Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
tariguz
+1JoseMourinho je napisao/la: Doveli su jedno pojacanje za napad jahovica, krstanovic je prvotimac Kramarić toplo-hladno nepokazuje taj talenat nikako zato je i klupa...
A druga stvar da je za krstanovica odšteta sigurno preko 1M € a i plata itekako velika, tako da nema ni 0,1% šanse za njegov dolazak, ne lozite raju djabe
Muslimoviceva familija zivi u Banja Luci i ne lupajte gluposti,prije 15ak dana sam bio sam njegovim dobrim halfom iz djetinjstva covjek zaradjuje dolara da ako sad prestane igrati ima ih da ih moze trositi cijeli zivotPa nije on Dzemo da je dijete Sarajeva,pa kad zavrsi karijeru da ostane kuci, sa zenom i djecom.Od Muslimovica familija zive u Italiji,pa bolje mu je da za iste pare igra, u trecoj ligi Italije.Kakav mu je motiv da ovde igra,ako vec nisu u pitanju novci.
molotovljev je napisao/la:Čitam u današnjim novinama Dženin osvrt na prethodnu utakmicu, i između ostalog, njegovu kritiku
upućenu "pojedinim" navijačima zbog toga što su nezadovoljni Bilbijom, odnosno mišljenja su da dečko
nije u pravoj formi i da bi trebao preseliti na klupu. Dženo, drag si nam momak i znaš da imaš našu podršku,
ali mojne jarane te priče, živ bio...
Nek' igra Inzagi, nema problema, ali ti ćeš biti glavni krivac ako ne prođemo u naredno pretkolo !
nema veze zato je vijest o prodaji cala pojedinih igraca zelje sto posto tacna i provjerna i svi ste je odmah prihvatili kao takvu... vidite sa kakvim smecem u svim sferama se nas fudbal susrece
Zaboravi ovoundefined007 je napisao/la:----------nemanja----krste------------
stojčev----------------------dulja/okić
----------cimii---radovac---------------
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: broj6, ErosViverosViv, Ferroviere1987, gh0stHZ, mnon46 i 66 gostiju.