FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mislim da će biti izraženija želja kod igraca da postignemo gol.
U ovoj utakmici smo imali grešku što smo igrali sa jednim napadačem,a ubacivali sa strana pa se jiihova odbrana mogla fino postaviti.
Uvjeren sam u prolaz više nego ikad.
U ovoj utakmici smo imali grešku što smo igrali sa jednim napadačem,a ubacivali sa strana pa se jiihova odbrana mogla fino postaviti.
Uvjeren sam u prolaz više nego ikad.
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
-
- Kontakt:
samo spustiti loptu i razvlačiti ih u širinu...negdje će "puknuti" ...100%
-
- Kontakt:
Vi ako njiiih neprođete onda,onda neka se slobodno Ibrak i Selimović kupe iz Sarajeva,jer ono što smo sinoć imali vidjeti je sramota za BiH fudbal.Vi jednostavno nemate ništa.Sem Duljevića ,ama baš niko ništa.
Meni samo jedno nije jasnoo ,po kojoj osnovi dolaze igrači u jedno Sarajevo.Ja kako pratim pa ima li iti jedan da je bio igračina u svom klubu.Svi skoro kao igrali su nekad,ali ljudi jedan igrač Sarajeva mora biti glavni u svom klubu ili među glavnim pa makar neka je igrao u stotoj ligi.Kod vas dolaze igrači -ne ne nije mi jasno ali ako Sarajevo sad nešto ne uradi ,sa ovakvom podrškom,onda se moora zapitati kako ti igrači dolaze.ko stoji iza njih itd,jer stvarno kao vaš veeeliki fan ono sinoć je sramota.
Mislim da je u BiH bilo daleko boljih igrača, nego ovo što smo vidjeli dosad i ovo što smo sinoć vidjeli.
Meni samo jedno nije jasnoo ,po kojoj osnovi dolaze igrači u jedno Sarajevo.Ja kako pratim pa ima li iti jedan da je bio igračina u svom klubu.Svi skoro kao igrali su nekad,ali ljudi jedan igrač Sarajeva mora biti glavni u svom klubu ili među glavnim pa makar neka je igrao u stotoj ligi.Kod vas dolaze igrači -ne ne nije mi jasno ali ako Sarajevo sad nešto ne uradi ,sa ovakvom podrškom,onda se moora zapitati kako ti igrači dolaze.ko stoji iza njih itd,jer stvarno kao vaš veeeliki fan ono sinoć je sramota.
Mislim da je u BiH bilo daleko boljih igrača, nego ovo što smo vidjeli dosad i ovo što smo sinoć vidjeli.
odigrat cemo utakmicu sezone u norveskoj ako bog da... idemo na produzetke ili bez njih svakako... i ako ispadnemo nije kraj svijeta, idemo se bazirat na ligu i kup i lagano,,, uvisno je pricati sada ja jarane ne znam koga da kritikujem kod one njihove formacije 4 4 1 1, ljudi nam jedan sut osutali iz tolike zelje da im zabijemo taj **** gol... i sta ima veze ajd da su losi bili i ja bi ovdje pisao ovo ono.. pa jarane hajde uzmi svih 40 50 utakmica ovod predkola i nadji mi ekipu koja je 30 suteva na gol imala 17 u okvir pa i one sa malte san marina andore.... pa vidite i da su igraci plakali izgorili za pobjedom, jbg sta da se sada u cetvrtak ako bog da vrati svih ovih 30 suteva 17 u okvir i od tih 17 da ih nabusis ko sto ih je rosenberg nabusio... a hordi ce tzamo biti opet grmit ce sve na onom malom stadionu, jos manji teren... na njima pritisak... u stanju smo proci a ako bude srece i nafake proci cemo, igraci ce ginutti ko na hasetu i nek ginu svaku tekmu ovako niko im nece a reci i ocekujte ove hefte da ce spic doci!!!
ps: joksimovicu pasa o cemu ti pricas???? o kakvoj bruci i sramoti jesi li dobar???
ps: joksimovicu pasa o cemu ti pricas???? o kakvoj bruci i sramoti jesi li dobar???
