FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

vrbanjusa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la vrbanjusa » 19 jul 2014, 23:17

NEZALAGANJE je napisao/la:@ vrbanjusa Ocigledno je da stvari ne gledamo istim ocima.Zadovoljavas se minimalizmom i ja nemam namjeru da te vise uvjeravam u suprotno.Sto se tice tih nabrojanih, Benju,Stanu mozes odmah prekriziti,jer se ozbiljan igrac u svijetu iz malog kluba(a mi za evropske pojmove to jesmo) prodaje u 21-2,a ne u 25.Bajic gotovo da ne igra.Ja ne ocekujem 11 mladica ,ali ocekujem barem 3 od 20 god max.
EDIT:I da,nisi mi nikako odgovorio?Koja je to stvar u nasem klubu(bilo infrastrukturna,bilo igracka,bilo organizacijska,bilo trenerska) na koju mozes uprijeti prstom i reci da smo tu napredovali u 15+god?
U redu.
Odgovorio sam ti. U 15 godina 6 titula, 5 kupova, hrpa napravljenih igraca. Da li je moglo bolje? Vjerovatno da, da zivimo u Austriji.

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 19 jul 2014, 23:21

Mene iskreno nije iznenadio ovaj potez od Samira,i on i Zeba su takvi,ljudi igraju zbog para,a mi, navijači ih digli do nebesa :facepalm: ,Zeba bi obukao dres Sarajeva samo da mu ponude par maraka više od nas,sa Samirom je malo drugačije ali ni njegovo maslo nije za ramazana,prosipanje navijačima šuplje, volim Želju,ovo ono a prica protiv kluba gdje god stigne, istina je da smo mu bili dužni ali Željo te stvorio,napravio od tebe igrača,proveo si dovoljno u inostranstvu,nakupio se para i možeš valjda odigrati sezonu za nešto manje para,al eto..
Htio sam još da kažem da je ova ekipa beton za onu iz 2009 godine a ta ekipa iz 2009 godine je uzela titulu..ovoj ekipi samo fali još jedan napadač i 1 kreativac u veznom redu i navijači koji će stati uz ekipu a ne mislim na one sa Juga jer su oni uvijek tu,više mislim na simpatizere,da se stvori euforija kakva je bila 2009 godine,i garantujem da bi Željo ove godine hladno uzeo titulu ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jul 2014, 23:23

vrbanjusa je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@ vrbanjusa Ocigledno je da stvari ne gledamo istim ocima.Zadovoljavas se minimalizmom i ja nemam namjeru da te vise uvjeravam u suprotno.Sto se tice tih nabrojanih, Benju,Stanu mozes odmah prekriziti,jer se ozbiljan igrac u svijetu iz malog kluba(a mi za evropske pojmove to jesmo) prodaje u 21-2,a ne u 25.Bajic gotovo da ne igra.Ja ne ocekujem 11 mladica ,ali ocekujem barem 3 od 20 god max.
EDIT:I da,nisi mi nikako odgovorio?Koja je to stvar u nasem klubu(bilo infrastrukturna,bilo igracka,bilo organizacijska,bilo trenerska) na koju mozes uprijeti prstom i reci da smo tu napredovali u 15+god?
U redu.
Odgovorio sam ti. U 15 godina 6 titula, 5 kupova, hrpa napravljenih igraca. Da li je moglo bolje? Vjerovatno da, da zivimo u Austriji.

