Malo.DeeWa je napisao/la:City ponudio 220mil za messija.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Malo.DeeWa je napisao/la:City ponudio 220mil za messija.
Neymar i Suarez su radilice , Suarez pogotovo , al za Messija i Iniestu treba defanzivno igrati , i zato je Mascherano taj , jednostavno takvog igraca imati i ne igrati ga na prirodnoj poziciji je glupo.suhi je napisao/la:Ja mislim da ce biskvit tu igrati malo vise napred,al sigurno je maske mora igrati DMa ,jedino on moze pokriti defanzivno ovu trojicu napred.
suhi je napisao/la:Ja mislim da ce biskvit tu igrati malo vise napred,al sigurno je maske mora igrati DMa ,jedino on moze pokriti defanzivno ovu trojicu napred.
Transfer Cuadrada bi jedino imao smisla ako bi Lucho igrao ovakoFurymaker je napisao/la:Neymar i Suarez su radilice , Suarez pogotovo , al za Messija i Iniestu treba defanzivno igrati , i zato je Mascherano taj , jednostavno takvog igraca imati i ne igrati ga na prirodnoj poziciji je glupo.suhi je napisao/la:Ja mislim da ce biskvit tu igrati malo vise napred,al sigurno je maske mora igrati DMa ,jedino on moze pokriti defanzivno ovu trojicu napred.
"Sretan sam zbog toga što je Njemačka osvojila Svjetsko prvenstvo. Igraju nogomet od kakvog se Barcelona sve više distancira, a takvo mišljenje dodatno potvrđuje dolazak Suareza. On je sjajan nogometaš, ali mu je karakter težak", napisao je Cruyff u kolumni za De Telegraaf i dodao:
"Ne znam kako će njih trojica zajedno budući da su svi tip igrača individualaca. Potpisivanjem Suareza klub je potvrdio da više cijeni sjajne individualce od ekipe koja sjajno igra. Stil igre razvijen pod Frankom Rijkaardom i Pepom Guardiolom biva odbačen".
sad bi mi cak bilo i drago da mathieu dodje u barcu ako ce ovaj biit druga opcijaLillard je napisao/la:http://www.mundodeportivo.com/20140719/ ... 68330.html
Blind odmara u Barceloni, yebo sebe..
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic i 3 gosta.