FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

emirati
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la emirati » 18 jul 2014, 08:27

Kevin je napisao/la:
emirati je napisao/la:ma da je ove proci, ko god da nam dode od ovih nalupat ce nas..
nažalost, cilj svake ekipe iz bih je proc to 1. pretkolo, a onda pokušat nekako i drugo (ako zapadnu neki lošiji)..u trećem se već predaju unaprijed jer zarađeno je nešto love i to je primarni cilj :facepalm:
iskreno mi kad smo napokon dobili dobar zdrijeb, ostali smo bez igraca, tim nam je blago receno uzasan i daj boze da prodemo ove makedonce. da je drugo vrijeme ne bi tako bilo..sta se moze :cool:

jahija

Post Postao/la jahija » 18 jul 2014, 08:45

Ovaj stanić je već mislima u istanbulsporu takvi su naši igrači uvjek, sjećam se i višće onda u širokom 100 % šansa on fula gol , takvi su naši igrači neće to nikad biti drugačije, nismo mogli zabit gol i **** još su nas u jednom periodu baš stisli pravo bili samo sam kontao sad će nam uvalit gol.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 18 jul 2014, 08:46

Izgleda da je ovaj decko iz Bihaca odlican bio!
Sport je lijek za tijelo i duh.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 18 jul 2014, 08:49

http://sportsport.ba/bh_fudbal/slavija- ... oci/136066" onclick="window.open(this.href);return false;

:lol: :lol:

Mogli su organizovati utakmicu u Moskvi, ništa bliže nisu mogli naći seljačine neotesane :lol:
Grbavica naš je Hram!!!

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 18 jul 2014, 09:06

Sinoc interneta nisam imao da sam se na glavu nasadio. Jutros jedva cekam da napisem da mi je srce veliko kao Trebevic zbog ovog pozitivnog rezultata. Sto smo htjeli, to smo uradili. Nismo izgubili, steta sto nismo dali gol, a koliko sam procitao, iamli smo vise od igre. Sada treba napraviti jednu lijepu atmosveru, a ne napraviti euforiju kao da je ova naredna utakmica biti ili ne biti za nas. Nama je imperativ da u utorak na lavoru bude 15000 ljudi, to jednostavno tako mora biti. PSV, Torino, Hull City, Budućnost - Omonia, Nome Kalju - Lech, Molde - Gorica su moguci naredni protivnici nasem Zelji. Ukoliko bude srece, Buducnost, Gorica, treba se svemu nadati. Treba raju naloziti da nas bude sto veci broj, kada zagrmimo, da tu utakmicu rijesimo nekim ranim golovima, i Bog nas veselio. A ako dodje neko od ovim velikih, tipa Torino, PSV, treba svijetu pokazati koliko volimo nas Klub, podrzati ekipu u svakoj mogucoj situaciji. Sretan sam, sigurno kao i vecina vas, zbog ove lijepe situacije koja se ukazuje i nama i igracima, da igramo sa velikim ekipama, da vidimo da nam malo htijenja, uz ovaj dobar rad trenera, mozemo igrati lijepo, i mozemo pokazati da vrijedimo. Opet nismo dali pogodak, ali nismo ni primili, sto je po meni sinoc bilo bitnije. Treba hladne glave uci u mec, prije toga napraviti lijepu pripremu, ove mlade igrace spremiti na to da igraju velike utakmice... Ma mi cemo ovim malim koracima napraviti pravu stvar. Samo treba praviti pozitivnu atmosveru, i sve polako dolazi na svoje. U UTORAK SVAKO ZIV TREBA NA LAVORU. IMAMO PRAVU SANSU. :D :D :D :D
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

Damir05
Kontakt:

