FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

NEZALAGANJE
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jul 2014, 22:31

@vrbanjusa Niko klubu ne bi trebao pomoci i klub ne bi trebao traziti sadaku da se on organizovao kako treba.Zivjeli bi od svojih plodova,ako razumijes sta zelim reci.Ti si 'bolesnik' Zelje i ono sto sam pominjao i ranije,ali ti je stav naivan.Ja ne zelim da dajem i ulazem sebe,a da drugi to bacaju u vodu,zbog xy faktora.I to nije odustajanje od Zelje,to je odustajanje od nacina rada brojnih parazita i nesposobnjakovica.Broj gledalaca na stadionu mi daje potvrdu,da sam,ipak, upravu.Neka ispune jedan od ona 2 moja pomenuta uslova,ja se sutra vracam na tribinu.Bolan,sela prave tribine,a mi ne mozemo jednu,kao najveci i najtrofejniji klub u gradu koji najbolje stoji finansijski,gledajuci ostatak zemlje.Koji ti napredak vidis,pa se zadovoljavas trenutnim stanjem u klubu?Sta ti daje optimizam da ce u buducnosti biti bolje?Ne moze mi niko vise reci ni da se bude strpljiv,jer 15god nije mali period...Sta imas od 98.,sto pravi razliku izmedju te godine i 2014. pa da upres prstom i kazes:E tu smo napredovali!Ja ne vidim nista.Stavise,u igrackom kadru smo i nazadovali.

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 19 jul 2014, 22:32

aS_Roma je napisao/la:Kako odbiti Zeljeznicar rece Samir Bekric i potpisa za peti klub

http://www.klix.ba/sport/nogomet/samir- ... /140719069" onclick="window.open(this.href);return false;
Acta non verba! Potpuno nepotrebna izjava, populistička. Još jednom se pokazalo slabe koristi Želji od ovih što se ubiše pričom o ljubavi prema njemu.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 19 jul 2014, 22:34

invincible1921 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:Svi su u problemima al svi napredju mi smo nazadovali i to je problem. Klub se nakon uspona do 2010/11 vratio znaci pa eo sad smo u 2008, al kako je krenulo ne ginu i godine prije toga. Kako je to moguce da nazadujes za tako kratak period toliko puno , to nije moglo slucajno da se desi nekom sitnom greskom ? et nek mi neko objasni mi smo znaci imali predispozicije sa pravlinim radom nista prejterano pametnim nego nekim ustaljenim sistemom da danas budemo u situaciji da smo sigurni i protiv omonie, a o metalurgu da ne pricam, a mi smo umjesto toga dosli u situaciju da strahujemo da nas neki lovcen ne izbaci. Pa hajde et ja sa glup ja pratim bajern i real haj mi vi recite sto je to tako, kako je to moguce . Svi napredju samo mi nazadovali. Usput receno da se ne bi uhvatili za slamku uspona od dolaska Amara da vam kazem slijedece: Svaka cast Aamaru najveci strucnjak koji je ikada bio u ovoj ligi, ali tu je dosta ulogu odigrala i liga kao sama po sebi i njen paredak. Svi koji su pratili ligu od 2000. na ovamo znaju o cemu pricam ;)
Navedi ko je napredovao? Ko je vise igraca od nas napravio? Ko je vise titula i trofeja osvojio? Govoris o ligi, liga svake godine slabija a ti pricas svi napredovali.

Sent from my LG-E510 using Tapatalk 2
liga je slabija kvalitetom ali je puno bolja po mogucnosti igre bas zato ti se i cini da je slabija jer je realnija. Kod nas imas dvije tri ekipe odron dvije tri jake i ostali su svi iste snage zato i ima dosta puta ikseva tvrdih nezanimljivih. Ne kazem za nasu ligu da su napredovali , ali mi smo zeljo busamo u prsa sa tim realno imali smo predispozicije te predispozicije nisu ostvarane to ne moze niko opvrgnut znaci nazadvoali smo miljama i po meni neko bi moro da snosi odgvornost za to
Slabija kvalitetom liga a napredovala :o. Nase predispozicije jesu bile dobre ali postoje faktori na koje ne mozes uticati. Sa posjetom od 3000 ne mozes napredovati. U zemlji sa 500 000 nezaposlenih jako je tesko napredovati. I nisi mi odgovorio na pitanje. Ko je napredovao? Navedi.

VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2014, 22:40

Malo je neukusno upoređivati nas sa bilo kim. Još mnogo će vode Miljackom proteći dok se to ne desi...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 19 jul 2014, 22:40

NEZALAGANJE je napisao/la:@vrbanjusa Niko klubu ne bi trebao pomoci i klub ne bi trebao traziti sadaku da se on organizovao kako treba.Zivjeli bi od svojih plodova,ako razumijes sta zelim reci.Ti si 'bolesnik' Zelje i ono sto sam pominjao i ranije,ali ti je stav naivan.Ja ne zelim da dajem i ulazem sebe,a da drugi to bacaju u vodu,zbog xy faktora.I to nije odustajanje od Zelje,to je odustajanje od nacina rada brojnih parazita i nesposobnjakovica.Broj gledalaca na stadionu mi daje potvrdu,da sam,ipak, upravu.Neka ispune jedan od ona 2 moja pomenuta uslova,ja se sutra vracam na tribinu.Bolan,sela prave tribine,a mi ne mozemo jednu,kao najveci i najtrofejniji klub u gradu koji najbolje stoji finansijski,gledajuci ostatak zemlje.Koji ti napredak vidis,pa se zadovoljavas trenutnim stanjem u klubu?Sta ti daje optimizam da ce u buducnosti biti bolje?Ne moze mi niko vise reci ni da se bude strpljiv,jer 15god nije mali period...Sta imas od 98.,sto pravi razliku izmedju te godine i 2014. pa da upres prstom i kazes:E tu smo napredovali!Ja ne vidim nista.Stavise,u igrackom kadru smo i nazadovali.
Ne pomazem ja "nekom" u klubu sto kupim godisnju ili nesto u fan shopu, pomazem klubu. Slazem se da ima parazita i oni nas koce u napretku. Nemoj pricati o neupitnoj ljubavi kad imas uslove da bi se vratio, sto se mene tice mogu i sam biti ne smeta mi. Okreni se oko sebe i pogledaj da li je i jedna sfera zivota napredovala od 98 do danas (osim kafana i kladionica). Ja svoj optimizam gradim na nasoj djeci koja su u ekipi i oko ekipe. Smatram da smo tu najvise napredovali.

VAŽNO JE BITI ČLAN!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 jul 2014, 22:43

@vrbanjusa a sto je tako mala posjeta ? pa imali smo i po 7 8 milja u prosjeku . Mala je upravo radi ovog sto pricam raja vidjela da se nigdje ne ide da se tapka u mjestu pa se vrati korak nazad pa se opet tapka pa tako u krug....docu ja doces ti kako ce takav nacin rad privuci navijace koji dodju jednu u sezoni da dodju 10 u sezoni ? to ti ja pricam, pa napredovala je jer radije cu gledati slabiji fudbal nego da orasje ispada iz lige , a zrinjski prvi i kec na orasje 1.02 ili da je borac najbolji gost lige sa tri pobjede i jednim remijem...sad je bar posteno koliko toliko i ako si najbolji to ti niko ne moze oduzeti
=\_1921_/=

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 jul 2014, 22:46

Pa posjeta je bila najveća kad smo imali ekipu lošiju nego ovu sad. Ali ljudi su se vratili na tribine jer se Amar vratio na klupu. Kasnije su im trofeji dosadili, htjeli su nešto više, to "više" nisu dobili i broj je opao. Nema tu puno pametovanja kao što vas dvojica pametnjakovića hoćete da prikažete.
DRUG NEBI TI PUNCA

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 19 jul 2014, 22:47

invincible1921 je napisao/la:@vrbanjusa a sto je tako mala posjeta ? pa imali smo i po 7 8 milja u prosjeku . Mala je upravo radi ovog sto pricam raja vidjela da se nigdje ne ide da se tapka u mjestu pa se vrati korak nazad pa se opet tapka pa tako u krug....docu ja doces ti kako ce takav nacin rad privuci navijace koji dodju jednu u sezoni da dodju 10 u sezoni ? to ti ja pricam, pa napredovala je jer radije cu gledati slabiji fudbal nego da orasje ispada iz lige , a zrinjski prvi i kec na orasje 1.02 ili da je borac najbolji gost lige sa tri pobjede i jednim remijem...sad je bar posteno koliko toliko i ako si najbolji to ti niko ne moze oduzeti
Pa onda ne pricajte da volite klub. Vidjeli da tapkamo pa odustali. Gdje je tu ljubav? Vidjeli da tapkamo pa odlucili visiti u kladionicama i ludo voljeti Real, Bayern i ostale velikane. O kvalitetu lige je suvisno pricati, slabija iz godine u godinu. A jeste postenija to se slazem.

