FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Hilmo munjo...nisu oni Barca a nismo ni mi...ali smo za klasu bolji , pa nas mozemo nazvati Barca II. Oni ce pokusati da sacuvaju 0-1 a mi cemo pokusati da utrpamo 2. Hocemo li uspjeti , ostaje da se vidi...sve je otvoreno i pred nama je 90 min. Ja vjerujem da smo sposobni okrenuti ovaj negativan rezultat a "snagu" za takvo misljenje mi daje ona fakat pozrtvovana i dobra igra. Ima se tu napraviti par korekcija (jedna ce biti izgleda prinudna radi Tatkove povrede , ali nije jos 100% sigurno) i mozda i postavke igre ..na 4-4-2...spustiti loptu na zemlju i pokusati igrati bez centriranja na one njihove bandere. Vidio si i sinoc da su retardirani kada im dodjemo do 16 ..a islo sve po zemlji. Ima se tu dati i Stojcevu opomena za ono soliranje u pojedinim trenutcima i mozda Dzemici za ono vracanje lopte kada je u prvom pol bio nekoliko puta nadomak njihovog 16-ca ..pa je vrati skoro do centra.
Mozda krenemo i opreznije pa tako budemo isli na to da utrpamo bar jedan ..koji bi nam obezbjedio produzetke (nisam siguran u ovoj fazi jesu li produzetci ili odmah penali)...ali vjerujem u ove momke , kako god bilo
Mozda krenemo i opreznije pa tako budemo isli na to da utrpamo bar jedan ..koji bi nam obezbjedio produzetke (nisam siguran u ovoj fazi jesu li produzetci ili odmah penali)...ali vjerujem u ove momke , kako god bilo
Bilo je zvizduka ali to su navijaci na baterije. ( znaci mozda 10% i manje). Jedno 10 puta je na sjeveru zagrmilo " i kada tesko je " kasnije na istoku igrak sarajvo nema veze tako da nije istina.SarajlijaTM je napisao/la:Ne zelim da provociram i nemojte to shvatiti tako,ali svi govorite o aplauzu na kraju tekme. iskreno nisam vas gledao osim kad sam vidio da gubite 0:1,pa upalio da vidim jel greska textualnog prenosa,fkt nisam vjerovao,al nebitno.
Znaci odgledah do kraja i sve sto sam cuo na tv-u su salve zvizduka po zavrsetku utakmice.Mozda je poslje sta bilo drugacije ili je to vas istok ne znam,ali bas se dobro culo,a aplauza nigdje...
Btw.i ja sam misljenja da ce te pregaziti ove norvezane gore,ono malo sto vidjeh,oni veze nemaju...
I ja isto mislim. Treba otvoreno reci da MORAMO biti ofanzivni i rizikovati sa takvim stilom. U protivnom svakako otpadamo tako da nemamo izbora.High je napisao/la:Ne znam zbog čega ovoliko kukate. Pa više je bilo optimizma poslije poraza na Koševu od Dinamo Kijeva.
Plan da ih bombardiramo ubačajima bi trebalo prekrižiti jer su nas tu pojeli i tu nemamo šta uraditi ako su ti ubačaji iz igre; Bilbija nema šanse pored njihovih igrača iz odbrane što se tiče dugih lopti. O kornerima se već može pričati jer bi u tom slučaju Tatomirović i Dupovac mogli nešto uraditi. Meni samo nije jasno zašto naš trener nije promijenio nešto u drugom poluvremenu jer je bilo itekako vidljivo da im na taj način ne možemo ništa. Bilbija mora na klupu, sinoć su svi na zapadnoj tribini bili složni u tome i to je jednostavno tako. Da li će biti bolji ili gori poslije toga, ostaje da vidimo. Duljević zna igrati fudbal i sinoć se vidjelo da će valjati ovom timu.
Tamo se može pobijediti, ali nekom drugom filozofijom igranja od ove koju smo vidjeli sinoć.
Hilmo, poenta je da nam jedan go vraca stvari bar na pocetak a dva gola nas vode dalje. Jos jedan go mozemo i tamo primiti jer cemo biti jako otvoreni i to je prihvatljivo. Jednostavno ali nije lako za uraditi

