FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Vedad87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Vedad87 » 19 jul 2014, 00:08

dimitrijevic je napisao/la:I da ono sto me posebno iznerviralo su korneri jer su sve baloni i to je toliko smorno bilo,raja se za kosu cupala,jedva dodjes do kornera i uzme Colic loptu i posalje balon iz kojeg ne mozes gola dati tri dana da ubacujes :cry:
Ja ne znam sta Cola vise ubacuje..ima li iko osim njega? Bio sam na Kosevu protiv Lovcena i ono je uzas kako izvodi kornere...zar nema neko drugi da bi bolje uradio? Ili bar da se mijenjaju??
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 19 jul 2014, 00:18

Vec dugo korneri nisu nikakva opasnost po protivnicki go, a i slobodni udarci, od gola Tomica pod precku se ne sjecam dobro izvedenog slobodnjaka. Mora se i na tome poradit, nekad smo znali po utakmici dat 2-3 gola iz prekida...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 19 jul 2014, 00:20

Ne znam zasto to Stanic ne radi ili Jamak. Cijeli zivot treniraju a niko ne zna ostar centarsut uputiti. Ne mogu dobaciti, sta li...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 19 jul 2014, 00:39

I treba vise sutati sa 20-25 metara a ne na silu gurati neka proigravanja..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

H-beg
Kontakt:

Post Postao/la H-beg » 19 jul 2014, 00:59

corleone87 je napisao/la:I treba vise sutati sa 20-25 metara a ne na silu gurati neka proigravanja..
Kad se samo sjetim Visce, frajer je puc'o kad je god imao priliku iz svake pozicije..
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga, u mom' srcu jedna ljubav i ne postoji druga, volim te Željo, tvoj Manijak s' Juga !!!

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 19 jul 2014, 02:01

evo sada sam se cuo sa bekricem i kaze:

Trebao bi znati za 2-3 dana tacno aBd
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

imekorisnicko
Kontakt:

Post Postao/la imekorisnicko » 19 jul 2014, 02:01

Vedad87 je napisao/la:
dimitrijevic je napisao/la:I da ono sto me posebno iznerviralo su korneri jer su sve baloni i to je toliko smorno bilo,raja se za kosu cupala,jedva dodjes do kornera i uzme Colic loptu i posalje balon iz kojeg ne mozes gola dati tri dana da ubacujes :cry:
Ja ne znam sta Cola vise ubacuje..ima li iko osim njega? Bio sam na Kosevu protiv Lovcena i ono je uzas kako izvodi kornere...zar nema neko drugi da bi bolje uradio? Ili bar da se mijenjaju??
Njegovi korneri su problem koji se vuče već duže vrijeme,i prije povrede i nikad mi nije bilo jasno što on izvodi nego jel iko zna reći kojim to mi igračima sada raspolažemo,ne ove standardne, već ove Kolićić,Basa kako već, uopšte mi nije jasno kojih 20-ak igrača konkuriše za prvi tim...

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 19 jul 2014, 08:40

super je napisao/la:evo sada sam se cuo sa bekricem i kaze:

E sad je i mene poceo nervirat :oops:
Željeznicar za život cijeli !

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 19 jul 2014, 08:47

likusa je napisao/la:

Pa kad bi mu vratili dug dosao bi on odmah,ovako covjek hoce da zaradi...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 19 jul 2014, 08:51

bistrikboy je napisao/la:
likusa je napisao/la:

Ma sve je to ok, normalno da covjek ide za novcem al nam bezveze nadu dali i onda za jedan dan,za pet dana, za deset dana :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

Rizzla
Kontakt:

Post Postao/la Rizzla » 19 jul 2014, 09:07

Sanse da Bekric da dodje sve su manje posto imaju opcije Turska i Uzbekistan negdje ce otici...mislim uredu da je frajer ode negdje gdje su mu vece pare i sigurnije, ali nije trebao onda nakve izjave davati...

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 19 jul 2014, 09:26

bistrikboy je napisao/la:
likusa je napisao/la:

Nece doci sve dok ima mogucnost otici negdje drugo.
Da li mu Zeljo ima nekog duga,ne znam. Ako ima,to moze biti iz perioda kad se vratio u Zelju,imao desetak kila viska,nije igrao i nije nista ni zaradio.Ali nebitno,dug je dug.Ako ima,tuzice kao i svi prije njega. Takodje,Zeljo ce mu platiti dug kao i svakom prije njega.
Da li su iz kluba uopce razgovarali s njim o eventualnom povratku,takodje ne znam.Iz njegovih izjava u medijima se da zakljuciti da jesu.Ako je tako,ocigledno je trazio nesto sto je za klub u ovom momentu bilo neprihvatljivo.
Po mom misljenju,tendencioznim izjavama u medijima malo manipulise navijacima Zelje,za koje zna da ga vole i da bi zeljeli da ga ponovo vide u Zeljinom dresu.

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 19 jul 2014, 10:01

Sad nesto razmisljam,rasplet situacije nam ide na ruku itekako sto se tice Euro takmicenja a to je da je iz ove perspektive odlicno sto je utakmica pomjerena na utorak od strane UEFE.Zasto ovo govorim,hajde da se nadamo i imamo pravo na to,da cemo proci Metalurg,onda imamo 10 dana da se spremimo za Omoniju,sto je veoma dobra stvar u ovom sistemu takmicenja.
Ne znam sta je sa ostalim navijacima,ali ja nesto vjerujem u ovu nasu ekipu.Kaze neko igramo ko Talijani,i neka tako je sladje kad se pobijedi,drugi predvidjaju produzetke,penale,e ja bas mislim da cemo ove rijesiti lakse nego je iko ocekivao,da ce nam se bas tu vece otvoriti.
Hajde da mi napunimo sto je moguce vise gradski stadion ,a onda je sve lakse.
POZDRAV PLAVOJ NACIJI!!!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 jul 2014, 10:13

Sretno Zeljo imate solidne sanse za prolazak dalje. Makedonci su svoje sanse dobrim dijelom ispucali. Sada je Zeljo blagi favorit. A o Omoniji otom potom.

