FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 18 jul 2014, 01:16

sekac je napisao/la:Bilbija i u reprezentaciji i u Borcu igrao iza špica a sad igra špica jer treneri gospoda igraju sa jednim špicem.Bilbija u Borcu imao i Kajkuta i Stokića kao napadače ispred sebe šta bulaznite do trenera i taktike je
Kad smo pred kraj prosle sezone sve derali i kad smo se prosetali u KUPU sa ovim igracima,tad su nam valjali i treneri i taktike i igraci..meni i dalje valjaju pa makar ispali..idemo dalje i to je to..
jok treba odmah jbt majke i pisati po svemu a do juce igraci zmajevi bili.. :puke: :puke: :puke:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 18 jul 2014, 01:17

Alo ljudi ne znam jeli vam to tesko priznat ili sta vec ali nama je potreban Komazec i to bi bilo to sa ekipom, jednostavno treba covjeku dat sta hoce samo da igra kod nas, kad se vec sad ima para
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 jul 2014, 01:19

simon je napisao/la:E Dzeno nadam se da si shvatio da to forsiranje Bilbije u sastavu nam neodgovara i da nam treba igrac koji ce zavrsiti akciju i davati golove, Krste je veceras igrao i na lijevoj i na desnoj strani momak je igrao po cijelom terenu i u uzvratnoj utakmici mora igrati na spicu iza njega Duljevic,Okic,Cimirot,Radovac i Stojvec neka ga trpaju loptama i pokusat dati sto vise golova, ja sam ljut nakon utakmice jer nismo iskoristili svoje prilike a igrom sam zadovoljan znaci fali nam samo zavrsnica, Haugesund svaki put kada bi se otvorio krenula bi nasa kontra i tu nam najvise treba neko ko ce dati go igrac tipa Komazec bi bio savrsen za tu ulogu. Vjerujem da prolazimo ovo aBd. jer smo bolji,jaci i kvalitetniji u sljedecu utakmicu uci sa dosta opreza,praviti sto manje gresaka i iskoristiti svaku priliku te popraviti dojam iz prve utakmice sa par komada u protinickom golu.
Bolan zar ne vidiš da ne može sa jednim špicom pa i Krste nije špic **** če te mu sve za dvije utakmice.Mora Krste i Bilbija u špic bilbija iza njega to je jedini lijek bolan šta vam je više .Nisu ni Krste ni Bilbija fizički kao Komazec a i on je krilo ovde bi dobro došao nekadašnji Husref mislim kao centarfor pa onda sa jednim probati a ovako ne.
Sarajevo ljubavi moja!

undefined007
Kontakt:

Post Postao/la undefined007 » 18 jul 2014, 01:19

:? Gledam ovaj snimak prilika i nešto kontam jb te zivot mi kad dovedemo bekove dobre koji znaju ubaciti mi nemam dobrog napadaca da glavom to pospremi a prosli put imali dobrog napadaca citaj komazeca a slabi nam bekovi bili nikako dva dobra sastaviti kod nas :idea:
For this reason, I AM LEGEND, predestined for greatness, built for the final hour.

http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)

SS.23

FK SARAJEVO !
HZ 1987

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 jul 2014, 01:21

mma_hz je napisao/la:
sekac je napisao/la:Bilbija i u reprezentaciji i u Borcu igrao iza špica a sad igra špica jer treneri gospoda igraju sa jednim špicem.Bilbija u Borcu imao i Kajkuta i Stokića kao napadače ispred sebe šta bulaznite do trenera i taktike je
Kad smo pred kraj prosle sezone sve derali i kad smo se prosetali u KUPU sa ovim igracima,tad su nam valjali i treneri i taktike i igraci..meni i dalje valjaju pa makar ispali..idemo dalje i to je to..
jok treba odmah jbt majke i pisati po svemu a do juce igraci zmajevi bili.. :puke: :puke: :puke:
Mama slažem se sa tobom ali žrtvuju Bilbiju bez veze a i Krstu oni moraju zajedno u špic sa dva špica moramo igrati vjeruj mi nemam ništa protiv Đene ali mora 2 špica ne ide sa jednim jer nijedan nije klasični špic.
Sarajevo ljubavi moja!

