FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la super » 18 jul 2014, 20:18

jahija je napisao/la:Ovi insajderi nemojte više molim vas ništa pisat više vam se svi smiju vašim informacijama, o pojačanjima, jel reče onaj neko da ako do sinoć Bekrić ne potpiše u inostranstvo da je danas naš igrač da danas potpisuje za nas jel tako i to kaže još 100 %, hahaha pa nije mi jasno kako to i dokle više sa tim lupanjem sa netačnim i neprovjerenim informacijama,. i ne treba nam uopšte više ako dosad nije došao.
ja sam napisao sta mi je juce rekao sad sta se desava dalje.........otom potom al stavis me na ignore i ne citas sta pisem jel ok
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

jahija

Post Postao/la jahija » 18 jul 2014, 20:19

super je napisao/la:
jahija je napisao/la:Ovi insajderi nemojte više molim vas ništa pisat više vam se svi smiju vašim informacijama, o pojačanjima, jel reče onaj neko da ako do sinoć Bekrić ne potpiše u inostranstvo da je danas naš igrač da danas potpisuje za nas jel tako i to kaže još 100 %, hahaha pa nije mi jasno kako to i dokle više sa tim lupanjem sa netačnim i neprovjerenim informacijama,. i ne treba nam uopšte više ako dosad nije došao.
ja sam napisao sta mi je juce rekao sad sta se desava dalje.........otom potom al stavis me na ignore i ne citas sta pisem jel ok
Znači da je on lažov, čim je to slagao slagat će i sve ostalo ako on određuje to onda je to lažovčina, i za sve nema tu ljubavi samo lova svaki tako, a druga je priča za narodne mase.Ja nigdje tebe u postu nisam pomenuo niti prozvao sam si se prepoznao, nisam taj tip da stavljam nekog na ignore, ili ignorišem u bilo kom smislu.
Zadnja izmjena: jahija, dana/u 18 jul 2014, 20:20, ukupno mijenjano 1 put.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 18 jul 2014, 20:19

Klubska stranica treba da bude jedina kojoj se treba vjerovati postali smo ko pitari.

jahija

Post Postao/la jahija » 18 jul 2014, 20:22

terabajt je napisao/la:Klubska stranica treba da bude jedina kojoj se treba vjerovati postali smo ko pitari.
Zbog toga što klub ne objavljuje redovne info, imamo ovo šta imamo ja nigdje na klupskoj stranici nisam pročitao da li je hadžiahmetović potpisao sa nama, na koliko i kad je to učinio, eto ako je to neko upratio nek mi kaže.

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 18 jul 2014, 20:24

jahija je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Klubska stranica treba da bude jedina kojoj se treba vjerovati postali smo ko pitari.
Zbog toga što klub ne objavljuje redovne info, imamo ovo šta imamo ja nigdje na klupskoj stranici nisam pročitao da li je hadžiahmetović potpisao sa nama, na koliko i kad je to učinio, eto ako je to neko upratio nek mi kaže.
prije 5 min nisi vjerovao insajderima zasto trazis info ;)

jahija

Post Postao/la jahija » 18 jul 2014, 20:25

super je napisao/la:
jahija je napisao/la:
prije 5 min nisi vjerovao insajderima zasto trazis info ;)
Ne treba mi info u vezi ovog slučaja nego zvanična stranica kluba u vezi ovog ne nešto ispod tepiha nikako info iz kluba ne dolazi do javnosti previše smo se učahurili šta misliš.Nisam napisao da ne vjerujem nego nisu pouzdane info i taj napadač famozni da dolazi iz ghane dosad bi stigao i to je 100 % bilo. :clap:

super
Kontakt:

Post Postao/la super » 18 jul 2014, 20:27

mislim da je mali potpisao bilo bi objavljeno na zvanicnoj kao za ostale,mislim da je samo prikljucen prvom timu i da je blizu potpisa

