Ma ovo je sve odlicno, prezadovoljan igrom, razocaran samo rezultatom.

vjerujem kao i vecina (
peh)
Bolja smo ekipa, imamo itekako sansi u uzvratu ali se ipak mora malo promijeniti pristup u odnosu na sinoc (Stojcev ozbiljniji, konkretniji, pa i brzi, i jednostavno vise se sutirati prema protivnickom golu tj. vise jednostavnosti u igri).
Pa ovo je nama tek prva ozbiljna ut. u sezoni, i ovako odigrat susret u kojem je izostala eto samo realizacija, nije to pretjerano neugodno ili ne daj Boze slabo, doduse odmah nakon ut. protiv Cardiffa se moglo primjetiti na def. postavljanje protivnika, tu smo imali problema, imali smo ih i veceras, tu nam se ponavljaju greske.
Ovo sve ima smisla, igra, pristup, ponasanje, trka i presing, mislim sve ono sto krasi jednu finu zdravu ekipu i sto bi svaki navijac od svoje ekipe ocekivao pred svaku utakmicu i zbog cega ide i prati svoju ekipu.
Vjerovatno ima i onih koji bi zeljeli da smo mi veceras slavili na nacin na koji je napravio Haugesund (bitna je samo pobjeda-cilj opravdava sredstvo) ali takvi nek se zapitaju kako i na koji nacin bi u uzvratu npr. ostvarili poz. rezultat za plasman dalje. Ponovo bunkerom i defanzivom, bezidejnoscu i nemogucnoscu da pored superiornijeg protivnika napravis nesto smisleno i ozbiljno mu zaprijetis. Ne ide tako, ili neces daleko sa takvom igrom i pristupom.
Ovoj ekipi, upravi, treneru, nama svima treba samo malo strpljenja, evo vidjeli smo na svom primjeru da ti nista ne donosi dobrog neosnovano i bezpotrebno uzdizanje, iskusili smo, sazrijevamo i jos ce se toga valjat iskusit i naucit, aBda na pravom smo putu i u buduce samo uz pravi rad, ozbiljnost, jake treninge ova ekipa moze samo rasti i napredovati.
Vec smo sada dobri a nije ni pocelo kako treba.
Nismo ni blizu top forme ali kad budemo, onda nema brige
Veceras su mladici, bas mladici, njih nekoliko odigrali perfektno i za cistu 10.
Ma sta hocemo, pobjede, bice ih aBda, siguran sam u to, jer porazi te tjeraju na jaci i veci angazman i trud, potencijala imamo u svakom smislu a Hugesund kao sto sam tvrdio i govorio i ranije, mogli bi nas napatiti i namucit ali su svakako prolazni.
I dalje sam nepromijenjenog misljenja. Uz nesto srece na nasoj strani, nece biti nemoguce ili uzasno tesko pobijediti u Norveskoj.
Bicemo pod rezultatskim pritiskom ali i blagi outsideri koji su pred eliminacijom, ali i dalje vjerujem borbeni i na nivou kao veceras, uz male korekcije u timu moze se do rezultat gore.

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black