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 18 jul 2014, 01:25

Komsije meni ovo lici isti mecevi vasi kao protiv Kukesi i Zeta..vi dominirali,a oni kaznjavali..proci mozete,al ja ne vidim da ista trebate mjenjati..jednostavo fali ona sportska sreca.Po meni vi ste jos favoriti samo sto ce gore biti vise pritiska..ganjate rezultat..kako ce to vasi igraci iznjeti vidjecemo u revansu.U svakom slucaju zelim vam puno srece i naravno prolaz dalje.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 18 jul 2014, 01:26

undefined007 je napisao/la:
Consigliere je napisao/la:
undefined007 je napisao/la:**** ĆEMO IM MAJKU SKIJAŠKO - SKAKAČKU **** LI IH JANNE AHONEN :mrgreen:
On je Finac... To je isto kad bi neki norvezanin veceras napisao za vas yebo li ih Dejan Bodiroga ;)
Pa šala vidiš li smajli ? :mrgreen:
Ma, zezam se i ja.. ;) :mrgreen:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 18 jul 2014, 01:26

sekac je napisao/la:
simon je napisao/la:E Dzeno nadam se da si shvatio da to forsiranje Bilbije u sastavu nam neodgovara i da nam treba igrac koji ce zavrsiti akciju i davati golove, Krste je veceras igrao i na lijevoj i na desnoj strani momak je igrao po cijelom terenu i u uzvratnoj utakmici mora igrati na spicu iza njega Duljevic,Okic,Cimirot,Radovac i Stojvec neka ga trpaju loptama i pokusat dati sto vise golova, ja sam ljut nakon utakmice jer nismo iskoristili svoje prilike a igrom sam zadovoljan znaci fali nam samo zavrsnica, Haugesund svaki put kada bi se otvorio krenula bi nasa kontra i tu nam najvise treba neko ko ce dati go igrac tipa Komazec bi bio savrsen za tu ulogu. Vjerujem da prolazimo ovo aBd. jer smo bolji,jaci i kvalitetniji u sljedecu utakmicu uci sa dosta opreza,praviti sto manje gresaka i iskoristiti svaku priliku te popraviti dojam iz prve utakmice sa par komada u protinickom golu.
Bolan zar ne vidiš da ne može sa jednim špicom pa i Krste nije špic **** če te mu sve za dvije utakmice.Mora Krste i Bilbija u špic bilbija iza njega to je jedini lijek bolan šta vam je više .Nisu ni Krste ni Bilbija fizički kao Komazec a i on je krilo ovde bi dobro došao nekadašnji Husref mislim kao centarfor pa onda sa jednim probati a ovako ne.
Apsolutno se slazem sa svim sta si rekao i trebaju nam dva spica da igraju, ali ovakav Bilbija nam na toj pozicij ne doprinosi koliko bi trebao.
Ti si opet šampion !

Nagio
Kontakt:

Post Postao/la Nagio » 18 jul 2014, 01:31

Ja sam optimista za uzvratnu utakmicu, napraviti izmjene Puzigaca-Prota, Okic-Dulja. Bolja smo ekipa, nije veceras Milosa islo, sve bi bilo drugacije. Ako zapne ubaciti Handzica ja vjerujem da bi on odlicno odigro i s jednim potezom dosta napravio.. Svi u napad jedan je HASE!

OdStruke
Kontakt:

Post Postao/la OdStruke » 18 jul 2014, 01:32

Znači mi smo na mrve neke nagazili, pa ovo nema u p**** materinoj!

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 jul 2014, 01:33

za Simona vidi ko je najopasniji a kakav bi bio iza Krste tek , pa dva špica da ga malo rasterete a ne ovako evo pa pogledaj e sad malo što te udaraju malo loša sreća i znanje a Boga mi i umor kad se hrvaš opada koncetracija ali ubjedljivo naš najopasniji večeras. Evo http://youtu.be/9o2AI9ATSfI
Sarajevo ljubavi moja!

simon
Kontakt:

Post Postao/la simon » 18 jul 2014, 01:38

sekac je napisao/la:za Simona vidi ko je najopasniji a kakav bi bio iza Krste tek , pa dva špica da ga malo rasterete a ne ovako evo pa pogledaj e sad malo što te udaraju malo loša sreća i znanje a Boga mi i umor kad se hrvaš opada koncetracija ali ubjedljivo naš najopasniji večeras. Evo http://youtu.be/9o2AI9ATSfI
:thumbup:
Ti si opet šampion !

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 18 jul 2014, 01:39

Ma ovo je sve odlicno, prezadovoljan igrom, razocaran samo rezultatom. :) vjerujem kao i vecina (peh)
Bolja smo ekipa, imamo itekako sansi u uzvratu ali se ipak mora malo promijeniti pristup u odnosu na sinoc (Stojcev ozbiljniji, konkretniji, pa i brzi, i jednostavno vise se sutirati prema protivnickom golu tj. vise jednostavnosti u igri).
Pa ovo je nama tek prva ozbiljna ut. u sezoni, i ovako odigrat susret u kojem je izostala eto samo realizacija, nije to pretjerano neugodno ili ne daj Boze slabo, doduse odmah nakon ut. protiv Cardiffa se moglo primjetiti na def. postavljanje protivnika, tu smo imali problema, imali smo ih i veceras, tu nam se ponavljaju greske.