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 18 jul 2014, 20:28

Samo naprijed super pusti ove podje.batore
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

jahija

Post Postao/la jahija » 18 jul 2014, 20:28

super je napisao/la:mislim da je mali potpisao bilo bi objavljeno na zvanicnoj kao za ostale,mislim da je samo prikljucen prvom timu i da je blizu potpisa
To je već nešto, znači nije potpisan još je ničiji na leru. :thumbup:

jahija

Post Postao/la jahija » 18 jul 2014, 20:30

corleone87 je napisao/la:Samo naprijed super pusti ove podje.batore
Nisam ja ništa rekao ima finih info i obraduje se čovjek, ali brate ima i fula masovno po procentima je 50-50 pogađaj i promašaj, pa ni azira bolje ne pogađa kad gleda u kašike. :lol:
Nije ovo ništa loše ovo je moje mišljenje, jer bi volio da je tako, a nije i to me malo pogađa, opet jer volim da je moj klub jači i napredniji nikako drukčije. :thumbup:

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 18 jul 2014, 20:32

Joj sto ti je rec stav navijaca,100 ljudi i 100 razlicitih misljenja :)
One godine kad smo igrali protiv Sheriff-a drugo pretkolo prolaz nam je bio senzacija, a mi bukvalno napravili tad isti rezultat kao sto bi napravili sad ako prodjemo Makedonce. I preuzimanjem Sheriffovog koeficijenta moguci protivnici,nenositelji, u 3. pretkolu nam bili, osim Maccabija, onaj Aalesund i jos neki Poljaci, ne mogu sad svih da se sjetim. Al fakat svih 5 ekipa su bile a la Omonija, nominalno jaci od nas al prolazni.
Sad kad smo ponovo dosli u istu situaciju samo laksim putem zbog koeficijenta onda je odjednom (vecini) sve neka tragedija. Pa majka mu stara,sto onda igramo fudbal? Prosle godine oni Albanci ne znaju ni sami kako prodjose Pitare kad u iducem kolu ljudi izbacise i Ukrajince. A mi im se svi smijali koliko je ekipa losa.
Znaci,polako, utakmicu po utakmicu. Trener je tu da taktiku prilagodjava protivniku pa sta bude. Valjda se ovi Makedonci prodju pa onda muski na Kiprane. Lakse je i igrat kad nisi nekakav favorit.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 18 jul 2014, 20:43

jahija je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:Samo naprijed super pusti ove podje.batore
Nisam ja ništa rekao ima finih info i obraduje se čovjek, ali brate ima i fula masovno po procentima je 50-50 pogađaj i promašaj, pa ni azira bolje ne pogađa kad gleda u kašike. :lol:
Nije ovo ništa loše ovo je moje mišljenje, jer bi volio da je tako, a nije i to me malo pogađa, opet jer volim da je moj klub jači i napredniji nikako drukčije. :thumbup:
Pa onda se nemoj zaliti jarane.Sam ti je objasnio kakva je situacija sa Bekricem.Ja koliko sam upratio vecinom da tacne informacije tako da ako nekad ne dodje nesta kako je rekao ne zamjeram.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

plavipatriota
Kontakt:

Post Postao/la plavipatriota » 18 jul 2014, 20:55

pratim fudbal baš mnogo, pratim želju isto tako, ne znam otkad omonia posta real madrid u najboljim danima pa je ovoliki broj već spuštenih gaća? ovakav strah nije bio ni pred Plzen..
al prvo metalurg!

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 18 jul 2014, 21:08

plavipatriota je napisao/la:pratim fudbal baš mnogo, pratim želju isto tako, ne znam otkad omonia posta real madrid u najboljim danima pa je ovoliki broj već spuštenih gaća? ovakav strah nije bio ni pred Plzen..
al prvo metalurg!
Problem je sto ljudi imaju punu ekipu nekavih Spanaca,Portugalaca,Brazilaca.U ekipi imaju samo 4 Ciprana od toga je protiv Buducnosti u rvoj postavi igrao samo jedan.Mada i ja smtram da ukoliko prodjemo Makedonce imamo dobrih sansi sa Omoniom

http://www.****/utakmica/Qw2ivuuo/#postave;1

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 18 jul 2014, 21:15

@super samo naprijed...

