Treba ove dance pregaziti ko plitak potok, jaci jesu valjda ce se uigrat do tada
GNK Dinamo Zagreb
- Insect_terminator
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Koliko ljudi zele poraz dinama to je za
. Cak vas pocinjem zaliti koliko ste jadni u cijeloj prici. Evo onaj bbb livno je pravi covik (trebao bi biti neki obrazac ponasanja)..... reko je da ga nema tu dok se glava ne makne i stvarno ga nema, ovo ostalo je hrpa beskicmenjaka koja mora naglasavat svoj jad kao da se ne zna.
Treba ove dance pregaziti ko plitak potok, jaci jesu valjda ce se uigrat do tada
Gazi prciju ...Insect_terminator je napisao/la:Koliko ljudi zele poraz dinama to je za. Cak vas pocinjem zaliti koliko ste jadni u cijeloj prici. Evo onaj bbb livno je pravi covik (trebao bi biti neki obrazac ponasanja)..... reko je da ga nema tu dok se glava ne makne i stvarno ga nema, ovo ostalo je hrpa beskicmenjaka koja mora naglasavat svoj jad kao da se ne zna.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Maksimirski fukodrom.Nema 100 ljudi.Gdje su sad oni placenici sa sjevera koji bi "samo navijali za Dinamo"?Bit ce da Zdravko nije uplatio za prosli mjesec.Nema ni obitelji s djecom koje bi punile stadion,ali samo da nema tih zlocestih huligana.A "huligana" nema jer do daljnjeg nema organiziranog odlaska na utakmice pa pitam ja gdje su te obitelji?Ne pada cak ni kisa,nije prevruce i sta su ono jos upotrebljavali kao jadne izgovore...
Ne znam kako vi u Zagrebu ne idete gledati najbolji GNK Dinamo u povijestiSiamoNoi je napisao/la:Maksimirski fukodrom.Nema 100 ljudi.Gdje su sad oni placenici sa sjevera koji bi "samo navijali za Dinamo"?Bit ce da Zdravko nije uplatio za prosli mjesec.Nema ni obitelji s djecom koje bi punile stadion,ali samo da nema tih zlocestih huligana.A "huligana" nema jer do daljnjeg nema organiziranog odlaska na utakmice pa pitam ja gdje su te obitelji?Ne pada cak ni kisa,nije prevruce i sta su ono jos upotrebljavali kao jadne izgovore...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ne gledam pa da pitam igraju li Kerla i Armin Hodžić možda...ako igraju kako igraju?
hvala
hvala
Semper Fidelis
- Consigliere
- Kontakt:
FK Zalgirisfixator je napisao/la:ne gledam pa da pitam igraju li Kerla i Armin Hodžić možda...ako igraju kako igraju?
hvala
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
#godisnji odmoriOtelo je napisao/la:Ne znam kako vi u Zagrebu ne idete gledati najbolji GNK Dinamo u povijestiSiamoNoi je napisao/la:Maksimirski fukodrom.Nema 100 ljudi.Gdje su sad oni placenici sa sjevera koji bi "samo navijali za Dinamo"?Bit ce da Zdravko nije uplatio za prosli mjesec.Nema ni obitelji s djecom koje bi punile stadion,ali samo da nema tih zlocestih huligana.A "huligana" nema jer do daljnjeg nema organiziranog odlaska na utakmice pa pitam ja gdje su te obitelji?Ne pada cak ni kisa,nije prevruce i sta su ono jos upotrebljavali kao jadne izgovore...
#skupe karte
#neatraktivan protivnik
Vise ljudi prekoputa visi na klupicama u parku Maksimir.
ne mogu da vjerujem da sam ovo napisaoConsigliere je napisao/la:FK Zalgirisfixator je napisao/la:ne gledam pa da pitam igraju li Kerla i Armin Hodžić možda...ako igraju kako igraju?
hvala![]()
Semper Fidelis
Uništili su Slaven. Soudani odličan, baš kao i na početku prošle sezone. Krivo mi je zbog povrede Hodžića, ubjeđen sam da će biti veliko pojačanje za Dinamo. Na stranu sve probleme oko Mamića i borbe BBB, momak je zaista ogroman potencijal, u to budite uvjereni.
Soudani najbolje igra za vrijeme Ramazana. Prosle sezone su njegove partije uveliko oslabile nakon mjesec dana iako je i tad bio jedan od najboljih. Ne znam jel to slucajnost, al nadam se da jest i da ce sad bit fenomenalan cijelu sezonu.
Steta je sto se ti svi mladi talentirani igraci moraju razvijati pod raznim "strucnjacima" kao sto su Cacic,Jurcic,Zoki.Tako ih vecina na kraju ne dodje na onu razinu na koju su objektivno mogli.Neutral je napisao/la:Krivo mi je zbog povrede Hodžića, ubjeđen sam da će biti veliko pojačanje za Dinamo. Na stranu sve probleme oko Mamića i borbe BBB, momak je zaista ogroman potencijal, u to budite uvjereni.