Ovo sve ima smisla, igra, pristup, ponasanje, trka i presing, mislim sve ono sto krasi jednu finu zdravu ekipu i sto bi svaki navijac od svoje ekipe ocekivao pred svaku utakmicu i zbog cega ide i prati svoju ekipu.

Vjerovatno ima i onih koji bi zeljeli da smo mi veceras slavili na nacin na koji je napravio Haugesund (bitna je samo pobjeda-cilj opravdava sredstvo) ali takvi nek se zapitaju kako i na koji nacin bi u uzvratu npr. ostvarili poz. rezultat za plasman dalje. Ponovo bunkerom i defanzivom, bezidejnoscu i nemogucnoscu da pored superiornijeg protivnika napravis nesto smisleno i ozbiljno mu zaprijetis. Ne ide tako, ili neces daleko sa takvom igrom i pristupom.
Ovoj ekipi, upravi, treneru, nama svima treba samo malo strpljenja, evo vidjeli smo na svom primjeru da ti nista ne donosi dobrog neosnovano i bezpotrebno uzdizanje, iskusili smo, sazrijevamo i jos ce se toga valjat iskusit i naucit, aBda na pravom smo putu i u buduce samo uz pravi rad, ozbiljnost, jake treninge ova ekipa moze samo rasti i napredovati.
Vec smo sada dobri a nije ni pocelo kako treba.
Nismo ni blizu top forme ali kad budemo, onda nema brige :cool:
Veceras su mladici, bas mladici, njih nekoliko odigrali perfektno i za cistu 10.
Ma sta hocemo, pobjede, bice ih aBda, siguran sam u to, jer porazi te tjeraju na jaci i veci angazman i trud, potencijala imamo u svakom smislu a Hugesund kao sto sam tvrdio i govorio i ranije, mogli bi nas napatiti i namucit ali su svakako prolazni.
I dalje sam nepromijenjenog misljenja. Uz nesto srece na nasoj strani, nece biti nemoguce ili uzasno tesko pobijediti u Norveskoj.
Bicemo pod rezultatskim pritiskom ali i blagi outsideri koji su pred eliminacijom, ali i dalje vjerujem borbeni i na nivou kao veceras, uz male korekcije u timu moze se do rezultat gore. :)
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 18 jul 2014, 01:40

Joj neče san na oči ali dobro imam samo jednu želju:"HVALA VAM DRAGE KOMŠIJE NA ISKRENIM ŽELJAMA I ZABORAVITE VIŠE DA ČE TE IKAD IMATI PODRŠKU OD MENE,PROČITAO SAM SVE ŠTO STE PISALI POSLIJE UTAKMICE A ZNAM ŠTA SE PISALO PRIJE. TOLIKO OD MENE A BIT ČE VREMENA ZA POVRATNU I TO BRZO AKO BOG DA. SVE MI SE GADI FUJ :(
Sarajevo ljubavi moja!

male87
Kontakt:

Post Postao/la male87 » 18 jul 2014, 01:42

Sedmica dana pred utakmicu mi je jako brzo prosla jer nisam mnogo mislio na utakmicu ( zbog eventualne lakoce prolaza) a sad kad smo izgubili narednih sedam dana se cini kao vjecnost. :kafa: :wtf:
Jedan je cilj,
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 18 jul 2014, 01:43

Kao prvo, sretno u Norveskoj. I dalje mislim da ste favoriti i da ce te proci dalje. Dosta ne ocekivan poraz, yebiga i ja pado na kladari al haj ni moj Zeljo nije me razveselio po tom pitanju :mrgreen:

Gledao sam prvo poluvrijeme i dosta ste me pozitivno iznenadili sto se tice samog ritma igre. Dosta je to brzo islo, dodavanja su sjedila na nozi sto bi se reklo i moglo je se vidjeti dosta toga lijepog. Medjutim ono sto vam nedostaje je (kao i nama) jedan killer u napadu tipa Komazec. Neko sto moze uraditi prevagu, to Bilbija ne moze. On je danas previse uzvikavan igrac i dosta prosjecan. Dobro ipak za nase uslove i vise nego dobar ali sad pricamo o Evropi.

Imate sigurno najbolji vezni red u ligi i veliku sirinu, to je se moglo vidjeti po igracima koji sjede na klupi. U glavnom drago mi je da je dvojac Cimirot-Radovac nas i da igraju za nasu drzavu jer u njima vidim dvojicu vrlo kvalitetni igraca i ako se budu razvijali kako treba ne sumnjam ni sekunde da ce biti A-reprezentativci.

