+1amypitar je napisao/la:Nama ljudi pod hitno, treba napadac.
Ako prođemo ove Norvezane,a akb.hocemo u trece kolo ne smijemo bez napadaca.
Da ste imali pravog napadaca vec sada bi vodili bar 2:0 poslje prve utakmice. Grke bi isto najvjerovatnije izbacili. A cetvrti krug zavisi od protivnika. Znaci bili bi jako blizu grupama lige Evrope. Jedini problem je da su pravi napadaci daleko najskuplji i da je vec proslo pola transfer roka. Steta kada ste vec imali Komazeca, da se ga tada nije nekako zadrzalo. Odnosno da se ga nije vise probalo nagovoriti. Ocigledno momak voli ovaj klub ako je bio na utakmici protiv Norvezana. To je neko moje misljenje. Jer iako nisam najvatreniji navijac Sarajeva ( ipak pratim utakmice ). Velika mi je zelja da neki BH klub konacno zaigra u ligi Evrope. I Sarajevo je igracki daleko najblizi tome od svih drugih klubova. Bilbija je dobar napadac i postici ce 10-15 golova i ove sezone u Premijer ligi. Ali mislim da nece prelomiti utakmice u Evropi kada to bude najpotrebnije. Odnosno ni u Premijer ligi protiv Zelje, Sirokog, Zrinjskog i mozda Borca. Alternativna sansa vam je ako Krste proradi protiv Norvezana i donese pobjedu. Onda bi jos mozda mogli nekako proci i sa ovim napadom. Mada realno najtanji ste na toj poziciji i novi igrac bi vam svakako dobro dosao. Cimirot i Radovac su vrhunski igraci. Cimirot je vec sada za A selekcije. A Radovac bi trebao biti bez vecih problema standardan igrac U21 reprezentacije, znaci starter. Stojcev je jako dobar samo malo previse solira. Krste bi trebao zabiti bar jedan gol Norvezanima i tako spasiti evropsku sezonu.