Chinaglia je napisao/la:Inno de Mameli, stvarno nikad nisam čuo ljepšu himnu
+1
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Chinaglia je napisao/la:Inno de Mameli, stvarno nikad nisam čuo ljepšu himnu
Ma igra. Igrao od pocetka 4-5 minuta i onda ga Kikan zamijenio.kokuz je napisao/la:Jel igra telka? (ne pratim od pocetka)
Jedan igrač ne može dobiti cijelu utakmicu. Nedostaju im koliko ja vidim 2-3 jaka igrača, ostalo osim Luigi Datomea srednje. Naši na momente nešto slabije u odbrani, ali fali i nama Đedović. Teletović za sada slabo, ali dešava se. Andrija Stipanović TITO...filip13 je napisao/la:ja vala,ko imalo prati košarku čuo je bar za datomeaNeutral je napisao/la:Kako nema poznatih igrača?
NKMramor je napisao/la:Jedan igrač ne može dobiti cijelu utakmicu. Nedostaju im koliko ja vidim 2-3 jaka igrača, ostalo osim Ludigia Datomea srednje. Naši na momente nešto slabije u odbrani, ali fali i nama Đedović. Teletović za sada slabo, ali dešava se. Andrija Stipanović TITO...filip13 je napisao/la:ja vala,ko imalo prati košarku čuo je bar za datomeaNeutral je napisao/la:Kako nema poznatih igrača?![]()
Nema ni Alessandra Gentilea, igra Stefano Gentile.filip13 je napisao/la: kolikio ja vidim fale im belineli,bargnani,galinari,hacket,mancineli
NKMramor je napisao/la:Nema ni Alessandra Gentilea, igra Stefano Gentile.filip13 je napisao/la: kolikio ja vidim fale im belineli,bargnani,galinari,hacket,mancineli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.