FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fcsforever
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fcsforever » 18 jul 2014, 21:45

pa to i govorim..malo opšrnije..
Nego, saznao sam da su premije igračima povećane za nekih 25%...samo da prođu ove Norge

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 18 jul 2014, 21:49

Ja ne znam ko moze reci da smo igrali lose, da smo razocarali, da je Dzeno nezreo i td.... Ko to govori, neupuceni, sasvim sigurno. Da je kojim slucajem poa go u prvih pola sata bilo bi preko 5 golova, i onda bi svi dizali u nebesa i igrace i Dzenu. Takvi su nasi kriticari, i zato nista nismo napravili vec godinama. Reci da je neko lose odigrao a imao 30 sutreva na utakmici, gdje ste vi vidjeli da ekipa napravi 30 suteva ???.... samo rijetke ekipe, a pri tome im protivnik osuta 1 u gol i da.... To je spet dogadjaja koji se desi jednom u 10 godina, al boze moj zivot ide dalje. Siguran sam u prolaz, jer sigurno mozemo dati barem 2 gola, i tako proci dalje :)

AdiFKS
Kontakt:

Post Postao/la AdiFKS » 18 jul 2014, 21:50

Nevjerovatno je za nasu ligu, a i vecinu regiona, kakve uslove, primanja, premije imaju nasi igraci. E ako ne prorade e onda ga jb. :mrgreen:
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -

"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 18 jul 2014, 21:54

AdiFKS je napisao/la:Nevjerovatno je za nasu ligu, a i vecinu regiona, kakve uslove, primanja, premije imaju nasi igraci. E ako ne prorade e onda ga jb. :mrgreen:
A to je sve za europu talašika, pa čak i za Norvezane.Nisu talentovani i ludi za fudbal kao mi ali su im plate, premije 5 puta vece nego kod nas, o infrastrukturi da ne govorim.

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 18 jul 2014, 21:57

samosarajvo je napisao/la:
AdiFKS je napisao/la:Nevjerovatno je za nasu ligu, a i vecinu regiona, kakve uslove, primanja, premije imaju nasi igraci. E ako ne prorade e onda ga jb. :mrgreen:
A to je sve za europu talašika, pa čak i za Norvezane.Nisu talentovani i ludi za fudbal kao mi ali su im plate, premije 5 puta vece nego kod nas, o infrastrukturi da ne govorim.
o standardu zivota da ne pricam ovdje si sa 5000 goospodin na kvadrat

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 18 jul 2014, 21:58

Da se ratumijemo..tek smo se digli ali na koljena. Ali i to je dovoljno da budemo svjetlosnu god ispred 99% naše lige tj klubova. Mislim isključivo na finansijski, marketinški, organizacioni momenat. Onog trenutka kada stanemo "na noge" bićemo u grupama, najmanje LE. Ni to nije daleko...najkasnije do 2016.

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 jul 2014, 21:58

rammstein je napisao/la:
samosarajvo je napisao/la:
o standardu zivota da ne pricam ovdje si sa 5000 goospodin na kvadrat

Ima li kakavih novih informacija,legendo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 18 jul 2014, 22:01

Ode vam ba Ramo na godisnji odmor,da se plackaa.
1946

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 18 jul 2014, 22:02

aaa evo mog rame..go ahead munjo...ja sam bio gore danas, imali su trening a nije bilo planirano

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 18 jul 2014, 22:03

Mi u Norveskoj moramo dati gol u prvom poluvremenu kako znamo inace kako bude vrijeme prolazilo onda ce biti sve teze i teze,i umor i nervoza i onda bojim se da bismo izgubili kao sinoc dok ako uspijemo u tome da povedemo 'na vrijeme' onda imamo ogromne sanse za prolaz dalje
Pyro is not a crime !

