FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

invincible1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la invincible1921 » 19 jul 2014, 19:05

bluesaa je napisao/la:ko i uvijek, napadaci il pokupe svu slavu il su najpljuvaniji. ko god kaze da nedo ne valja, veze nema.
isti ti su pljuvali adilovica a sad bi guzice dali da nam on igra u napadu.
nikad u zivotu adiloivc da je nama igro prosle godine do kraja sezone mi bi titulu sad imali jos jednu na svom kontu, fraer da je osto jos koju sezonu ugrozio bi bukala....tako da ti to ne pije vode
=\_1921_/=

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 19 jul 2014, 19:06

kad je tomić pod jugom izašao sam na golmana i stativu sadikovića. i treći isto tomić u CG na nedin pas, to su nam jedini ziceri iz timskih akcija u ove tri utakmice.

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 19 jul 2014, 19:07

i sva 3 je nedo namjestio.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 jul 2014, 19:09

ChWilla je napisao/la:kad je tomić pod jugom izašao sam na golmana i stativu sadikovića. i treći isto tomić u CG na nedin pas, to su nam jedini ziceri iz timskih akcija u ove tri utakmice.
dobro haj necu da ispadne da mrzim nekoga nek on da 3 metalrugu i jos 4 u dvomecu omonii al zivi bili pa vidjeli ako 10 da ove sezone u svim takmicenjima bice dobro...
=\_1921_/=

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 jul 2014, 19:10

Jel tacno da Turkovic nije dao gol ,ni na treningu. :?:
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 19 jul 2014, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 19 jul 2014, 19:11

invincible1921 je napisao/la:
bluesaa je napisao/la:ko i uvijek, napadaci il pokupe svu slavu il su najpljuvaniji. ko god kaze da nedo ne valja, veze nema.
nikad u zivotu adiloivc da je nama igro prosle godine do kraja sezone mi bi titulu sad imali jos jednu na svom kontu, fraer da je osto jos koju sezonu ugrozio bi bukala....tako da ti to ne pije vode
savladaj gramatiku pa cemo raspravljati. adilovic je pljuvan konstantno i ako je pogadjao, bit ce pljuvan i nedo. hrdjavom k.urcu dlaka smeta.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 jul 2014, 19:13

bluesaa je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:
savladaj gramatiku pa cemo raspravljati. adilovic je pljuvan konstantno i ako je pogadjao, bit ce pljuvan i nedo. hrdjavom k.urcu dlaka smeta.
adilovic je bio pljuvan jer je to u modi bilo... Lik je davo golove bio spic sasvim dovoljno bar meni plus nisu bili IBISEVIC GOLOVI, nego je dosta puta dao prelijep gol.
=\_1921_/=

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2014, 19:15

Nedo bi mogao riješiti ovaj dvomeč, zato pazite šta pričate ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 19 jul 2014, 19:19

Imali su inicijativu i prilike ali nije htjela u gol, Bilbija začokir'o :beba:[/quote]

nemoj tako oni za statistiku igraju :D[/quote]
Sto bi Uscuplic rekao NISMO IMALI SRECE, naslijedio od Husrefa :urnebes:
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 19 jul 2014, 19:20

nikad u zivotu adiloivc da je nama igro prosle godine do kraja sezone mi bi titulu sad imali jos jednu na svom kontu, fraer da je osto jos koju sezonu ugrozio bi bukala....tako da ti to ne pije vode[/quote]

savladaj gramatiku pa cemo raspravljati. adilovic je pljuvan konstantno i ako je pogadjao, bit ce pljuvan i nedo. hrdjavom k.urcu dlaka smeta.[/quote]

adilovic je bio pljuvan jer je to u modi bilo... Lik je davo golove bio spic sasvim dovoljno bar meni plus nisu bili IBISEVIC GOLOVI, nego je dosta puta dao prelijep gol.[/quote]

isto tako je sad u modi da se nedo pljuje, bar od strane kvazi-navijaca.
podrzite jednom u zivotu, kad je lazar mogao bit istrpljen toliko vremena, sto ne bi nedi dali makar polusezonu prije nego sto se drvlje i kamenje prospe po njemu. stvarno ne shvatam kako se zmiri na greske pojedinaca, kojih ima milion, a momku koji je srcan ko nedo se zamjeri svaka sitnica.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2014, 19:21

