FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

IlProfessore
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la IlProfessore » 18 jul 2014, 14:10

ZELJOx4xlife je napisao/la: Zbog odlaska na gostovanje :?
Ne samo zbog odlaska na gostovanje nego zato što bi bili na zemlji i znali bi da li da je očekivanje play offa suluda ideja, a neki veliki klub poput Maniza, PSV-a, Torina bi ispunio koševo, vjerovatno i više nego protiv Plzena i samim tim napunio klupsku kasu. A ovako, u slučaju ispadanja i ne daj Bože kakvog većeg poraza protiv Omonie krenulo bi standardno pljuvanje i vraćanje u realnost iz euforije kada nam ta slaba Omonia pokaže kako stvari stoje. ;)
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 jul 2014, 14:11

Kao, prvo, svi mi volimo ovaj klub, ali realno mi nemamo ni blizu kvalitetu da stvarno izadjemo na evropsku scenu, tj. da igramo grupnu fazu... Mi smo tu u rangu sa albanskim, crnogorskim, makedonskim klubovima yebiga, tuzno ali tako je...
E, sada, kad svakako nema nista od grupe, zar ne bi bilo bolje igrati protiv neke jace evropske ekipe u pretkolu. U gostima istrcati pred 30 000 engleza ili 40 000 holandjana, a puno Kosevo da ne spominjem. Ostaviti jos jednu uspomenu za sve kao sto je bio Newcastle. Ne treba ni pisati kakva bi materijalna korist bila od tog dvomeca. Ako vec ne mozes imati 6 jakih, onda barem dvije, ako nista...

Ovako, dobili smo Omoniju, puno neatraktivnijeg protivnika, meni u rangu sa Metalurgom, a s druge strane protivnika koji je za nas samo nijansu povoljniji od PSV-a ili Hulla... Nabijem na qurac ovaj zrijeb :x

Al, ajde, samo da u utorak sve prodje kako treba, pa cemo razglabati o kipranima... :kafa:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 18 jul 2014, 14:15

Hajde prvo da prodjemo metalrug,pa onda misliti na kiprane.
Malo sad gledam njihove rezultate,uglavnom u prvim pretkolima su dobijali klubove iz regiona I redovno prolazili,3 puta makedonce,2 puta crnogorce ,jednom rijeku,pa sa zvezdom na penale.
Poslije su I ispadali ali I znali prolazit do play offa 2-3 puta.
Uglavnom su ispadali nakon 2 ili u 3 pretkolu,od rumunskih,ukrajinskih ekipa,2 puta od salzburga.
Sigurno imaju bolje rezultate od nas.
Slican omjer snaga ko onda sa sherifom,s tim sto mi nismo bas dobra ekipa kao onda.
Steta ,ako bi mogli dovest nekog u slucaju da prodjemo,samo da malo realizaciju popravimo.
Nedopustivo je imat u timu samo jednog nspadaca.
Ali hajmo prvo u utorak slavit,pa onda nadat se necemu.ja sam uvihek optimista,bez obzira koliko mi igra naseg zelje je daleko od onog sto bi volio gledat.
Mada kad ovi norvezani onakvi sakati ofanzivno ,mogu nekog dobit,onda vsla moze I zeljo omoniu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 18 jul 2014, 14:16