A sto se tima tice zasto jos placamo Purica i Barica nisam siguran. A Bilbiju prodati negdje vani za sicu i super.
-
- Kontakt:
SarajlijaTM je napisao/la:Ne zelim da provociram i nemojte to shvatiti tako,ali svi govorite o aplauzu na kraju tekme. iskreno nisam vas gledao osim kad sam vidio da gubite 0:1,pa upalio da vidim jel greska textualnog prenosa,fkt nisam vjerovao,al nebitno.
Znaci odgledah do kraja i sve sto sam cuo na tv-u su salve zvizduka po zavrsetku utakmice.Mozda je poslje sta bilo drugacije ili je to vas istok ne znam,ali bas se dobro culo,a aplauza nigdje...
Btw.i ja sam misljenja da ce te pregaziti ove norvezane gore,ono malo sto vidjeh,oni veze nemaju...
Haj da ti vjerujem da nisi doso da provociras...ali onda ili dobro ne cujes ili ne vidis. Sjever je igracima pjevao sigurno 5 min a istok je uputio ogroman aplauz uz malo pjevanja
ma treba spustiti loptu sad na zemlju, mislim na nas navijace, i tu se slazem sa Hilmom, ne treba sad niti neke tenzije dizati a ni euforije, lako cemo itd !! svima nam je jasno sta je bilo sinoc, al sto prije skontamo da je proslo svima ce biti i bolje i lakse, bez obzira koliko se lose osjecali !! bitno je da smo kvalitetna ekipa, i da smo ove norvezane pa sigurno 70% vremena drzali na njihovoj strani i uz male korekcije koje ce Dzeno nadam se odraditi, mozemo se ali ponavljam mozemo se nadati povoljnom rezultatu !! niti mi mozemo odigrati jos jednu ovakvu tekmu bez gola, niti oni mogu drzati bunker sve vrijeme !! jedan gol sve mjenja, isto ko sto smo prosle godine protiv zrinjskog i celika u gostima odigrali vjerujem da tako mozemo i sad !!! samo pametni i hrabro !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Na tv-u su se fino culi zvizduci na kraju utakmice ali i prije kod rezultata 0:0... A navijaci samo kad bas neku jako zapjevaju, svakih 10, 15 min...fcsforever je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:Ne zelim da provociram i nemojte to shvatiti tako,ali svi govorite o aplauzu na kraju tekme. iskreno nisam vas gledao osim kad sam vidio da gubite 0:1,pa upalio da vidim jel greska textualnog prenosa,fkt nisam vjerovao,al nebitno.
Haj da ti vjerujem da nisi doso da provociras...ali onda ili dobro ne cujes ili ne vidis. Sjever je igracima pjevao sigurno 5 min a istok je uputio ogroman aplauz uz malo pjevanja
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Opet na svakoj stranici ove teme ugazim u ****. Opet.
opet strumfovi o Sarajevu, navijacima , Tanu itd !!! sta reci !!!
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Glup si.Baja_Zvjerka je napisao/la:Na tv-u su se fino culi zvizduci na kraju utakmice ali i prije kod rezultata 0:0... A navijaci samo kad bas neku jako zapjevaju, svakih 10, 15 min...fcsforever je napisao/la:SarajlijaTM je napisao/la:Ne zelim da provociram i nemojte to shvatiti tako,ali svi govorite o aplauzu na kraju tekme. iskreno nisam vas gledao osim kad sam vidio da gubite 0:1,pa upalio da vidim jel greska textualnog prenosa,fkt nisam vjerovao,al nebitno.
Nije bilo uopste zvizduka kod 0:0 nemoj da lazes. A na kraju je bilo kao sto sam rekao kod sipatizera ali ne kod navijaca.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Uzmi i pregledaj utakmicu, mozda je mikrofon bio bas kod simpatizera, daleko od navijaca na sjeveru koji nisu zvizdali...
A kuci vrijedjaj svoje...

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Za većinu ovog gore se slažem, pa ču samo prokomentarisati ovo boldirano.fcsforever je napisao/la:Hilmo munjo...nisu oni Barca a nismo ni mi...ali smo za klasu bolji , pa nas mozemo nazvati Barca II. Oni ce pokusati da sacuvaju 0-1 a mi cemo pokusati da utrpamo 2. Hocemo li uspjeti , ostaje da se vidi...sve je otvoreno i pred nama je 90 min. Ja vjerujem da smo sposobni okrenuti ovaj negativan rezultat a "snagu" za takvo misljenje mi daje ona fakat pozrtvovana i dobra igra. Ima se tu napraviti par korekcija (jedna ce biti izgleda prinudna radi Tatkove povrede , ali nije jos 100% sigurno) i mozda i postavke igre ..na 4-4-2...spustiti loptu na zemlju i pokusati igrati bez centriranja na one njihove bandere. Vidio si i sinoc da su retardirani kada im dodjemo do 16 ..a islo sve po zemlji. Ima se tu dati i Stojcevu opomena za ono soliranje u pojedinim trenutcima i mozda Dzemici za ono vracanje lopte kada je u prvom pol bio nekoliko puta nadomak njihovog 16-ca ..pa je vrati skoro do centra.
Jes da je Stojčev malo solirao, navikli smo mi na takve - uvijek smi ih imali

