FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Ajax
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Ajax » 19 jul 2014, 09:38

amypitar je napisao/la:Nama ljudi pod hitno, treba napadac. :idea:
Ako prođemo ove Norvezane,a akb.hocemo u trece kolo ne smijemo bez napadaca. :hmmmmm:
+1
Da ste imali pravog napadaca vec sada bi vodili bar 2:0 poslje prve utakmice. Grke bi isto najvjerovatnije izbacili. A cetvrti krug zavisi od protivnika. Znaci bili bi jako blizu grupama lige Evrope. Jedini problem je da su pravi napadaci daleko najskuplji i da je vec proslo pola transfer roka. Steta kada ste vec imali Komazeca, da se ga tada nije nekako zadrzalo. Odnosno da se ga nije vise probalo nagovoriti. Ocigledno momak voli ovaj klub ako je bio na utakmici protiv Norvezana. To je neko moje misljenje. Jer iako nisam najvatreniji navijac Sarajeva ( ipak pratim utakmice ). Velika mi je zelja da neki BH klub konacno zaigra u ligi Evrope. I Sarajevo je igracki daleko najblizi tome od svih drugih klubova. Bilbija je dobar napadac i postici ce 10-15 golova i ove sezone u Premijer ligi. Ali mislim da nece prelomiti utakmice u Evropi kada to bude najpotrebnije. Odnosno ni u Premijer ligi protiv Zelje, Sirokog, Zrinjskog i mozda Borca. Alternativna sansa vam je ako Krste proradi protiv Norvezana i donese pobjedu. Onda bi jos mozda mogli nekako proci i sa ovim napadom. Mada realno najtanji ste na toj poziciji i novi igrac bi vam svakako dobro dosao. Cimirot i Radovac su vrhunski igraci. Cimirot je vec sada za A selekcije. A Radovac bi trebao biti bez vecih problema standardan igrac U21 reprezentacije, znaci starter. Stojcev je jako dobar samo malo previse solira. Krste bi trebao zabiti bar jedan gol Norvezanima i tako spasiti evropsku sezonu.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 19 jul 2014, 10:01, ukupno mijenjano 2 puta.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 19 jul 2014, 09:55

Ajax je napisao/la:
amypitar je napisao/la:Nama ljudi pod hitno, treba napadac. :idea:
Ako prođemo ove Norvezane,a akb.hocemo u trece kolo ne smijemo bez napadaca. :hmmmmm:
+1
Da ste imali pravog napadaca vec sada bi vodili bar 2:0 poslje prve utakmice. Grke bi isto najvjerovatnije izbacili. A cetvrti krug zavisi od protivnika. Znaci bili bi jako blizu grupama lige Evrope. Jedini problem je da su pravi napadaci daleko najskuplji i da je vec proslo pola transfer roka. Steta kada ste vec imali Komazeca, da se ga tada nije nekako zadrzalo. Odnosno da se ga nije vise probalo nagovoriti. Ocigledno momak voli ovaj klub ako je bio na utakmici protiv Norvezana. To je neko moje misljenje. Jer iako nisam veliki navijac Sarajeva ( ipak pratim utakmice ). Velika mi je zelja da neki BH klub konacno zaigra u ligi Evrope. I Sarajevo je igracki daleko najblizi tome od svih drugih klubova. Bilbija je dobar napadac i postici ce 10-15 golova i ove sezene u Premijer ligi. Ali mislim da nece prelomiti utakmice u Evropi kada je najpotrebnije. Odnosno ni u Premijer ligi protiv Zelje, Sirokog, Zrinjskog i mozda Borca. Alternativna sansa vam je ako Krste proradi protiv Norvezana i donese pobjedu. Onda bi jos mozda mogli nekako proci i sa ovim napadom. Mada realno najtanji ste na toj poziciji i novi igrac bi vam svakako dobro dosao.

