FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Cuspajz
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Cuspajz » 18 jul 2014, 13:47

FaraonTM je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:ovo je bezveze ekipa ova omonija samo smo mi prelosi pa je to problem ,da je ovo onaj zeljo sa bekricem i ekipom mlatnuli bi ovako ako prodzemo ispadamo ,jedan od boljih igraca im je onaj panj sto igrao za levski celo mali lazni brazilac sto ga je said budalom pravio ,ekipa tipa levskog imaju ime prenapuhani i preko 20 bodova su zaostali preko sampionom kipra .Svi pomislimo na ligu prvaka i nastup njihovog tima prije par godina i kontamo da je to slicno ali to su postigli jednom i nikad vise kao partizan npr,steta velika radi ne pojacavanja tima
Nisu oni ni nastupali u Ligi Prvaka nego APOEL. Mislim možda su i ušli ali APOEL je dogurao do 1/4 finala sa Real Madridom.
pod njihov tim mislim na ove kiprane jer su oni trube uvijek bili samo ih taj pojam vadi da im je jedan tim igrao u ligi prvaka pa se radi toga smatraju jakim i neugodnim,inace su trube jednom smo ih karali anartozisa prije 10 tak godina pa i ove cemo ,ocekujm prolaz protiv metalurga i onda 2 tekme iznad mogucnosti kao sa plzenom jer nam lezi kad smo vec ispali po raji :kafa:

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 18 jul 2014, 13:47

kakve ste vi pickice,pojedini ne zasluzuju da se predstavljaju kao navijaci najveceg nam kluba u drzavi :roll: uostalom prvo Metalurga moramo izbaciti pa da bi skinuli gace strasnim Kipranima
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 jul 2014, 13:49

Cuspajz je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
Cuspajz je napisao/la:ovo je bezveze ekipa ova omonija samo smo mi prelosi pa je to problem ,da je ovo onaj zeljo sa bekricem i ekipom mlatnuli bi ovako ako prodzemo ispadamo ,jedan od boljih igraca im je onaj panj sto igrao za levski celo mali lazni brazilac sto ga je said budalom pravio ,ekipa tipa levskog imaju ime prenapuhani i preko 20 bodova su zaostali preko sampionom kipra .Svi pomislimo na ligu prvaka i nastup njihovog tima prije par godina i kontamo da je to slicno ali to su postigli jednom i nikad vise kao partizan npr,steta velika radi ne pojacavanja tima
Nisu oni ni nastupali u Ligi Prvaka nego APOEL. Mislim možda su i ušli ali APOEL je dogurao do 1/4 finala sa Real Madridom.
pod njihov tim mislim na ove kiprane jer su oni trube uvijek bili samo ih taj pojam vadi da im je jedan tim igrao u ligi prvaka pa se radi toga smatraju jakim i neugodnim,inace su trube jednom smo ih karali anartozisa prije 10 tak godina pa i ove cemo ,ocekujm prolaz protiv metalurga i onda 2 tekme iznad mogucnosti kao sa plzenom jer nam lezi kad smo vec ispali po raji :kafa:
Istina.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 18 jul 2014, 13:49

Tkanton je napisao/la:Cekaj jel mi ostali nismo u toku ili ste vi vec prosli Metalurg, nemojte samo da bude ko Sarajevo
Ti nisi u toku.

Ljiljani87
Kontakt:

Post Postao/la Ljiljani87 » 18 jul 2014, 13:49

themaniaks je napisao/la:kakve ste vi pickice,pojedini ne zasluzuju da se predstavljaju kao navijaci najveceg nam kluba u drzavi :roll: uostalom prvo Metalurga moramo izbaciti pa da bi skinuli gace strasnim Kipranima
Baš ,
Ljudi mi još nismo primili gola u europi pa tako nećemo i od ovih, naravno ako prodjemo Metalurg
1921 !
05.06.1998

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 18 jul 2014, 13:50

voltron30 je napisao/la:
Tkanton je napisao/la:Cekaj jel mi ostali nismo u toku ili ste vi vec prosli Metalurg, nemojte samo da bude ko Sarajevo
Ti nisi u toku.
Ok samo pitam, sretno protiv kiprana

plavalokomotiva
Kontakt:

Post Postao/la plavalokomotiva » 18 jul 2014, 13:51

Sinoc smo se uvjerili da je sve moguce, svi su otpisali norvezane pa sta bi na kraju? Uzese pitare. Samo bunker igrati tamo pa sta Bog da, ali prvo da se prodju Makedonci :kafa:
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 18 jul 2014, 13:52

themaniaks je napisao/la:kakve ste vi pickice,pojedini ne zasluzuju da se predstavljaju kao navijaci najveceg nam kluba u drzavi :roll: uostalom prvo Metalurga moramo izbaciti pa da bi skinuli gace strasnim Kipranima
Jes vala.. U najmanju ruku kao da smo dobili PSG a ne kiprane.. Ne kontam samo iz kog se razloga prizeljkivao PSV, Torino i sl. kada su se neki usrali od kiprana..
BUDI ŽELJO !!!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 18 jul 2014, 13:53

De da prođemo Makedonce, kasnije će sve biti lakše ljudi. :-)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 18 jul 2014, 13:58

champions1921 je napisao/la:
Jes vala.. U najmanju ruku kao da smo dobili PSG a ne kiprane.. Ne kontam samo iz kog se razloga prizeljkivao PSV, Torino i sl. kada su se neki usrali od kiprana..
Zbog odlaska na gostovanje :?
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

