bad_boy je napisao/la:To i ja mislim za Sarajevo,oni su danas izgubili,ima jos do kraja prvenstva mozda u narednom gostovanju dobiju,a ne danas izgubili ko da su izgubili u zadnjem kolu,ja sam navijao za Sarajevo u evropskim kvalifikacijama i uvjek cu za nase klubove navijat,bez obzira bio on Sarajevo,Zeljo,Zrinjski itd.al uprava i igraci su ih izigrali,davajuci im laznu nadu pred mec.zmajce je napisao/la:Sarajevo je, ipak, klub koji je Evropi predstavio naš poslijeratni fudbal. Kakav god da je taj fudbal. Ne treba ovdje pisati kao da je sa Sarajevom gotovo. Pa svakom se desi da izgubi jednu utakmicu. Nemojte zezat. Ne postoji klub u državi kojeg Sarajevo ne može pobijediti. (Nisam navijač Sarajeva ali valja priznati, ko hoće pravo da govori,gigant je to za naše uslove) Meni je Sarajevo simpatičan klub i radujem se svakom njegovom uspjehu osim kad igra protiv Zvijezde iz Gradačca.bad_boy je napisao/la:Iskreno,Sarajevu je najbolje da se okrenu sljedecoj tekmi,ovu ste izgubili od spremnijeg protivnika od sebe,posteno smo vas pobijedili,imali ste svoje sanse mi svoje,o incidentu necu da pricam,zasto sad ne napadnete trenera,Skoru i Alaima,koji su vam obecavali 3 boda u Tz,a vidjeli smo kakav smijesan Alaim primi go,trener i igraci su vas nalozili da ce dobiti u Tz,pa ste se toliko nadali o pobjedi,al priznajte Sloboda je bila bolja i spremnija,ima nove igrace i trenera,dok vasa uprava i trener nisu nikog kupili,vec su vam poslali Handzica iz Poljske.Nisam se danas ni jednom na ovoj temi hvalio pobjedom Slobode,jer necu da provociram,a ne kao sto su pojedinci,navijaci FK Sarajevo odmah na temu Slobode i pisali sve i svasta,jel takonadam se da ima i jedan fer navijac Sarajeva da misli ovako kao i ja,igraci i trener su vam dizali adrenalin i na kraju zeznuli,zasto njih ne pljujete?
Nece reci: "idemo da izgubimo".Razmisli malo.