Sve sa slazem stobom.Bilbija jest dobar napadac,ali ga je stalo a i konkurencija bi ga malo razdrmala.Da u Premijer ligi on ce sigurno trpati, i precice ce cifru od 10 golova kao od sale,ali u Evropi to mu ide teze.Sto se tice Premijer lige tu smo sa Sirokim za klasu ispred svih,tako da ove klubove sto si nabrojao,ne bi nam trebali praviti probleme(zeljo,borac).Bilo je neki prica da smo blizu dovođenja jednog vrhunskog napadaca,pa sam zato pitao.I sam Selimovic kad je bio gost na Face tv-u, je rekao da smo blizu dovođenja ekstra napadaca.
U glavnom sa Norvezanima cemo igrati sa ovim kadrom,akb.kad iste prođemo napadac se mora dovesti.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 jul 2014, 10:04

amypitar je napisao/la:
Sve sa slazem stobom.Bilbija jest dobar napadac,ali ga je stalo a i konkurencija bi ga malo razdrmala.Da u Premijer ligi on ce sigurno trpati, i precice ce cifru od 10 golova kao od sale,ali u Evropi to mu ide teze.Sto se tice Premijer lige tu smo sa Sirokim za klasu ispred svih,tako da ove klubove sto si nabrojao,ne bi nam trebali praviti probleme(zeljo,borac).Bilo je neki prica da smo blizu dovođenja jednog vrhunskog napadaca,pa sam zato pitao.I sam Selimovic kad je bio gost na Face tv-u, je rekao da smo blizu dovođenja ekstra napadaca.
U glavnom sa Norvezanima cemo igrati sa ovim kadrom,akb.kad iste prođemo napadac se mora dovesti.
Slazem se jaro. Sarajevo i Siroki klasom odskacu. Ali ne igra uvjek klasa. Vidis kako su Zeljo i Zrinjski odigrali iznad svojih mogucnosti. Zeljo se je cak doveo u situaciju da je blagi favorit za prolazak grupe. A igracki nisu ni blizu vama. Posebno kada se gledaju igraci sa klupe ili zamjene. Ako kupite jos jednog vrhunskog napadaca ne treba vam nista vise ove sezone.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 19 jul 2014, 10:14

Došao ili ne došao napadač, imamo ekipu koja će u PL biti sa širokom i zrinjskim kamdidat za titulu. Željo nema tu snagu i širinu klupe da bi se mogao upetljiti u tu borbu...ako se šta drastično ne promjeni kod njih, ali sumnjam...mrtvi su kokuzi. Za euro nastupe je neophodan taj napadač ali malo je kasno za to. Dok dođe, pa uigravanje sa ekipom...do tad ćemo ispasti iz EL.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 19 jul 2014, 10:32

prolazi sarajevo ove skandinavce hladno u revansu...nema sanse da im se zvijezde 2 puta onako poklope..samo ne treba srljat po vodstvo i bit ce to u dure....pitari su pokazali da su daleko bolja ekipa od ovih raspalih norveza...
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 19 jul 2014, 10:36

samo treba da se norvežani malo otvore i krenu u neke napadačke akcije...kunem se, natrpćemo ih
strah me opet onakvog bunkera sa 4 jablana u zadnjoj liniji...to bi opet bilo gutavo

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 jul 2014, 10:44

fcsforever je napisao/la:samo treba da se norvežani malo otvore i krenu u neke napadačke akcije...kunem se, natrpćemo ih
strah me opet onakvog bunkera sa 4 jablana u zadnjoj liniji...to bi opet bilo gutavo
Norvezani se najvjerovatnije nece otvoriti. Oni gledaju samo na rezultat a ne na ljepotu fudbala i nadigravanje. Ili Krste zabija gol ili vjerovatno ispadate. Treba probati igrati vise kroz sredinu i manje sa strane ubacivati. A spica samo Krste pa nek dokaze svoju klasu i zabije gol u 90 minuta igre. A ne da dijeli odgovornost sa Bilbijom. Naravno uvjek moze neko sa strane da iznenadi i postigne gol ali na to netreba racunati. Isto tako treba ih pustiti na pocetku posebno da kao probaju malo napadati jer na taj nacin ih razvlacite. Ako ne budu napadali bice ih opet 10,11 iza lopte a to je jako tesko onda probiti. Sjetite se samo utakmice Argentine i Irana.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 19 jul 2014, 10:53

Ako bude bunker ponovo a mi ga ne zabijemo u prvih 30 min ili čak prvo pol...mi nemamo više šta čekati. Moraćemo skroz otvoriti tekmu, jer svako čekanje i strpljiva igra do 70 ili 80 min..vodi do već viđenog, kao na AFH. Šta će Dženo uraditi, ostaje da se vidi

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 19 jul 2014, 13:05

Klasičnog napadača i nema jer Bilbija i Krste su više ofanzivni vezni i polušpice,osobito BIlbija je previše navikan jer imao je lijepih šansi ali realizacija mu je 0..