FaraonTM je napisao/la:Ma čisto sumnjam da će biti ikakvih pojačanja osim eto ako Bekrić ne dođe. Jer u klubu su jasno rekli kakav je plan stoga ne vjerujem da će sebi skakati u stomak makar imali priliku i proći u Play-off Europa lige.
i prije 3 4 godine su rekli da plan liga prvaka do sada pa evo gledamo je ali na tv ,sve su to ublehari samo imaju kredita sa par titula pa im vjerujemo ,kad su mogli vratiti dug i krenuti od 0 (dzeko kes 1 milion ,bekric 450 e,visca 400,) tad su pojacavali tim i najavljivali trofeje sad odjednom podmladuju ekipu ,tesko je danas prodavati mlade igrace jer vecina koji treniraju fudbal su tatini sinovi inace obicni momci koji imaju talent radije ce u teretanu pa sa 3 km sa curom na kafu poslije u ovom vremenu ,one generacije sa dzekom ,stilom ,cocom ,ajdinom zericom ,zukanovicem nikad necemo imati to nek bude jasno ,na kartama su uzeli pola miliona kad je bilo raje po od 8 do cak 15 milja ona tekma sa borcem,poslovni prostori 15 20 milja kirije ,malih sponzora milion a nemaju feninga ,kako se radi sa mladim igracima dovoljno govori primjer malog alibasica koji je dosao godinu se vrtio nije usao minute i otisao a od jednog bajica recimo koji ce je imao sanse dosta nikad niko nista nije vidio osim gola rudaru ,vracaju se dugovi a za 3 god ce biti isti samo ce ovaj put biti druga imena colici ,dzurbuzovici ,bekrici,selimovici i tako u krug ,valjda kad se vracaju dugove i ide se planom ne prave se drugi a ovom timu se duguje sigurno bar 200 300 milja toliko o tome ,uglavnom sve su ovo ublehe koje se serviraju pa je zbog toga 1500 ljudi koji su bolesnici ,i ja sam sam taj bolesnik ali mi smo zeljo moramo uvijek biti konkurentni

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 18 jul 2014, 14:31

Letach je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Eto znamo da je pobjednik iz utakmice Omonia-Buducnost protivnik pobjedniku iz utakmice Zelieznicar-Metalurg.
I toje to.Hajmo se vratiti,za nas puno vaznijoj utakmici,ovoj u utorak. Ljudi,supljiramo o Omoniji bez potr
ebe,nemojte se furati ko kakvi pocetnici.
Negativnih primjera oko pocetnickog furanja hejbet.
Dakle,Metalurg je nas sljedeci protivnik a ne Omonia. Upamtite,Metalurg. U utorak.
Potpuno tacno. Ako ne prodjemo Makedonce, svejedno nam je , pa da makar dolazi Manchester United. Utorak je utakmica, Omonija je aktuelna tek nakon toga. I ja vjerujem da cemo mi igrati sa Omonijom, ali misli nam moraju biti usmjerene ka utorku, i Makedoncima. I ako Bog da, kada ih prodjemo, onda praviti planove za Kiprane, koji realno jesu jaki, ali nisu PSV, ili mozda Hull city. Fudbal je takav, ne mozemo u ovoj fazi takmicenja ocekivati da igramo protiv nekoga slabog. Utorak, lavor, Metalist, 15000 nalozenih ljudi koji ce bodriti nase fudbalere. To nam treba biti preokupacija. Zivjeli.
TAko je momci. Prvo proći Metalurg, pa onda idemo pričati o Kipranima. Raju ja shvatam priželjkuju ove jače timov zobg love, ali relano ako npr odigraš dobro protiv Omonije dole ne sumljam da će biti 20.000 i više u uzvratu. Newcastle se ne može ponoviti jer prvo ovo nije liga prvaka, a drugo i fudbalska euforija više nije kao prije 10-tak godina u BiH jer su svi itekako svjesni kvaliteta naših klubova tako da ni Hull ni PSV ne mogu privući puno KOševo. Tad se još onako iza rata kontalo da možemo biti na prijeretnom nivou. Ovako protiv Omonije, naravno ako prođemo Metalurg, imamo po meni fine šanse.

@cuspajz ovdje se sto puta pričalo (a sam sam to radio najmanje pet puta) zašto se ulagalo u ekipu prije par godina. Nemoj majke ti te priče koju po gradu prosipaju Žujo i kompanija. I tu LIgu prvaka je Žujo najavljivao a ne niko drugi ko je imalo realan.
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 18 jul 2014, 14:33, ukupno mijenjano 1 put.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 18 jul 2014, 14:32

