FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

exbabilon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la exbabilon » 18 jul 2014, 11:36

Utakmicu nas vecina nije gledala, sta cemo pricat do revansa nego o potencijalnom protivniku u trecem pretkolu? :mrgreen:
Vazno je da igracima i strucnom stabu u glavi bude samo revans utakmica protiv Metalurga i to je to, o cemu cemo mi po forumu piskarat svakako nikad nije bilo vazno. Moglo bi jedno veliko evropsko ime doci na Kosevo u 3. pretkolu.. ;)
Zadnja izmjena: exbabilon, dana/u 18 jul 2014, 11:40, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 18 jul 2014, 11:37

Edin TM87 je napisao/la:Omonia i Molde su za nas Real realno... Samo ove 2 ekipe ne bih volio, jer ne bi imali sanse a ne bi neka posjeta bila kao recimo protiv Hulla ili Torina, PSV bojim se da bi nas ubili, a Nome ili Lech tu bi mogli igrat i imali realne sanse da prodjemo, al' sanse 1:6 da ih izvucemo i uz prodjemo Metalurg sto je primarno, jako tesko... Vidjet cemo poslije dzume :D
Bolje Omoniu,Molde,Lech ili Nome pa makar nešzo pokušat, a vjerujem da bi bilo raje pogotovo ako bi se prva igrala na lavoru!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 18 jul 2014, 11:40

Daj nam Hull. Tu su pare.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Rizzla
Kontakt:

Post Postao/la Rizzla » 18 jul 2014, 11:42

Bekric trazi 5000km platu sto mu ja mislim ne mozemo dat

bluesaa
Kontakt:

Post Postao/la bluesaa » 18 jul 2014, 11:43

Edin TM87 je napisao/la:Omonia i Molde su za nas Real realno... Samo ove 2 ekipe ne bih volio, jer ne bi imali sanse a ne bi neka posjeta bila kao recimo protiv Hulla ili Torina, PSV bojim se da bi nas ubili, a Nome ili Lech tu bi mogli igrat i imali realne sanse da prodjemo, al' sanse 1:6 da ih izvucemo i uz prodjemo Metalurg sto je primarno, jako tesko... Vidjet cemo poslije dzume :D
tako je momcinooo, nek bace ovaj lech to je to sto nam treba ;)
realno njihov poraz protiv nome-a je cini mi se samo los dan.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička!

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 18 jul 2014, 11:45

Lech ili Hull ;-)
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 18 jul 2014, 11:45

Na džumu da se molim da izvučemo Nomme, valjda uspijem na vrijeme klanjati bar sunnete, a ako već moramo nekog jačeg, onda Torino! Mada i sa Englezima bi se oparili... Sve u svemu, samo je bitno da prođemo Metalurga, a u trećem pretkolu koga god da izvučemo, dobar je protivnik, 3 ekipe su prolazne, 3 ekipe su za historijske utakmice
Ja te volim, volim Željo..

jahija

Post Postao/la jahija » 18 jul 2014, 11:49

Rizzla je napisao/la:Bekric trazi 5000km platu sto mu ja mislim ne mozemo dat
Ja mu nikad to nebi dao i da mogu to je 5 talentovanih juniora extrra klase po 1000 maraka plate, oni bi se nogama u guzicu lupali, igrač od 30 godina da mu daješ toliku plaću pa bolje haskovića gurnut na of veznog ili hadžiahmetovića jer to i igraju.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 18 jul 2014, 11:50

Koliko sam upratio mi još nismo prošli. Nit' smo zabili gol, nit' smo nešto spektakularno igrali. Polahko sa tim prognozama.
DRUG NEBI TI PUNCA

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 jul 2014, 11:51

gio10 je napisao/la:Na džumu da se molim da izvučemo Nomme, valjda uspijem na vrijeme klanjati bar sunnete, a ako već moramo nekog jačeg, onda Torino! Mada i sa Englezima bi se oparili... Sve u svemu, samo je bitno da prođemo Metalurga, a u trećem pretkolu koga god da izvučemo, dobar je protivnik, 3 ekipe su prolazne, 3 ekipe su za historijske utakmice
Sta imas od sunneta klanjaj farze...
bluesaa je napisao/la:
Ma samo nek pise Nome Kalju/Lech, al' ko da gledam crvenit ce se Torino :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 18 jul 2014, 11:56

raja samo da se zna pare od ovih pretkola dolaze tek pred sljedeću sezonu, evo tek sad nekad trebaju doći pare od Plzen-a, znači samo karte,TV-prava i sponzori od 3.pretkola ABD!
Bekrić je rekao nedavno da mu pare nisu bitne! :oops:

