FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
I Muslimoic i Benko su raskinuli ugovre, i slobodni su igraci.Krstanovic igra za Rijeku, i ima ugovor sa istom.Za ovu dvojicu,sto su slobodni ima logike,ali su skupi ,narocito Benko.Sto se tice Muslimovica on je u ovoj kombinaciji i najrealnija opcija,ali stim da ovde nema neke love,ne vidim motiv da igra u Premijer ligi sa 30 i vise godina.
Pa kad ce igrati kod nas ako nece sa 30 i kusur--amypitar je napisao/la:I Muslimoic i Benko su raskinuli ugovre, i slobodni su igraci.Krstanovic igra za Rijeku, i ima ugovor sa istom.Za ovu dvojicu,sto su slobodni ima logike,ali su skupi ,narocito Benko.Sto se tice Muslimovica on je u ovoj kombinaciji i najrealnija opcija,ali stim da ovde nema neke love,ne vidim motiv da igra u Premijer ligi sa 30 i vise godina.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Benko bi u našoj ligi zabio minimum 25 golova, ali mislim da nema šanse da dođe u našu ligu previše je kvalitetan.amypitar je napisao/la:I Muslimoic i Benko su raskinuli ugovre, i slobodni su igraci.Krstanovic igra za Rijeku, i ima ugovor sa istom.Za ovu dvojicu,sto su slobodni ima logike,ali su skupi ,narocito Benko.Sto se tice Muslimovica on je u ovoj kombinaciji i najrealnija opcija,ali stim da ovde nema neke love,ne vidim motiv da igra u Premijer ligi sa 30 i vise godina.
Pa dobro sto se tice Krstanovica mozda i jest prevelik zalogaj s obzirom da je pod ugovorom, ali Muslimovic vec moze, ko ce ga s 30 godina, Sarajevo mu je ekstra opcija tamam ugovor na 3 godine, solidna plata i poslije kopacke o klin, ha jaamypitar je napisao/la:I Muslimoic i Benko su raskinuli ugovre, i slobodni su igraci.Krstanovic igra za Rijeku, i ima ugovor sa istom.Za ovu dvojicu,sto su slobodni ima logike,ali su skupi ,narocito Benko.Sto se tice Muslimovica on je u ovoj kombinaciji i najrealnija opcija,ali stim da ovde nema neke love,ne vidim motiv da igra u Premijer ligi sa 30 i vise godina.
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku"
- franklampard8
- Kontakt:
Nemamo mi ni za jednogSemper je napisao/la:Benko bi u našoj ligi zabio minimum 25 golova, ali mislim da nema šanse da dođe u našu ligu previše je kvalitetan.amypitar je napisao/la:I Muslimoic i Benko su raskinuli ugovre, i slobodni su igraci.Krstanovic igra za Rijeku, i ima ugovor sa istom.Za ovu dvojicu,sto su slobodni ima logike,ali su skupi ,narocito Benko.Sto se tice Muslimovica on je u ovoj kombinaciji i najrealnija opcija,ali stim da ovde nema neke love,ne vidim motiv da igra u Premijer ligi sa 30 i vise godina.

1946
mma_hz je napisao/la:Pa kad ce igrati kod nas ako nece sa 30 i kusur--amypitar je napisao/la:I Muslimoic i Benko su raskinuli ugovre, i slobodni su igraci.Krstanovic igra za Rijeku, i ima ugovor sa istom.Za ovu dvojicu,sto su slobodni ima logike,ali su skupi ,narocito Benko.Sto se tice Muslimovica on je u ovoj kombinaciji i najrealnija opcija,ali stim da ovde nema neke love,ne vidim motiv da igra u Premijer ligi sa 30 i vise godina.
Pa nije on Dzemo da je dijete Sarajeva,pa kad zavrsi karijeru da ostane kuci, sa zenom i djecom.Od Muslimovica familija zive u Italiji,pa bolje mu je da za iste pare igra, u trecoj ligi Italije.Kakav mu je motiv da ovde igra,ako vec nisu u pitanju novci.

Ima li link cijele tekme Sarajevo-Haugesund. 

-
- Kontakt:
niko sretni da prodjemo norvezane al bice jako tesko ,vidim opet ovdje neki najavljuju lagan prolaz i to isti oni sto su pisali da cemo im zabit 3 komada na kosevu .jemo mi bili bolji al ruku na srce osim neki traljavih suteva i milion bezopasnih centarsuteva nismo imali neke bas mrtve sanse ,oni ce opet bunker igrati a mi moramo zabit 2 gola ako mislimo dalje proci, znaci to ce biti zaista tesko .treba vjerovati u prolaz al morat ce se mnogo stvari posloziti i sreca da bude na nasoj strani ,a nas sreca bas mazi, u posljednje tri godine ispadamo od loši ekipa sutnu jednom i zabiju nam
valjda se u norveskoj nesto vrati 

[youtube][/youtube]amypitar je napisao/la:Ima li link cijele tekme Sarajevo-Haugesund.
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Hvala legendo. 

