Vazno je da igracima i strucnom stabu u glavi bude samo revans utakmica protiv Metalurga i to je to, o cemu cemo mi po forumu piskarat svakako nikad nije bilo vazno. Moglo bi jedno veliko evropsko ime doci na Kosevo u 3. pretkolu..

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Bolje Omoniu,Molde,Lech ili Nome pa makar nešzo pokušat, a vjerujem da bi bilo raje pogotovo ako bi se prva igrala na lavoru!Edin TM87 je napisao/la:Omonia i Molde su za nas Real realno... Samo ove 2 ekipe ne bih volio, jer ne bi imali sanse a ne bi neka posjeta bila kao recimo protiv Hulla ili Torina, PSV bojim se da bi nas ubili, a Nome ili Lech tu bi mogli igrat i imali realne sanse da prodjemo, al' sanse 1:6 da ih izvucemo i uz prodjemo Metalurg sto je primarno, jako tesko... Vidjet cemo poslije dzume
tako je momcinooo, nek bace ovaj lech to je to sto nam trebaEdin TM87 je napisao/la:Omonia i Molde su za nas Real realno... Samo ove 2 ekipe ne bih volio, jer ne bi imali sanse a ne bi neka posjeta bila kao recimo protiv Hulla ili Torina, PSV bojim se da bi nas ubili, a Nome ili Lech tu bi mogli igrat i imali realne sanse da prodjemo, al' sanse 1:6 da ih izvucemo i uz prodjemo Metalurg sto je primarno, jako tesko... Vidjet cemo poslije dzume
Ja mu nikad to nebi dao i da mogu to je 5 talentovanih juniora extrra klase po 1000 maraka plate, oni bi se nogama u guzicu lupali, igrač od 30 godina da mu daješ toliku plaću pa bolje haskovića gurnut na of veznog ili hadžiahmetovića jer to i igraju.Rizzla je napisao/la:Bekric trazi 5000km platu sto mu ja mislim ne mozemo dat
Sta imas od sunneta klanjaj farze...gio10 je napisao/la:Na džumu da se molim da izvučemo Nomme, valjda uspijem na vrijeme klanjati bar sunnete, a ako već moramo nekog jačeg, onda Torino! Mada i sa Englezima bi se oparili... Sve u svemu, samo je bitno da prođemo Metalurga, a u trećem pretkolu koga god da izvučemo, dobar je protivnik, 3 ekipe su prolazne, 3 ekipe su za historijske utakmice
Ma samo nek pise Nome Kalju/Lech, al' ko da gledam crvenit ce se Torinobluesaa je napisao/la:tako je momcinooo, nek bace ovaj lech to je to sto nam trebaEdin TM87 je napisao/la:Omonia i Molde su za nas Real realno... Samo ove 2 ekipe ne bih volio, jer ne bi imali sanse a ne bi neka posjeta bila kao recimo protiv Hulla ili Torina, PSV bojim se da bi nas ubili, a Nome ili Lech tu bi mogli igrat i imali realne sanse da prodjemo, al' sanse 1:6 da ih izvucemo i uz prodjemo Metalurg sto je primarno, jako tesko... Vidjet cemo poslije dzume![]()
realno njihov poraz protiv nome-a je cini mi se samo los dan.
Edin TM87 je napisao/la: Sta imas od sunneta klanjaj farze...
Nije ni lech bezveze ekipa..Edin TM87 je napisao/la:Sta imas od sunneta klanjaj farze...gio10 je napisao/la:Na džumu da se molim da izvučemo Nomme, valjda uspijem na vrijeme klanjati bar sunnete, a ako već moramo nekog jačeg, onda Torino! Mada i sa Englezima bi se oparili... Sve u svemu, samo je bitno da prođemo Metalurga, a u trećem pretkolu koga god da izvučemo, dobar je protivnik, 3 ekipe su prolazne, 3 ekipe su za historijske utakmice
Ma samo nek pise Nome Kalju/Lech, al' ko da gledam crvenit ce se Torinobluesaa je napisao/la:tako je momcinooo, nek bace ovaj lech to je to sto nam trebaEdin TM87 je napisao/la:Omonia i Molde su za nas Real realno... Samo ove 2 ekipe ne bih volio, jer ne bi imali sanse a ne bi neka posjeta bila kao recimo protiv Hulla ili Torina, PSV bojim se da bi nas ubili, a Nome ili Lech tu bi mogli igrat i imali realne sanse da prodjemo, al' sanse 1:6 da ih izvucemo i uz prodjemo Metalurg sto je primarno, jako tesko... Vidjet cemo poslije dzume![]()
bagrcavi je napisao/la:Koliko sam upratio mi još nismo prošli. Nit' smo zabili gol, nit' smo nešto spektakularno igrali. Polahko sa tim prognozama.
Pa s efendijomgio10 je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la: Sta imas od sunneta klanjaj farze...
![]()
Ne mere to prije efendije
Velahalve je napisao/la:raja samo da se zna pare od ovih pretkola dolaze tek pred sljedeću sezonu, evo tek sad nekad trebaju doći pare od Plzen-a, znači samo karte,TV-prava i sponzori od 3.pretkola ABD!
Bekrić je rekao nedavno da mu pare nisu bitne!
Svak zna ko su MANIJACI ŽELJINI!Letach je napisao/la:" на " ? ?, ? „"“ " во & во $ & " $ $ " во & на ? 90 " на ' ' " " $ ? " " $ „"“ " во ? за ? Европа, ?. & $ $ ? $ претстава & " ја $ $ " на теренот, 250-те " " $ & ? & на " ? $, ? арена „? "“.
PAMETNOM DOSTA. SVAKA CAST MOMCI.
Velahalve je napisao/la:Nije ni lech bezveze ekipa..Edin TM87 je napisao/la:Sta imas od sunneta klanjaj farze...gio10 je napisao/la:Na džumu da se molim da izvučemo Nomme, valjda uspijem na vrijeme klanjati bar sunnete, a ako već moramo nekog jačeg, onda Torino! Mada i sa Englezima bi se oparili... Sve u svemu, samo je bitno da prođemo Metalurga, a u trećem pretkolu koga god da izvučemo, dobar je protivnik, 3 ekipe su prolazne, 3 ekipe su za historijske utakmice
Ma samo nek pise Nome Kalju/Lech, al' ko da gledam crvenit ce se Torinobluesaa je napisao/la: tako je momcinooo, nek bace ovaj lech to je to sto nam treba![]()
Omanić priželjkuje Torino samo da se zna!
Trenutno korisnika/ca: Kaunas, Zeljinodijete1921 i 252 gosta.