Cuspajz je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ma čisto sumnjam da će biti ikakvih pojačanja osim eto ako Bekrić ne dođe. Jer u klubu su jasno rekli kakav je plan stoga ne vjerujem da će sebi skakati u stomak makar imali priliku i proći u Play-off Europa lige.
i prije 3 4 godine su rekli da plan liga prvaka do sada pa evo gledamo je ali na tv ,sve su to ublehari samo imaju kredita sa par titula pa im vjerujemo ,kad su mogli vratiti dug i krenuti od 0 (dzeko kes 1 milion ,bekric 450 e,visca 400,) tad su pojacavali tim i najavljivali trofeje sad odjednom podmladuju ekipu ,tesko je danas prodavati mlade igrace jer vecina koji treniraju fudbal su tatini sinovi inace obicni momci koji imaju talent radije ce u teretanu pa sa 3 km sa curom na kafu poslije u ovom vremenu ,one generacije sa dzekom ,stilom ,cocom ,ajdinom zericom ,zukanovicem nikad necemo imati to nek bude jasno ,na kartama su uzeli pola miliona kad je bilo raje po od 8 do cak 15 milja ona tekma sa borcem,poslovni prostori 15 20 milja kirije ,malih sponzora milion a nemaju feninga ,kako se radi sa mladim igracima dovoljno govori primjer malog alibasica koji je dosao godinu se vrtio nije usao minute i otisao a od jednog bajica recimo koji ce je imao sanse dosta nikad niko nista nije vidio osim gola rudaru ,vracaju se dugovi a za 3 god ce biti isti samo ce ovaj put biti druga imena colici ,dzurbuzovici ,bekrici,selimovici i tako u krug ,valjda kad se vracaju dugove i ide se planom ne prave se drugi a ovom timu se duguje sigurno bar 200 300 milja toliko o tome ,uglavnom sve su ovo ublehe koje se serviraju pa je zbog toga 1500 ljudi koji su bolesnici ,i ja sam sam taj bolesnik ali mi smo zeljo moramo uvijek biti konkurentni
Za one pare smo uzeli titule i meni dosta. Ove godine je takav splet okolnosti da s eima bruka para vratit htjeli mi to ili ne. Ako to uspiju odradit svaka im cast.
Consigliere je napisao/la:Ovako, dobili smo Omoniju, puno neatraktivnijeg protivnika, meni u rangu sa Metalurgom, a s druge strane protivnika koji je za nas samo nijansu povoljniji od PSV-a ili Hulla...
Ne slazem se sa ovim nikako.

Za ove postoji sansa da se opet nekako prodju dok bi nas ovi gore navedeni pobijedili sa par golova razlike. ljudi su jaci, brzi tehnicki bolji ma u svemu su bolji tako da daj Boze da mi prodjemo makedonce i ja vjerujem da ce i protiv Omonije biti kosevo poprilicno ispunjeno jos pogotovo ako budemo igrali prvu kuci.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 18 jul 2014, 14:32

Kako me nerviraju pojedinci pa to nije normalno...
Ok šteta je zbog gostovanja, ali neko kaže da smo dobili Torino ili ne znam ti koga pa da napunimo lavor...
Bi li ga napunili kad bi nam ljudi uvalili 7-8 komada u prvoj utakmici? Pa da bude k'o protiv Hapoela 5000 na lavoru...
Ovako imamo kakvu takvu šansu, jeste mala ali imamo je, nisu nepobjedivi. Čak i neki podnošljiv poraz bi bio dobar i za posjetu i za neku nadu u prolaz...

Ali PRVO I TO TREBA PONAVLJATI DO UTORKA, Metalurg mora pasti, znači izginuti moraju, ali moramo proći, navijači svi izvršiti neviđen pritisak sa svih tribina, znači moramo ih izluditi i postići gol što prije, bez neke nervoze i na terenu i na tribinama, ne stvarati pritisak našim igračima nego njihovim, mi to znamo kad hoćemo, a sad nam je šansa k'o nikad...

A onda o Omoniji...

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 18 jul 2014, 14:33

AC Omonija totalna nepoznanica za nas, ali prvo da prođemo Metalist.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

AsharaK
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la AsharaK » 18 jul 2014, 14:35

Elegant je napisao/la:AC Omonija totalna nepoznanica za nas, ali prvo da prođemo Metalist.
Metalurg*
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 jul 2014, 14:35

Cuspajz je napisao/la:
Ma sve ja to znam, ali situacija je takva da vjerovatno ne želimo nikoga dovesti, jer ako dovedemo nekoga opet ćemo imati iste dugove i gdje si bio nigdje, šta si radio ništa. Naravno, moglo bi se dovesti 2,3 igrača (te što si nabrojao) da je naopako ali zasad uprava i klub ne pokazuju neki interes za pojačanjima, vidjet ćemo u narednim danima da li ih je ovaj realno dobar/solidan žrijeb trgnuo.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 jul 2014, 14:37