Post Postao/la Damir05 » 18 jul 2014, 09:09

Jutro svima ;)
Hajmo malo optimizma ;) prolazimo ovo ljudi,sta vam je aBD ;)
Abd dolazim na tekmu iz Gorazda,nece biti nimalo jeftino ali dolazim da aBD slavimo.
Ja sam siguran da cemo proci a vise je razloga za moj optimizam,ako je neko citao moj post kad su nasi igrali prijateljsku u Gorazdu,bio sam na tekmi,i rekao sam u izvjestaju da broj 2 je bio odlican a to je bio Nuspahic i broj 5 a to je bio Kosoric.Sinoc dok sam pratio tekmu vidim da su bili dobri.Oba su pojacanja jako dobra,samo da se zna,imacete priliku da se i uvjerite.
Mi navijaci u utorak igramo najvazniju utakmicu sezone,znaci ispod 10000 nas ne smije biti,jer ako napravimo pakao sigurno prolazimo,ovi nikad nisu igrali pred tim brojem tako da mi igramo utakmicu dragi nasi Manijaci.
Svidjelo mi se sinoc sto procitah nakon tekme,Adzem rece da je Stanica izbacio jer je bio los,znaci nema nedodirljivih,to mi je drago.
Zaista bih volio da Nuspahic pocne od pocetka tekmu,jer ako je istina da je sa Stanicem gotova stvar,zao mi je ali mislim da nam on nece biti od pomoci u utorak,jer on glavom vise nije tu.
Lobirajmo raju i ima da nas bude dosta na Kosevu a danas cemo saznati s kim cemo ABD igrati trece pretkolo,jer ovim drugim pretkolom mi cemo da okrenemo sezonu na nas mlin,jer sa zaradom cemo moci da pricamo i o pojacanjima i svemu ostalom.
Pitari su zezli,provocirali al eto sta im se desi,mi cemo bez pompe mozda jedini biti u 3 pretkolu,aBD!!!
POZDRAV ZA PLAVU NACIJU!!!

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 18 jul 2014, 09:11

http://www.****.ba/clanak/19079702025 ... -Metalurga" onclick="window.open(this.href);return false;
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 jul 2014, 09:12

Odlican rezultat Zelje. Iznenadili ste me sa pozitivnim rezultatom. Vas trener izvlaci maksimum iz ovih igraca. Sanse za prolazak grupe su vam 50%/50%. Steta bi bila ovu priliku ne iskoristiti. Velika prednost ce vam biti domaci navijaci. Tako da bi bila idealna velika posjeta. sve sto bude vise navijaca bice veci pritisak na protivnika i sudiju. A poslje bi trebali od para ( zbog pobjeda u Evropi ) probati kupiti jednog, dvojicu igraca. Steta da nije postojao nacin da zadrzite Hodzica jos bar jednu godinu. Sa njim bi bili 30% opasniji u Evropi i domacoj ligi. Mozda bi se trebali dogovoriti sa Dinamom da vam posudi Hodzica za godinu dana. :thumbup: :thumbup:
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 18 jul 2014, 09:14, ukupno mijenjano 1 put.

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 18 jul 2014, 09:13

U 270 minuta igre smo dalo jedan gol, ali na svu sreću nismo primili ni jedan. Realizacija nam je loša. Rezultat iz Skoplja je veoma opasan. jedna frljoka i moraš dati dva gola. Kako?

Ne znam šta se dešava sa Svrakom. Ukoliko na Koševu ne uvalimo gol u prvih pola sata, mislim da bi Svraku trebalo ubaciti u igru. Do sada je nebrojeno puta pokazao da zna dati gol ni iz čega. Sada je najbitnije proći dalje, pa makar i sa 0,5:0, jer bi zaradili dodatnu lovu u trećem pretkolu. Kada bi se posrećilo, pa da nam dođe PSV, Italijani ili Englezi, to bi bila prava fešta. Pun stadion i lova od TV prava.

Makedonci moraju pasti. :mrgreen:
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 jul 2014, 09:16

avlami97 je napisao/la:

Kada bi se posrećilo, pa da nam dođe PSV, Italijani ili Englezi, to bi bila prava fešta. Pun stadion i lova od TV prava.

Makedonci moraju pasti. :mrgreen:
Ne prizeljkuj PSV ili Hull City. Jer ima itekako drugih protivnika koje mozete proci. I onda u cetvrtom krugu neka bude spektakl :thumbup: :thumbup:

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 18 jul 2014, 09:19

Prolaskom dalje bi vaš koefcijent izrazito porastao jer vam se briše sezona kada niste igrali u evropi, što je velika stvar za naredne godine.