Druga stvar je Berberović, ja mu zaista ništa ne zamjeram, on je odigrao dobru utakmicu. E sad to vraćanje lopte nazad nije samo stvar Džeme nego i ostalih igrača koji su se u nekim trenucima slabo otkrivali i slabo kretali bez lopte, pa si prinuđen vratiti loptu nazad i nešto drugo pokušati.
Znači, možda jedan izmjena (izuzimajući to ako Tatko ne bude spreman), ili mala promjena u formaciji, malo više kretanja bez lopte i malo brža igra prema naprijed. Pa šta bude!
Da bilo je zvižduka i kod 0-0 ali su oni bili upućeni golmanu protivnika.
Zadnja izmjena: hilmo, dana/u 18 jul 2014, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Hoce li biti TV prenos iz Norveske?
Nema potrebe gledati utakmicu jer sam bio na istoj.Baja_Zvjerka je napisao/la:Uzmi i pregledaj utakmicu, mozda je mikrofon bio bas kod simpatizera, daleko od navijaca na sjeveru koji nisu zvizdali...A kuci vrijedjaj svoje...
Kazem ti opet da je bilo zvizduka manjine ali to nisu navijaci.
Navijaci su na kraju tekme pruzili podrsku prvo sa sjevera pa kasnije sa istoka.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ali onaj Cimirot, pa sta je ono majko moja. Hajde sto uzima lopte i sto ga ima svugdje, ali kad u prodor krene ne mogu ga zaustaviti.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Samo mu fali sut sa distance ..u par navrata je imao priliku fino osutati al to mu ocigledno nije jaca strana.-Sarajlijc@ je napisao/la:Ali onaj Cimirot, pa sta je ono majko moja. Hajde sto uzima lopte i sto ga ima svugdje, ali kad u prodor krene ne mogu ga zaustaviti.
FK SARAJEVO.
Brate ne znam zasto se raspravljas sa doticnim likom i samo sebe bezveze nerviras, samo se sjeti kakve je komentare imao o nasem klubu i navijacima pa ce ti sve biti jasno. Ne znam samo kako ima obraza da pise na ovoj temi.smnhz je napisao/la: Glup si.
Nije bilo uopste zvizduka kod 0:0 nemoj da lazes. A na kraju je bilo kao sto sam rekao kod sipatizera ali ne kod navijaca.
Mene su sinoć svi kolektivno razočarali. Jedinu prolaznu ocijenu može dobiti mali Duljević.
Realno, ako oni budu ovako igrali i kući (mada sumnjam) prosto ne vidim način da im strpamo barem taj 1 za produžetke (e čuj produžetke) a kamoli šta drugo.
Realno, ako oni budu ovako igrali i kući (mada sumnjam) prosto ne vidim način da im strpamo barem taj 1 za produžetke (e čuj produžetke) a kamoli šta drugo.

Zbog cega...ko te Bgt sinoc razocarao od 14 suteva naspram jednog njihovog..Krokodil je napisao/la:Mene su sinoć svi kolektivno razočarali. Jedinu prolaznu ocijenu može dobiti mali Duljević.

FK SARAJEVO.
-
- Kontakt:
Baja_Zvjerka je napisao/la:Uzmi i pregledaj utakmicu, mozda je mikrofon bio bas kod simpatizera, daleko od navijaca na sjeveru koji nisu zvizdali...A kuci vrijedjaj svoje...
Haj budi jednom iskren u zivotu..al ono bas jednom...pa nam odgovori..sta te boli taki bolan bio..vidis ovdje ti niko nije rijec reko za onih 5 milja protiv lovcena (eto nek je bilo 6 ..ali nije vise)..a samo zato sto ste stvarno NE INTERESANTNI i sto nas boli racku..za vas i vas bijedni klub koji umire od gladi i grca u dugovima. Zbog takvih ko ti..ona djecurlija se i bodu po gradu..al ti to ne znas jer si ti Kakanjski bacje
Trenutno korisnika/ca: boki86, Fudo, JuricaSpindl, MSOZ101, napoleon72, PapakIzSa, SamoDaKazeem i 68 gostiju.