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 19 jul 2014, 13:29

Krle je klasicni napadac.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

ade43
Kontakt:

Post Postao/la ade43 » 19 jul 2014, 13:34

aS_Roma je napisao/la:jeste li ljudi skontali kod gola koji smo primili, da ovaj frajer uopste nije htio dodati loptu, nego se spetljao okliznuo i ofrlje gurnu loptu dole :roll: :facepalm:
Frajer htio da ošuta i tatko ga malo zahebo i frljoka dodje do onog jade .. ccc

ArmexHZ
Kontakt:

Post Postao/la ArmexHZ » 19 jul 2014, 13:44

Po nekim mahalskim, koje sam cuo n'a istoku protiv Haugesunda od prilicno upucenih ljudi u ponedjeljak bi jedan od ive trojice trebao potpisati Léon Benko, Zlatan Muslimovic ili Ivan Krstanovic. Ponavljam to su samo neke mahalske al gdje ima dima ima i vatre. :cool:
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku"

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la JoseMourinho » 19 jul 2014, 13:48

ArmexHZ je napisao/la:Po nekim mahalskim, koje sam cuo n'a istoku protiv Haugesunda od prilicno upucenih ljudi u ponedjeljak bi jedan od ive trojice trebao potpisati Léon Benko, Zlatan Muslimovic ili Ivan Krstanovic. Ponavljam to su samo neke mahalske al gdje ima dima ima i vatre. :cool:
Krstanovic nema šanse prvi trenutno napadač rijeke, Benko još manje prije pola godine otišao u kinu..
jedino možda muslimovic neznam jel još uvijek u Kini ;)

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 19 jul 2014, 13:49

ArmexHZ je napisao/la:Po nekim mahalskim, koje sam cuo n'a istoku protiv Haugesunda od prilicno upucenih ljudi u ponedjeljak bi jedan od ive trojice trebao potpisati Léon Benko, Zlatan Muslimovic ili Ivan Krstanovic. Ponavljam to su samo neke mahalske al gdje ima dima ima i vatre. :cool:
Još i veznjaci Misimović i Zahirović i stoper Vranješ... :P

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 19 jul 2014, 13:52

opet pojedinci bacaju bombe...sto prije skontate da od tih mahalski nema nista, i da samo ljudi u klubu i neki oko njih znaju bice vam lakse ;)
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 jul 2014, 13:54

Samo mi iskreno reci..jesili to cuo dok si ulazio na istok tamo kod semafora ..zadnji ulaz prema jugu.. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

ArmexHZ
Kontakt:

Post Postao/la ArmexHZ » 19 jul 2014, 14:06

mma_hz je napisao/la:
Samo mi iskreno reci..jesili to cuo dok si ulazio na istok tamo kod semafora ..zadnji ulaz prema jugu.. :D
:lol: :lol: :lol: mozda je bio predzadnji ulaz ili negdje izmedju ta dva.
Al haj reko da bacim raji nesto za vikend da se ima o cemu diskutovat, pokisli smo u cetvrtak pa da nas malo sunce ogrije :D
"Ko igra za raju i zanemaruje taktiku, završiće karijeru u nižerazrednom Vratniku"

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 jul 2014, 14:09

Zadnji ,zadnji hahahaha ..onaj frajer sto je iftario pricao.. :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

ArmexHZ
Kontakt:

Post Postao/la ArmexHZ » 19 jul 2014, 14:14

mma_hz je napisao/la:Zadnji ,zadnji hahahaha ..onaj frajer sto je iftario pricao.. :lol: :lol:
:mrgreen:
Ko zna mozda i bude sta a mozda je frajer vec dehidriro pa mu se omaklo hahahahah.
Nego da nisi ti onaj galamdzija :D
Zadnja izmjena: ArmexHZ, dana/u 19 jul 2014, 14:16, ukupno mijenjano 1 put.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 jul 2014, 14:16

ArmexHZ je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:Zadnji ,zadnji hahahaha ..onaj frajer sto je iftario pricao.. :lol: :lol:
:mrgreen:
Ko zna mozda i bude sta a mozda je frajer vec dehidriro pa mu se omaklo hahahahah.
Ma bio je toliko uvjeren da je komplet ulaz uvjerio u to.i to sve dok je iftario...koliko se sjecam sendvic sa salamom :lol: :lol: :lol: :lol:
FK SARAJEVO.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Direktorcic, keli, Pena, sekac i 64 gosta.