VAŽNO JE BITI ČLAN!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 jul 2014, 22:49

vrbanjusa je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:@vrbanjusa a sto je tako mala posjeta ? pa imali smo i po 7 8 milja u prosjeku . Mala je upravo radi ovog sto pricam raja vidjela da se nigdje ne ide da se tapka u mjestu pa se vrati korak nazad pa se opet tapka pa tako u krug....docu ja doces ti kako ce takav nacin rad privuci navijace koji dodju jednu u sezoni da dodju 10 u sezoni ? to ti ja pricam, pa napredovala je jer radije cu gledati slabiji fudbal nego da orasje ispada iz lige , a zrinjski prvi i kec na orasje 1.02 ili da je borac najbolji gost lige sa tri pobjede i jednim remijem...sad je bar posteno koliko toliko i ako si najbolji to ti niko ne moze oduzeti
Pa onda ne pricajte da volite klub. Vidjeli da tapkamo pa odustali. Gdje je tu ljubav? Vidjeli da tapkamo pa odlucili visiti u kladionicama i ludo voljeti Real, Bayern i ostale velikane. O kvalitetu lige je suvisno pricati, slabija iz godine u godinu. A jeste postenija to se slazem.

kakve bolan kladionice crne to sam napiso cisto radi poredjenja. Ja sam bjezo iz skole da bi doso na jug sa 300 ljudi i gledo posusje kako se poigrava sa nama.... ma posjeta i nije tema rasprave haj da ja tebe pitam jel ti mislis da mi nazadujemo iz godine u godinu ?
=\_1921_/=

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jul 2014, 22:51

vrbanjusa je napisao/la:
NEZALAGANJE je napisao/la:@vrbanjusa Niko klubu ne bi trebao pomoci i klub ne bi trebao traziti sadaku da se on organizovao kako treba.Zivjeli bi od svojih plodova,ako razumijes sta zelim reci.Ti si 'bolesnik' Zelje i ono sto sam pominjao i ranije,ali ti je stav naivan.Ja ne zelim da dajem i ulazem sebe,a da drugi to bacaju u vodu,zbog xy faktora.I to nije odustajanje od Zelje,to je odustajanje od nacina rada brojnih parazita i nesposobnjakovica.Broj gledalaca na stadionu mi daje potvrdu,da sam,ipak, upravu.Neka ispune jedan od ona 2 moja pomenuta uslova,ja se sutra vracam na tribinu.Bolan,sela prave tribine,a mi ne mozemo jednu,kao najveci i najtrofejniji klub u gradu koji najbolje stoji finansijski,gledajuci ostatak zemlje.Koji ti napredak vidis,pa se zadovoljavas trenutnim stanjem u klubu?Sta ti daje optimizam da ce u buducnosti biti bolje?Ne moze mi niko vise reci ni da se bude strpljiv,jer 15god nije mali period...Sta imas od 98.,sto pravi razliku izmedju te godine i 2014. pa da upres prstom i kazes:E tu smo napredovali!Ja ne vidim nista.Stavise,u igrackom kadru smo i nazadovali.
Ne pomazem ja "nekom" u klubu sto kupim godisnju ili nesto u fan shopu, pomazem klubu. Slazem se da ima parazita i oni nas koce u napretku. Nemoj pricati o neupitnoj ljubavi kad imas uslove da bi se vratio, sto se mene tice mogu i sam biti ne smeta mi. Okreni se oko sebe i pogledaj da li je i jedna sfera zivota napredovala od 98 do danas (osim kafana i kladionica). Ja svoj optimizam gradim na nasoj djeci koja su u ekipi i oko ekipe. Smatram da smo tu najvise napredovali.

Nemoj skretati s teme i pricati o drugim sferama.Pricamo o klubu.Ja ti odgovorno tvrdim da se moze napraviti uspjesan kolektiv/firma u ovoj drzavi.Cak i pod ovim uslovima,a posebno kad imas potencijal poput Zelje.Samo treba znati,treba zasukati rukave i imati POSTENE namjere.Mislis da ne bi bilo po najmanje 5-7milja svaku tekmu(sto je za nase uslove vise nego odlicno) da imas iole kvalitetnije igrace ili da igras neko evropsko takmicenje?Pa raja se naloze kad prodjemo pretkolo,pa odmah bude 10milja na stadionu,a ne da ti kuci,svake sezone,dolaze ozbiljni evropski klubovi.Gradis optimizam na djeci.Koje je to dijete u prvih 11 sad koje nam moze omoguciti da prezivimo u buducnosti?Jedino Sadikovic,ostali su zakovani ne klupu jer su mladi :roll: i jer moraju igrati mediokriteti koje po nekoliko godina ne mogu da otklone ni najmanju sitnicu u svojoj igri,sto zbog svoje ogranicenosti,neposvecenosti i neprofesionalnosti,sto zbog nestrucnosti trenera u klubu.I ne,ne pricam o neupitnoj ljubavi,pricam o racionalnoj ljubavi,jer se od te prve vise ne zivi i ne znam koliko nam treba vise da to shvatimo!?

