Jutro svima
Hajmo malo optimizma

prolazimo ovo ljudi,sta vam je aBD
Abd dolazim na tekmu iz Gorazda,nece biti nimalo jeftino ali dolazim da aBD slavimo.
Ja sam siguran da cemo proci a vise je razloga za moj optimizam,ako je neko citao moj post kad su nasi igrali prijateljsku u Gorazdu,bio sam na tekmi,i rekao sam u izvjestaju da broj 2 je bio odlican a to je bio Nuspahic i broj 5 a to je bio Kosoric.Sinoc dok sam pratio tekmu vidim da su bili dobri.Oba su pojacanja jako dobra,samo da se zna,imacete priliku da se i uvjerite.
Mi navijaci u utorak igramo najvazniju utakmicu sezone,znaci ispod 10000 nas ne smije biti,jer ako napravimo pakao sigurno prolazimo,ovi nikad nisu igrali pred tim brojem tako da mi igramo utakmicu dragi nasi Manijaci.
Svidjelo mi se sinoc sto procitah nakon tekme,Adzem rece da je Stanica izbacio jer je bio los,znaci nema nedodirljivih,to mi je drago.
Zaista bih volio da Nuspahic pocne od pocetka tekmu,jer ako je istina da je sa Stanicem gotova stvar,zao mi je ali mislim da nam on nece biti od pomoci u utorak,jer on glavom vise nije tu.
Lobirajmo raju i ima da nas bude dosta na Kosevu a danas cemo saznati s kim cemo ABD igrati trece pretkolo,jer ovim drugim pretkolom mi cemo da okrenemo sezonu na nas mlin,jer sa zaradom cemo moci da pricamo i o pojacanjima i svemu ostalom.
Pitari su zezli,provocirali al eto sta im se desi,mi cemo bez pompe mozda jedini biti u 3 pretkolu,aBD!!!
POZDRAV ZA PLAVU NACIJU!!!