Ja za razliku od mnogih mozda ne gledam gdje ko igra kad je dobrobit nase reprezentacije u pitanju i nadam se da ce te nastaviti na tom putu da producirate mladje igrace, nase igrace. A ne da se i Zeljo i Sarajevo okrece susjedima i dovode polovni igrace samo da bi popunili kadar. Za sad je poboljsanje dosta evidentno na tom segmentu, pogotovo kad je moj Zeljo u pitanju a vidim to se polahko desava i sa Sarajevom.

Posto pratim mladje selekcije nase Zemlje znam da imate dosta interesantni mladi igraca tipa Varesanovic, Mihojevic, Andjusic, Plakalo, Handzic...

Sretno u Haugesundu s namjerom da sva tri BH-kluba docekaju trece pretkolo Liga Evrope.

:bih:
Zadnja izmjena: sajo10, dana/u 18 jul 2014, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 18 jul 2014, 01:44

Samo zabiti brz gol gore i ne bi trebali imati problema.
0:3

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 18 jul 2014, 01:46

Mi ne znamo da igramo protiv bunkera.Trebali smo vise ici preko sredine.Ovi Norvezani ne vjerujem da ce igrati sljedecu utakmicu ovako zatvoreno plus igraju ligu.Ako se otvore to je nama velika sansa ,a ubijeden sam da cemo gore zabit bar 1 gol.Uglavnom igraci su dali maksimum.IGRAJ SARAJ'VO NEMA VEZE.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

tello
Kontakt:

Post Postao/la tello » 18 jul 2014, 01:54

Suki46 je napisao/la:Mi ne znamo da igramo protiv bunkera.Trebali smo vise ici preko sredine.Ovi Norvezani ne vjerujem da ce igrati sljedecu utakmicu ovako zatvoreno plus igraju ligu.Ako se otvore to je nama velika sansa ,a ubijeden sam da cemo gore zabit bar 1 gol.Uglavnom igraci su dali maksimum.IGRAJ SARAJ'VO NEMA VEZE.
jarane nece niko igrat ofanzivno protiv nas, kontas ? Svima je u cilju da pobijede Sarajevo, je imamo stvarno najjacu ekipu u ligi, i tu ce svi igrat defanzivno protiv nas, a to nama ne ide, i zato treba robusan napadac, jak, ili bolje receno Nikola Komazec, samo jos on treba, ono ostalo sve imamo
Saraj'vo kao nekad želja nam je jedina

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 18 jul 2014, 01:55

Pogresno me ljudi shvataju ja ne tjeram Dzenu niti igraca nekog, ali nemojmo biti NOJEVI i zabijati glavu u pijesak... Dzeno je postavio loše utakmicu i još lošije izmjene napravio, tj jednu izmjenu koaj ej dobra ali KASNO...

Drugo, mi smo odigrali dobro, jako dobro, sve osim zavrsnice... sto opet ide na krivicu trenera jer se moralo drugacije dogovoriti kako da se zavrsavaju napadi... ovako je sve nekako jalovo bilo...

Treće, ja sam uvjeren da je ova ekipa STRASNO jaka i fizicki i mentalno i da cemo proci dalje, i uvjeren sam da je dzeno uvidio slabosti nase ekipe i da se uvjerio da neke stvari bespotrebno forsira... brate dobijas platu redovno, da bi igrao moras biti najbolji, zvao se Nemanja ili Samir ili ne znam ni ja ko... samo teren... po vidjenom u pripremema i prosle sezone Bilbija il nije za ove pozicije ili je totalno, ali totalno van forme... ni jednu odbijenu loptu nije bio ni blizu da pokupi i da je utrpa u mrezu...

Dalje, Dzeno niej amater, npr. u Zenici je sjajno postavio igru u finalu kupa , kao i u Mostaru protiv Zrinjskog... sad je fulio i neka nauci iz ovoga, nadam se da greska nece biti "skupa", jer bi ispadanjem dosta raje opet ostalo sjediti kuci i gledati tekme... dzaba, takav mentalitet...
Neki ce reci "neka ih" al nije tako ;)

Žao mi je, svi smo na neki nacin razocarani, ali mislim da ova ekipa ima srce i volju da prodju dalje... a ima ko prima platu da se pobrine za to da taktika u drugoj tekmi bude bolja...
Strah me da uprava nakon ispadanja ne bude trazila drugo rjesenje na klupi jer mislim da nije potrebno, ligu bi dzeno mogao uzeti ...

Sto se tice napadaca , mislim da ce uprava dovesti ga, ali to 99% NECE BITI NIKOLA K. (

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.