FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Malo mi Pele djeluje prepotentno što nekad nije loše, ali za to treba imati podlogu u igračkom kadru. Nažalost mi je nemamo. I na ovom kratkom izvještaju na izvoru se to vidi. Ali šta je tu je. Malo me je ova grupa mogućih protivnika ohladila. I da smo duplo jači teško da bi mogli nešto napraviti jer to je jedan skroz drugi svijet za nas. Pogledao sam im malo sastave, prepuni internacionalaca sa Bog zna kakvim platama. Niko naš tamo ne bi mogao ni na klupu. Je.b.iga iz prazne ne puca.
Probati proći ove makedonce, ne obrukat se dalje i u ligi pokušati sa dosta truda, strpljenja i podrške opet izboriti Evropu i to je to. Nadati se nekim boljim vremenima.
Probati proći ove makedonce, ne obrukat se dalje i u ligi pokušati sa dosta truda, strpljenja i podrške opet izboriti Evropu i to je to. Nadati se nekim boljim vremenima.
Ako moze brz i kratak odgovor, zašto igrate u utorak ?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
SAMO ČELIK !
- invincible1921
- Kontakt:
ja nisam jos cuo da neko zna razlog :SViper je napisao/la:Ako moze brz i kratak odgovor, zašto igrate u utorak ?
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
s.o.urceBaske11 je napisao/la:emirati je napisao/la:sta ukucat u sredini ?
Bio na tekmi...Pisem iz hotelske sobe u Skoplju. Kosoric nas najbolji igrac na terenu danas. Dobili smo fantasticnog stopera.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
-
- Kontakt:
Mog'o si vala još šta napisati 

pregledao sam ove sanse. utakmica izgleda bilo uzasno, ni oni a ni mi se nismo nasli u normalnoj sansi. niti jedan udarac u okvir gola, ovo je tanko, mnogo tanko ...ali ostaje nada da su ovi bas tanji i od nas pa da imamo neke sanse da prodemo ..
Samir Bekrić u Sheraton İstanbul Ataköy
Hotel
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel
Hotel
4 hrs · · · Istanbul, Turkey
Hotel
Sheraton İstanbul Ataköy Hotel
Hotel
4 hrs · · · Istanbul, Turkey
znaci nista od bekrica 

Fali nam prava 'desetka' da gurne loptu. Tomic pogubio bruku lopti. Cesto potez viska. Par puta dodao njihovim. Momak opasno stagnira. Bekovi bez ofanzive, obojica igraju na sigurno, par puta je Benjo ispao i u odbrani. Moraju puno bolje igrati, jer znamo da mogu. Loncaric odlican. Kosoric najbolji. Nedo opet extra rastrcan i borben, ali sam u napadu ne moze nista. Bogdanovic par puta bez veze izbijao naprijed nikome, u odbrani dobar. Sadikovic uvijek tu oko lopte, ali slaba zavrsnica. Stana danas los. Hasanovic takodjer kao Damir pokrivao veliki dio terena, ali sa loptom ka naprijed lose. Ekipa super spremna fizicki i to nas treba radovati.Veoma borbeni i igraju timski... I da Bucan danas posebno igra naprijed odlicna. Jedini koji je par puta opasno probio po krilu. Bori se ko lav.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- themaniaks
- Kontakt:
Igru ne treba komentarisati jer nas vecina nije ni gledala,po onih 3 minute na izvoru se ne moze suditi a po tekstualnom prenosu jos manje.Rezultatom sam zadovoljan i ocekujem na kosevu pobjedu i prolaz dalje.Sigurno je da ne smijemo podcijeniti Makedonce,ceka nas teskih 90 minuta al mislim da je kvalitet na nasoj strani i uz podrsku Manijaka,ja sam optimista.O trecem pretkolu treba pricati kad prodjemo ovo,Zeljkan da igra sa Realom ja bi vjerovao i nadao se pobjedi,fudbal je takav,ko se nadao da ce Rijeka izbaciti Stutgarta da ce Kosta Rika dobiti Italiju i Urugvaj i milion takvih primjera zato treba ici hrabro,korak po korak.Vidim neki su zabrinuti za ligu,pa ljudi dragi ne igramo mi premier ligu engleske ili bundesligu mi smo sa ovim sastavom sigurno najozbiljniji kandidat za titulu ne kontam od kud toliko nepovjerenje,opustite se igra ce biti sve bolja i bolja.Vjerujem u Adzema i Osima ipak su oni Manijaci i vole Zelju kao i mi.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Ermmm? Filip?Minhi je napisao/la:Fali nam prava 'desetka' da gurne loptu. Tomic pogubio bruku lopti. Cesto potez viska. Par puta dodao njihovim. Momak opasno stagnira. Bekovi bez ofanzive, obojica igraju na sigurno, par puta je Benjo ispao i u odbrani. Moraju puno bolje igrati, jer znamo da mogu. Loncaric odlican. Kosoric najbolji. Nedo opet extra rastrcan i borben, ali sam u napadu ne moze nista. Bogdanovic par puta bez veze izbijao naprijed nikome, u odbrani dobar. Sadikovic uvijek tu oko lopte, ali slaba zavrsnica. Stana danas los. Hasanovic takodjer kao Damir pokrivao veliki dio terena, ali sa loptom ka naprijed lose. Ekipa super spremna fizicki i to nas treba radovati.Veoma borbeni i igraju timski... I da Bucan danas posebno igra naprijed odlicna. Jedini koji je par puta opasno probio po krilu. Bori se ko lav.