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 18 jul 2014, 11:56

" на " ? ?, ? „"“ " во & во $ & " $ $ " во & на ? 90 " на ' ' " " $ ? " " $ „"“ " во ? за ? Европа, ?. & $ $ ? $ претстава & " ја $ $ " на теренот, 250-те " " $ & ? & на " ? $, ? арена „? "“.
PAMETNOM DOSTA. SVAKA CAST MOMCI.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 18 jul 2014, 11:57

Edin TM87 je napisao/la: Sta imas od sunneta klanjaj farze...

:nene:

Ne mere to prije efendije

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 18 jul 2014, 11:58

Edin TM87 je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Na džumu da se molim da izvučemo Nomme, valjda uspijem na vrijeme klanjati bar sunnete, a ako već moramo nekog jačeg, onda Torino! Mada i sa Englezima bi se oparili... Sve u svemu, samo je bitno da prođemo Metalurga, a u trećem pretkolu koga god da izvučemo, dobar je protivnik, 3 ekipe su prolazne, 3 ekipe su za historijske utakmice
bluesaa je napisao/la:
Ma samo nek pise Nome Kalju/Lech, al' ko da gledam crvenit ce se Torino :mrgreen:
Nije ni lech bezveze ekipa..
Omanić priželjkuje Torino samo da se zna! :bih:

CARSON

Post Postao/la CARSON » 18 jul 2014, 11:58

bagrcavi je napisao/la:Koliko sam upratio mi još nismo prošli. Nit' smo zabili gol, nit' smo nešto spektakularno igrali. Polahko sa tim prognozama.

prolazimo buraz u to sam siguran nemas razloga spustat raju neka malo i nas euforija uhvati dosta vise spustanja.

:nene: :nene:

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 18 jul 2014, 11:59

gio10 je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la: Sta imas od sunneta klanjaj farze...

:nene:

Ne mere to prije efendije
Pa s efendijom :mrgreen:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Rizzla
Kontakt:

Post Postao/la Rizzla » 18 jul 2014, 11:59

Velahalve je napisao/la:raja samo da se zna pare od ovih pretkola dolaze tek pred sljedeću sezonu, evo tek sad nekad trebaju doći pare od Plzen-a, znači samo karte,TV-prava i sponzori od 3.pretkola ABD!
Bekrić je rekao nedavno da mu pare nisu bitne! :oops:

Satrologija od strane Samira , Adzem je nedavno dao neki interviju gdje upravo govori o Bekricu mada ga ne spominje direktno...Ruku na srce Bekric je veliki Manijak , ali ne zivi se od have i ljubavi navijaca

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 18 jul 2014, 12:00

Pa izvlačenje počinje u 1, a kod mog efend-bega se farzi počinju klanjati oko pola 2 tako da će već biti izvučeno sve :D

Jedino ako i efendija ne zanijeti farze prije hutbe :mrgreen:

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 18 jul 2014, 12:03

Letach je napisao/la:" на " ? ?, ? „"“ " во & во $ & " $ $ " во & на ? 90 " на ' ' " " $ ? " " $ „"“ " во ? за ? Европа, ?. & $ $ ? $ претстава & " ја $ $ " на теренот, 250-те " " $ & ? & на " ? $, ? арена „? "“.
PAMETNOM DOSTA. SVAKA CAST MOMCI.
Svak zna ko su MANIJACI ŽELJINI! :clap:

Buu
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la Buu » 18 jul 2014, 12:04

Velahalve je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:
bluesaa je napisao/la: tako je momcinooo, nek bace ovaj lech to je to sto nam treba ;)
Nije ni lech bezveze ekipa..
Omanić priželjkuje Torino samo da se zna! :bih:

Koje to?

Ne možemo mi nikog još priželjkivati. Da prodjemo kojim slučajem Metalurg u trecem pretkolu nemamo nikakve šanse. Patili smo se sa Lovcenom, patimo se sa Metalurgom, ko god da dodje od ovih rastaviti ce nas.
NO PYRO NO PARTY

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mavi i 11 gostiju.