Titule u ovakvoj ligi,meni nisu pokazatelj napretka,uz svako uvazavanje nasih trofeja.Nisam siguran ni za hrpu igraca.Najcesce ih prodajemo po Turskoj,i slicnim zemljama,da se poslije vise i ne cuje za njih.Cast izuzecima,ali mi vrhunskog igraca poslije rata nismo napravili.Hasagoc je vec bio klasa za nasu ligu i nije iz nase skole.Jahic isto.Dzeko nije nas produkt,on je produkt ceha i nijemaca,jer da je ostao jos 2-3 god i njemu bi plafon bila Turska,ako i to.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jul 2014, 23:26

Ja majke mi ne mogu da vjerujem sta ova dvojica pricaju. Pa de malo ljudi moji ukljucite mozak, malo razmisljajte prije nego kritikujete. Evo za Turkovica poce prica, ljudi 2 tekme pogledali u kojima je ekipa katastrofalno odigrala, covjek nije imao 2,3 prilike da zabije gol ali vec se prica da je panj nevidjeni... Da li ste gledali prvi trening Zelje kada je dosao zajedno sa Pinjuhom (ja jesam) i kakvu je golcinu zabio tada? Ne moze se brate zakljucak donositi na osnovu 5 dodira sa loptom, covjek je tek dosao, navikava se, ekipa se uigrava, teske noge od priprema, pocetak sezone, pa sacekaj makar 10 utakmica koje ces pogledati, saberi sve, oduzmi, pa donesi neki zakljucak a ne odmah pljuvanje po svemu zivom... Najvise me nerviraju pametnjakovici koji misle da nesto znaju a nije odvojio makar 5 minuta pa razmislio o tome sto prica...

Ajmo prvo pitanje za obojicu: "Koliko para je po vama Zeljo potrosio u posljednjih 5 godina, a koliko zaradio" Otprilike?

Drugo pitanje: "Znate li da zivite u drzavi u kojoj je politika sve? Znate li da sve i jednu tribinu, svlacionicu ili stolicu nije ni jedan klub sam finansirao, nego je to ucinila opstina, kanton? Znate li ko se kod nas pita, kakva smo obecanja dobijali a na kraju dvoranu pored Grbavice sagradi EBENU dvoranu koja nikome ne treba jer mozda nije mogao pronaci vlastiti tal u tom svemu"

Trece pitanje: "Koji je klub u ovoj drzavi najtrofejniji, koji je klub zaradio najvise para od transfera svojih igraca?"

Cetvrto pitanje: "Mislite li da je Sarajevo sportski grad? Da zivi za svoje klubove? Da li vam porazno izgleda cinjenica da na fcb imamo 145 HILJADA lajkova, a nismo prodali ni 2 hiljade clanskih? Koliko prodamo godisnjih? Da li su Bosna u rukometu i Bosna u kosarci nakon prve sezone u ligi prvaka, nakon odlicne sezone u Jadranskoj ligi vec u narednoj sezoni imali drastican pad posjete a koji nije uzrokovan padom kvaliteta nego prolaznom furkom? Da li mislite da su navijaci bili tu jer se Amar vratio, jer smo imali tolike susne godine bez ikakvog trofeja? Da li mislite da su ti isti navijaci otisli jer je kvalitet pao (a harali smo u onoj sezoni sa duplom krunom, jeli sve redom, imali BETON igrace) pa nije bilo ni upola navijaca kao u prvoj sezoni kad se Amar vratio... Da li je opet doslo do zasicenja? Da li je ovo sportski grad, da li stvarno navijaci imaju naviku odlazaka na utakmicu ili im je draze izaci u grad ili gledati na tv-u Chelsea Arsenal? Mislite da bi nesto promijenila cinjenica da sada dovedemo i Zebu i Bekrica i Kajkuta i Grahovca i Alispahica i Zeca? Mislite li da bi udvostrucili posjetu? Mislite li da bi u slucaju dolaska do Playoffa EL napunili Kosevo?"

Peto pitanje: "Sta trenutno nas klub moze ponuditi eventualnom sponzoru osim imena na dresu? Da li reklama na stadionu, evropskim utakmicama i natpis na dresu vrijede npr. 200.000 KM? Bil vi dali toliko za takvu reklamu a nemate zakona o sportu da vas npr. drzava oslobodi tog iznosa prilikom placanja poreza na kraju godine jer ste doprinijeli razvoju sporta?"