dobar je soudani,ali realizacija mu je teški kriminal,da mu valja realizacija nebi igrao u dinamu
Evo analize Aalborga koga zanima:
Dinamo B - Hrvatski Dragovoljac 4-0
http://www.24sata.hr/nogomet/krenuo-din ... bio-376587
Ovi otpatci i juniori bi se mogli prosetat kroz 3HNL
http://www.24sata.hr/nogomet/krenuo-din ... bio-376587
Ovi otpatci i juniori bi se mogli prosetat kroz 3HNL
Šesti Portugalac u Maksimiru: W. Eduardo stigao na posudbu
Dinamo je dobio pojačanje u napadačkoj liniji. Iz lisabonskog Sportinga "modri" su doveli Portugalca Wilsona Eduarda, već 6. u Maksimiru. Boravit će na posudbi
Ako se u Newcastleu donedavno pričao francuski, u Dinamu bi trener Zoran Mamić trebao razmišljati o učenju portugalskog jezika. "Modri" su, naime, doveli šestu akviziciju s krajnjeg zapada Europe. Iz lisabonskog Sportinga u Maksimir stiže Wilson Eduardo.
Radi se o 24-godišnjem polivalentnom napadaču koji može igrati i na krilnim pozicijama, a Dinamo će ga dovesti na posudbu uz mogućnost otkupa ugovora nakon godinu dana.
- Radi se o izuzetno kvalitetnom igraču, brzom i konkretnom koji može igrati na nekoliko pozicija, tako da će biti veliko pojačanje za našu momčad - rekao je Mamić, a prenose Dinamove službene stranice.
Novi Eduardo u Dinamu većinu karijere proveo je upravo po posudbama. Seniorski nogomet počeo je igrati u Sportingu koji ga je slao na kaljenje u Real Massamu, Portimonense, Beiru-Mar, Olhanense te Académicu. Prošao je pripreme sa Sportingom te zabio četiri gola u četiri utakmice ovo ljeto.
- Odlično je što je odradio pripreme i dolazi spreman, a igra pozicije na kojima imamo manjak igrača zbog ozljeda Fernandesa i Hodžića, Soudanija koji nije potpuno spreman, a sada i problema koje ima Čop - dodao je Mamić.
Eduardo će liječnički pregled odraditi u ponedjeljak, nakon čega bi trebao odraditi i prvi trening s "modrima".
Osim donedavnog igrača Sportinga, u kadru Dinama još je pet Portugalaca: Ivo Pinto, Paulo Machado, Gonçalo Santos, Eduardo Carvalho te Ruben Lima.
Dinamo je dobio pojačanje u napadačkoj liniji. Iz lisabonskog Sportinga "modri" su doveli Portugalca Wilsona Eduarda, već 6. u Maksimiru. Boravit će na posudbi
Ako se u Newcastleu donedavno pričao francuski, u Dinamu bi trener Zoran Mamić trebao razmišljati o učenju portugalskog jezika. "Modri" su, naime, doveli šestu akviziciju s krajnjeg zapada Europe. Iz lisabonskog Sportinga u Maksimir stiže Wilson Eduardo.
Radi se o 24-godišnjem polivalentnom napadaču koji može igrati i na krilnim pozicijama, a Dinamo će ga dovesti na posudbu uz mogućnost otkupa ugovora nakon godinu dana.
- Radi se o izuzetno kvalitetnom igraču, brzom i konkretnom koji može igrati na nekoliko pozicija, tako da će biti veliko pojačanje za našu momčad - rekao je Mamić, a prenose Dinamove službene stranice.
Novi Eduardo u Dinamu većinu karijere proveo je upravo po posudbama. Seniorski nogomet počeo je igrati u Sportingu koji ga je slao na kaljenje u Real Massamu, Portimonense, Beiru-Mar, Olhanense te Académicu. Prošao je pripreme sa Sportingom te zabio četiri gola u četiri utakmice ovo ljeto.
- Odlično je što je odradio pripreme i dolazi spreman, a igra pozicije na kojima imamo manjak igrača zbog ozljeda Fernandesa i Hodžića, Soudanija koji nije potpuno spreman, a sada i problema koje ima Čop - dodao je Mamić.
Eduardo će liječnički pregled odraditi u ponedjeljak, nakon čega bi trebao odraditi i prvi trening s "modrima".
Osim donedavnog igrača Sportinga, u kadru Dinama još je pet Portugalaca: Ivo Pinto, Paulo Machado, Gonçalo Santos, Eduardo Carvalho te Ruben Lima.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Dok tata pravi atomski Dinamo hejteri iz slasticarne potpisuju nekakve peticije koje im nikad nece biti od koristi.
Hvala ti tata!
Hvala ti tata!
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
ma yebe se tebi ti imaš menadžersku agenciju....BigBigBang je napisao/la:Dok tata pravi atomski Dinamo hejteri iz slasticarne potpisuju nekakve peticije koje im nikad nece biti od koristi.
Hvala ti tata!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- gerdmuller
- Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:Dok tata pravi atomski Dinamo hejteri iz slasticarne potpisuju nekakve peticije koje im nikad nece biti od koristi.
Hvala ti tata!
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 02:52, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Bigbengboateng je valjda svaku temu na forumu barem jednom zatrolo 
- NeverGiveUp
- Kontakt:
BigBigBang je napisao/la:Dok tata pravi atomski Dinamo hejteri iz slasticarne potpisuju nekakve peticije koje im nikad nece biti od koristi.
Hvala ti tata!
Da se zbog prekomjerne glupoće daju banovi, ti bi bio prvi u redu.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.