Cuspajz je napisao/la:
Upravu si. Ti jesi bolesnik, samo druga vrsta bolesti je u pitanju.
DRUG NEBI TI PUNCA

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 jul 2014, 14:38

Letach je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Eto znamo da je pobjednik iz utakmice Omonia-Buducnost protivnik pobjedniku iz utakmice Zelieznicar-Metalurg.
I toje to.Hajmo se vratiti,za nas puno vaznijoj utakmici,ovoj u utorak. Ljudi,supljiramo o Omoniji bez potr
ebe,nemojte se furati ko kakvi pocetnici.
Negativnih primjera oko pocetnickog furanja hejbet.
Dakle,Metalurg je nas sljedeci protivnik a ne Omonia. Upamtite,Metalurg. U utorak.
Potpuno tacno. Ako ne prodjemo Makedonce, svejedno nam je , pa da makar dolazi Manchester United. Utorak je utakmica, Omonija je aktuelna tek nakon toga. I ja vjerujem da cemo mi igrati sa Omonijom, ali misli nam moraju biti usmjerene ka utorku, i Makedoncima. I ako Bog da, kada ih prodjemo, onda praviti planove za Kiprane, koji realno jesu jaki, ali nisu PSV, ili mozda Hull city. Fudbal je takav, ne mozemo u ovoj fazi takmicenja ocekivati da igramo protiv nekoga slabog. Utorak, lavor, Metalist, 15000 nalozenih ljudi koji ce bodriti nase fudbalere. To nam treba biti preokupacija. Zivjeli.
Teško da će biti toliko, 10 000 i to da bude žestoka furka a vjerovatno neće tako da je moja prognoza možda koju hiljadu više nego protiv Lovćena, 7,8 milja plafon.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 18 jul 2014, 14:40

Ljudi su zavrsili na 5. mjestu sezonu, 15 bodova iza sampiona, znaci ovdje ne govorimo o ekipi koja dominira domacim prvenstvom kao sto su bili Plzen, Maribor... Nisu oni vise strah i trepet kao sto su evenutalno bili prije par godina, moglo bi se to iskoristit. Ipak, ni ovaj Zeljo vise nije strah i trepet, ovo nije Zeljo koji je nizao same pobjede u domacem prvenstvu i imao na klupi igrace dostojne prva 3 mjesta u ligi. Po mom skromnom misljenju, trenutna Zeljina ekipa je najlosija od kako se Amar vratio i u skladu s tim treba i mastati o eventualnom uspjehu. Nas cilj bi u potpunosti bio ispunjen ako prodjemo Metalurga, sve poslije toga bi bio bonus, svaka pobjeda, nerijesen rezultat, a prolaz 3. pretkola da ne govorimo...
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

gavran
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la gavran » 18 jul 2014, 14:44

emirati je napisao/la:SRETAN 47 rodendan nasem sefu! zivio nam jos 100 godina
,malo je sto

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 18 jul 2014, 14:45

Do playoffa pa onda šta Bog da :cool:
Ja te volim, volim Željo..