Sesto pitanje: "Da li mislite da smo mozda imali sportske nesrece jer smo kao nosioci i prolaska Serifa od nekakvih karinaskih ekipa izvukli ubjedljivo najgoru mogucu u vidu Maccabia i jednog Medunjanina koji je tada tu igrao? Da li mislite da smo imali jednu sportsku nesrecu kada smo za protivnike izvlacili timove od kojih je AMA BAS SVAKI igrao grupnu fazu lige prvaka ili evropske lige i tu postizali izuzetne rezultate? Da li mislite da smo imali sportsku nesrecu da nam se povrijede kljucni mladi igraci za koje smo sigurno mogli dobiti ogromne pare jer bi nastavili sa napretkom u svom fudbalskom razvoju (Kvesic - dobio poziv za reprezentaciju, Zolotic - glavni igrac mlade reprezentacije i Colic - izuzetno bitan igrac za Zelju i jedan od boljih u mladoj repki)? Da li mislite da smo imali sportsku nesrecu da je ogromna recesija u svijetu naisla bas u trenutku kada je nas Svraka zaigrao za reprezentaciju i postizao golove i da nismo mogli dobiti do tada pisljivih 500, 600 hiljada eura za takvog mladog igraca i jos reprezentativca?"

Kada mi argumentovano odgovorite na ova pitanja postavit cu vam onda i jos neka u skladu sa vasim odgovorima... Zna se na koju dvojicu mislim, pa eto razmislite koji dan, ali fkt razmislite, nemojte impulsivno odgovarati tjerajuci svoje ko sivonje i odgovorite nam ovdje, sta je trebalo uraditi sa parama, koliko smo to mi stvarno zaradili, koliko smo potrosili i sl. sve sam naveo u pitanjima... Evo ovaj kaze, nece mene Grbavica vidjeti dok ne bude nova tribina i evropske utakmice na istom stadionu i dok ne kupimo igraca... Pa upucaj se brate, takav Zelji ne trebas, vece si zlo klubu nego tih 10 ebenih KM sto odvojis od dzepa pa ispoljavas neku negativnost na stadionu, na forumu, medju rajom i sl... ;)
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 19 jul 2014, 23:31

beze supljirate samo, neko postavlja pitanje nekome smijesno. nego sta je s tim napadecem sto je trebao doci ?

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 jul 2014, 23:33

ja cu ti odgovoriti samo pitanjem jednim

Da zeljo kojim slucajem padne rezultatski recimo da ove godine ne odemo u evropu , ti bi isto tako prico? malo sutra pljuvali bi sve od uprave do igraca.... nego su druze dobri rezultati pa raja zatvara oci na sve sto se desava
=\_1921_/=

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 19 jul 2014, 23:35

NEZALAGANJE je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
U redu.

Titule u ovakvoj ligi,meni nisu pokazatelj napretka,uz svako uvazavanje nasih trofeja.Nisam siguran ni za hrpu igraca.Najcesce ih prodajemo po Turskoj,i slicnim zemljama,da se poslije vise i ne cuje za njih.Cast izuzecima,ali mi vrhunskog igraca poslije rata nismo napravili.Hasagoc je vec bio klasa za nasu ligu i nije iz nase skole.Jahic isto.Dzeko nije nas produkt,on je produkt ceha i nijemaca,jer da je ostao jos 2-3 god i njemu bi plafon bila Turska,ako i to.
Znaci sve sto se uradilo nije mjerilo a ono sto se nije uradilo jeste mjerilo. Slabo to ima veze sa realnoscu. Obzirom gdje zivimo i kako zivimo ovo sto smo uradili do sada je dobro, niko u drzavi nije ni toliko koliko smo mi. Dzeko jeste nasa skola. Jos dosta igraca koji su napravili solidne karijere. Za vrhunskog treba jos mnogo stvari da se poklopi. Ali to je vec druga prica.
Necu vise na ovu temu, svako ima svoje i postupa po svojoj savjesti.
EDIT: Baja objasnio vecinu stvari
VAŽNO JE BITI ČLAN!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jul 2014, 23:40