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 18 jul 2014, 22:13

Vjerovatno: Kovačevič IN...Tatko će malo pauzirati radi nategnutih ligamenata..
Dulja...IN....Bibi OUT
Krste na špica..
Ako im zabijemo u prvih 20 min..utrpaćemo minimalno još jedan

macahz
Kontakt:

Post Postao/la macahz » 18 jul 2014, 22:18

fcsforever je napisao/la:Vjerovatno: Kovačevič IN...Tatko će malo pauzirati radi nategnutih ligamenata..
Dulja...IN....Bibi OUT
Krste na špica..
Ako im zabijemo u prvih 20 min..utrpaćemo minimalno još jedan
Ne mogu da cekam utakmicuuu :OOO... al proci ce vrijeme ko bljesak kremena, hahahah... zavrsavam seminarske, popravni ispiti preko galve, tako da htio ne htio vrijeme proleti, i eto nam tekme, barem meni, ne znam kako vi iscekujete.
A sa ovom postavkom sigurno dajemo gol, a vidi se na Bilbiji da su mu teske noge jos uvijek, sugurno je jako radio, da nadoknadi pola godine ne igranja, tako da ce kako sezona bude odmicala sugurno biti bolji. :)

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 jul 2014, 22:21

Head je napisao/la:Ode vam ba Ramo na godisnji odmor,da se plackaa.
il mu jos nije aktiviran acc na infu :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 18 jul 2014, 22:26

E sad hajmo biti malo iskreni. Večina nas je bila na tekmi...jel tako..a jeste li onda primjetli da je Bilbija za sebe u večini slučajeva "vezao" njihova 2 jablana !!!
Na taj način je ostajalo više prostora za Velkoskog ili ulet sa krila Okića ili da probije Stojčev kroz sredinu .
Neče momka gol i to je činjenica..zaslužuje "odmor"...ali , možda je i ovo bio dio taktike pa ga ne treba previše kritikovati. Bilo je ...i ne možemo se vratiti i zabiti. Pred nama je odlučujućih 90 min sa (po meni) potpuno drugačijom taktikom

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 18 jul 2014, 22:27

Pa kako majkumu, kako :cry: :cry: , ne zabijemo li ga u prvom znaci u drugom ne treba ni izlazit na teren :cry:
A nama ljudi uvalise 5 minuta prije kraja :cry: Odkuda takva razmisljanja, eto otkuda izbijaju samo da mi je ga znat... Real ga zabije u nadoknadi pa osvoji titulu, ali mi nismo Real, mi mozemo samo igrat poluvrijeme, mi ne znamo vise od toga ili padamo kolektivno...

Ma znam, razumijem donekle sta se hoce reci, ali imamo mi i iskusnih igraca, pa neka su neki i mladi i bez nastupa u eu, isti taj Haugesund je debitant, pa i oni su zabijali i pored nas dobili Airbus golom u nastavku susreta.
Znaci mi ako zabijemo 2 gola u prvom pol. nema teorije da do kraja ispustimo aktivan rezultat
Nemojte ba toliko ici u krajnost, ohanite malo ;)

Sinoc smo mogli i po prikazanom trebali slaviti u hendikepu, da smo dobili bilo bi sve med i mlijeko, ali posto nismo jer neke lopte koje su mogle/trebale zavrsit u njihovoj mrezi, sad smo limitirani, nemocni protiv bunkera, nemamo ideje itd.
I meni se ne svidja Bilbija i njegova igra/uloga sta vec, ali on je sinoc imao odlicnih sansi, da je imao malo srece ovdje bi ga se uzdizalo u igracinu, ovako sad je vec po mnogim za klupe.
A kad je izisao, objektivno mi nismo imali vise onakvih sansi iz 1 pol. u kojima je on bio u glavnoj ulozi.
Bilo je nekih ali ne bas onakvih izrazitih.

Treba svemu strpljenja i vremena je rova ekipa nije napumpana igracima sa kojim bi isla npr. na plasman u grupnu fazu, da je tako, vjerujte da bi se Jajalo posto poto zadrzao, da bi se dovelo jos najmanje 2-3 za nase prilike super kvalitetna igraca itd. Cilj ove uprave i ekipe je 3. runda pretkola EL. Jasno receno.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 jul 2014, 22:54

Puno će lakše igrati ako "na vrijeme" poentiramo gore, međutim ni u jednom trenutku ne smijemo sumnjati u naš kvalitet koji posjedujemo. Da li krenuti odmah otvoreno od početka ili malo pustiti i njih da igraju a ne samo da se brane, ne znam, to nek struka odluči. Zašto se ne nadati da ćemo i mi u 85 minuti zabiti gol pa otići na produžetke. NIšta nije nemoguće. Igrači se ne trebaju predati, a ja vjerujem da i neće.