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 18 jul 2014, 14:47

Cuspajz je napisao/la:
Prijatelju, vrata naseg Kluba su svima otvorena, pa tako i tebi, sto je Amar vise puta naglasio. Ukoliko imas mogucnost da u Klub doneses recimo 3 miliona eura za pocetak, bujrum donesi, ili jos bolje, ako imas veze u nekom velikom privrednom gigantu koji ce na nas dres staviti svoj logo za nekih milion eura po sezoni, ni to nije lose. Imali smo priliku zadnjih 5, 6 godina svake godine nesto uzeti, sada moramo malo popustiti, jer je situacija takva da se trosilo, a nije se zaradjivalo. Situacija je takva da se moras malo strpiti, sacekati sezonu, dvije da ovi mladji igraci stasaju. Nismo ni mi Bogom dani da svake godine imamo najbolji tim u zemlji, i da meljemo sve pred sobom, tako da je strpljenje sada najbitnije. Moze se uzeti kredit od banke, to nije problem, kupiti 5, 6 ili 10 dobrih igraca, koji ce uzeti pare, odigrati jednu sezonu u Evropi, i ostaviti nas u dugovima do guse. I ja sam Zeljin bolesnik, na svakoj utakmici izgubim glas, pojedem nokte, sto se i tebi sigurno desava, i boli me kad procitam nesto negativno, bilo na portalima ili u novinama, ali ovaj put koji su izabrali ljudi u upravi je najbolji. Za godinu, godinu i pol. imaces Zelju bez dugova, sa igracima iskusnijim godinu dana, a opet mladim, i perspektivnim. Nasa prava price tek pocinje, niko nam ne baca prasinu u oci, vec su nam naprotiv dobro otvorili oci. Para nemamo, imamo oprosten dio poreza koji polako ali sigurno vracamo, i imamo mlade igrace koji ce sa vremenom postati okosnica prvog tima, kraj ovih koji to vec jesu. I sa Stilicem, i sa Dzekom, i sa Dijalibom, i ostalim igracima, mi smo se 5, 6 godina borili za goli opstanak. Napravili smo gresku, jer nismo iskoristili sve one silne trofeje za privlacenje sponzora, a sada su tu ljudi koji je ispravljaju. Pomenuo si Bajica, koji je nas Mediteranskim igrama dao 6 ili 7 golova, bio na meti nekih puno bogatijih klubova, pa smo ga ostavili u Zelji. Govorimo o momku koji ima 20 godina, ne mozes ocekivato da po sezoni zabije 15 komada, jos je igrao mahom kao rezerva Hodzicu. Veliki je pritisak na tim mladicima, specijalno kad igras pred Manijacima, i najmanje sto im treba je negativna energija sa tribina. Samo podrzavati, nista vise. Treninzi su otvorenog tipa, ko god zeli moze doci da se uvjeri u njihov talenat jer ga imaju, samo je pitanje dana kada ce ga pokazati. Sto se Alibasica tice, taj momak je dosao u Zelju da se nametne, to mu nije poslo za rukom, i dobio je slobodne papire. Ne moze niko ocekivati da mladom igracu koji dobije sansu, treba jos neko da ga tjera da trenira vise od ostalih, da se trudi, to mora znati sam ukoliko zeli igrati u Zelji. to ti govorim, jer visim na Zeljinim treninzima, dodjem nesto kao inventar. Uz to, i da nam na kraju svega dodje neki "amidza" , "dajidza", "sestric" ili ko vec sa parama, treba neki period da se osvoji neki trofej. Ovako, kada se vrati ovaj dug, imaces pravi tim sastavljen od mladih igraca, spremnih da osvajaju trofeje. Za sve treba vremena, to je jednostavno tako. Dacu ti primjer Zeljine ekipe koju su pravili 5 godina, da bi ona nakon toga igrala polufinale Kupe Uefa. Sve je proces, ne moze nista prije vremena.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 18 jul 2014, 14:56

Stigli smo hairli iz Skoplja,sa navijacke strane uradjeno odlicno gostovanje,ali nije ovo tifo forum,pa necu o tome.Skoplje je prelijep grad.

Sto se tice Zelje.Ja cu samo reci preslikane utakmice kao one protiv Lovcena.Nista novo nisam vidio osim Nuhspahica od kojeg bi mozda moglo biti nesto.Imali smo jalovu incijativu bez puno pravih prilika tacnije bez ikako onih stopostotnih,znaci preslikana utakmica isto neki dejavu :mrgreen: stoperi su bili soldini s tim sto je Kosoric koji mi se cini kao pristojno pojacanje jednom ispao,ali se na kraju dobro zavrsilo.Ostali tu i tamo,standardno.Dado se spetlja kad treba gurnuti zadnji pas,Turkovic bez upotrebljivih lopti.Nije Nedo kalibar Are da sam sebi stvori sansu,ruku na srce.Hasanovic solidan,Tomic nista posebno kao i Stanic i Bucan koji je meni nas najopasniji igrac.Od izmjena Jamak standardno nas uvezao i bilo smo konkretniji s njim.Ako je rijeseno da ce ostati pod hitno momka ubaciti u prvih jedanaest(barem u europi) jer Jamak kakav god bio ima mjesta u puno jacem Zelji nego ovom da se razumijemo ;) e sad Nuhspahic je meni stvarno odlicno odigrao i za onaj period koji je proveo na terenu urtadio je vise od Stane i Bucana za ovih 270 minuta.Vidjet cemo kako ce to sve izgledat,ocekujem da dobije pola sata i na Kosevu,pa da vidimo kako ce to izgledat pred deset milja i vecim pritiskom.Po meni najsvjetlija tacka ove dosadne utakmice.

