisao/la:Mozda radi ramazanajug-onostalgicar je napisao/la:dok je dino bio tu treninzi u 7 sati su bili pravo rijetki
sad su svako vece...
sad jel ovaj stedio na struji ili sta nemam pojma(ovo temeljim na upaljenim reflektorima )
uvijekuztebe1921 je napisao/la:Kad je trening danas ?
mozda zbog vrucinejug-onostalgicar je napisao/la:ne i prije ramazana je tako bilo...CARSON je napisao/la:Mozda radi ramazanajug-onostalgicar je napisao/la:dok je dino bio tu treninzi u 7 sati su bili pravo rijetki
sad su svako vece...
Brate moj 10.000 plafonAsharaK je napisao/la:Koševo bi moglo bit prepuno, ima kod ljudi euforije boga miii, iako je protivnik neatraktivan.
Bice vise raje,siguran sam.mukitmovac je napisao/la:Brate moj 10.000 plafonAsharaK je napisao/la:Koševo bi moglo bit prepuno, ima kod ljudi euforije boga miii, iako je protivnik neatraktivan.
uvijekuztebe1921 je napisao/la:Kad je trening danas ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Teškoneroazzuro je napisao/la:Bice vise raje,siguran sam.mukitmovac je napisao/la:Brate moj 10.000 plafonAsharaK je napisao/la:Koševo bi moglo bit prepuno, ima kod ljudi euforije boga miii, iako je protivnik neatraktivan.
ma dje ce bit vise svi su pricali protiv lovcena da ce doc preko 10, pa ni blizu . Pitari pricali o 15 000 protiv Haugensuda a sjever je bio popunjeniji na nekim utakmicama PLneroazzuro je napisao/la:Bice vise raje,siguran sam.mukitmovac je napisao/la:Brate moj 10.000 plafonAsharaK je napisao/la:Koševo bi moglo bit prepuno, ima kod ljudi euforije boga miii, iako je protivnik neatraktivan.