Joj samo da naštimaju nišanske sprave i preciznost dodavanja. Borbeniji smo nego proslu sezonu

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
ti se dobro napusio pa mislis da si u makedoniji. e cuj loncaricMinhi je napisao/la:Fali nam prava 'desetka' da gurne loptu. Tomic pogubio bruku lopti. Cesto potez viska. Par puta dodao njihovim. Momak opasno stagnira. Bekovi bez ofanzive, obojica igraju na sigurno, par puta je Benjo ispao i u odbrani. Moraju puno bolje igrati, jer znamo da mogu. Loncaric odlican. Kosoric najbolji. Nedo opet extra rastrcan i borben, ali sam u napadu ne moze nista. Bogdanovic par puta bez veze izbijao naprijed nikome, u odbrani dobar. Sadikovic uvijek tu oko lopte, ali slaba zavrsnica. Stana danas los. Hasanovic takodjer kao Damir pokrivao veliki dio terena, ali sa loptom ka naprijed lose. Ekipa super spremna fizicki i to nas treba radovati.Veoma borbeni i igraju timski... I da Bucan danas posebno igra naprijed odlicna. Jedini koji je par puta opasno probio po krilu. Bori se ko lav.

Formacija nam je malo nelogicna nesto kao 4141 nit se zna ko se pridodaje napadu nit ko u odbrani pomaze...Danas najbolji Hasanovic.Stana zakazao radi toga je izmjenjen i Tomic isto....Turkovic trci radi udara se gradi al nedovoljno....njemu se broje golovi a ne klizeci i trka....al eto amarov stil se vraca izgleda nema nam vise are i majstorija nego sada trpi ovako duge lopte a ovaj sta uradi i krila sta pokupe..odbrana top malo gresaka al ok..ne urekli ih....ugl 0 0 korektno idemo na kosevo i svi skupa ih podrzat..
Ja mislim da ima veze sa terenom i tim nekim pravilima.invincible1921 je napisao/la:ja nisam jos cuo da neko zna razlog :SViper je napisao/la:Ako moze brz i kratak odgovor, zašto igrate u utorak ?
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
-
- Kontakt:
Bože sačuvaj likova na forumu. Jel te stid? Šta će Turković, momak izgara ubija se sam sa njihovim štoperima, razgrće sve, spušta na lijevu i desnu, kako će zabiti gol kad mu niko šansu ne može napraviti, gdje su ti pasovi Dade i Tomića čovjeku, pa da pokaže zašto je doveden, gdje su nabačaju Bučana i Stanića po krilu Turkoviću na glavu, lik je visok preko 1,90 cm, hladno bi trpao da mu daju takve lopte. Najlakše je sjediti i pisati protiv napadača i što ne daje golove, a dižemo u nebesa vezu na čelu sa Tomićem i Dadom koja uopšte ne radi ništa da bi pomogla Nedi. Ali rezultat je bitan, idemo jako u kost u utorak!tmtmtmtm je napisao/la:Formacija nam je malo nelogicna nesto kao 4141 nit se zna ko se pridodaje napadu nit ko u odbrani pomaze...Danas najbolji Hasanovic.Stana zakazao radi toga je izmjenjen i Tomic isto....Turkovic trci radi udara se gradi al nedovoljno....njemu se broje golovi a ne klizeci i trka....al eto amarov stil se vraca izgleda nema nam vise are i majstorija nego sada trpi ovako duge lopte a ovaj sta uradi i krila sta pokupe..odbrana top malo gresaka al ok..ne urekli ih....ugl 0 0 korektno idemo na kosevo i svi skupa ih podrzat..
Grbavica naš je Hram!!!
I ja bi Torino prvenstveno sto zivim tu pa bi se gledalo livecorleone87 je napisao/la:Sjecamo se i sta su Zeti uradili hahahainvincible1921 je napisao/la:Samo nemoj PSV oni su krvnici zestoki sjetimo se sta su zeti uradili ili zvezdi ako se neko sjeca prije nekoliko godina. Ja iskreno prizejlkujem HULL jer englezima se ova EL i ne igra posebno(hajduk i split su to dokazali) a i realno atraktivni su pa i da ispadnes bice gutica
Ja bih ipak Torino radi blizine i to bi bilo fenomenalno gostovanje..naravno prvo Makedonci da se apsolviraju

ma da je ove proci, ko god da nam dode od ovih nalupat ce nas..
Moje misljenje je da moramo biti sretni imamo lijep rezultat siguran sam da cemo ih nekako proci ono sto me brine je Adzem sa postavkom igre kao i sa izmjenama Zeljkovica staviti na klupu iz igre vaditi Tomica i Stanicaemirati je napisao/la:ma da je ove proci, ko god da nam dode od ovih nalupat ce nas..

nažalost, cilj svake ekipe iz bih je proc to 1. pretkolo, a onda pokušat nekako i drugo (ako zapadnu neki lošiji)..u trećem se već predaju unaprijed jer zarađeno je nešto love i to je primarni ciljemirati je napisao/la:ma da je ove proci, ko god da nam dode od ovih nalupat ce nas..

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Hrasno15, Lekqqq1921, Lokomotifa, mavi i 40 gostiju.