Zadnja izmjena: Rule_hz, dana/u 18 jul 2014, 23:40, ukupno mijenjano 1 put.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
joksimovic je napisao/la:Vi ako njiiih neprođete onda,onda neka se slobodno Ibrak i Selimović kupe iz Sarajeva,jer ono što smo sinoć imali vidjeti je sramota za BiH fudbal.Vi jednostavno nemate ništa.Sem Duljevića ,ama baš niko ništa.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Imam osjećaj da je ovaj post bio namjenjen meni, ne znam jesam li u pravu.pao je napisao/la:Pojedinci kao da jedva cekaju nesto "lose" da se desi pa da mogu prosipati svoju negativu.ABd ako prodjemo a nadam se da hocemo, maksuz cu prvo uci na forum da vidim ko sta pise.Jer je ovdje puno licemjera i likova koji su kontradiktorni do bola.Samo u cilju da bi mogli doci i staviti smajlikao oni su bili upravu i ispali satro "pametni".
Jedva cekam uzvrat aBd!
Kao navijač Sarajeva uvijek našem klubu želim najbolje i uvijek želim da pojeđuju da igraju lijepo, da je klub kao klub funkcionalan. Što se u ovom periodu sve poklopilo.
Nikad mi nije namjera prosipati negativnu energiju, nego sam mišljenja u svemu treba biti umjeren.
Svjedoci smo da nam se u posljednje vrijeme naše velike najave uvijek obiju o glavu. Pa smo zbog tih najava bili predmet ismijavanja na press konferencijama ("Neki misle da su šampioni svemira nakon nekoliko pobjeda"). Prije su iz uprave u seprembru bili sigurni da osvajamo trofej, pa su sad priznali da su se ujedali za jezik.
Na ovoj temi su neki u januaru predviđali šetnju ligom, pa u aprilu prizivali administraciju da očisiti provokatore....
Kada su dovedeni Purić i Barić bilo je priče da su najbolji igrači došli u Sarajevo, a sad bi da ih otjeramo... Idemo iz krajnosti u krajnost.
To što sam ja mišljenja da nećemo svoj kvalitet pretvoriti u dobar rezultat znači da se ne smijem radovati ako bude suprotno?
@mma_hz
Vjerujem stručnom štabu, i znam da će učiniti sve da prođemo, ali mislim da to neće biti dovoljno protiv još jednog, ali sad duplog, bunkera..... E ljudi moji niko sretniji od mene ako pogriješim.
@joksimoviću
Šta li si ti gledao?
Joksimovicu 

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
- Kontakt:
@joksimović...MOLIMO TE PRESTANI BITI NAŠ FAN...zapamti, MOLIMO TE
ama momci ne treba se uopste raspravljati sa manijacima jer ljudi uopste ne govore realno ja sam uvjeren da mi prolazimo dalje a i ako ne prodjemo to nije smak svijeta jer ovo je tek pocetak a nista se nemoze stvoriti preko noci ovim igracima treba dati punu podrsku nasoj upravi davati takodje punu podrsku a rezultati ce da dodju sigurno....sto se tice sinosnje utakmice ja sam misljenja da mi nemamo napadaca da nam pod hitno treba jedan napadac ali vijdet cemo kako razmisljaju u upravi....ali poreci se nemoze veliki napredak u nasoj ekipi i igri igrali smo super po meni dva najlosija igraca su okic i bilbija okic kao krilo nijedan prodor nijedna upotrebljiva lopta nista a bilbija
......a dzemo ljudi onako se ubacuje lopta da smo imali centarfora iskoristio bi jedan od onih ubacaka a puzigaca se trudio ali centarsutevi
radovac cimirot
stojcev bice bolje u norveskoj ne sumnjam ostali svi
...i uvjeravam vas u norveskoj cemo ih dobiti inace sam pesimista u zivotu ali sad sam kao nikad veliki optimista.....i jos nesto zabit ce ga bilbija samo da znate a dulja ce od prve minute umjesto okica

Samo Sarajevo
-
- Kontakt:
čvrsto vjerujem da će biti požrtvovana igra kao i sinoć kada u jednom dijelu tekme (1pol) desetak min nisu ni prešli centar. Naravno, loptu treba spustiti i pokušati ih izvuči. Volio bih da i oni malo napadnu jer bi nam to ostavilo više prostora u njihovoj zadnjoj liniji. Ako su mangupi...neka napadnu
