Tek mi slijedi zabava na infu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Baja_Zvjerka je napisao/la:Imam i na infu account, ali je ovo sa drugog foruma...
Mnogo lakse bi nam bilo igrati protiv ove ekipe, zbog toga sto bi ovi za razliku od one ekipe igrali ofanzivnije tako da ta igra nama odgovara!Baja_Zvjerka je napisao/la:Jos su ljudi izveli pofino drugu ekipu protiv vas u takmicenju koje im nije izgleda ni bitno pored borbe za opstanak. Nadajte se da ce tako i ostati, pa da ovi najbolji nece igrati ni u revansu...
Nije ovo druga ekipaBaja_Zvjerka je napisao/la:Hilmo, hocu da kazem da su se ovi uspjeli odbraniti sa drugom ekipom i da ce im to biti puno lakse sa prvom u uzvratu. Ovi su katastrofa, ne mogu povezati 2 pasa, nikad gore u zivotu nisam gledao u zato je ogromna bruka,da se od njih ispadne. Vi sinoc ste imali neku inicijativu ali bez zavrsnice. Nije bila ni jedna 100% prilika, da kazes igrac oci u oci sa golmanom, nego sve sutevi sa distance koje je onaj 18-ogodisnjak branio kako je znao, a vidilo se da pojma nema...
Hajd mi objasni taj vas nepopravljivi poriv da visite na nasoj temi, da vam je NASE bruke preko glave, za savjetovanjem kakav pristup se treba imati, OCEKIVANJE da ce se trener mijenjati...jug-onostalgicar je napisao/la:volio bi da prodjete jer mi je na vrh glave da nas brukate protiv poluamaterskih ekipa ali pristup se mora promijeniti i naravno dovesti bolji trener sto i ocekujem ako ne sad onda na polusezoni...
MI cemo i gore biti bolji definitivno ali sanse za prolaz su 1%... A ja se nadam da cu pogrijesiti.nuerta je napisao/la:Iste komentare (tipa: "Ma prolazimo ovo, sinoc se vidjelo koliko smo bolji", "Bio los dan", "U revansu cemo ih razmontirat") sam citao u isto vrijeme prosle godine.
Tesko. Vrlo tesko.
hilmo je napisao/la:MI cemo i gore biti bolji definitivno ali sanse za prolaz su 1%... A ja se nadam da cu pogrijesiti.nuerta je napisao/la:Iste komentare (tipa: "Ma prolazimo ovo, sinoc se vidjelo koliko smo bolji", "Bio los dan", "U revansu cemo ih razmontirat") sam citao u isto vrijeme prosle godine.
Tesko. Vrlo tesko.
Meni je zao sto nismo pobjedili, ali ovo ispadanje (eventualno/sigurno) nece i ne smije ostaviti traga na igrace, trenera, navijace i upravu kluba.... Nastavljamo zacrtanim putem!!!
nuerta je napisao/la:Hajd mi objasni taj vas nepopravljivi poriv da visite na nasoj temi, da vam je NASE bruke preko glave, za savjetovanjem kakav pristup se treba imati, OCEKIVANJE da ce se trener mijenjati...jug-onostalgicar je napisao/la:volio bi da prodjete jer mi je na vrh glave da nas brukate protiv poluamaterskih ekipa ali pristup se mora promijeniti i naravno dovesti bolji trener sto i ocekujem ako ne sad onda na polusezoni...
Nevjerovatno.
champions1921 je napisao/la:E vala hilmo i ti pretjerujes.. Mozda bi vam sanse bile 1% da igrate protiv, recimo, Bazela ali protiv ovih imate bar 50-50% sansi..
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, Proximic, Tatamata1946, Varijantas8 i 41 gost.