Cuspajz
Kontakt:

Post Postao/la Cuspajz » 18 jul 2014, 13:59

na trzistu ima mali zec iz olimpika odlican igrac ,bekric ,nezz gdje onaj basara iz zrinjskog brz igrac dole se nije snasao ali malo su ga gurali na klupu pa mu se nije ni igralo ,moramo se pojacati bilo sta evo 3 igraca koja bi nam digla ekipu 30 posto minimalno a ne vrijede stotine hiljada ,obradovic napadac iz radnika je odlican isto bio nezz sta je sa njim

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 18 jul 2014, 14:02

Ma čisto sumnjam da će biti ikakvih pojačanja osim eto ako Bekrić ne dođe. Jer u klubu su jasno rekli kakav je plan stoga ne vjerujem da će sebi skakati u stomak makar imali priliku i proći u Play-off Europa lige.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 18 jul 2014, 14:02

Eto znamo da je pobjednik iz utakmice Omonia-Buducnost protivnik pobjedniku iz utakmice Zelieznicar-Metalurg.
I toje to.Hajmo se vratiti,za nas puno vaznijoj utakmici,ovoj u utorak. Ljudi,supljiramo o Omoniji bez potr
ebe,nemojte se furati ko kakvi pocetnici.
Negativnih primjera oko pocetnickog furanja hejbet.
Dakle,Metalurg je nas sljedeci protivnik a ne Omonia. Upamtite,Metalurg. U utorak.

ZahaKING
Kontakt:

Post Postao/la ZahaKING » 18 jul 2014, 14:05

A šta da se Đetići nalože i zabiju 3 komada dole? :urnebes:
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 18 jul 2014, 14:07

Hajde prvo da prodjemo metalrug,pa onda misliti na kiprane.
Malo sad gledam njihove rezultate,uglavnom u prvim pretkolima su dobijali klubove iz regiona I redovno prolazili,3 puta makedonce,2 puta crnogorce ,jednom rijeku,pa sa zvezdom na penale.
Poslije su I ispadali ali I znali prolazit do play offa 2-3 puta.
Uglavnom su ispadali nakon 2 ili u 3 pretkolu,od rumunskih,ukrajinskih ekipa,2 puta od salzburga.
Sigurno imaju bolje rezultate od nas.
Slican omjer snaga ko onda sa sherifom,s tim sto mi nismo bas dobra ekipa kao onda.
Steta ,ako bi mogli dovest nekog u slucaju da prodjemo,samo da malo realizaciju popravimo.
Nedopustivo je imat u timu samo jednog nspadaca.
Ali hajmo prvo u utorak slavit,pa onda nadat se necemu.ja sam uvihek optimista,bez obzira koliko mi igra naseg zelje je daleko od onog sto bi volio gledat.
Mada kad ovi norvezani onakvi sakati ofanzivno ,mogu nekog dobit,onda vsla moze I zeljo omoniu.
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 18 jul 2014, 14:07

1921.ba sajt je bio na tekmi, nadam se da su zabilježili navijanje manijaka, pa ono je bilo veličanstveno!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 18 jul 2014, 14:07

FKZ1921 je napisao/la:Eto znamo da je pobjednik iz utakmice Omonia-Buducnost protivnik pobjedniku iz utakmice Zelieznicar-Metalurg.
I toje to.Hajmo se vratiti,za nas puno vaznijoj utakmici,ovoj u utorak. Ljudi,supljiramo o Omoniji bez potr
Dakle,Metalurg je nas sljedeci protivnik a ne Omonia. Upamtite,Metalurg. U utorak.
Naravno kakva Omonija treba rijesiti Makedonce, valjda se na Kosevu nadje neko i da opali po njihovom golu.
U napadu smo veoma impotentna ekipa u ove prve 3 utakmice i nesto ne vjerujem da ce se mnogo sta promjeniti do utorka.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 jul 2014, 14:09

Virtu4l je napisao/la:Ma gledao sam ih protiv nikad lošije Budućnosti, dali dva gola iz dvije greške, tvrdi su do bola. Može se igrati protiv njih.
Hocemo li 0:1 0:0 ili 0:0 1:0 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Opet idemo avionom :njanjanja:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

emirati
Kontakt:

Post Postao/la emirati » 18 jul 2014, 14:10

SRETAN 47 rodendan nasem sefu! zivio nam jos 100 godina

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 18 jul 2014, 14:10

FKZ1921 je napisao/la:Eto znamo da je pobjednik iz utakmice Omonia-Buducnost protivnik pobjedniku iz utakmice Zelieznicar-Metalurg.
Potpuno tacno. Ako ne prodjemo Makedonce, svejedno nam je , pa da makar dolazi Manchester United. Utorak je utakmica, Omonija je aktuelna tek nakon toga. I ja vjerujem da cemo mi igrati sa Omonijom, ali misli nam moraju biti usmjerene ka utorku, i Makedoncima. I ako Bog da, kada ih prodjemo, onda praviti planove za Kiprane, koji realno jesu jaki, ali nisu PSV, ili mozda Hull city. Fudbal je takav, ne mozemo u ovoj fazi takmicenja ocekivati da igramo protiv nekoga slabog. Utorak, lavor, Metalist, 15000 nalozenih ljudi koji ce bodriti nase fudbalere. To nam treba biti preokupacija. Zivjeli.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: antibot, lakilone, Levin, Lynx, Stanceski, TefalTava i 48 gostiju.