Sve u svemu ja sam zadovoljan rezultatom,mada mi sa dva igraca prema naprijed kvalitetna tipa Bekric,Zeba ili Ara,te sa Jamakom u prvih 11 vec bi rijesili pitanje pobjednika.

Metalurg je malo spremniji i hajde reci cu opasniji od Lovcena,ali vjerujte da je to bezveze ekipa od koje je bolji i ovaj nas Zeljo i stvarno bi velika steta i razocarenje bilo da od ovih ispadnemo.Na Kosevu ce to biti slicno kao sa Lovcenom vidjet cete samo je bitno na vrijeme pogoditi i dobit cemo dva razlike sigurno.

Omonia? Necu da komentarisem puno o tome dok se ne zavrsi Metalurg koji se ja najiskreniji nadam da prolazimo,ali treba igrace opustit sto je vise moguce jer barem meni ne bi toliko tragicno bilo ispasti kao sto je toj s Lovcenom,ali opet kad vidim kakav je Metalurg razocarao bih se u naseg Zelju.Klub koji nije bauk i od ovih pet po kvaliteti i najlosiji budimo realni.Druga je stvar sto je neatraktivan.Mi tu ne bi imali nista izgubiti i dole s bunkerom probat nesto...na kraju krajeva nemamo sta izgubit dobit cemo 130 milaj eura za to pretkolo i uz pozitivan rezultat u Nikoziji jos isto toliko od karata i reklame tako samo opusteno bacit se na Metalurg.

Mi ne smijemo zakazati sad.Treba nam deset milja strpljivih navijaca koji ce kontastantno navijati i bodriti Plave jer ocekujem tezu utakmicu nego onu s Lovcenom i upravo navijace koji ce biti presudan faktor.Tri pretkola i fina zarada je sasvim realna opcija :)
Zadnja izmjena: dimitrijevic, dana/u 18 jul 2014, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

teatar
Kontakt:

Post Postao/la teatar » 18 jul 2014, 14:59

Ovo je fakat presmiješno. I uvijek ista priča.
Želimo da igramo evropska takmičenja, al kad se primakne žrijeb, ne želimo nikoga od potencijalnih protivnika.
I kad se izvuku parovi radije bi igrali s nekim drugim zbog milion razloga.
Ne odgovara nam protivnik u slijedećem kolu, a ovo još nismo prošli.
Ali, i ako prođemo naravno, već u slijedećoj utakmici skidamo gaće.

Šta vi ljudi uopšte hoćete.
Fakat ne kontam.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 18 jul 2014, 15:00

Lovćen, Metalurg, Omnia. Bolji raspored nismo mogli poželjeti, ali nikako da sastavimo dva dobra.
NO PYRO NO PARTY

Tarantino
Kontakt:

Post Postao/la Tarantino » 18 jul 2014, 15:05

teatar je napisao/la:Ovo je fakat presmiješno. I uvijek ista priča.
Želimo da igramo evropska takmičenja, al kad se primakne žrijeb, ne želimo nikoga od potencijalnih protivnika.
I kad se izvuku parovi radije bi igrali s nekim drugim zbog milion razloga.
Ne odgovara nam protivnik u slijedećem kolu, a ovo još nismo prošli.
Ali, i ako prođemo naravno, već u slijedećoj utakmici skidamo gaće.

Šta vi ljudi uopšte hoćete.
Fakat ne kontam.
:lol: :lol: živa istina.
ali nema para,sve se rastalilo....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, Orvel, Proximic, svrakino1921 i 131 gost.