invincible1921 je napisao/la:ja cu ti odgovoriti samo pitanjem jednim

Da zeljo kojim slucajem padne rezultatski recimo da ove godine ne odemo u evropu , ti bi isto tako prico? malo sutra pljuvali bi sve od uprave do igraca.... nego su druze dobri rezultati pa raja zatvara oci na sve sto se desava
Znao sam da neces razmisliti... ;) Nakon sto su ti fino ljudi rekli (Amar i Adzem) kakva je situacija, da se sada dugovi MORAJU rijesavati zbog finansijskog fair playa koji je sada apsolutno rigorozan od strane Uefe i da nema vise guranja dugova pod tepih nego ih brate platiti moras. Hasagicu 60.000 KM a toliko bi nas npr. kostao Bekric ili Kajkut. Tih dugova imamo oko 1 milion KM a potrazivanja su nam isto tolika. Moramo sada vracati pare poreskoj i rijesavati se dugova jer je donesen taj zakon, ako zaostanes eto ti opet onih otpisanih kamata... Ja sam apsolutno spreman i na to da ne izborimo Evropu, ali sam i svjestan cinjenice da cemo za godinu, dvije biti bez dugova... A tada te pare mozes dati i Bekricu i Zebi i Kajkutu, itd. Tada ocekujemo dobre rezultate, kada imamo jaku ekipu. Neke stvari se moraju rijesiti da bi napredovali, probali smo ici jednim putem (iskorak u Evropi) sa igracima koji kostaju puno i ogromne pare su se na to davale pa smo vidjeli da treba ebga imati srece pri izvlacenju, da se treba igrati neka druga igra mimo ove sa nasih livada i smijesnih terena...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 19 jul 2014, 23:41

pa ko je napravio taj dug od 60.000KM nego upravo ljudi koji su bili tih godina u klubu ili su jos. nisam ja napravio. glupa ti prica bez argumenata ikakvih.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2014, 23:44

Baja_Zvjerka je napisao/la:Peto pitanje: "Sta trenutno nas klub moze ponuditi eventualnom sponzoru osim imena na dresu? Da li reklama na stadionu, evropskim utakmicama i natpis na dresu vrijede npr. 200.000 KM? Bil vi dali toliko za takvu reklamu a nemate zakona o sportu da vas npr. drzava oslobodi tog iznosa prilikom placanja poreza na kraju godine jer ste doprinijeli razvoju sporta?"
Ovo je zanimljivo pitanje. Teško je procijeniti koliko vrijedi reklama na dresu i na stadionu u trenutnoj situaciji, ali sigurno ne mnogo. Sada je praksa da takav sponzor postaje strateški partner kluba koji zajedno u saradnji sa klubom vremenom stvara takvu situaciju da ovo što smo naveli vrijedi mnogo više od tih 200.000 KM. Svaka velika kompanija daje ogroman novac za ovakve tipove sponzorstva, samo je bitno gdje i kome će ga usmjeriti. E sad, Željo vrijedi mnogo, najviše od svih klubova u državi i kada dođe taj trenutak sigurno ćemo biti prvi klub koji će doživjeti takvu sudbinu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Fidelito
Kontakt:

Post Postao/la Fidelito » 19 jul 2014, 23:44

Ovim putem želim pozdravit Supera jer stvarno lik ima uvijek dobre informacije,def je dobro obavješten.Samo nastavi tako majstore!
Možete ga osporavati,ali ovo za Bekrića je jedna u nizu dobrih informacija.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 19 jul 2014, 23:44

emirati je napisao/la:pa ko je napravio taj dug od 60.000KM nego upravo ljudi koji su bili tih godina u klubu ili su jos. nisam ja napravio. glupa ti prica bez argumenata ikakvih.
Oni ga napravili oni ga i vracaju. Zeljo nije obaveza bili kome, ko hoce bujrum ko nece ne mora. Kraj price.