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 19 jul 2014, 10:14

Jedan od njegovih PM od ranije.Lik baca same ublehe,vjerujte mi.Iznosi mahalske price.Za Stanu je sad za sada samo mahalanje i suplja.
super je napisao/la: vjeruj mi buraz znam mnogo toga al ne zelim javno nikom sve u svemu evo tebi kazem,kajkut,bogicevic i mali kuzmanovic su blizu naseg dresa........pozzz i izvini ako sam te necim uvrijedio

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 19 jul 2014, 10:35

Ma kakav vise Bekric? Svaka njemu cast na svim dobrim igrama u ovom dresu, ali ko zna u kakvoj je formi. Pa bolje mi je istrpiti malog Sadikovica, ili nekog drugog klinca, nego da Bekric uzima njegovo mjesto i mrljavi po terenu kao prosli put. Ko zna u kakvoj je i on formi, ok voli Zelju, volim i ja i svi mi, pa sta sada s tim? Neka ova djeca igraju, to je Zeljina politika uvijek bila i to je to. Nemojte da ovu djecu vrijedjate kroz sezonu, jer ce biti sigurno i katastrofalnih utakmica, to je tako, mladost varira - mladost se uci, ali ce se sve to vratiti stostruko. Ovaj mali iz Bihaca, Nuspahic je izgleda odlican igrac, pustite se Bekrica, Zebe, Bogdanovica, to su sada sve igraci na zalasku karijere, koji traze transfere u klubove iz Makedonije, Uzbekistana, Azerbejdzana, da bi se zaradila koja para pred kraj karijere. Samo se nadam da ce se onaj Tomic malo sabrati.
Sport je lijek za tijelo i duh.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 19 jul 2014, 10:40

storm_raider je napisao/la:Ma kakav vise Bekric? Svaka njemu cast na svim dobrim igrama u ovom dresu, ali ko zna u kakvoj je formi. Pa bolje mi je istrpiti malog Sadikovica, ili nekog drugog klinca, nego da Bekric uzima njegovo mjesto i mrljavi po terenu kao prosli put. Ko zna u kakvoj je i on formi, ok voli Zelju, volim i ja i svi mi, pa sta sada s tim? Neka ova djeca igraju, to je Zeljina politika uvijek bila i to je to. Nemojte da ovu djecu vrijedjate kroz sezonu, jer ce biti sigurno i katastrofalnih utakmica, to je tako, mladost varira - mladost se uci, ali ce se sve to vratiti stostruko. Ovaj mali iz Bihaca, Nuspahic je izgleda odlican igrac, pustite se Bekrica, Zebe, Bogdanovica, to su sada sve igraci na zalasku karijere, koji traze transfere u klubove iz Makedonije, Uzbekistana, Azerbejdzana, da bi se zaradila koja para pred kraj karijere. Samo se nadam da ce se onaj Tomic malo sabrati.
Bogicevica
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 19 jul 2014, 10:41

corleone87 je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Ma kakav vise Bekric? Svaka njemu cast na svim dobrim igrama u ovom dresu, ali ko zna u kakvoj je formi. Pa bolje mi je istrpiti malog Sadikovica, ili nekog drugog klinca, nego da Bekric uzima njegovo mjesto i mrljavi po terenu kao prosli put. Ko zna u kakvoj je i on formi, ok voli Zelju, volim i ja i svi mi, pa sta sada s tim? Neka ova djeca igraju, to je Zeljina politika uvijek bila i to je to. Nemojte da ovu djecu vrijedjate kroz sezonu, jer ce biti sigurno i katastrofalnih utakmica, to je tako, mladost varira - mladost se uci, ali ce se sve to vratiti stostruko. Ovaj mali iz Bihaca, Nuspahic je izgleda odlican igrac, pustite se Bekrica, Zebe, Bogdanovica, to su sada sve igraci na zalasku karijere, koji traze transfere u klubove iz Makedonije, Uzbekistana, Azerbejdzana, da bi se zaradila koja para pred kraj karijere. Samo se nadam da ce se onaj Tomic malo sabrati.
Bogicevica
Ma znas na koga sam mislio.. u brzini sam pisao, vise me iritira ova prica oko Bekrica i Kajkuta, nije Zeljo nikada zavisio od jednog ili dva igraca.
Sport je lijek za tijelo i duh.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 19 jul 2014, 10:43

@storm_raider, bez obzira na sve, ja mislim da je poprilično jasno da bi Bekrić bio veliko pojačanje u ovom trenutku. To je ono što nam nedostaje u ovim jalovim nazovimo ih 'napadima' ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 19 jul 2014, 10:45

Anes pokazao da je dobar igrac pravo brz i sve samo mi se cini da je malo lagan na nogama.
Dole u Skopju je probao da simulira penal ali nije mu uspjelo,sa tribina se cinilo da je bio faul ali ipak sudija je procjenio da je simulacija i pokazao mu zuti karton.
Drugi put je sjajno prosao po strani i sjajnim driblingom izbacio njihovog beka i kad je krenuo prema golu ovaj ga je samo pokupio i bio je faul.
Bilo bi dobro kada bi vise minuta dobio u revansu.
Aleksandar Kosoric me je strasno pozitivno iznenadio :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: edinedin, Lekqqq1921, manijakba, seha77, TefalTava i 40 gostiju.