bluesaa je napisao/la:isto tako je sad u modi da se nedo pljuje, bar od strane kvazi-navijaca.
podrzite jednom u zivotu, kad je lazar mogao bit istrpljen toliko vremena, sto ne bi nedi dali makar polusezonu prije nego sto se drvlje i kamenje prospe po njemu. stvarno ne shvatam kako se zmiri na greske pojedinaca, kojih ima milion, a momku koji je srcan ko nedo se zamjeri svaka sitnica.
Jadan onaj kome je u modi pljuvanje ŽELJINIH igrača.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 19 jul 2014, 19:31

naravno da cu ga istprit ja ga ne pljujem uposte al na kraju krajeva ja nisa uopste ni htio ukazat na nedu nego na upravu koja nas realno kolko god mi pricali levati iz godine u godinu , iskreno ja sam steko osjecaj pogotovo nakon onog intervjua koji je adzem dao za sc. da se kod nas ne zna ko pije ko placa da je sve u rasulu i haosu. Ne mislim na ekipu nego na celne ljude i ostale pratece stvari...
=\_1921_/=

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 19 jul 2014, 19:51

amypitar je napisao/la:Jel tacno da Turkovic nije dao gol ,ni na treningu. :?:
Jel' istina da kad si se rodio doktor nije znao dal' da te opali po glavi ili po dupetu da zaplačeš?
DRUG NEBI TI PUNCA

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jul 2014, 19:52

amypitar je napisao/la:Jel tacno da Turkovic nije dao gol ,ni na treningu. :?:
Nije dao je nekim norvezanima gol :urnebes:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 19 jul 2014, 19:53

Izgleda da i vama,kao i onim padobrancima, treba svakom pojedinacno pojasnjavat nas koncept. Nemam drugog izraza osim "s.e.r.a.t.o.r.i", da izvinete na izrazu. U dvije utakmice frajeri su vidjeli sve. Aferim!
Covjece,podrzi ekipu il je nemoj podrzat, to je vasa licna stvar, ne morate druge yebavat vise s tim.
Onaj bi Sadikovica vec izbacio iz prve postave. Svasta!!!
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 19 jul 2014, 19:59

neroazzuro je napisao/la:Izgleda da i vama,kao i onim padobrancima, treba svakom pojedinacno pojasnjavat nas koncept. Nemam drugog izraza osim "s.e.r.a.t.o.r.i", da izvinete na izrazu. U dvije utakmice frajeri su vidjeli sve. Aferim!
Covjece,podrzi ekipu il je nemoj podrzat, to je vasa licna stvar, ne morate druge yebavat vise s tim.
Onaj bi Sadikovica vec izbacio iz prve postave. Svasta!!!
Sadikovic igra i igrace ubuduce prvenstvano jer je momak na kojem ce se moci zaraditi novac.Vec sad ima ponuda za njega i procjena je da ce nekad moci uzeti vise para.Uostalom on je najperspektivni igrac Zelje u ovom trenutku i jedan od onih koji ce se morati istrpiti.Iskreno nadam se da ce i Memija dobiti dobru sansu u ovoj sezni.Belaj je sto uz ove momke treba igrac kao sto je bio Beslija nekad da gura daje savjete komanduje na terenu a po mogucnosti napadacki orjentisan.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 19 jul 2014, 19:59

Se.ru, se.ru i se.ru. Ponekad se zapitam koliko para uzimate(pojedinci) da bi se odmah okomili o klub. Kome se ne svidja kako Željo igra i ko igra za Želju ne mora ni dolaziti. Tačka.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Amar_BiH
Kontakt:

Post Postao/la Amar_BiH » 19 jul 2014, 20:05

Hoce li biti prijenos utakmice?

plaviii11
Kontakt:

Post Postao/la plaviii11 » 19 jul 2014, 20:06

Bekric potpisao u Turskoj...izgleda neki Uzbekistanci .
Zadnja izmjena: plaviii11, dana/u 19 jul 2014, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 19 jul 2014, 20:09

Ali zato napadač je trebao da dođe u toku dana.
P.S. Nadam se da mu avion neće letjei iznad Ukrajine

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: perodeformero i 7 gostiju.