Moje je mišljenje da nećemo proći, ali samo moje i ne zelim da neko "prepisuje" od mene. Ja vjerujem stručnom štabu i igračima, i siguran sam da će dati sve od sebe, da li će to biti dovoljno vidjet ćemo.

Ono što bi malo trebali popraviti, ne samo za ovu narednu utakmicu nego inače, je tačnost pasova iz sredine prema krilima, i uvježbati centrirati iz prve a ne da svaku moramo prvo primiti pa se okrenuti pa centrirati, to protivnicima daje mnogo vremena da se postave.

pao
Kontakt:

Post Postao/la pao » 18 jul 2014, 23:00

Pojedinci kao da jedva cekaju nesto "lose" da se desi pa da mogu prosipati svoju negativu.ABd ako prodjemo a nadam se da hocemo, maksuz cu prvo uci na forum da vidim ko sta pise.Jer je ovdje puno licemjera i likova koji su kontradiktorni do bola.Samo u cilju da bi mogli doci i staviti smajli ;) kao oni su bili upravu i ispali satro "pametni".
Jedva cekam uzvrat aBd!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 18 jul 2014, 23:16

Ja nista nisam pisao,niti imam snage,citavu noc i dan razmisljam kako,zasto ni sada nemam odgovor,nemoguce da sam se sinoc bar 5 puta budio sa tim pitanjem u glavi,zabrinuo sam se za sebe bio najiskrenije

U sustini nisam razocaran,nego sam sjeban neznam ni kako da objasnim,ali apsolutno ova klapa ovi momci od prvog u klubu do zadnjeg u klubu zasuzuju svo postovanje,sad malo pricati o postavci igre o tome ko je bio dobar ko nije,sinoc oni koji su trebali da budu najbolji su bili najgori,i po meni je to kljuc poraza,mislim najvise na Stojceva koji je 0 dobio za sinoc od mene,no opet je smjesno da ja njemu nesto zamjeram boze sacuvaj,aplauz od mene svakako imaju...o centarforu jedino mi se neda pricati,teska tema,jednostavno nemam pozitivno misljenje za igru NB,previse prilika za premalo golova jednostavno ne nivo koji treba ovoj ekipi...no u globalu ja i dalje vjerujem da cemo proci,nesto sam siguran u 0-1 gore,neznam sto predpsotavljam da ce biti ista utakmica kao sinoc samo sto kontam da ce bar jedna uci,samo hrabo momci...bit ce to sve dobro :thumbup:
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 18 jul 2014, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 jul 2014, 23:17

hilmo je napisao/la:Puno će lakše igrati ako "na vrijeme" poentiramo gore, međutim ni u jednom trenutku ne smijemo sumnjati u naš kvalitet koji posjedujemo. Da li krenuti odmah otvoreno od početka ili malo pustiti i njih da igraju a ne samo da se brane, ne znam, to nek struka odluči. Zašto se ne nadati da ćemo i mi u 85 minuti zabiti gol pa otići na produžetke. NIšta nije nemoguće. Igrači se ne trebaju predati, a ja vjerujem da i neće.

Moje je mišljenje da nećemo proći, ali samo moje i ne zelim da neko "prepisuje" od mene. Ja vjerujem stručnom štabu i igračima, i siguran sam da će dati sve od sebe, da li će to biti dovoljno vidjet ćemo.

Ono što bi malo trebali popraviti, ne samo za ovu narednu utakmicu nego inače, je tačnost pasova iz sredine prema krilima, i uvježbati centrirati iz prve a ne da svaku moramo prvo primiti pa se okrenuti pa centrirati, to protivnicima daje mnogo vremena da se postave.
Joj Hilmo...vjerujes igracima i strucnom stabu al je tvoje misljenje da necemo proci--. :hmmmmm: :hmmmmm:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 18 jul 2014, 23:22

A ja baš suprotno od hilme, mislim da ćemo proči...pa makar na penale. Vjerujem ovoj ekipi, vjerujem i Dženi ..vjerujem da će svi zajedno nači recept da ih poraze i odemo u to 3 predkolo

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 24 gosta.