Drugo kada smo dobili Lovcen da je njih proci, svjesni smo bili da imamo prosjecan tim, prosli smo ih. Imamo dobar rezultat iz MK, samo trebamo dati gol vise na Hadisonu i idemo dalje. Ako to uspjesno odradimo onda sijedi Omonija, neugodni Kiprani, ali sve je moguce, lopta je okrugla, sjetite se sinosnjih utakmica, da bolji ne pobjedjuju u utakmici. Sad bi neki i pojacanja, a posli smo s jednom drugom fudbalskom filozofijom, podmadjivanje. Eh sad, lijepo bi bilo proci i drugo i trece kolo, ali... Trebamo proci ove makedonce, jer ima jos 90min, a lopta je okrugla samo se fokusirati na njih, pa tek ostalo. Volio bi i ja vidjeti 2, 3 igraca u timu, sacekacemo jos malo, mozda nesto i bude. Iskreno za mene je uspjeh sa ovom ekipom i da prodjemo i Metalurg, a sve ostalo bi bilo previse. Zato spustite malo loptu na zemlju jer nama brzo porastu apetiti(zine guzi.ca), ali... znamo kako se to zavrsi. Nego u utorak svi na Hadison da odradimo svoje, a momci na terenu ce raditi svoje.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 18 jul 2014, 21:27

Evo npr neki iznenadjujuci rezultati kako u Europa ligi tako i u Ligi sampiona u ovom kolu

Rosenborg-Sligo Rovers 1:2
Kalju-Lech Poznan 1:0
FC Astana-Hapoel Tel Aviv 3:0
Linfield-Aik 1:0
CSKA Sofia-Zimbru 1:1

Liga prvaka

BATE-Skenderbeu 0:0
Legia-St.Patriks 1:1
Dinamo Tbilsi-Aktobe 0:1
Malmo-Ventspils 0:0

Ako su ove neke ekipe mogle izvuci povoljne rezultate pred revans,onda ne vidim uz dobru igru i dozu srece zasto ne bi i mi mogli izaci na kraj sa Cipranima naravno ukoliko prodemo Makedonce.

MrRiccoli
Kontakt:

Post Postao/la MrRiccoli » 18 jul 2014, 22:39

http://fkzeljeznicar.ba/prvi-tim/igraci/" onclick="window.open(this.href);return false; .... moram pohvaliti ovo uredno ažuriranje svega na stranici i što se počelo jako ozbiljno i profesionalno raditi i u tom segmentu, samo naprijed, vide se rezultati po fb stalno iskacu obavijesti i vijesti... svaka cast i stranica od strucnog staba sve lijepo uslikano sredjeno
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 18 jul 2014, 22:50

MrRiccoli je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/prvi-tim/igraci/ .... moram pohvaliti ovo uredno ažuriranje svega na stranici i što se počelo jako ozbiljno i profesionalno raditi i u tom segmentu, samo naprijed, vide se rezultati po fb stalno iskacu obavijesti i vijesti... svaka cast i stranica od strucnog staba sve lijepo uslikano sredjeno
Stranica nam je odlicna!
Uporedite je sa stranicama nekih drugih klubova pa cete se uvjerti.
Eh sad,problem je sto bi mi voljeli da citamo vise informacija o pojacanjima,o potpisima ugovora i sl. Medjutim,ne moze zvanicna stranica objaviti nesta sta se nije desilo,sta nije zvanicno.Ne moze objaviti da Amir treba potpisati ugovor.Kad potpise,objavice.Ne moze se pisati skim se pregovara o dolasku,skim se pregovara o odlascima i sl.
Bilo je komentara sta je sa Alibasicem,s ovim,onim.Puno igraca,kao Alibasic,dodje,proba ne prodje,oode dalje.Ko zadovolji ostane,potpise i to se zvanicno objavi.
Ako imamo kakvih prijedloga vezano za stranicu,treba slati na mail,sigurno to momak koji radi taj posao cita,i uvazice sve dobre prijedloge.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 jul 2014, 23:02

plavipatriota je napisao/la:pratim fudbal baš mnogo, pratim želju isto tako, ne znam otkad omonia posta real madrid u najboljim danima pa je ovoliki broj već spuštenih gaća? ovakav strah nije bio ni pred Plzen..
al prvo metalurg!
+1

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 18 jul 2014, 23:39

I da ono sto me posebno iznerviralo su korneri jer su sve baloni i to je toliko smorno bilo,raja se za kosu cupala,jedva dodjes do kornera i uzme Colic loptu i posalje balon iz kojeg ne mozes gola dati tri dana da ubacujes :cry:
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Google [Bot], Levin i 32 gosta.