ZELJOx4xlife
Kontakt:

Post Postao/la ZELJOx4xlife » 18 jul 2014, 09:36

FCS je napisao/la:Prolaskom dalje bi vaš koefcijent izrazito porastao jer vam se briše sezona kada niste igrali u evropi, što je velika stvar za naredne godine.
E a zamislite da svi nasi predstavnici prodju dalje......a još repka bila u Brazilu.....pa gdje bi nam kraj bio :D :D
SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!

jahija

Post Postao/la jahija » 18 jul 2014, 09:41

Ovaj Molde, Lech i Omonia ili Gorica moglo bi se igrati.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 18 jul 2014, 09:42

ZELJOx4xlife je napisao/la:
FCS je napisao/la:Prolaskom dalje bi vaš koefcijent izrazito porastao jer vam se briše sezona kada niste igrali u evropi, što je velika stvar za naredne godine.
E a zamislite da svi nasi predstavnici prodju dalje......a još repka bila u Brazilu.....pa gdje bi nam kraj bio :D :D
u trecem pretkolu predpostavljam :)

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 18 jul 2014, 09:46

Prije bi svi da daju golove, napadaci bili, danas ne mozes napadaca naci za lijeka, da je kakav brz , Turkovic ovako ne moze igrat, stil igre mu ne odgovara, on je skoro pa sidras uz malo bolju kretnju. Pa majka mu stara pa mozel naci kakvog igraca u ligi koji ce biti od pomoci kad zagusti. Mali Mesanovic ode u Osijek, ljudi su finansiski gori od nas dva puta, ne shvatam.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

hamzaTM87
Kontakt:

Post Postao/la hamzaTM87 » 18 jul 2014, 09:51

Psv,Torino i Hull da se zaradi lova i da bude spektakl, Omonia, Molde/Gorica i Lech/Kalju ekipe sa kojima se sigurno moze igrati..
ZELJEZNICAR 1921!

zeljovolim
Kontakt:

Post Postao/la zeljovolim » 18 jul 2014, 09:55

sve je to dobro, svi su na svoj nacin bili dobri. sad idemo dalje...

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 18 jul 2014, 09:56

hamzaTM87 je napisao/la:Psv,Torino i Hull da se zaradi lova i da bude spektakl, Omonia, Molde/Gorica i Lech/Kalju ekipe sa kojima se sigurno moze igrati..
Bolje izbaciti Omoniu zaraditi jos vece pare. A onda u cetvrtom krugu igrati protiv jos jaca ekipe od PSV-a i Torina. Pred 35-40.000 ljudi :thumbup: :thumbup:

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 18 jul 2014, 10:01

Realno najbolje lech kalju ako ganjamo prolaz jer je nomme pobijedilo u prvoj utakmici, pa valjda se mogu odbraniti a I pvaj lech nije ni priblizno jak kao prije 3-4 god... raspadaju se jer nemaju para.. omonia je prej.ebena ekipa (kao I sve sa kipra puna stranaca) al ako ganjamo da prodjemo bolje I oni nego one 3 ekipe... ona treca "slaba" je isto prolazna, msm norvezani (koji su mnogo bolji nego oni sto su Iih dobili pitari) ili slovenci... a sa 3 one jake nemamo sanse... al zato pare su tu....
Volio bi sada dobiti nekoga koga mozemo proci a u 4. neka onda bude spektakl pa recimo Inter ili Everon ili Villareal...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 jul 2014, 10:02

Pa i ne bas, ni sa tim koeficijentom ne bi bili nosioci u LP, a ni nosioci u 3 pretkolu EL. Treba nam grupna faza ove godine pa da to bude znacajniji iskorak sa koeficijentom. Vama znaci jer vam se brise onaj najveci koef pa necete biti nosioci vjerovatno kao ove godine, mada je po meni to mozda i bolje jer vrlo vjerovatno dobijes ekipu ciji koef preuzmes kod zrijebanja ako je prodjes, a lakse je na prepad uzeti u 2 nego u 3 pretkolu jer se jos nisu uigrale neke ekipe...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, ErosViverosViv, Levin, Paromlinac, ristagrad i 21 gost.