VAŽNO JE BITI ČLAN!

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jul 2014, 23:45

@Baja
1.libo me tuki za to,nije moje kao navijaca da brinem o tome
2.kad se ti organizujes kako treba,politka te ne zanima,ali kad ocekujes i dovodis ljude koji su stranacki podredjeni i 'imaju veze',logicno je da zavisis od njih.Opet pogresan oragnizacijski korak.
3.gdje su te pare i za sta su utrosene?da li za unaprijedjivanje pojedinih segmenata kluba koji ce ti omoguciti ponovnu zaradu(citaj omladinski pogon i uslovi za treniranje)ili za puko prezivljavanje sto je opet pogresan korak u organizacijskom smislu,jer nisi privukao ljude,biznismene,konkretnim prijedlozima i projektima ,a ne supljom pricom!?pa mi godinama pricamo o obnovi Grbavice,a do juce nismo imali projekta.Pa ko ce ozbiljan uloziti u nesto na slijepo?
4.Svaki grad se pretvori u sportski kad ti imas kvalitetan produkt i kad ljudi vide da se tu ozbiljno radi.Nemas dobar proizvod,nema ni ljudi,Vrlo jednostavno.Sto se tice pada Bosne,nisu ostvarili rezultate i plasman u Euroligu.Ljudima dosadilo gledati samo ABA ligu.Uvijek moras nuditi nesto novo.To je biznis.
5.vec postoji zakon koji te oslobadja od dijela poreza ako ulazes u sportske kolektive
6.sportska nesrece je sastavni dio sporta i gubici na bilo kojem polju su sastavni dijelovi svakog biznisa,ali ozbiljne organizacije to ne koci u daljnjem razvoju i napretku.
I da,na kraju...Zato sto ti i takvi slicni pisete ljudima poput mene da se upucam,jer zelim RAZVOJ U 15GOD ce vas na stadionu biti sve manje i manje,sve dok se svi medjusobno ne budete znali,a 'volite' Zelju vise od nas i bitna vam je samo 'ljubav'. :roll:

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 19 jul 2014, 23:47

vrbanjusa je napisao/la:
emirati je napisao/la:pa ko je napravio taj dug od 60.000KM nego upravo ljudi koji su bili tih godina u klubu ili su jos. nisam ja napravio. glupa ti prica bez argumenata ikakvih.
Oni ga napravili oni ga i vracaju. Zeljo nije obaveza bili kome, ko hoce bujrum ko nece ne mora. Kraj price.

naravno da je nije, nego iznosi gluposti neke isto kao da vracaju moje dugove, a ne dugove koji su sami napravili. neke navijace boli tuki, neke navijace to zanima, i zato je uopce glupo voditi bilo kakvu raspravu oko ovoga. pisati o igrackom kadru, pojacanjima, treneru i ciljevima, a ne dokazivati stvari koje se nemoguce i jos uporan biti i postavljat neka pitanja, isto ko da je neko mahnit.

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 19 jul 2014, 23:48

Kad aBd prodjemo Metallurga, je li protiv Omonie igramo prvu na Kosevu 31.07. ?
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 19 jul 2014, 23:49

caseres je napisao/la:Kad aBd prodjemo Metallurga, je li protiv Omonie igramo prvu na Kosevu 31.07. ?
Ne, prva je na Kipru a datum jeste taj.

VAŽNO JE BITI ČLAN!