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 19 jul 2014, 22:55

invincible1921 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:

kakve bolan kladionice crne to sam napiso cisto radi poredjenja. Ja sam bjezo iz skole da bi doso na jug sa 300 ljudi i gledo posusje kako se poigrava sa nama.... ma posjeta i nije tema rasprave haj da ja tebe pitam jel ti mislis da mi nazadujemo iz godine u godinu ?
Ja cu tebi odgovoriti na pitanje iako ti nisi meni odgovorio na moje. Ne mislim da nazadujemo, isli smo naprijed ali smo trenutno stali da bi se pripremili za novi zalet. Svaki rast ima svoj kraj kao i svaki pad. Znaci ne nazadujemo, rezultati to govore (3 prvenstva, 2 kupa, redovno ucesce u evropi, sto prije 2009 je bila misaona imenica, puna ekipa nase djece, 11 juniora i kadeta sa potpisanim ugovorima).

VAŽNO JE BITI ČLAN!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 19 jul 2014, 22:57

imekorisnicko je napisao/la:
aS_Roma je napisao/la:Kako odbiti Zeljeznicar rece Samir Bekric i potpisa za peti klub

http://www.klix.ba/sport/nogomet/samir- ... /140719069" onclick="window.open(this.href);return false;
Acta non verba! Potpuno nepotrebna izjava, populistička. Još jednom se pokazalo slabe koristi Želji od ovih što se ubiše pričom o ljubavi prema njemu.
volio sam ga ali mi je pao u očima baš ono i mislim da kad bude nakon godinu dana se motao oko grbavice treba ga nogom nabiti ,vole te raja samire ali iskoristavaš to maksimalno,svaka ti cast za one partije u prvom periodu ovaj drugio si bio preloš jer si se zamastio i to te dosta usporavalo ,znamo da mozes biti stari klasa ali ne zezaj ove ljude što te vole ,ako vec pricas o ljubavi tolikoj dođi u klub daj izjavu za zvaničnu stranicu,potpiši ugovor na koliki god period i budi neko ko ce se spomeniti i nakon 15 god kao jedan od omiljenih igrača ,ovako šuplje price o ljubavi ne bacaj po klixu i sličnim portalima da se raja loži bezveze ,ako ti je malo novca idi zaradi još par godina ali budi gospodin reci nije vrijeme za povratak i tako a ne zeljo se ne odbija ,bla bla i slicno,ovo niko me ne zove svjesno plasira da bi ga neko kontaktirao jer zna da cim dodže dužni su mu par desetina milja i da ce se prvo tog dotaći :thumbdown: ,nezalaganje ,invicnible 1921 to je to ;)
Zadnja izmjena: Cuspajz, dana/u 19 jul 2014, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 jul 2014, 22:59

@vrbanjusa brate necu ja odustat neces ti ja cu ic vazda sad to sto kritkujem to je cisto moje misljenje i zelja da se izrazim al da ispadnemo ja bi opet iso to ne mijenja. Takvih navijaca imas 3000 ostali nisu takvi doce tu kad budu imali bas neki razlog dobar da ne daju 10 maraka na kladionicu cigare i kafu nego da dodju gledat zelju
=\_1921_/=

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 19 jul 2014, 23:02

A jeste li sigurni da je Željo u ovom trenutku uopće htio Bekrića?

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 19 jul 2014, 23:05

Semper je napisao/la:A jeste li sigurni da je Željo u ovom trenutku uopće htio Bekrića?
Izuzev možda karaktera, ne vidim razlog zašto ne, lego bi nam ko budali šamar.