Moje neko misljenje, ko zeli citat, nek procita.. Uglavnom, koliki god da sam fanatik, objektivno cu pisat.. Dzeni ni rijec ne treba prigovorit, sramota bi bila, poslije svega.. Bilbiji nije mjesto u prvoj ekipi.. Hvala njemu na borbenosti, na pozrtvovanosti, ali nema golova, sto mi je, kao i svima, najbitnije.. Velkoskog u spic, dulja lijevo i to je to. Smatram da cemo dosta problema s tim rijesiti.. Tatko i Dupi odlicno rade, zao ce mi bit ako Tatko ne bude u funkciji u cetvrtak.. Protica od prve akoBogda.. Ako ne bude islo, vadi ga na poluvremenu i to je onda rijeseno.. Mislim da je Milosu bio samo los dan, a i dosta su se protivnici fokusirali na njega.. Radovac i Cimi odlicno rade svoj dio posla.. Uglavnom, ne gubim vjeru u nasu ekipu.. Siguran sam u prolaz akoBogda.. Samo naprijed !! Glavu gore !!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
fcsforever je napisao/la:čvrsto vjerujem da će biti požrtvovana igra kao i sinoć kada u jednom dijelu tekme (1pol) desetak min nisu ni prešli centar. Naravno, loptu treba spustiti i pokušati ih izvuči. Volio bih da i oni malo napadnu jer bi nam to ostavilo više prostora u njihovoj zadnjoj liniji. Ako su mangupi...neka napadnu
ma cisto sumnjam brate i oni su svjesni da bi ih raznijeli da se sekundu otvore vjeruj mi i oni znaju da nas mogu na ovaj fazon proc samo, nismo mogil kroz sredinu bunker show dalekometrski udarci nisu uncikoviti bilbija daleko od 16rca krila su pokusala i kad udju u 16 kako ces loptu dat nekom njih 10 u svom 16rcu ubacaji su isli uz nadu da ce oji proci... za nadat se da ce gore kisa padati jos plastika lopta ce brza biti... i budi uvjeren formaciji 5 4 1 kod njih!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
premije su obećane još kada smo saznali da igramo sa njima. Juče su samo podebljane za nekih 20%. A nisu bile ni zanemarljive i bez ovog podebljavanja. U večini klubovs PL...to je plata prvotimca. Znači..recimo..2 milje "po glavi" ...prvih 11
Ma šta bolan plata...i plata i doprinosi

-
- Kontakt:
slažem se rule..i meni smrdi na hebeni 5-4-1...a ovaj zadnji je na 35m od gola. Znači, vrlo lahko, nešto kao sinoć.
Ps...neka raja sa Čvile idu rego...njih oko 20. Danas me pitali..hoću li. Jbg...nemam još godišnji, tek od 2 sept. A išo bih milion %
Ps...neka raja sa Čvile idu rego...njih oko 20. Danas me pitali..hoću li. Jbg...nemam još godišnji, tek od 2 sept. A išo bih milion %
-
- Kontakt:
Žao mi je ako si se ti možda pronašao ovdje,ali to da prestanem biti vaš fan poslije tebe možefcsforever je napisao/la:@joksimović...MOLIMO TE PRESTANI BITI NAŠ FAN...zapamti, MOLIMO TE

P.S.Sinoć je u mom društvu bilo i manijaka ,samo da znaš i svi smo navijali za vaas ,ali eto još jednom se pokazalo da kod nas samo prolaze sponzorski igrači-argument si vidio i gledaš svakodnevno.
Još kad pročiatm Jamak kaže na probi u Poljskoj-majko moja mila ,putuem svijetom ali da iz jednog Želje igrač standardan ide na neku probu -sve nam kaže samo koliko se naša liga cijeni-a opet razlog leži u tome što naši klubovi već u drugom kolu ispadaju.Samo se nadam da će jednom neko u ovoj državi shvatiti,da kvalitet ma ko on bio mora da igra za jedan renomirani klub,a ne PARE.
-
- Kontakt:
eto može radi mene...SAMO PRESTANI BITI NAŠ FAN...MOOOLLLIIIMMM TEEE
Igrače im dovodi Sir.Abdulah Ibraković ili ti ga Napadački fudbal kako su ga navijači Sarajeva i Željezničara prozvali dok je bio trener Slobode.Osim toga prozvan je još i Ublehom,Prevarom od trenera i slično.Najednom Ibraković prelazi u Sarajevo na mjesto sportskog direktora ( ispravite me ako griješim ) i postaje Adriano Galiani.
Trenutno korisnika/ca: Ferroviere1987 i 26 gostiju.