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 19 jul 2014, 23:50

caseres je napisao/la:Kad aBd prodjemo Metallurga, je li protiv Omonie igramo prvu na Kosevu 31.07. ?
prva se igra na kipru.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jul 2014, 23:51

Virtu4l je napisao/la:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Peto pitanje: "Sta trenutno nas klub moze ponuditi eventualnom sponzoru osim imena na dresu? Da li reklama na stadionu, evropskim utakmicama i natpis na dresu vrijede npr. 200.000 KM? Bil vi dali toliko za takvu reklamu a nemate zakona o sportu da vas npr. drzava oslobodi tog iznosa prilikom placanja poreza na kraju godine jer ste doprinijeli razvoju sporta?"
Ovo je zanimljivo pitanje. Teško je procijeniti koliko vrijedi reklama na dresu i na stadionu u trenutnoj situaciji, ali sigurno ne mnogo. Sada je praksa da takav sponzor postaje strateški partner kluba koji zajedno u saradnji sa klubom vremenom stvara takvu situaciju da ovo što smo naveli vrijedi mnogo više od tih 200.000 KM. Svaka velika kompanija daje ogroman novac za ovakve tipove sponzorstva, samo je bitno gdje i kome će ga usmjeriti. E sad, Željo vrijedi mnogo, najviše od svih klubova u državi i kada dođe taj trenutak sigurno ćemo biti prvi klub koji će doživjeti takvu sudbinu.
Mi da bi imali nekog jakog sponzora treba nam 10, 20 hiljada clanova od kojih bi taj sponzor imao direktne koristi jer bi mogao direktno komunicirati sa njima. Treba nam prosjek navijaca po utakmici 10.000... Treba nam prenos svake nase utakmice na najjacoj domacoj televiziji i jos plus gledanost. Treba nam 100 nekih stvari koje sada ni blizu nemamo... Pa nije niko budala. Siroki ima sponzore jer te firme imaju taj lokal-patriotizam, "mi hrvati" i sl. Ovamo postoji 100 nekakvih struja, niko nikome ne vjeruje, ovamo ide po principu svako svome, ljubomora, zavist su prisutni itekako... Pa onda se cini logicnim da privlacis inozemne sponzore koji imaju toliki visak da tu sumu koja nama puno znaci oni nece ni osjetiti... Al se onda opet vracamo na ono, sta mi to njima mozemo ponuditi, da li ova drzava ima zakon o sportu koji ce i njima donijeti neke druge stvari tim ulaganjem u nas sport. Daleko smo mi od nekih drasticnih cifara nazalost...

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

ArsenalSA
Kontakt:

Post Postao/la ArsenalSA » 19 jul 2014, 23:55

Željooooo je napisao/la:Mene iskreno nije iznenadio ovaj potez od Samira,i on i Zeba su takvi,ljudi igraju zbog para,a mi, navijači ih digli do nebesa :facepalm: ,Zeba bi obukao dres Sarajeva samo da mu ponude par maraka više od nas,sa Samirom je malo drugačije ali ni njegovo maslo nije za ramazana,prosipanje navijačima šuplje, volim Želju,ovo ono a prica protiv kluba gdje god stigne, istina je da smo mu bili dužni ali Željo te stvorio,napravio od tebe igrača,proveo si dovoljno u inostranstvu,nakupio se para i možeš valjda odigrati sezonu za nešto manje para,al eto..
Htio sam još da kažem da je ova ekipa beton za onu iz 2009 godine a ta ekipa iz 2009 godine je uzela titulu..ovoj ekipi samo fali još jedan napadač i 1 kreativac u veznom redu i navijači koji će stati uz ekipu a ne mislim na one sa Juga jer su oni uvijek tu,više mislim na simpatizere,da se stvori euforija kakva je bila 2009 godine,i garantujem da bi Željo ove godine hladno uzeo titulu ..
TI bi igrao u Zelji za 2000 km, a odbio bi ponudu od 20000km???

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 20 jul 2014, 00:02

Steta sto se prva igra na kipru naravno ako prodemo makedonce.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Mostarska, Orvel, skoJaa i 33 gosta.