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 19 jul 2014, 23:06

NEZALAGANJE je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:

Nemoj skretati s teme i pricati o drugim sferama.Pricamo o klubu.Ja ti odgovorno tvrdim da se moze napraviti uspjesan kolektiv/firma u ovoj drzavi.Cak i pod ovim uslovima,a posebno kad imas potencijal poput Zelje.Samo treba znati,treba zasukati rukave i imati POSTENE namjere.Mislis da ne bi bilo po najmanje 5-7milja svaku tekmu(sto je za nase uslove vise nego odlicno) da imas iole kvalitetnije igrace ili da igras neko evropsko takmicenje?Pa raja se naloze kad prodjemo pretkolo,pa odmah bude 10milja na stadionu,a ne da ti kuci,svake sezone,dolaze ozbiljni evropski klubovi.Gradis optimizam na djeci.Koje je to dijete u prvih 11 sad koje nam moze omoguciti da prezivimo u buducnosti?Jedino Sadikovic,ostali su zakovani ne klupu jer su mladi :roll: i jer moraju igrati mediokriteti koje po nekoliko godina ne mogu da otklone ni najmanju sitnicu u svojoj igri,sto zbog svoje ogranicenosti,neposvecenosti i neprofesionalnosti,sto zbog nestrucnosti trenera u klubu.I ne,ne pricam o neupitnoj ljubavi,pricam o racionalnoj ljubavi,jer se od te prve vise ne zivi i ne znam koliko nam treba vise da to shvatimo!?
U ovoj drzavi se ne moze napraviti nista ako nekog ne prevaris. O kojem potencijalu pricas. 1500 clanova kluba i 3000 posjetilaca. Za velike igrace i velike rezultate trebaju i velike pare. Pogledaj budzete klubova koji se plasiraju u grupnu fazu i pogledaj nas budzet. Moras biti svjestan da niko ne zeli dati pare. Nema para. Pogledaj svoj kucni budzet sad i prije 10 godina. Vezano za nasu djecu imas i Benju, Stanu, Bajica i jos nekoliko koji ce doci u narednim godinama. Ako ocekujes da imas 11 igraca iz svog pogona u prvom timu nemas pojma o fudbalu. Ja ne znam sta je racionalna ljubav.

VAŽNO JE BITI ČLAN!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 19 jul 2014, 23:06

Semper je napisao/la:A jeste li sigurni da je Željo u ovom trenutku uopće htio Bekrića?
ma htio ga je 100 posto ali mislim da su mu dužni dosta pa im je ono ono kulturno provlačio po novinama NE ZOVE me niko sto znaci platite mi dug i eto me,samo sto je ubacio veliku dozu ljubavi o klubu u svemu tome a čekao je dosta toga vani

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 19 jul 2014, 23:10

@ vrbanjusa Ocigledno je da stvari ne gledamo istim ocima.Zadovoljavas se minimalizmom i ja nemam namjeru da te vise uvjeravam u suprotno.Sto se tice tih nabrojanih, Benju,Stanu mozes odmah prekriziti,jer se ozbiljan igrac u svijetu iz malog kluba(a mi za evropske pojmove to jesmo) prodaje u 21-2,a ne u 25.Bajic gotovo da ne igra.Ja ne ocekujem 11 mladica ,ali ocekujem barem 3 od 20 god max.
EDIT:I da,nisi mi nikako odgovorio?Koja je to stvar u nasem klubu(bilo infrastrukturna,bilo igracka,bilo organizacijska,bilo trenerska) na koju mozes uprijeti prstom i reci da smo tu napredovali u 15+god?
Zadnja izmjena: NEZALAGANJE, dana/u 19 jul 2014, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 19 jul 2014, 23:12

U Želji je takva situacija da dođe Ronaldo i kaže spreman sam igrati za 10 hiljada mjesečno rekli bi nemamo mi novca da te platimo. U klubu nema vizionara već se živi dan za danom.
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 19 jul 2014, 23:13, ukupno mijenjano 1 put.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 jul 2014, 23:13

Kolko god navijac volio Zelju i dao sve od sebe za Zelju i Zeljo ocekivo od navijaca e tako taj isti navijac ocekuje isto nesto od Zelje.E sad je poenta sta ko ocekuje.ja prvi hocu da gledam fudbal dakle golove sanse akcije i libo me racku jeli igrac skup ili jeftin ali za ovu nasu ligu ti netreba ni neko skup da bi bio dobar protiv Viteza ili Omarske ali ako taj jeftini ili skupi ako hocete i dzabni igrac nemoze izac na kraj sa Vitezom Lovcenom e onda ja kao navijac Zelje mogu rec da mi klub nije nesto extra ponudio nevezano sa dugovima i skupim ili jeftinim igracima.Mi smo Zeljo i nesmijemo se zadovoljavat sitnim stvarima ako je to tako onda je belaj.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Hrasno15, Lokomotifa, Majestic-12 [Bot], Paromlinac i 42 gosta.