Meščini da je i Jarni pričao "nismo imali sreće" kada bi završili utakmicu bez postignutog gola. Da su tu sijevale stative, prečke pa hajde razumio bih, neće lopta u gol. Ali udarci upućeni ka njihovom golu mahom nisu bili teški za odbranit, štaviše, golman im je djelovao nesigurno. Toliko nasumice ubačenih lopti nisam odavno vidio, mogli su do zore ubacivat onako. Sreću treba i zaslužiti.
Usput su mi se Marjan i onaj čupo sa piskavim glasom toliko popeli na neku stvar da mi nije bilo ni krivo kad ga zabiše norvežani. Biće da su obojica pitari... lik šuta 4 metra iznad gola a čupo viče kao da je golčina pala. I onda 2-0 je sasvim kulturan rezultat, pa kad je ostalo 20-ak minuta do kraja onda ajde može i minimalna pobjeda... pa hajde valja i neriješeno... pa onda joj, zar je moguće?
Neka se ponovi Genk... 0-1 kod kuće i 2-1 u gostima... samo što Genk nije igrao bunker.
Usput su mi se Marjan i onaj čupo sa piskavim glasom toliko popeli na neku stvar da mi nije bilo ni krivo kad ga zabiše norvežani. Biće da su obojica pitari... lik šuta 4 metra iznad gola a čupo viče kao da je golčina pala. I onda 2-0 je sasvim kulturan rezultat, pa kad je ostalo 20-ak minuta do kraja onda ajde može i minimalna pobjeda... pa hajde valja i neriješeno... pa onda joj, zar je moguće?
Neka se ponovi Genk... 0-1 kod kuće i 2-1 u gostima... samo što Genk nije igrao bunker.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
-
- Kontakt:
Krstanović je pod ugovorom ali je izgleda izgubio mjesto u prvih 11. Smješi mu se klupa, vjerovatno. Da nije u tome fol...
Marjan je pitar, ali je meni uvijek bio naporan. Interesantno je kako su ga svi kovali u zvijezde dok nije priznao za koga navija. Kad je pred derbi napisao: "pokažimo im ko su FGR" psovali su mu od do.Makanaky je napisao/la:Meščini da je i Jarni pričao "nismo imali sreće" kada bi završili utakmicu bez postignutog gola. Da su tu sijevale stative, prečke pa hajde razumio bih, neće lopta u gol. Ali udarci upućeni ka njihovom golu mahom nisu bili teški za odbranit, štaviše, golman im je djelovao nesigurno. Toliko nasumice ubačenih lopti nisam odavno vidio, mogli su do zore ubacivat onako. Sreću treba i zaslužiti.
Vjerujem u prolaz protiv Norvežana, grehota bi bilo ispasti od onih levata.
ne znam od kuda dobivas informacije ali nije ti ovo tocno. krstanovic je protiv ferencvarosa odigrao svih 90 minúta u europa ligi ovaj cetvrtak. stovise, zabio penal. a da ne govorim da zbog njega jedan kramaric sjedi na klupi. bio nam je i najbolji strijelac priprema. u svakom slucaju standardan i u zadnje vrijeme najkonstantniji i najefikasniji igrac.fcsforever je napisao/la:Krstanović je pod ugovorom ali je izgleda izgubio mjesto u prvih 11. Smješi mu se klupa, vjerovatno. Da nije u tome fol...
sto se benka tice, on ce vam definitivno biti preskup. tako da pretpostavljam da je onaj treci.
-
- Kontakt:
@jandro
iz tvoji krajeva dobivam info od jednog managera koji radi u cro nogometu. Doveli ste nekoliko pojačanja za napad rijeke i lik mi je rekao, vjerovatno klupa. Do sada je bio "tačan" ...ubuduće ...vidječemo
iz tvoji krajeva dobivam info od jednog managera koji radi u cro nogometu. Doveli ste nekoliko pojačanja za napad rijeke i lik mi je rekao, vjerovatno klupa. Do sada je bio "tačan" ...ubuduće ...vidječemo
-
- Kontakt:
...a Kramarić..ee, vidječeš ko će igrati prije. Nije taj doveden da sjedi na klupi. Previše je skup za takve egzibicije
pratim rijeku, navijac sam rijeke i znam sto vidim. nemoj mislit da te ja napadam ali sanse da dode krstanovic su nikakve. u ovom prijelaznom roku doveli smo adisa jahovica. uz njega smo imali jos Andreja kramarica , Ivana krstanovica i josipa tadica. dakle 4 napadaca. josip tadic je prodan. ostali smo na 3 napadaca. ako ode krstanovic ostali smo na dva napadaca, a nitko ne spominje dovodenje jos nekog napadaca. kazem opet, ne napadam te ja. ako ti je nesto taj covjek rekao, u redu. ali ne vidim logike u prodavanju krstanovica sada kada je covjek ocito poceo zabijat kao na traci. ne znam. nemojte se previse nadati sto se toga tice. a ako ipak dode posut cu se pepelom i ispricatifcsforever je napisao/la:@jandro

- franklampard8
- Kontakt:
Ma nista od togArmexHZ je napisao/la:Po nekim mahalskim, koje sam cuo n'a istoku protiv Haugesunda od prilicno upucenih ljudi u ponedjeljak bi jedan od ive trojice trebao potpisati Léon Benko, Zlatan Muslimovic ili Ivan Krstanovic. Ponavljam to su samo neke mahalske al gdje ima dima ima i vatre.

1946
-
- Kontakt:
meni nije jasno kako ovdje ljudi pisu da su ovi skijasi ,levati i slicno .vrlo su disciplinovani ,cvrsti ,jaki u skoku ,vrlo dobro uigrani u odbrani .prema naprijed nisu nista pokazali al to im je vjerovatno i bila taktika .bice jako tesko zabiti im 2 gola
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Doveli su jedno pojacanje za napad jahovica, krstanovic je prvotimac Kramarić toplo-hladno nepokazuje taj talenat nikako zato je i klupa...fcsforever je napisao/la:@jandro
A druga stvar da je za krstanovica odšteta sigurno preko 1M € a i plata itekako velika, tako da nema ni 0,1% šanse za njegov dolazak, ne lozite raju djabe

Trenutno korisnika/ca: boki86, Burberry46, keli i 19 gostiju.